Találatok a következő kifejezésre: Hol van is (1549 db)

ha telepítettél rá, akkor van Ha nem telepítettél, akkor nincs

Holt tudok rendelni a netről habtapit (szivacspazul)? Hol lehet venni szétnyithato mesekönyvet olyan keménylapossat, jo lenne azt is anetröl de hol vannak ilyenek? Blogot irjatok.

Legjobb válasz: Habtapi szokott lenni az Auchan-ben 890 Ft-ért 10 db-os. Keménylapos mesekönyv szintén van ott. Ha netrõl akarsz, akkor én csak használt termékekben tudok segíteni. Én a www.teszvesz.hu-n szoktam használt játékokat venni. Beszereztem egy halom Fisher Price játékot töredék áron. Igaz, hogy használtak, de a célnak megfelelnek. A teszveszen láttam könyvet, és habtapit is. Csak rákeresel a szavarka, és máris kidobja az aktuális kínálatot.

Habtapi szokott lenni az Auchan-ben 890 Ft-ért 10 db-os. Keménylapos mesekönyv szintén van ott. Ha netrõl akarsz, akkor én csak használt termékekben tudok segíteni. Én a http://www.teszvesz.hu-n szoktam használt játékokat venni. Beszereztem egy halom Fisher Price játékot töredék áron. Igaz, hogy használtak, de a célnak megfelelnek. A teszveszen láttam könyvet, és habtapit is. Csak rákeresel a szavarka, és máris kidobja az aktuális kínálatot.
Elõzõ vagyok. Ha ragaskodsz az újhoz, akkor a http://www.google.hu-ba írd be a keresett szavakat. Biztosan árulnak ilyet is webáruházak.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy de ujjat szeretnék.A bolt amit irtál meg nincs nálunk, pécsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Probáltam de nem dobott ki semit ahol tudnék habtapit rendelni
Szia! Valószínüleg rossz néven keresed. A neve: szivacs puzzle. Ha ezt beírod egy csomó oldalt tlálsz, ahol rendelhetsz. Pl: http://www.regiojatek.hu/termek-47703-jatszo_szivacs_puzzle_.. vagy: http://www.molding.hu/product/jatekok/mld200251/Bongeszo/Szi..
A kérdező hozzászólása: légyszi irjatok hogy hol tudnék ilyet beszerezni sürgös lenne.Köszi.
A Tescoban szokott lenni mindkettõ. Viszont a teszveszen teljesen új termékek is vannak, nemcsak használtak.

Hol van a Renault Clio Campus-nak az a nyílása, ahol az utastérbe beszívja a levegőt? Klímatisztításhoz is ide kell befújni a habot.2007-es Clio.

Legjobb válasz: A motorháztetõ és a szélvédõ között van a mûanyag szélterelõ rács, az alatt van, az anyós felõli részen. Nem pont ez az autó, de szerintem egyezik a pollenszûrõ helye. http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_all/einbau/HBflakoD.pdf Ha mégse itt van, akkor kapcsold a szellõzõ ventit maxra, és figyeld ezt a környéket, valószínû egy mûanyag rácson keresztül szívja, és hallani és érezni is, hogy hol szív, ha ez meg van, akkor már utána lehet járni.

