Találatok a következő kifejezésre: Hol van jó (1112 db)

Szeretném a gyöngyfűzéssel kapcsolatos alapokat elsajátítani. Hol van erre lehetőség Szolnokon? Hol van jó"gyöngyös" üzlet?

Legjobb válasz: Ifiházban rémlik, hogy csináltak ilyen kézmûves mindenfélét, érdeklõdj, segítõkészek. :D Esetleg a mûvházban... De nem nehéz, ha egyszer rájössz, menni fog, vannak videók is neten, szóval hajrá. Amúgy Kaolin, Kreatív hobbi, Marianna fonalbolt, Kobra makettes-kreatív bolt, nem tudom melyik hol van, ha még van, a fonalbolt tuti, van honlapjuk is.

Ifiházban rémlik, hogy csináltak ilyen kézmûves mindenfélét, érdeklõdj, segítõkészek. :D Esetleg a mûvházban... De nem nehéz, ha egyszer rájössz, menni fog, vannak videók is neten, szóval hajrá. Amúgy Kaolin, Kreatív hobbi, Marianna fonalbolt, Kobra makettes-kreatív bolt, nem tudom melyik hol van, ha még van, a fonalbolt tuti, van honlapjuk is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mindkettõ hasznos:-)) Mintáról számolós bonyodalmat nem szeretnék, egyébként is az egyszerû, de modern karkötõk és láncok tetszenek. Üdv. J.

Kaposváron hol vannak leárazások 2009. aug 31-ig vagy tovább? És hol vannak jó cuccok?

És angol turi van ahol máárkás cuccok vannak?? És vmelyik boltban van márkás cucc leárazás is ??

Legjobb válasz: Vannak jó cuccok a Fõ utca közepén, az Outlet-ben, az Ofotért van a sarkán, vele majdnem szemben a Citibank. Amúgy nyár végi leárazást mindenhol találsz ilyenkor. (Tesco, Corso, Plaza, Zárda utca)

Vannak jó cuccok a Fõ utca közepén, az Outlet-ben, az Ofotért van a sarkán, vele majdnem szemben a Citibank. Amúgy nyár végi leárazást mindenhol találsz ilyenkor. (Tesco, Corso, Plaza, Zárda utca)
A kérdező hozzászólása: Köxx a választ :D

Budapest X1. kerületében hol vannak jó (koleszosnak való) kajáldák ahol olcsón lehet enni és még jó is?

Legjobb válasz: Olcso es jo nincs. A minosegert fizetni kell. Ha sajnalod a penzt,akkor csomagolj otthonrol, vagy keszitsd magadnak a kajat vagy fizess be menzara. Egyebkent meg kerdezoskodj a suliban,ki hol eszik.

Olcso es jo nincs. A minosegert fizetni kell. Ha sajnalod a penzt, akkor csomagolj otthonrol, vagy keszitsd magadnak a kajat vagy fizess be menzara. Egyebkent meg kerdezoskodj a suliban, ki hol eszik.
De van olcsó és jó, ezt meg kell cáfolnom ! (Viszont én nem Pesti vagyok )
Attól függ mi számít olcsónak:) Wikinger, Madárfészek, budafoki vagy fehérvári úton a hentes, Eker, Istanbul, Stoczek Menza, gyorséttermek, stb stb
Stoczek menza pl. Van diákmenü, de lehet választani is.
A duna plázánál az OTP mellett a Babér étterem. Nagyon olcsó és rengeteg fajta kaja van.:)
#5 Az a baj, hogy az nem a 11. hanem a 13. kerület:D


Hol van jó és megbízható westi tenyészet?

