Találatok a következő kifejezésre: Hol van klub (63 db)

Járt valaki Pesten baba-mama klubba? Hogy működik? Hol van ilyen? Fizetős?

Legjobb válasz: Szia, szinte minden kerületnek megvan a saját maga baba-mama klubja, van, hogy egy kerületen belül több is van. Ezek általában összeszokott kis közösségek, sokan ismerik egymást a kerületbõl, játszótérrõl. Általában mindig van egy adott, elõre lebeszélt téma, ami sok anyukát érdekel, van, ahova hívnak szakembert is (védõnõ, orvos, szoptatási tanácsadó, mentõs stb.), tõlük is lehet bátran kérdezni. Ezek általában 1-2 órásak, a végén fel lehet tenni egyéb kérdéseket is, vagy ötletet a következõ klub témához. Szerintem nagyon jók és hasznosak ezek a klubok, a gyerekek is közben tudnak nézelõdni, játszani egymással. Ezek teljesen kötetlenek, szóval ha mégsem tetszik, ki lehet közben jönni, vagy ha nyûgös lenne a gyerek, nem kell végigülni.

Szia, szinte minden kerületnek megvan a saját maga baba-mama klubja, van, hogy egy kerületen belül több is van. Ezek általában összeszokott kis közösségek, sokan ismerik egymást a kerületbõl, játszótérrõl. Általában mindig van egy adott, elõre lebeszélt téma, ami sok anyukát érdekel, van, ahova hívnak szakembert is (védõnõ, orvos, szoptatási tanácsadó, mentõs stb.), tõlük is lehet bátran kérdezni. Ezek általában 1-2 órásak, a végén fel lehet tenni egyéb kérdéseket is, vagy ötletet a következõ klub témához. Szerintem nagyon jók és hasznosak ezek a klubok, a gyerekek is közben tudnak nézelõdni, játszani egymással. Ezek teljesen kötetlenek, szóval ha mégsem tetszik, ki lehet közben jönni, vagy ha nyûgös lenne a gyerek, nem kell végigülni.
Az még lemaradt, hogy van ingyenes és van fizetõs is, de általában 500 és 1000 Ft között van a maximum, amit elkérnek.

Kecskeméten hol találok baba-mama klub-ot? Mikor és hol van ilyen?

Kisfiam 5 hónapos, hál istennek elég mozgalmasan telnek napjaink, de szívesen eljárnánk ilyen klubba heti rendszerességgel.

Legjobb válasz: Szerda délelõttönként mehetsz pl a református gyülekezetbe a fõtéren 10-tõl van baba-mama klub. Vagy ilyen a baptista gyülekezet baba-mama klubja is szintén 10-tõl van a Széchenyi városban az imaházukban. Nem egyházit nem tudok, sajnos azt hiszem nincs.

Szerda délelõttönként mehetsz pl a református gyülekezetbe a fõtéren 10-tõl van baba-mama klub. Vagy ilyen a baptista gyülekezet baba-mama klubja is szintén 10-tõl van a Széchenyi városban az imaházukban. Nem egyházit nem tudok, sajnos azt hiszem nincs.

Vak lennék? Az 1-es Liberoban hol van a Libero Klub kód? Vagy ezt is kivették a pontokat érő pelusok közül?

Legjobb válasz: Az a Baby Soft newborn, ugye? A liberó klub felhasználási feltételei között az van, hogy 1 pontot ér. http://www.libero.hu/hu-hu/Lablec/Felhasznalasi-feltetelek/

Az a Baby Soft newborn, ugye? A liberó klub felhasználási feltételei között az van, hogy 1 pontot ér. http://www.libero.hu/hu-hu/Lablec/Felhasznalasi-feltetelek/
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt láttam én is. Most töltöttem fel egy csomó kódot, 5-ös és 6-os pelusokat, plusz még szerettem volna feltölteni az 1-es pelus kódját is, de nem találom belül a csomagolásban. A többi pelusnál a nyitónál szokott lenni, ennek meg már kifordítottam a zacskóját, de nincs benne. Nem azért a pár pontért, de azért mégis. Pedig újonnan vásárolt pelusok, hét hetes a babám.
Akkor írjál nekik, hamar válaszolni fognak, és segítenek majd megoldani a problémát! Ebbõl a szempontból elég korrektek!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi!