A motorháztetõ és a szélvédõ között van a mûanyag szélterelõ rács, az alatt van, az anyós felõli részen. Nem pont ez az autó, de szerintem egyezik a pollenszûrõ helye. http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_all/einbau/HBflakoD.pdf Ha mégse itt van, akkor kapcsold a szellõzõ ventit maxra, és figyeld ezt a környéket, valószínû egy mûanyag rácson keresztül szívja, és hallani és érezni is, hogy hol szív, ha ez meg van, akkor már utána lehet járni.
A kérdező hozzászólása: Szóval pollenszûrõ ki, és ott fújjam tele?
Aha. A pollenszûrõn keresztül szívja be azt a levegõt, amit utána az utastérbe fúj.
A kérdező hozzászólása: Azt hittem a pollenszûrõ elõtt van még valamilyen beszívó nyílása. Menet közben kikapcsolt állapotban 90-nél már szépen fúj befelé, szóval nem lehet valami eldugott helyen. Bár azt sem tudom, hogy a motortérben mekkora huzat van, hogy jobban hûljön minden.
A pollenszûrõhöz is oda van vezetve a levegõ, ha szét szeded, akkor látni fogod merrõl jön. Ha klímatisztító sprayt akarsz befújni, ahhoz, úgy is ki kell venni a pollenszûrõt, és a helyén be tudod fújni.
A kérdező hozzászólása: Rendben, csak elég nehéz kioperálni, gyûrni kell ide-oda a pollenszûrõt :/ Amúgy ez a klímatisztító hab rámehet a hûtõ vagy fûtõ vagy nemtom milyen radiátorra, ami a pollenszûrõ mellett van?
A hab egy kis idõ után úgyis elpárolog, nem hinném, hogy a radiátorra káros anyagot hagyna vissza.


Ha a Földről a csillagokat nézzük, akkor elvileg azok múltját látjuk. De ha az ember a Holdon van, akkor a Földnek is a múltját látja?

Legjobb válasz: A Föld-Hold távolság igencsak elenyészõ még a legközelebbi csillag távolságához képest is. De amúgy igen, a múltat látjuk, mégpedig kb 1.28 (egy gész huszonnyolc század) másodperccel korábbi állapotot. A Föld-Hold távolság ~384000km. A fény sebessége 300000km/s. Továbbmegyek: amikor látod, hogy "süt a nap", vagyis a nap által kibocsátott fényt látod, lehet, hogy már rég nincs is ott a Nap! Onnan ugyanis 8perc 20mp alatt ér ide hozzánk a fény, tehát 8perc 20mp-cel korábban volt ott a Nap!

A Föld-Hold távolság igencsak elenyészõ még a legközelebbi csillag távolságához képest is. De amúgy igen, a múltat látjuk, mégpedig kb 1.28 (egy gész huszonnyolc század) másodperccel korábbi állapotot. A Föld-Hold távolság ~384000km. A fény sebessége 300000km/s. Továbbmegyek: amikor látod, hogy "süt a nap", vagyis a nap által kibocsátott fényt látod, lehet, hogy már rég nincs is ott a Nap! Onnan ugyanis 8perc 20mp alatt ér ide hozzánk a fény, tehát 8perc 20mp-cel korábban volt ott a Nap!
Ez a távolságtól függ. Ha pl. a legközelebbi, az Androméda galaxist nézed, az 2.25 millió fényév távolságra van, tehát amit látunk az a 2.25 millió évvel ezelõtti állapot, de a mi Tejútrendszerünk közepe is 25-28 ezer fényév távolságban van.
A világ legtávolabbi ismert objektumai a Kvazárok távolságuk az egyik legtávolabbi pl 12 milliárd fényév tehát leegyszerûsítve az a jelenség amit látsz 12 milliárd évvel ezelõtt zajlott le az paradox vagy nem is paradox jelenség áll fent, hogy amit látsz akár év milliárdók óta nem i létezik.
Persze, sokkal nagyobb idõegységekrõl van szó, ajánlom Stephen Hawkingot, üsd be a gugliba. ili
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azt hittem nagyobb idõegységrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ezt mind értem, és nagyjából tudom is, engem csupán az érdekelt, hogy mennyire múlt az, ahogy az ember a Holdról látja a Földet. És ezt az elsõ válaszolótól sikerült megtudnom. Mégegyszer köszönöm
Spektrumon láttam egy nagyon jû hasonlatot a csillagokkal. Sok hülye filmben amikor az úrhajó fénysebességre kapcsol (xD), a csillagok elõttünk elkezdenek úgy "hátrarepülni" mintha suhannának :D De valójában fénysebességgel sem látnánk mást, csak hogy a csillagok egy helyben állnak. Azok a csillagok, amiket mi az égen látunk: TÖBB MILLIÁRD ÉVVEL EZELÕTT NÉZTEK KI ÚGY! Ma nem is úgy állnak a csillagok, ahogy mi az égen látjuk. Elnézést a hülye megfogalmazásért, nem vagyok agytröszt, csak a saját stílusomban írtam le. :D:D
Utolsó vok, bocsi... azért az is milyen érdekes, hogy amikor látjuk a napot felkelni, akkor már valójában 8 perce fent van a Nap, csak a fényrészecskéi 8 földi perc alatt érnek el a Földig. :) Ezt legelõször taknyos koromban 12 évesen hallottam fizika órán :D XD

