Találatok a következő kifejezésre: Hol van körzetében (19 db)

Pesten a BME körül hol van a legolcsóbb konditerem? Jó lenne 3-4 km es körzeten belül. Maximum havi 8000 ft ot tudnék rászánni.

18 éves tanuló vagyok szóval gondolom valamiféle kedvezményt is kapnék. Szétnéztem itt a neten de elég ilyesztőek az árak. Továbbá küzdősportok is érdekelnek ugyanebben az árban(judo,karate,box,bármi jöhet). Valakinek van ötlete?

Legjobb válasz: Lehet, hogy már lezárult a jelentkezés, de ha még nem akkor érdemes rákérdezned náluk, vagy max. januárban jelentkezni. A BME Schönherz kolijának van egy konditerme FÉL ÉVre kerül 20e ft-ba ha BME-s vagy lehet, hogy még olcsóbb is. Közel van, jó áron, 3-7ig nagyon sokan vannak de délelõtt és este nem vészes, ami nagy elõny , hogy kb. éjjel-nappali a terem még hétvégén is.

Lehet, hogy már lezárult a jelentkezés, de ha még nem akkor érdemes rákérdezned náluk, vagy max. januárban jelentkezni. A BME Schönherz kolijának van egy konditerme FÉL ÉVre kerül 20e ft-ba ha BME-s vagy lehet, hogy még olcsóbb is. Közel van, jó áron, 3-7ig nagyon sokan vannak de délelõtt és este nem vészes, ami nagy elõny , hogy kb. éjjel-nappali a terem még hétvégén is.
A kérdező hozzászólása: Fél évre 20 ezer az nem sok köszi a választ. Ment a pont
martos flóra kollégium 6-7000 forint a félévre, korlátlan alkalom

Hol van jó bölcsőde Csepel/Szigetszentmiklós/Halásztelek körzetében?

Legjobb válasz: én szigetszentmiklósi vagyok. azt nem tudom, hogy melyik a jó, de az biztos, hogy csepelen van 2, az egyikrõl elég sok rosszat olvastam azt hiszem, a hoxán; meg talán szigetszentmiklóson is van 1, de lehet, hogy 2. ezekrõl semmit nem tudok, csak azt, hogy van.

én szigetszentmiklósi vagyok. azt nem tudom, hogy melyik a jó, de az biztos, hogy csepelen van 2, az egyikrõl elég sok rosszat olvastam azt hiszem, a hoxán; meg talán szigetszentmiklóson is van 1, de lehet, hogy 2. ezekrõl semmit nem tudok, csak azt, hogy van.
HAlásztelek egy kalap kaki.. nincs ott semmi.csepelen Szerintem biztosan találsz.

Hol van Győrben vagy 40 km-es körzetében olyan ruha szalon ahol tudok menyasszonyi ruhát vásárolni esetleg varratni?

Legjobb válasz: http://www.individuelle.hu/akcios_elado_ruhak.html Szia!Itt van eladó.De ha bemész bármelyik ruhaszalonba ott megtudod kérdezni,hogy van-e eladó ruhájuk..:)

http://www.individuelle.hu/akcios_elado_ruhak.html Szia!Itt van eladó.De ha bemész bármelyik ruhaszalonba ott megtudod kérdezni, hogy van-e eladó ruhájuk..:)

Hol van Budapest környékén (Monor és vonzás körzete) hét közben lomis piac?

Legjobb válasz: monor és monorierdõ között de inkább monor határán van egy ház ahol minden nap látok vásárt, ilyen garázs vásár szerû rengeteg kacattal, ha még érdekel.

monor és monorierdõ között de inkább monor határán van egy ház ahol minden nap látok vásárt, ilyen garázs vásár szerû rengeteg kacattal, ha még érdekel.
Jászberény állatkert?
A kérdező hozzászólása: Voltunk már! :D
Tarnaméra, Gyöngyös, ha bevállaljátok akkor a Mátrába is mehettek, ott kisezer látnivaló van.

