Találatok a következő kifejezésre: Hol van jó honlap, ahol a (3 db)

Hol van olyan jó honlap, ahol a kert és a biokert a téma?

Legjobb válasz: A startlapon egy egész oldalt találsz errõl a témáról: http://biokerteszet.lap.hu/

A startlapon egy egész oldalt találsz errõl a témáról: http://biokerteszet.lap.hu/
szia! nem tom hogy mennyire tudok segíteni, de talán az edenkert.hu e-mail címen meg tudod nézni!! sok sikert! üdv:n
Látogassatok meg biokertészeti menedékhelyemen: http://kedvescimbora.extra.hu Mindenkit szívesen várok.

Hol tudok olcsón Békés megyében Westie, Yorki, Csivava kiskutyát venni? Egyiket a három közül. Van vmiyen jó honlap ahol tudok régiónként, megyénként keresni?

Legjobb válasz: Ne akarj olcsón ilyen divatos fajtát venni. Mert biztos, hogy beteg vagy ideggyenge kutyát kapsz. Jól fog esni ha egy éves korára epilepsziás lesz a Yorkid? Vagy jól fog esni ha egy másik örökletes betegségre mûteni kell és több 10ezer forintos számlád lesz az állatorvosnál? Döntsd el vagy a kutyára adod ki a pénzt vagy az állatorvosnak. Jobb ha szenvedni látod majd a kutyádat? Vagy ha nincs pénzed és ragaszkodsz ezekhez a fajtákhoz akkor menhely, vagy fajtamentõk.

Ne akarj olcsón ilyen divatos fajtát venni. Mert biztos, hogy beteg vagy ideggyenge kutyát kapsz. Jól fog esni ha egy éves korára epilepsziás lesz a Yorkid? Vagy jól fog esni ha egy másik örökletes betegségre mûteni kell és több 10ezer forintos számlád lesz az állatorvosnál? Döntsd el vagy a kutyára adod ki a pénzt vagy az állatorvosnak. Jobb ha szenvedni látod majd a kutyádat? Vagy ha nincs pénzed és ragaszkodsz ezekhez a fajtákhoz akkor menhely, vagy fajtamentõk.
Természetesen van. De egy kutya vásárlásánál (fõleg ilyen fajtánál amit halálra szaporítanak) szerintem ne az legyen az elsõ szempont, hogy minél olcsóbban. Persze lehet venni 10ezer forintért is ami yorkinak néz ki kicsiként aztán felnõtt korára meg nem az lesz. Meg lehet venni olyan yorkit is ami felnõtt korára is hasonlóan néz ki mint a yorki csak épp egy vagy másfél kilós és reszket minden kutyától mert ideggyenge. Na ezeket meg lehet kapni olcsón az biztos. Még azok is 40 környékén vannak aminek látszólag yorkik a szüleik meg rendes emberektõl van igaz nincs a szülõknek tk-juk de látod rajtuk hogy normálisak idegrendszerileg(de ezek is lehetnek örökletes betegségekben szenvedõk vagy örökítõk így a kiskutya szívja meg.) Ezért kell nagyon oda figyelni ezeknél a divatos fajtáknál a vásárlásnál.
Rajzolj egyet, az ingyen van...
Kedves utolso, nem minden "olcso"kutya beteg és nem minden drága egészséges.Hallottam olyat aki drágán vett kityát és beteg lett és elpusztult, ne általánosits.Persze felettébb gyanus egy nagyon olcsón adott kutya, mert avva oltások, féregtelenités amit ha már megkapott pénzbe került a gazsájának és ezt már minimum meg kell tériteni neki, de azért van olyan aki nem csak hasznot látja a kutyában hanem reális áron el akarja adni, inkább mint a nyakán maradjon!
Ui:sokszor érdemes a képeket is megnézni és a helyszinen is a picit, mert elég sokat elárulhat az is.Van egy-két olyan kép amikor a kutyáknál a háttérben katasztrofa h milyen az udvar vagy ahol lakik.Tiszta kosz van körlötte és egyebek. Aok olyan ember aki csak pénzt akar belöle csinálni észre sem veszi h ilyen aproságokkal könnyen lebukik.
13:03 én rengeteg ilyen tenyésztõt tudok, most nem ezek a divatos fajták közül pl, de a saját weboldalukon is azok a képek vannak, amiken a háttérbe mocsok, putri van, és a kölyköket pedig 150ezerért árulják, a szülõk díjnyertesek is, és az ár is kb reális nincs is vele probléma amúgy ki mondta, hogy állatot csak mûtermi háttérrel lehet fotózni te észlény?
Olcsó húsnak híg a leve!!!
Nekem van eladó yorki ha érdekel:-) Békésmegyei vagyok én is
sparban bevaltják!kossuth utca 41, 22 kerület! ezzel mi a gondod?
coop, match
A kérdező hozzászólása: Az a gondom hogy azt mondják nem váltják be.Voltam már Matchba G-robyba Sparba még kripóbálom a coop-ot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!