Érdekelne hol van Budapesten film archivum? Illetve hol lehet régi színházi elõadásokat megtekinteni? Konkrétan Ternyák Zoltán elõadásai érdekelnének! (hoppárézimi, emlékfilmjei is érdekelne)

Legjobb válasz: A neten vannak. Nava.hu. Még folyamatban van, hogy minden felkerüljön. És könyvtárakban vannak Nava-pontok, nem minden nézhetõ a neten. Könyvtárban is meglehet videókazettán, DVD-n.

A neten vannak. Nava.hu. Még folyamatban van, hogy minden felkerüljön. És könyvtárakban vannak Nava-pontok, nem minden nézhetõ a neten. Könyvtárban is meglehet videókazettán, DVD-n.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szívesen. Egyelõre verset és filmet találtam tõle a NAVÁ-ban, van 8 oldal találat.
Ja, nem: 60086 találat van!:) És színdarabokat rádióból látok a találati listában.
A kérdező hozzászólása: igen, csak a keresõ sok mást is kiad, de már ez is nagy segítség nekem, ha nem találok elég dokumentumot akkor kutatok majd könyvtárakban.

Lakóhelyemen hol érdeklődjek bölcsődék (magán is) után? Hol van egy naprakész lista a bölcsikről? Önkormányzatnál, vagy hol?

Legjobb válasz: Az Önkormányzat honlapján próbáltad már? Anno én is beírtam a google-be bölcsöde+a város neve és a harmadik találat az önkormányzat honlapja volt, ott elég sok mindent megtaláltam.

Az Önkormányzat honlapján próbáltad már? Anno én is beírtam a google-be bölcsöde+a város neve és a harmadik találat az önkormányzat honlapja volt, ott elég sok mindent megtaláltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnézem! Amúgy én is beírtam, ezzel kezdtem, de mindegyik bezárt, amit kidobott a net.
Melyik város?

Hol vannak olyan pasik, aki jól tanulnak, akarnak tovább tanulni és néznek is ki valahogy? Én is ilyen vagyok lányba, de nemtalálok ilyet. Túl válogatós vagyok? Ilyen fiúk, hol vagytok?

Legjobb válasz: És is ilyen vagyok. Menj be egy fõiskolára, vagy könyvtárba, és olyant keress, aki elõtt könyv vagy füzet van.