Kecskemét 100 kilométeres körzetében hol van jó nevű, korszerű autódiagnosztikai háttérrel rendelkező, és tisztességes áron dolgozó diesel-szervíz?

Olyanok válaszát várom,akik már jártak ott,és pozitívak a tapasztalataik.Nem mindegy milyen ál-szakikat engedek hozzányúlni az autómhoz.

Most költöztem a XIV. Kerületbe. Hol van a körzeti nőgyógyászat?

(vélemények is érdekelnek, akár privátban ha valaki nem akarja kiírni publikusan)

Legjobb válasz: google

google
A kérdező hozzászólása: Azt nézegetem, három címet hozott fel, okosabb nem lettem. Ráadásul vélemények is érdekelnek..

Monoron lakom hol van a közelben 30-40 kilóméteres körzetben olyan menhely ahol találhatok kölyökkutyát ami nem keverék?

Legjobb válasz: Tehát kell egy kutya INGYEN, KÖZEL, és természetesen legyen FAJTATISZTA (bár az mindegy, milyen fajta, tehát egyformán örülnél te egy csivavának és egy bullmasztiffnak is, csak keverék ne legyen), és persze KÖLYÖK. Ugyanilyen paraméterekkel keresek vadonatúj Ferrarit, ha találtál nekem egyet, elcserélem veled egy fajtatiszta kölyökre.

Tehát kell egy kutya INGYEN, KÖZEL, és természetesen legyen FAJTATISZTA (bár az mindegy, milyen fajta, tehát egyformán örülnél te egy csivavának és egy bullmasztiffnak is, csak keverék ne legyen), és persze KÖLYÖK. Ugyanilyen paraméterekkel keresek vadonatúj Ferrarit, ha találtál nekem egyet, elcserélem veled egy fajtatiszta kölyökre.
Olyat nagyon nehéz találni, ugyanis amelyik kutya nem törzskönyves, az mind keveréknek számít.
A kérdező hozzászólása: a papir nem lényeg csak h gyakorlatilag ne legyen az
Igen kicsi a valószínûsége, hogy menhelyen fajtatiszta kölyköt találj.
Ezekszerint neked mindegy milyen kutya, csak valami fatára hasonlítson? Nem hiszem hogy jó ötlet ìgy kutyát választani.
4es! persze, hogy nem jó ötlet, de az ilyen emberek nem foglalkoznak ilyesmivel.. aztán nem véletlenül kerül a legtöbb így választott kutya utcára...

Hol van Tatabánya környékén (60km-es körzetben) olyan kórház, ahol a 24. heti cukorterheléses vizsgálatot még a régi módszerrel (tej + zsemle/keksz) csinálják? Nem szeretném a cukros oldatos vizsgálatot még egyszer!

Legjobb válasz: Bocsáss meg, a hozzá nemértõ kérdésemért, de a cukorbetegségben a 24. heti vizsgálat, az valamilyen fordulópont? Egyébként Budapest azt hiszem belefér az elképzelésedbe, vagy akármelyik magán kórház, ahol akármivel megcsinálják neked a tesztet. Vagy tévednék? Sztk-val nemigen válogathatsz.

Bocsáss meg, a hozzá nemértõ kérdésemért, de a cukorbetegségben a 24. heti vizsgálat, az valamilyen fordulópont? Egyébként Budapest azt hiszem belefér az elképzelésedbe, vagy akármelyik magán kórház, ahol akármivel megcsinálják neked a tesztet. Vagy tévednék? Sztk-val nemigen válogathatsz.
Szerintem a kérdezõ terhes és arra a cukorterheléses vizsgálatra gondol... Sajnos nem tudom a választ a kérdésedre kérdezõ, Oroszlányon is cukros löttyöt kell inni :(

Kapuvár környékén (kb.20 km-es körzetben) hol van edző vagy fitness terem?

Vagy ha esetleg valahová aerobicozni lehetne járni, az is érdekelne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!