Legjobb válasz: Jó westi tenyészetet nem ismerek, de csak jó tanácsként mondom, hogy nagyon vigyázz még a híres-neves tenyészetekkel is, amiknek gyönyörû honlapjuk van, gyõztes kutyáik stb. Miért? Mert sokan már évek óta csinálják a kutyatenyésztést és belefáradtak és ugyanúgy szaporítanak (az, hogy törzskönyvet kapsz a kutyához ne tévesszen meg), mint sok más kutyatartó, csak annyi különbséggel, hogy kihasználják, hogy jó nevû tenyésztõként ismerik õket és foghibás, esetleg sérves kutyákat adnak el, mondván, hogy jó vérvonal 100.000 Ft-ért, aztán viheted állandóan orvoshoz. Szerintem, ha drága kutyát vásárolsz mindenképpen írjatok szerzõdést, hogy tenyészthetõ, kiállítási minõségû kutyát ad el neked, és ha mégse lesz az, visszafizeti a kutya vételárát, vagy ilyesmi.

Jó westi tenyészetet nem ismerek, de csak jó tanácsként mondom, hogy nagyon vigyázz még a híres-neves tenyészetekkel is, amiknek gyönyörû honlapjuk van, gyõztes kutyáik stb. Miért? Mert sokan már évek óta csinálják a kutyatenyésztést és belefáradtak és ugyanúgy szaporítanak (az, hogy törzskönyvet kapsz a kutyához ne tévesszen meg), mint sok más kutyatartó, csak annyi különbséggel, hogy kihasználják, hogy jó nevû tenyésztõként ismerik õket és foghibás, esetleg sérves kutyákat adnak el, mondván, hogy jó vérvonal 100.000 Ft-ért, aztán viheted állandóan orvoshoz. Szerintem, ha drága kutyát vásárolsz mindenképpen írjatok szerzõdést, hogy tenyészthetõ, kiállítási minõségû kutyát ad el neked, és ha mégse lesz az, visszafizeti a kutya vételárát, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a jó tanácsat!

Pécsen hol tudok jo lakáshitelhez jutni, hol vannak jo hitelirodák?

Irjon aki már talált!

Legjobb válasz: http://www.baranyahitel.info/kontakt.php Bankfüggetlenek, ami hitel csak elérhetõ ma Magyarországon, mindegyiket tudják ajánlani, érdemes hozzájuk benézni.

http://www.baranyahitel.info/kontakt.php Bankfüggetlenek, ami hitel csak elérhetõ ma Magyarországon, mindegyiket tudják ajánlani, érdemes hozzájuk benézni.
uzsorás!! ajánlom. xx

Kecskeméten hol van jó turkáló?

Ismerem a Severnél lév?t, a Domussal szembenit a F?részfogasoknál. Melyiket tudnátok ajánlani még? Van valami a Szilcoopnál is, meg a Pet?fi Sándoron is láttam, bár jobban érdekelnek a kilósak, sok vállfás elég drága.

Legjobb válasz: a szilcoopos nagyon jó, fele kilós fele vállfás. kistesconál is van egy tök jó. meg a dobó körúton az el bandynál. esetleg még nézd meg a centrum aljánál lévõ üzletsoron, ott is van egy, ahol a tejbár volt kb.

a szilcoopos nagyon jó, fele kilós fele vállfás. kistesconál is van egy tök jó. meg a dobó körúton az el bandynál. esetleg még nézd meg a centrum aljánál lévõ üzletsoron, ott is van egy, ahol a tejbár volt kb.
Kistesconál hol van turi? :)
Amúgy a centrumosnak nagyon leromlott a minõsége... :( Tavaly még nagyon jó cuccaik voltak, most meg teli van gagyi ruhákkal, meg puloverekkel :S
Az üzletsoron, az Eurofamily mellett.

Szegeden hol van jó turi?

Legjobb válasz: Szerintem a Nagyáruház passzázsán jók vannak, de mivel vállfásak nem is olcsók. Amúgy rengeteg van, és egyikre se tudom azt mondani, hogy jó, mert mindig változó. Az biztos, hogy sok türelem kell hozzá, hogy olcsó és jó cuccot találjon az ember. :)

Szerintem a Nagyáruház passzázsán jók vannak, de mivel vállfásak nem is olcsók. Amúgy rengeteg van, és egyikre se tudom azt mondani, hogy jó, mert mindig változó. Az biztos, hogy sok türelem kell hozzá, hogy olcsó és jó cuccot találjon az ember. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ ! :) most a hétvégén tökjó cuccokat találtam az olajbányásztéren. sok a választék és az áruk is elfogadható!

