Találatok a következő kifejezésre: Hol van ingyenes (172 db)

Debrecenben hol van ingyenes fogászat?

2,Fogtömés meddig tart, egy nap ha kell mennyit tömnek be?

Legjobb válasz: Menj el a körzeti fogorvosi rendelõbe,ott ki van írva minden ,hogy mi ingyenes,illetve miért mennyit kell fizetni. A Klinikán,ha vállalod,hogy hallgatók végezzék a kezeléseket, úgy tudom,még a fizetõs beavatkozásokért is csak a felét kell fizetni .Közgyógyigazolványra,illetve nyugdíjasoknak van sok ingyenes dolog,ha ebbe nem esel bele, néhány dologért még így is fizetni kell.

Menj el a körzeti fogorvosi rendelõbe, ott ki van írva minden , hogy mi ingyenes, illetve miért mennyit kell fizetni. A Klinikán, ha vállalod, hogy hallgatók végezzék a kezeléseket, úgy tudom, még a fizetõs beavatkozásokért is csak a felét kell fizetni .Közgyógyigazolványra, illetve nyugdíjasoknak van sok ingyenes dolog, ha ebbe nem esel bele, néhány dologért még így is fizetni kell.

Hol vannak ingyenes egyetemek külföldön?

Légyszi egyetem nevet is írjatok. Nyelvvizsgával is lehet kint tanulni?

Legjobb válasz: Az INGYENES egyetemek közel sem ingyenesek, mert minden félévben be kell fizetni egy csomó pénzt - nem tandij néven, de azért kötelezö, rengeteg dolgot kell venni közben, szóval elég sokba kerül. Ezen kivül valahol laknod kell (kollégiumok gyakorlatilag nem elérhetök, több éves várakozás van), a megélhetés em olcsó, és diákmunka meg már régóta nincs.

Az INGYENES egyetemek közel sem ingyenesek, mert minden félévben be kell fizetni egy csomó pénzt - nem tandij néven, de azért kötelezö, rengeteg dolgot kell venni közben, szóval elég sokba kerül. Ezen kivül valahol laknod kell (kollégiumok gyakorlatilag nem elérhetök, több éves várakozás van), a megélhetés em olcsó, és diákmunka meg már régóta nincs.
Skóciában minden EU-s diáknak ingyenes a felsõoktatás. De ott van még Ausztria (bár ez marha drága, még Skóciánál is költségesebb), ill ha jól tudom a skandináv országokban is ingyenes. Én csak Skóciáról tudok nyilatkozni. Az alap, hogy felsõfokú angol nyelvvizsgád van, vagy Cambridge, vagy TOEFL, de talán még az IELTS-t is elfogadják. Az ilyen hazai TELC-t meg ECL-t stb felejtsd el, ott körberöhögnek egy ilyennel. Aztán ott elsõsorban a jegyeidet nézik. Jó, ha kitûnõre érettségizel, illetve az évvégi eredményeid is 4-esek 5-ösök. Sem a százalékos eredményt nem nézik, sem azt, hogy emelt vagy középszintû érettségi, nem is tudják mi az. Viszont a felvi.hu-n van egy fórum, keresd ki ott, mert van egy lány, aki Skóciában tanul és õ elég szépen leírta, hogy hogyan is lehet kimenni. De megnézem, hátha megtalálom, csak már nem emlékszem, hogy egyáltalán múltkor hogy találtam rá.

Pesten belül hol vannak ingyenes fogászatok? (Már amennyiben fogászatra is ugyanúgy ingyen lehet menni, mint 'sima' orvoshoz. )

Legjobb válasz: Mindenkinek a saját kerületében van a fogászat ami ingyenes, de itt is van amiért fizetni kell, pl. fogpótlás, korona.

Mindenkinek a saját kerületében van a fogászat ami ingyenes, de itt is van amiért fizetni kell, pl. fogpótlás, korona.
Az SZTK-s fogorvos alapellátás mindenhol ingyenes.
A kérdező hozzászólása: és hol vannak olyanok?
Minden városban máshol, általában a helyi orvosi rendelõben vagy a környékén, de ott meg tudják mondani, ha máshol van!
Elég profik akik a SOTE fogorvosi karán rendelnek a Szentkirályi utcában (Baross utcától nem messze), pl Dr. Gyulai Gaál Szabolcs, és ingyen van. Csak kell beutaló oda, dehát azt tudsz szerezni...


Hol vannak ingyenes torentr oldaLak?

Legjobb válasz: Mindegyik ingyenes, amiért pénzt kérnek, az egytõl egyig átverés. Persze a legtöbbhez meghívó szükséges, amit olyan ismerõsöd tud küldeni, aki már bent van az oldalon. Néha hosszabb-rövidebb idõre ezeket az oldalakat megnyitják, így meghívó nélkül is regisztrálhatsz. Sajnos ezt csak a kisebb oldalak csinálják, a nagyobbaknál szinte sosincs nyílt regisztráció. Google barátoddal: "nyitott torrentes oldalak"

Mindegyik ingyenes, amiért pénzt kérnek, az egytõl egyig átverés. Persze a legtöbbhez meghívó szükséges, amit olyan ismerõsöd tud küldeni, aki már bent van az oldalon. Néha hosszabb-rövidebb idõre ezeket az oldalakat megnyitják, így meghívó nélkül is regisztrálhatsz. Sajnos ezt csak a kisebb oldalak csinálják, a nagyobbaknál szinte sosincs nyílt regisztráció. Google barátoddal: "nyitott torrentes oldalak"

Székesfehérváron hol van ingyenes dietetikus?

Hogyan lehet hozzá eljutni, ide is a háziorvos ad beutalót?