És is ilyen vagyok. Menj be egy fõiskolára, vagy könyvtárba, és olyant keress, aki elõtt könyv vagy füzet van.
Lehet hogy még sosem találkoztunk.. :D Ezért sem vagy velem.. :)
És is ilyen vagyok. Menj be egy fõiskolára, vagy könyvtárba, és olyant keress, aki elõtt könyv vagy füzet van.
nem vagy egy kicsit beképzelt, kérdezõ ? :) sosem dicsekszünk a jó tulajdonságainkkal. :) szerintem is könyvtár fõiskola., meg ha van facebook.od, rákeresel a legmenõbb egyetemek hallgatóira. sote, bme, stb.. oda elég sok fiú jár, aki jól is néz ki :)
Aki még tanul az nem pasi, hanem fiú. :-) Fõleg, ha még továbbtanulásról van szó, akkor még inkább gyerek. Ha tényleg ilyen vagy és nem csak a 4 négy fal között élsz, akkor le fognak csapni rád. Tényleg, hol keresed álmaid lovagját, hová szoktál járni?
Miért fontos az hogy valaki jó tanuló legyen és egyetemre menjen? Lehet az is értelmes akinek csak egy szakmája van.
túl válogatós vagy, add lejjebb az igényeidet!
jajj és a másik lehetõség, hogy az ilyen típusok otthon kockulnak mint azok a lányok akik a kérdésben szerepelnek...
sajnos lehetséges. Nem vagyok csúnya, igenis adok magamra, sõt még a beszélõkém is megvan :) A lányok csak kihasználnak... Ha kíváncsi vagy írj privit :) ) 17-es voltam, 19 F
utolsó: sztem túl illedelmes vagy, a lányoknak csak enyhén jön be ez, inkább legyél pimasz és kissé perverz. f18
öö nem vagyok! Néha túlzásba viszem a bolondozást és a csipkelõdést :DD Ha kell komoly vagyok. Komolyan nem értem õket :) ) lehet rossz lányokat fogok ki, :)
17, 19, 21 " utolsó " voltam.
én is ilyen vagyok, terveim vannak a tanulással. barátom még soha nem volt ezért mindenki úgy néz rám mint egy ufóra. én eléggé válogatós vagyok, de ennek megvan az oka, tudod az önérzet. hát ezért nekem nem mindegy kivel vagyok.. :) :) szerintem az ilyen srácok mind foglaltak. :(
érdekes ezt látni hogy így látjátok. A valóságban az ilyen srácok semmire sem kellenek. Lásd én, meg még egy pár haverom. 17, 19, 21, 22 voltam
17, 19, 21, 22 aki írta--->> privátot :) kiváncsi vagyok rád ;) milyen lehet az a srác, aki okos, ügyes és szép :D egyben :D , és mégsem kell senkinek ?
A kérdező hozzászólása: utolsó: az lehetetlen:DDD
hihi ez érdekes. Pontosan ilyen vagyok, országos versenyeken jól szerepelek, él tanuló vagyok, mellette sportolok és még sem kellek a lányoknak :) ) hihetetlen :) 19 F
Én is ilyeneket keresek, remélem, ha Corvinusra felvesznek, nagyon sok választási lehetõségem lesz:)
A kérdező hozzászólása: Szórakozóhelyre nem szeretek, csak akkor megyek, ha szülinapba vagy valamilyen eseményre hívnak.De ott eszembe se jut pasit keresni/tlálni. Nem tudom h hol keressem, vagy , hogy hol találok ilyet. Ezért is kérdezem.
Én ilyen vagyok, de van már szerelmem.:P
sajna én nagyon csunya vagyok, tanulni sem akarok...baj ? :(
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam , hogy nem lehet értelemes:)
Sántít nekem ez a story. Én egész életemben az ilyen lányokat hajtottam, mint sokan mások is, ha téged nem talál meg egy sem, akkor szimplán nem igazak az állításaid magaddal kapcsolatban.
gondolom gimibe jársz, tehát menj el versenyekre, töri magyar, matek... ott szemelj ki valakit... tapasztalat... ;)
Bennem megvan minden, csak sajnos nem túl Férfiasok az arcvonásaim, így egyböl megyek a levesbe.... felejtös.
Én hónapok óta azon gondolkodom, hogy verek egy sátrat a bme elé, és íjjal fogom vadászni õket. Bennevagy? :D
Épp ez az hogy nem ülök itthon.. Állandóan oda vagyok, csavargok, szórakozok a haverokkal. Sajnos nem vagyok egy gazdag srác, nincs kocsim.. éppen szórakozni el tudok menni a haverokkal. Talán ez is baj lehet, mert már jártam úgy hogy pont ezt kérdezték :D " kocsid van ?! " . Szánalmas.. hova lenne még 19 évesen ? Tanulnom kell hogy legyen belõlem valami.. 17, 19, 21, 22 voltam, 19 F

Hol találhatóak azok a lányok, akiket még érdeklik a romantikus, hűséges, NORMális, utazni szerető huszonéves pasasok, de akik imádnak, kirandulni is és utazni? Mondjátok ezek a lányok manapság hol vannak?

Várom a választ hol várhatóak

Legjobb válasz: Leszólítod az elsõ szembejövõ jó csajt és elmondod neki,hogy imádsz utazni,most is van két jegyed a Seychelle-Szigetekre és van-e kedve veled menni.1 óra alatt találsz jelentkezõt garantálom:).

