Találatok a következő kifejezésre: Hol van konyha, ahol (4 db)

Hol van olyan konyha, ahol szója-liszt-tejcukor allergiásoknak főznek, házhoz szállítanak?

Nem valamilyen allergiára, hanem konkrétan erre a háromra.

Legjobb válasz: liszt és tejcukor valamelyik-de lehet h mindkettõ van a Béres Alexandra,vagy norbi kaajáldában,házhozszállító-megrendelõlaposba,vagy lehet h van még iylen fittnes,welnes egészgéges fogyós,ezkrõl néha lapotosztanak az utcán,bedobják a postaládában,vagy újásokban vannak. ha gazdag vagy,én vl suliba jártam,fõzök Neked mindennap :D. sok sikert!

liszt és tejcukor valamelyik-de lehet h mindkettõ van a Béres Alexandra, vagy norbi kaajáldában, házhozszállító-megrendelõlaposba, vagy lehet h van még iylen fittnes, welnes egészgéges fogyós, ezkrõl néha lapotosztanak az utcán, bedobják a postaládában, vagy újásokban vannak. ha gazdag vagy, én vl suliba jártam, fõzök Neked mindennap :D. sok sikert!
ja, és a liszt-és tejcukor allegrgiát írtam az elején(elõzõ válaszadó vagyok), de szerintem azt kiírják ha szójából készült, és biztosan csak egy pár. ez durva, de király Vagy

Budapesten hol van olyan üzlet ahol különleges konyhai felszereléseket lehet vásárolni?

Pl. f?szertartót, étkészletet. Kikába annyira sablonosakat láttam.

Legjobb válasz: pl itt van ez: http://kookta.hu/

pl itt van ez: http://kookta.hu/
Fú, ha ilyen jó árban vannak, azt hiszem, én inkább maradok a sablonosnál :D
Kátay?

Hol lehet találni a neten átszabott, felújított panel képeket? Olyanra gondolok, ahol pl. fel van cserélve a konyha és a szoba meg hasonlóak!

Legjobb válasz: Keress paneles fórumokat hátha valaki befényképezi neked. Vagy vedd fel a kapcsolatot ingatlanirodákkal.

Keress paneles fórumokat hátha valaki befényképezi neked. Vagy vedd fel a kapcsolatot ingatlanirodákkal.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!