Találatok a következő kifejezésre: Hol van konyha, (9 db)

Hol van olyan konyha, ahol szója-liszt-tejcukor allergiásoknak főznek, házhoz szállítanak?

Nem valamilyen allergiára, hanem konkrétan erre a háromra.

Legjobb válasz: liszt és tejcukor valamelyik-de lehet h mindkettõ van a Béres Alexandra,vagy norbi kaajáldában,házhozszállító-megrendelõlaposba,vagy lehet h van még iylen fittnes,welnes egészgéges fogyós,ezkrõl néha lapotosztanak az utcán,bedobják a postaládában,vagy újásokban vannak. ha gazdag vagy,én vl suliba jártam,fõzök Neked mindennap :D. sok sikert!

liszt és tejcukor valamelyik-de lehet h mindkettõ van a Béres Alexandra, vagy norbi kaajáldában, házhozszállító-megrendelõlaposba, vagy lehet h van még iylen fittnes, welnes egészgéges fogyós, ezkrõl néha lapotosztanak az utcán, bedobják a postaládában, vagy újásokban vannak. ha gazdag vagy, én vl suliba jártam, fõzök Neked mindennap :D. sok sikert!
ja, és a liszt-és tejcukor allegrgiát írtam az elején(elõzõ válaszadó vagyok), de szerintem azt kiírják ha szójából készült, és biztosan csak egy pár. ez durva, de király Vagy

Győrben hol vannak Ázsiai konyhával foglalkozó boltok?

Legjobb válasz: A DM bolt mellett van egy. Ott kapni mindenféle Ázsiai dolgot.

A DM bolt mellett van egy. Ott kapni mindenféle Ázsiai dolgot.

Budapesten hol van olyan üzlet ahol különleges konyhai felszereléseket lehet vásárolni?

Pl. f?szertartót, étkészletet. Kikába annyira sablonosakat láttam.

Legjobb válasz: pl itt van ez: http://kookta.hu/

pl itt van ez: http://kookta.hu/
Fú, ha ilyen jó árban vannak, azt hiszem, én inkább maradok a sablonosnál :D
Kátay?


Hol kell kezdeni a takaritast? Ha van egy nappali, konyha, iroda, wc, eloter? Es hogyan?

Ti nok hogyan fognatok neki a takaritasnak mihez kezdenetek eloszor?

Legjobb válasz: Bár én férfi vagyok, de takarításnál alapszabály: fentrõl lefelé, bentrõl kifelé. Így már könnyû kiválasztanod, hol kezd :)

Bár én férfi vagyok, de takarításnál alapszabály: fentrõl lefelé, bentrõl kifelé. Így már könnyû kiválasztanod, hol kezd :)
Ahogy az elsõ írta! Amikor nagytakarítás van és az egész lakást átglancolom, akkor én is így csinálom. Nekem annyi dilim van, hogy az ablakokat-ajtókat hagyom a végére és a wc, fürdõ a legvégére marad vagy másnapra.

Kérdésem a következő: van-e szabályozás a napközis konyhák dolgozói létszámának kialakítására? Ha igen, akkor hol találok részletes leírást erről?

Amiket eddig találtam, ott sehol nem számítják bele a tízóraiztatást és az uzsonnáztatást, holott ez sem kevés munkával jár.. A válaszokat előre is köszönöm!

Régi lakásban a konyha és a fürdő függönnyel van elválasztva plafontól padlóig. A teljes magasság 3m, a teljes hossz 4m. Cserés lett. Hol tudok ehhez anyagot venni?

Valami narancssárgaféle anyagra gondoltam, a kérdés igazából arra vonatkozik tud-e valaki jó és olcsó méteráruboltot BP-n, esetleg ahol be is szegik, nincs túl sok id?m manapság körbejárni a fél várost...

Legjobb válasz: Én már turkálóba láttam ekkora sötétlõ függönyt. Egész jó állapotba volt. Szerintem ha nem akarsz sok pénzt ki adni érte,érdemes szét nézni.

Én már turkálóba láttam ekkora sötétlõ függönyt. Egész jó állapotba volt. Szerintem ha nem akarsz sok pénzt ki adni érte, érdemes szét nézni.
Vannak ezek a "Megbolondultunk" nevezetû méteráru boltok végig a körúton. Ott lehet kapni 3 m magas függönyöket is. Én is ott vettem, 690 Ft volt métere. Igaz, nem sötétítõt vettem, de lehet azt is kapni. Ilyen bolt van a Jászai Mari térnél, a Baross utcánál is. De még több is van a 4-es, 6-os vonalán.

Hol lehet találni a neten átszabott, felújított panel képeket? Olyanra gondolok, ahol pl. fel van cserélve a konyha és a szoba meg hasonlóak!

Legjobb válasz: Keress paneles fórumokat hátha valaki befényképezi neked. Vagy vedd fel a kapcsolatot ingatlanirodákkal.

Keress paneles fórumokat hátha valaki befényképezi neked. Vagy vedd fel a kapcsolatot ingatlanirodákkal.
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!