Találatok a következő kifejezésre: Hol van ingyenes strand (4 db)

A Tiszta-tónál van ingyenes strand? Ha igen akkor hol?

Szeretnénk elutazni a tiszta tóhoz, de nem tudjuk hogy hol ingyenes a strand.

Legjobb válasz: Hol van Tiszta tó? Nem véletlen Tisza tó az? Mert ha az akkor elég sok helyen ingyenes. Poroszló, Sarud stb. Szerintem arra az a ritkább hogy fizetõs.

Hol van Tiszta tó? Nem véletlen Tisza tó az? Mert ha az akkor elég sok helyen ingyenes. Poroszló, Sarud stb. Szerintem arra az a ritkább hogy fizetõs.
Tiszafüreden van.

A Balatonnál hol van ingyenes homokos strand?

Legjobb válasz: b.szárszó b.szemes

b.szárszó b.szemes
Balatonlelle, Siófok. Csopak. Minden városban van ingyenes rész.
Balatonszabadisóstó
Siófok. Szinte végig!
Én is Balatonszárszót tudom mondani. Ott az egyik strandon direkt ki van alakítva egy kis homokos öböl a kicsiknek, ahol pancsolhatnak. Aki eddig másik részrõl átjött oda strandolni, mind dicsérte és visszajárnak. Kisgyerekeknek ideális. Óriási homokozó, játszótér, volt olyan év, hogy ingyenes foglalkozások is voltak.

Hol van Balatonon ingyenes strand?

Füzf?,Kenese oldalon?

Legjobb válasz: Hát én Keszthely mellett tudok egy kis partszakaszt, meg a déli oldalon valahol, de arra már nem emlékszem, hogy hol. De ha körbekérdezõsködsz szabadstrand után, akkor biztosan tudnak neked mondani valamit.

Hát én Keszthely mellett tudok egy kis partszakaszt, meg a déli oldalon valahol, de arra már nem emlékszem, hogy hol. De ha körbekérdezõsködsz szabadstrand után, akkor biztosan tudnak neked mondani valamit.
Zamárdiban van egy igen hosszú szabad strand szakasz! (Remélem, még ezzel valakinek tudtam segíteni.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
Fövenyes. Tök jó a víz, homokos, nem sekély, nem mély. Van árnyékos és napos rész. Olcsók az árusok, és ingyenes a parkoló is.
Balatonfenyves:)
siófok
FENYVESFENYVESFENYVES!!! :D <3
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!