Találatok a következő kifejezésre: Hol van horgaszto Gyor-Moson-Sopronban (1 db)

Hol van jo horgaszto Gyor-Moson-Sopronban?

Gondolkozunk a baratokkal, hogy elmegyunk penteken horgaszni Vamosszabadiba, de ha tud valaki valami jo helyet a kornyeken, megirhatna :) Cel: Mosonmagyarovar, max Gyor kornyeke :) Magantavak elonyben, mert ott altalaban meg a napoijegy is olcsobb :)

Legjobb válasz: Nagybajcs - horgásztó - Gyõrtõl 15 perc kocsival 1000 HUF a napijegy Amur, Ponty, Kárász. Sekély a víz nagyon. Könnyen megközelíthetõ van parkoló, fõútról jól észrevehetõ Gyirmót - horgásztó - Gyõrtõl 10 perc kocsival 1200 HUF a napijegy, van két tó standerd pacaponytokkal 0,5 - 1 - 3 kiloig bezárólag, van még szép számmal kárász, dévér, amúr, 1-1 csuka. Nagyon jó hely! Amíg nem volt engedélyem ott csapattam!

Nagybajcs - horgásztó - Gyõrtõl 15 perc kocsival 1000 HUF a napijegy Amur, Ponty, Kárász. Sekély a víz nagyon. Könnyen megközelíthetõ van parkoló, fõútról jól észrevehetõ Gyirmót - horgásztó - Gyõrtõl 10 perc kocsival 1200 HUF a napijegy, van két tó standerd pacaponytokkal 0, 5 - 1 - 3 kiloig bezárólag, van még szép számmal kárász, dévér, amúr, 1-1 csuka. Nagyon jó hely! Amíg nem volt engedélyem ott csapattam!
Hegyeshalomban a Stettni tó szerintem elég jó hely, talán a napidíj se drága:) stettni.hu-n megnézheted ha érdekel
A http://www.haldorado.hu- n nézz szét, ott rengeteg topic van róla és tippeket is kaphatsz a technikát illetõen. sok kapást!
A kérdező hozzászólása: Koszi, a haldoradot ismerem miota megalakult az oldal, de ott nincs pontos info az itteni tavakrol, de azert koszi
Halászi községben van 2 nagyon jó tó, 600 HUF 2 bot egy napra:)
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek
Szia kisse megkesve de a http://perihorgaszto.wordpress.com Györtöl 15 km


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Oldalába akasztott horoggal fogunk egy halat. Megtarthatjuk-e?

Egy internetes horgász vizsga teszt ezt írta: igen, de ez nem etikus magatartás.
pedig én úgy tudtam, hogy nem.
a felkészítő könyvben pedig nem találom a választ.

8

Békés megyében hova érdemes elmenni pecázni?

Békéscsabai lakosként melyik fizetős tó-ra lenne érdemes elmenni? cél: ponty, amúr fogása 4-5kg közöttit.

2

Mire lehet számítani ha engedély nélkül 1 bottal, 2 pontyal feljelentettek, (viztározón)!? Részleteket nem osztanám meg elég érdekes pedig

észleteket nem osztanám meg, elég érdekes!
büntetlen elöélet lejárt horgász engedély, ilyen még nem fordult velem elő!
elöre is köszi a válaszokat

4

Érdemes egyszerű felfújható gumicsónakot venni max 20k értékben?

Élvezetes szórakozás? Lehet irányitani és haladni vele egyszerűen? Mennyire sérülékeny a gumi? Balaton part nem fog rajta ki ugye? És a horvát kavicsos tengerpart, az lyukadásveszélyes? Felfujt állapotbann egy 2 személyes hurcolható, vagy már nehéz és nagy? Mennyi idő felfujni a hozzá adott lábpumpával?

2

Szerintetek a carp zoom bojlik jók? Pl: A carp zoom amur grass carp pop ups bojli jó ti fogtatok már carp zoom bojlival vmit?

horgász

0

Érdesem ilyenkor az élő tiszán harcsázni?

Gondolkozunk rajta , hogy elmegyünk pár napra horgászni, és gondoltam arra, hogy éjszaka egy botot bedobok nadállyal , vagy iszapgilisztával harcsára. Lenne értelme szerintetek?

1

Mi a véleményetek a Mezőkövesdi katonai tóról (horgászat szempontjából)?

0

Van értelme nappal a Balaton déli partján a nádas mögé menni és a nyíltvíz felé dobálva balinra pergetni? Ha igen, mivel?

1

Az miért van hogy horgáaszat előtt etetek 3-4 napot és 5-naptól a balinok beállnak a kukoricás etetésre? Annyira hogy napi 4 balin az szinte biztos. Kukoricával horgászok. A balin úgy udom hogy halat eszik és most ritka sok kishal van .

Ilyen 2-3 kilós példányok jönnek.Ez hogyan lehet???

10

Mi a finomszerelékes horgászat?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!