Találatok a következő kifejezésre: Hol van környékén (479 db)

Székesfehérváron (vagy környékén) hol van megbízható, színvonalas fodrász képzés?

Érettségim megvan már.

Legjobb válasz: Én ismerek egy fodrászképzõt. Pontosan sajnos nem tudom hol van, ha jól tudom, akkor kb. itt van: http://kepfeltoltes.hu/view/100725/2010-07-25_013138_www.kep.. 8000 Székesfehérvár, Honvéd utca (legalábbis a környékén)

Én ismerek egy fodrászképzõt. Pontosan sajnos nem tudom hol van, ha jól tudom, akkor kb. itt van: http://kepfeltoltes.hu/view/100725/2010-07-25_013138_www.kep.. 8000 Székesfehérvár, Honvéd utca (legalábbis a környékén)

Zsámbék környékén hol van a legközelebbi strand?

Vagy valami jó kikapcsolódási lehet?ség 2 kisgyermekkel 1 nap.

Legjobb válasz: Hello! Én Pátyon lakom és nem tudok a környéken semmijen uszodát de Budapesten vannak elég jók és olcsók is a II-III. kerület környékén...

Hello! Én Pátyon lakom és nem tudok a környéken semmijen uszodát de Budapesten vannak elég jók és olcsók is a II-III. kerület környékén...
Én is itt lakom és úgy gondolom, hogy Százhalombatta sincs túl messze. Nagyon tiszta kultúrált strand, és mondom talán nincs olyan messze... De a közelben tényleg nincs (legközelebb talán Pesten, Dorogon, Esztergomban)
A Velencei tó szerintem nagyon közel van, és jó is :D

Hol van Szeged vagy környékén lovarda?

Melyik a legjobb hely ahol normálisan lehet tanulni lovagolni?

Legjobb válasz: En az Equest Sportba jarok, Domaszekre. Imadom, nagyon jok az edzok, az osszes lo sportlo, a hobbilovak is versenyeztek regen. Kivaloan be vannak idomitva, ami manapsag ritkasagszamba meg sajnos. Egy alkalom 3000 Ft (de nem vagyok benne biztos), egy honapra 10 alkalom 20.000 Ft, ket honapra 22.000. Egyetlen hatranya van, hogy sokat jarnak versenyekre, es akkor csak a hobbilovasokkal lehet lovagolni. (Van masik edzo is, termeszetesen aki a versenyidoszakokban is altalaban a lovardaban van.) Keress ra a honlapjukra, vagy ha erdekel a velemenyem a tobbi lovardarol itt, a kornyeken, irj privatot :)

En az Equest Sportba jarok, Domaszekre. Imadom, nagyon jok az edzok, az osszes lo sportlo, a hobbilovak is versenyeztek regen. Kivaloan be vannak idomitva, ami manapsag ritkasagszamba meg sajnos. Egy alkalom 3000 Ft (de nem vagyok benne biztos), egy honapra 10 alkalom 20.000 Ft, ket honapra 22.000. Egyetlen hatranya van, hogy sokat jarnak versenyekre, es akkor csak a hobbilovasokkal lehet lovagolni. (Van masik edzo is, termeszetesen aki a versenyidoszakokban is altalaban a lovardaban van.) Keress ra a honlapjukra, vagy ha erdekel a velemenyem a tobbi lovardarol itt, a kornyeken, irj privatot :)


Szeged Csillag tér környékén hol van rövidáru bolt?

József Attila sgt. is viszonylag jó lenne, de sehol se találok a közelben rövidárut :(

Legjobb válasz: Szia.Sajnos a környéken nem fogsz találni ( ott laktam 2évig).A legközelbbi a Dugonics téren van a hangszerbolt mellett.Attól függ mit szeretnél.Ha csak tû cérna kell azt a Szlobó diszkontban is megkapod.

Szia.Sajnos a környéken nem fogsz találni ( ott laktam 2évig).A legközelbbi a Dugonics téren van a hangszerbolt mellett.Attól függ mit szeretnél.Ha csak tû cérna kell azt a Szlobó diszkontban is megkapod.
A kérdező hozzászólása: Oh, köszi :( Fonalat akartam venni
Szia! A Brüsszeli krt. 7-nél is van egy ... :)

Segítség! Egy ismerõsöm mondta, hogy Düsseldorf környékén van paradicsom feldolgozó üzem. Ki tudja hol van ez?

Ott dolgozó magyarok elérhetõsége is nagyon jó lenne.

Legjobb válasz: én ugytudom hogy düsseldorf környékén

én ugytudom hogy düsseldorf környékén

Hol van mozgáskorlátozottak lakóotthona Budapesten vagy környékén?

Legjobb válasz: Nagyon jó kérdés! Fogós, és ravasz. A kitagolásról elég szó esik manapság. Olyan lakó otthonról hallottam, ahova a MÁI-ból költöztek ki a fiatalok. Az egyikben voltam egyszer, csak arra emlékszem, hogy a Blaha környékén volt. A face-n érdemes lehet érdeklõdni a mozgássérült, vagy fogyatékos szervezetek oldalain. MOTIVÁCIÓ Alapítvány, Kézenfogva Alapítvány, MÁI, MEOSZ. Ilyenek jutnak eszembe. Hátha van, ami segít.

Nagyon jó kérdés! Fogós, és ravasz. A kitagolásról elég szó esik manapság. Olyan lakó otthonról hallottam, ahova a MÁI-ból költöztek ki a fiatalok. Az egyikben voltam egyszer, csak arra emlékszem, hogy a Blaha környékén volt. A face-n érdemes lehet érdeklõdni a mozgássérült, vagy fogyatékos szervezetek oldalain. MOTIVÁCIÓ Alapítvány, Kézenfogva Alapítvány, MÁI, MEOSZ. Ilyenek jutnak eszembe. Hátha van, ami segít.

Hol van Budapest környékén strandolásra alkalmas, ingyenes tó?

Legjobb válasz: Hát nem olyan közeli környékén, de Veresegyház, Õrbottyán, Domony-völgy. Van ingyenes hely.

Hát nem olyan közeli környékén, de Veresegyház, Õrbottyán, Domony-völgy. Van ingyenes hely.
Velencei tó?
Omszki tó, hivatalosan nem lehet benne fürdeni, de ez nem látszik rajta :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket!

Győr környékén hol vannak jó endurós terepek? Tényő környékére érdemes elmenni?

Gyirmótra már nem jó menni, mert kijárnak a rend?rök állítólag, merre lehet jókat menni?

Legjobb válasz: Gyirmóti homokbánya,bátyámék is odajárnak,de PHalma mx pálya mögött is van enduro rész

Gyirmóti homokbánya, bátyámék is odajárnak, de PHalma mx pálya mögött is van enduro rész

Hol vannak a nyugati környékén vagy a városkapu környékén jó turkálókat ahol vannak márkás divatos ruhák?

Föleg nyári polók melegit?k farmerek és csini ruhák írjatok lécci minél többet és infot is róluk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!