Miskolcon hol van baba-mama klub?

Ti viszitek valahova a gyereket? Valami jó kis programra lenne szükségünk.Tudtok valami ilyesmit?

Legjobb válasz: Nekünk a Testvérvárosok úti gyerekdoki mondta,hogy szokott náluk lenni baba-mama klub,de most nyáriszünet van.Mi még sosem voltunk ezen,de megérdeklõdheted,hogy majd mikor indul újra.

Nekünk a Testvérvárosok úti gyerekdoki mondta, hogy szokott náluk lenni baba-mama klub, de most nyáriszünet van.Mi még sosem voltunk ezen, de megérdeklõdheted, hogy majd mikor indul újra.
Paterfamilias Klub, Tiberis utca.
Hát ezt így elég nehéz.... Elég sokfelé van az országban... Hol laksz?
A mi településünkön a védõnõk szerveztek minden hónapban 1-2 baba-mama klubbot a helyi mûvelõdési házban, ahova esetenként szakembereket is meghívtak egy-egy témában pl. szoptatási tanácsadót, gyerekorvost, babahordozási (hordozókendõs) tanácsadót, stb. Az elmúlt években bedig néhány anyuka is indított saját szervezésû klubbot havi 1 alkalommal, amit a gyerekkönyvtárban tartanak és minden babás anyukát szeretettel várnak. Szerintem kérdezd meg a védõnõdet, mert ha õk nem is szerveznek ilyesmit, biztosan tud róla, hogy a körzetetekben hol tartanak baba-mama klubbot.
Hát nálunk a védõnõk nem tartanak semmiféle klubot, és amikor rákérdeztem, csak annyit mondott hogy itt nincs baba-mama klub, de azt sem tudta szerintem, hogy a környéken van-e. Ha a ti településeteken nincs, akkor az internetet ajánlom, ott próbálj utánanézni hogy merre van klub, vagy esetleg baba-mama torna, ringató stb.
A kérdező hozzászólása: X.kerbe kõbányán árkád közelében

Hol van Budapesten olyan klub, ahol sexelni lehet?

Olyan "klubra" gonolok, ahol bdsm megy, estleg más sexjátékok vagy csak sima partner cserélget?s sex.

Legjobb válasz: Utolsó!Jól megy a szövegértelmezés, látom!A kérdés nem az volt, hogy mi a neve, hanem az, hogy HOL VAN BUDAPESTEN.....? - -'

A kérdező hozzászólása: Utolsó!Jól megy a szövegértelmezés, látom!A kérdés nem az volt, hogy mi a neve, hanem az, hogy HOL VAN BUDAPESTEN.....? - -'
http://www.swingerdreamland.hu/ Szvingerklubbokban lehet, pénzért bemész, vannak feltételek, de olvasd el, nem rossz kis hely ;)
Bp.-en a Dob utcában is van egy klub. A psc filmeket ott szokták forgatni.
klub? nem klub az, hanem kupleráj
A kérdező hozzászólása: A " sex csak gyermeknemzésre való" nézetet valló válaszadók kíméljenek meg a hasztalan írásoktól! Ugyanis én nem ilyen vagyok, számomra a sex boldogság, izgalom, felfedezés, módosult tudatállapot. Tegnap kiróbáltam a mellbimbócsipeszt például, és ha lesz rá lehetõségem, kipróbálom, milyen, amikor ismeretlen emberek simogatnak, csókolnak, akár többen is egyszerre....hmmmm.Már most teljesen kész vagyok :D
Elsõ: megkérik az árát, de nem hangzik rosszul.
Igen, van! Úgy hívják, hogy szex-klub!