Leszólítod az elsõ szembejövõ jó csajt és elmondod neki, hogy imádsz utazni, most is van két jegyed a Seychelle-Szigetekre és van-e kedve veled menni.1 óra alatt találsz jelentkezõt garantálom:) .
Nem azért nem találsz magadnak csajt mert a lányoknak ezek az értékek nem fontosak, csak te egyszerûen nem beszéled a nyelvük...nekem szerencsém van mert én igen, de nem kell hozzá sok minden azaz egy dolog élvezd magad a bõrödben 101%-ig ha ez sikerül sokkal több csajjal kefélhetsz majd
A kérdező hozzászólása: Utolsó elötti:Nem tudok privibe irni neked:(
kirándulni, utazni én is szeretek, a hûségesség is oké, még néha nagyritkán a romantika is bejön, de sajnos az tényleg nagyon ritka...haverok?:D ja és nem vagyok normális sem....egyébként szerintem ilyen nõk soha nem is voltak, mert biztos van valami gixer mindenkiben, olyan nincs, hogy tökéletes legyen valaki... 20/L
Írj privibe!!:)
A romantikát leszámítva én itt vagyok :D Utazásra mondjuk nincs pénzem, de túrázást nagyon bírom bicajjal is gyalog is :) Ja és nagyon hûséges vagyok :D De amúgy nem is lehet nekem privit írni, szóval csak mondom, hogy vannak ilyenek még;) Hogy hol? Hát... Ez nehéz kérdés, mert én is általában nem vagyok sehol, mármint itthon vagyok :D Egyetemen szoktam még lenni meg kollégiumban. Meg az interneten :D
A kérdező hozzászólása: Tényleg nincsenek mér ilyen lányok? Nem találok ilyet..
ezt annak a pár válaszolónak, akik azt mondták hogy a pasik csak a plázacicákat veszik észre mindenhol: hát igen :D még szép hogy õket vesszük észre elõször, mert annyira sokan vannak már, hogy lehetetlen azokat látni, akik hátul állnak :D F/16
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõttinek:Oké ment a privi levél:) Megkaptad?
3:51es vagyok hát igen én is foglalt 2 gyerekes boldog házasságban... Én annó egy társkeresõ oldalra írtam idõtöltés poén szinten, aztán lám mi lett belõle 5 éve tart, és 2éve házasok vagyunk..akkor lett vége egy 4és fél éves gyerekkortól tartó kapcsolatnak, és úgy gondoltam úgyse találok senki normálisat pláne nem így ismerkedve, aztán kicsit komoly lett a dolog..persze közben sok hülyével is irogattunk de tényleg csak poénnak idõtöltésnek indult az egész. Én javasolni tudom hogy keress ilyen oldalakon ki tudja, bár ne higgy el mindent amit ott írnak, ugyanakkor vannak elég rendes csajok fiúk...nem lehetetlen, aztán majd a személyes találkozó a döntõ. Sok sikert!
Én pl párt keresek.. de én sem találok normális fiút. :S Ha gondolod, írj privit:) :) jaa és a korod is írd le:D
Itt vagyok én. Csak sajna egyszemélyes a szívem. És már van utasa.
Kinézel valahogy?(Nem feltétlenül adonisz, de nem is bányarém, és persze ápolt.) Intelligens vagy? Van humorod? Lehet veled beszélgetni? Nem vagy impotens, vagy 5másodperces gyorstüzelõ? Tiszteled a nõket? Ha ez mind megvan, akkor nem hiszem, hogy nem találsz...
Rengeteg ilyen normális és helyes csaj van akinek bejönnél, csak az a gond hogy ti férfiak mind csak a cicababákat veszitek észre elõször:-((( azok is szeretnek utazgatni, de azok nem a szabadba és az erdõbe, hanem szállodákbamés külföldre. Nektek kéne csak jobban körülnézni. sok sikert
Jaj de utálom az olyan pasikat, akik idejönnek rinyálni, mert képtelenek ismerkedni. Tele van az ország normális lányokkal, csak a rózsaszín cicababákon is tovább kéne látni...érdekes nekem a barátikörömben legalább 10 egyedülálló szép és értelmes lány van és ezek csak a barátok. Hát mit ne mondjak, elég béna vagy öcsi!
én is ilyen vagyok de már lassan 4éve foglalt vagyok, nem hiába nekem nincsenek is bnõim mert mind belepróbáltak húzni a pasizásba, mert kitaláták h szégyen lekötni magam ennyi idõsen és a pasik jönnek mennek a bnõ meg örök...ez volt 3éve mikor kb 1évesek voltunk.azóta ismerkedtem más csajokkal de mind hasonlóak..így már 4éve a barátom a szerelmem, a társam a szeretõm a mindenem!jah és nem vagyok egy rusnya sem, minden pasi utánam fordul az utcán és beszólogatnak.és beképzelt sem vagyok csupán azért írtam le h biztos létezik még ilyen lány, én sokat csalódtam a pasikban mert hidd el azok is 90%ban csak a farkuk után mennek és szeretnek flörtölgetni meg hagyni magukat én pedig ezt nem díjazom ha vki nem tud uralkodni az ösztönein.a barátommal semmi ilyen probléma nincs és mig õ nem csal meg vagy ver át el nem engedem!és örülök hogy van még ilyen mint te ebben az elqrvult villágban és hogy te sem az ösztöneid után mész mint az állatok meg mint 1esek szégyenszemre!csak így tovább és te is megtalálod a párod elõbb utóbb!a többieknek üzenem hogy a FÉRFIAK nem a plázacicákat veszik észre hanem a nõket! lehet megnézik a plázacicát mert én iis odanézek totál hetero létemre mert feltünõek.de feleségnek egy buta nyafka mûmellû semelyik normális FÉRFINAK nemkéne, a kisfiúk persze még csorgatják a nyálukat ;) 22L