Legjobb válasz: Szia dietetikus vagyok. A kórházban van pl gyerkosztályon. DE ez attól is függ mi a baj. Egyébként nem kelle beutaló.. és sjana már cska úgy vna,ohgy nemm indig és mindne ingyenes.

Szia dietetikus vagyok. A kórházban van pl gyerkosztályon. DE ez attól is függ mi a baj. Egyébként nem kelle beutaló.. és sjana már cska úgy vna, ohgy nemm indig és mindne ingyenes.

Miskolcon hol vannak ingyenes parkolóhelyek?

Legjobb válasz: A belvárosban? Ott nemigazán van, marha precízen kitáblázták az egészet. De a pláza vagy a szinvapark fedett parkolójában 1 óráig ingyenesen lehet állni, és utána is olcsóbb, mint az utcán.

A belvárosban? Ott nemigazán van, marha precízen kitáblázták az egészet. De a pláza vagy a szinvapark fedett parkolójában 1 óráig ingyenesen lehet állni, és utána is olcsóbb, mint az utcán.
Ha mindenáron ingyenesen akarsz, trükközni kell. Egy ismerõsöm például a Mûvészetek Háza környékén szokott megállni ingyen. A Mindszenti templomnál szokott bekanyarodni arra az utcára, ahol a Mesterek Étterme, meg a Corner van, és ahol kettéválik az út, a Rákóczi Pincénél jobbra megy. Ott van pár bérház és ingyen lehet parkolni. Csak már sokan ismerik...

Hol van ingyenes WIFI Miskolcon?

Legjobb válasz: Google?? Ezt mondja: A Wi-Fi a legelterjedtebb vezeték nélküli internetezési mód, amelyet a legkülönfélébb eszközökkel – notebook-ok, PDA-k, telefonok – ingyenesen lehet igénybe venni. Nyilvános Wi-Fi pont négy helyen található Miskolcon: Szinva terasz Hõsök tere Szinvapark Miskolc Pláza

Google?? Ezt mondja: A Wi-Fi a legelterjedtebb vezeték nélküli internetezési mód, amelyet a legkülönfélébb eszközökkel – notebook-ok, PDA-k, telefonok – ingyenesen lehet igénybe venni. Nyilvános Wi-Fi pont négy helyen található Miskolcon: Szinva terasz Hõsök tere Szinvapark Miskolc Pláza
Fizess elõ egy mobilnetre ha annyira kell a net!
A kérdező hozzászólása: Ezeket megtaláltam én is, de pl. a Szinvaparkban nagyon rossz minõségû.
Én mindig a Szinvaparkba járok netezni, és semmi gond nincs (nem akad, nem dob le, stb.).

Hol vannak ingyenes jégkori pályák Budapesten?

Barátn?met szeretném elvinni korizni, de nem tudom, hogy Pesten hol található ingyenes jégpálya. Felsorolnátok nekem párat? El?re is nagyon köszönöm :)

Legjobb válasz: https://www.google.com/search?q=ingyenes+jegkorcsolyapalya+b..

Vannak pl Óbuda Fõtér. Annyi, hogy ezek picik.

Hol van ingyenes OKJ-s képzésben bölcsödei gondozó vagy kisgyermeknevelő képzés Budapesten?

Legjobb válasz: http://ingyenesokjkepzesek.eu/kisgyermekgondozo-nevelo-ingye.. ingyenes a kollégiumi elhelyezés is ha idejársz épp szobatársat keresek:)

http://ingyenesokjkepzesek.eu/kisgyermekgondozo-nevelo-ingye.. ingyenes a kollégiumi elhelyezés is ha idejársz épp szobatársat keresek:)

Szegeden hol van ingyenes nőgyógyászati ellátás?

Kell id?pontot kérni? ( csak az ingyenes érdekel, magándokira nincs pénzem:S Ha tudtjátok az orvos nevét is írjatok légyszíves)

Legjobb válasz: Minden sztk rendelés ingyenes. Nem kötelezõ, de lehet (praktikusabb) idõpontot kérni a rendelésekre. Ha nem kérsz idõpontot, csak odamész (mert sürgõs a problémád, pl. fertõzés,stb.) akkor nyilván hosszabb a várakozás, érdemes könyvet, újságot vinni. Legyen nálad tb kártya, személyi és lakcímkártya, hogy a kartonozóban felvehessék az adataidat.

Minden sztk rendelés ingyenes. Nem kötelezõ, de lehet (praktikusabb) idõpontot kérni a rendelésekre. Ha nem kérsz idõpontot, csak odamész (mert sürgõs a problémád, pl. fertõzés, stb.) akkor nyilván hosszabb a várakozás, érdemes könyvet, újságot vinni. Legyen nálad tb kártya, személyi és lakcímkártya, hogy a kartonozóban felvehessék az adataidat.
Nõgyógyászati klinika Semmelweis utca 1. Belépsz az ajtón felmégy egy sor lépcsõn, majd jobbra fordulsz. Folyosó végén lesz egy ablak bal kéz felõl, ott bemutatod a TAJ-kártyád, és megmondod, hogy vizsgálatot szeretnél. Utána átmégy az ott lévõ ajtón, és helyet foglalsz, vársz, míg szólítanak. Ennyi. Fizetni nem kell. Azt viszont nem lehet soha tudni, hogy melyik orvos van, illetve, hogy az éppen rendelõk közül kihez kerülsz majd. Velem még sosem voltak undokok vagy inkorrektek. Adnak beutalót, ha más vizsgálat is szükséges. Az eredmények ügyében telefonálhatsz is (pl. kész van-e a tenyésztés eredménye, menj-e már újra végigvárni a sort stb.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!