Hol van jó turkáló Szombathelyen, ami még megfizethető?

Ha lehet, hozzávet?leges árat is írjatok! Köszönöm!

Legjobb válasz: Sárváron van egy nagyon jó turkáló, a volt River helyén, utána valami Luxor lett a hely neve, most fogalmam sincs, akörül van egy irtó jó turkáló, szinte vadonatúj ruhák, elég olcsón, 100-1000/2000 áron. Ráadásul barátnõm itt vett egy rövidnadrágot és talált a zsebébe 500 €-t :D:D

Sárváron van egy nagyon jó turkáló, a volt River helyén, utána valami Luxor lett a hely neve, most fogalmam sincs, akörül van egy irtó jó turkáló, szinte vadonatúj ruhák, elég olcsón, 100-1000/2000 áron. Ráadásul barátnõm itt vett egy rövidnadrágot és talált a zsebébe 500 €-t :D:D
elírtam, nem a River helyén hanem amellett
A kérdező hozzászólása: Én találnék 500 Eurot... Életem egyik legszebb napja lenne:) Szombathelyi turit nem tudsz? Vagy valaki más?
A sárváriban még én sem voltam, pedig már ajánlották.ahhoz képest hogy sárvári vagyok, hehh :D
500 euro a zsebben? :O mekkora máázli :DD
Szhelyen sajnos nem tudok :S Inkább Sárváron vagyok jártas:D:D celli vagyok, és inkább odajárok mint szhelyre :D
Bon Marché Használtruha áruház, Király utca Second hand: Király u., Erdei út Angol turi: Kõszegi, Petõfi, meg egy van ki, a vasút fele Háda használt ruha, Petõfi S. út 41. (a könyvtárnál) vasútállomáson kint Órásháznál A Fõ téri kis spárnál bent az épületben bal oldalon. Kapásból ennyi, ha valaki tud még valamit, szóljon:) Köszi
ja, a belsikátorban is nyílt egy új, elvileg jó az is!:)

Hol találok Budapesten igazi bio piacot, ahol zöldségeket, gyümölcsöket vehetnék, és hol van jó bio bolt?

Legjobb válasz: az Örs vezér térén van van egy piac, ahol van egy bio nagyker. is, ill. az Árkád aljában ( szintén az örsön) is van biobolt.

az Örs vezér térén van van egy piac, ahol van egy bio nagyker. is, ill. az Árkád aljában ( szintén az örsön) is van biobolt.
Mediline Üzletház http://www.mediline.hu Magyarország legnagyobb bio és gyogytermék áruháza
A kérdező hozzászólása: :-D
kedves Blahás, Te meg szerintem keresS egy nyelvatankönyvet:)
A kérdező hozzászólása: ezt nem igazán értem.
Menj ki a Blahára és keres egy rasztát
A kérdező hozzászólása: de jó, köszi. feltétlenül megnézem õket :-)
A Csörsz utcai Biopiac a Mom park mögött. (googlemap!)Szombaronként van, 7-12 óráig, rengeteg kistermelõ, gyümik, zöldségek, és más egyebek (pékáru, friss melegétel, kozmetikumok, gabonák stb) van, és nem mellesleg nagyon szupi a hangulat:D Bioboltok: elég nagy a választék a Mammut Biocetrumban, aztán van még biobolt az Erzsébet körúton a Cityspar mellett, A Jókai utcában a Napos Oldal ami egyben café is, az Árkádban (asszem Harmónia reformház vagy valami ilyesmi a neve), a Rózsadomb Centerben az 1. emeleten. Többet nem tudok bocsi.
A kérdező hozzászólása: köszi, feltétlenül megnézem :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm neked is :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!