Hogyan néz ki ha ételre alergiás lesz egy baba? Hol jönnek ki a pöttyök és azok általába milyenek és még a meleg kiütés is érdekellne hogy az milyen és hol van?

Legjobb válasz: azt még nem irtam hozzá ha jön a fogacska akkor is elöjöhetnek a nyaka körül és van vangy három a szája mellet is pattanás szerü pöttyök

A kérdező hozzászólása: azt még nem irtam hozzá ha jön a fogacska akkor is elöjöhetnek a nyaka körül és van vangy három a szája mellet is pattanás szerü pöttyök
Melegkiütés:apró piros kiütések, pici hólyagokkal, amelyek akkor jelennek meg, ha a bõr túlmelegszik.Langyos vízzel többször le kell mosni, és megszárítani.Jelentkezhet a háton, hason, lábon, hajlatokban.Általában másnapra elmúlik, de melegre újra elõjön.Fõleg ruhával fedett területen. Ételallergia, csalánkiütés:Lehet hólyag vagy kerek, fehér kiemelkedés piros udvarral körülvéve.Okozhatja étel, gyógyszer, növény, ruha, állati szõr.Hideg borogatás jó rá és hûsítõ rázókeverék.Általában ez is gyorsan elmúlik, de ha érinti a szem illetve a száj körüli részt, orvoshoz kell menni. A fogzás okozta pöttyök inkább a melegkiütésre hasonlítanak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ sokat segiteteél:)

Hol van pontosan a bolt? Szeretnék elmenni az AVON-boltba, úgy kaptam az inf.-t, hogy az Árpád hídnál, illetve a Mamutban is van, de pontosan hol? A híd környéke is nagy, a Mamut is.

Legjobb válasz: Az árpád hídnál ha megtróval mész akkor fel az aluljáróból és ott ahol a buszállomás van,nah mellette egy szép nagy pület.Ha vilivel akkor le az alulba majd fel és ugyanott:)

Az árpád hídnál ha megtróval mész akkor fel az aluljáróból és ott ahol a buszállomás van, nah mellette egy szép nagy pület.Ha vilivel akkor le az alulba majd fel és ugyanott:)
Van a Blahán a Skálában is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!