Hol van Pécsen olyan klub vagy valami ahol lehet bowlingozni, csocsózni meg stb? Jó lenne 1-2 ilyen barátot is szerezni aki szívesen jár ilyen helyre

Legjobb válasz: A plázában a Memphis, bár nem tudom bezárt-e mert legutóbb le voltak húzva a rácsok, de még benn van minden berendezés :/ Na ott van teke pálya meg biliárd asztalok és inni is lehet a társasággal (kávét, koktélokat pl)

A plázában a Memphis, bár nem tudom bezárt-e mert legutóbb le voltak húzva a rácsok, de még benn van minden berendezés :/ Na ott van teke pálya meg biliárd asztalok és inni is lehet a társasággal (kávét, koktélokat pl)
Én pécsi vagyok, és szívesen mennék ilyen helyekre, mert még sohasem voltam(velem sem jön el senki) :S

Hol van Budapesten, vagy Pest megyében olyan hely (klub, bár, szórakozó hely, egyéb) ahova leszbikus, illetve biszex lányok járnak? Ide pasikat beengednek?

Legjobb válasz: Underground az egyik legismertebb ilyen budapesti szórakozóhely. Minden héten pénteken és szombaton van ott buli, és fiúk is mehetnek. Van lenn minden: transzi, hetero, meleg, leszbikus, biszex...:) Ezenkívül Living Roomba is szoktak járni, de alapjáraton az egy hetero hely, szal inkább a bevállalósabb csajok tudnak ott ismerkedni. Többrõl nem nagyon tudok, ezekre a helyekre szoktam inkább járni. 18/L

Underground az egyik legismertebb ilyen budapesti szórakozóhely. Minden héten pénteken és szombaton van ott buli, és fiúk is mehetnek. Van lenn minden: transzi, hetero, meleg, leszbikus, biszex...:) Ezenkívül Living Roomba is szoktak járni, de alapjáraton az egy hetero hely, szal inkább a bevállalósabb csajok tudnak ott ismerkedni. Többrõl nem nagyon tudok, ezekre a helyekre szoktam inkább járni. 18/L
Legismertebb a grund, ma lesz ott meleg buli, de csak csajok mehetnek.am meg living roomban szoktak mèg tartani. Egy csomo ilyen hely van, keress googleban

A harcosok klubjában hol vannak olyan kis titkos képek?

Olyan kis rejtett képekre gondolok amit tyler is m?vel.Kb hány percnél lehet ezeket megtalálni .Kikockázni már ki tudom de az egész filmet nem nézem végig kockánként

Legjobb válasz: csak két ilyen kép van (amit én láttam): van egy bré, amikor Tyler mondja, hogy ilyeneket vág be a filmekbe, és van egy film legvégén is, a stáblista elõtt.

csak két ilyen kép van (amit én láttam): van egy bré, amikor Tyler mondja, hogy ilyeneket vág be a filmekbe, és van egy film legvégén is, a stáblista elõtt.
3 db-ra emlékszem. Az elsõ amikor elmegy dokihoz és miközben beszél a doki Tyler 1 mp-re átkarolja. A második az elsõ csoportterápián van a csoportvezetõ mellett tûnik fel szintén 1 mp. Az utolsó meg mikor a csajjal beszél elõször, itt Tyler az ágyékát fogja. De ezek nem is 1 mp-esek, csak villannak egyet és kész. Tyleren mindháromban a bordó zakója van uh azért ki lehet szúrni, ha résen vagy.
Ja igen.A második feltûnésnél szamárfület mutat a csoportvezetõnek.
Azt olvastam egy oldalon, hogy a filmben huszonvalahány ilyen bevillanás van addig, amíg Tyler konkrétan meg nem jelenik.
Van egy az irodában, amikor fénymásol valamint kettõ az utcán is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!