Találatok a következő kifejezésre: Hol van horgaszto (8 db)

Hol van jo horgaszto Gyor-Moson-Sopronban?

Gondolkozunk a baratokkal, hogy elmegyunk penteken horgaszni Vamosszabadiba, de ha tud valaki valami jo helyet a kornyeken, megirhatna :) Cel: Mosonmagyarovar, max Gyor kornyeke :) Magantavak elonyben, mert ott altalaban meg a napoijegy is olcsobb :)

Legjobb válasz: Nagybajcs - horgásztó - Gyõrtõl 15 perc kocsival 1000 HUF a napijegy Amur, Ponty, Kárász. Sekély a víz nagyon. Könnyen megközelíthetõ van parkoló, fõútról jól észrevehetõ Gyirmót - horgásztó - Gyõrtõl 10 perc kocsival 1200 HUF a napijegy, van két tó standerd pacaponytokkal 0,5 - 1 - 3 kiloig bezárólag, van még szép számmal kárász, dévér, amúr, 1-1 csuka. Nagyon jó hely! Amíg nem volt engedélyem ott csapattam!

Nagybajcs - horgásztó - Gyõrtõl 15 perc kocsival 1000 HUF a napijegy Amur, Ponty, Kárász. Sekély a víz nagyon. Könnyen megközelíthetõ van parkoló, fõútról jól észrevehetõ Gyirmót - horgásztó - Gyõrtõl 10 perc kocsival 1200 HUF a napijegy, van két tó standerd pacaponytokkal 0, 5 - 1 - 3 kiloig bezárólag, van még szép számmal kárász, dévér, amúr, 1-1 csuka. Nagyon jó hely! Amíg nem volt engedélyem ott csapattam!
Hegyeshalomban a Stettni tó szerintem elég jó hely, talán a napidíj se drága:) stettni.hu-n megnézheted ha érdekel
A http://www.haldorado.hu- n nézz szét, ott rengeteg topic van róla és tippeket is kaphatsz a technikát illetõen. sok kapást!
A kérdező hozzászólása: Koszi, a haldoradot ismerem miota megalakult az oldal, de ott nincs pontos info az itteni tavakrol, de azert koszi
Halászi községben van 2 nagyon jó tó, 600 HUF 2 bot egy napra:)
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek
Szia kisse megkesve de a http://perihorgaszto.wordpress.com Györtöl 15 km

Hol van Szolnok megyében jó horgásztó?

Van mikor K.hegyesre szoktam járni, de én nemakarom hazavinni a halat hanem kifogni és visszaengedni... szóval én az érzés miatt horgászok. K.hegyesen az összes kifogott halat megkell vásárolni (nane) rámegy a gatyám... szóval ezért kéne 1-2 ötlet hogy hova lenne érdemes elnéznem.

Legjobb válasz: Jászdózsán kiváló horgásztó van a holt Tarna ágában kialakítva,sokan dicsérik.

Jászdózsán kiváló horgásztó van a holt Tarna ágában kialakítva, sokan dicsérik.
Palotáson nagyon jó horgásztó van.Kifejezetten nagy pongyokkal.Cibakházán, bár ez holttisza, de szinte minden hal fogható.Jól telepített víz.Cibakházán a compót 20 cm-es méretkorlátozás védi.
http://millerihorgasz.lapunk.hu/ Itt van sporthorgászjegy 1000huf-ért

Pestszentlőrincen, a XVIII. kerületben hol van jó horgásztó?

Jöv? héten mennék fel egy hétre Pestre ismer?seimhez!

Legjobb válasz: Hát ha minden igaz, akkor a Csongor utcával a 3. párhuzamos utca, a Vajk utca mellett van egy kis horgásztó, ami régen bánya volt. Sajnos, többet nem tudok róla.

Hát ha minden igaz, akkor a Csongor utcával a 3. párhuzamos utca, a Vajk utca mellett van egy kis horgásztó, ami régen bánya volt. Sajnos, többet nem tudok róla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ennyi is elég volt hogy megtaláljam a google-ben:D


Magyarországon hol van a legjobb horgásztó, ahol főként nagyobb halak vannak?

Legjobb válasz: Köszi a válaszodat, a somogy megyei van hozzám legközelebb, és nagyon tetszik hogy szinte csak nagy halak vannak benne

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, a somogy megyei van hozzám legközelebb, és nagyon tetszik hogy szinte csak nagy halak vannak benne

Hol van Egerhez legközelebb horgásztó ami elérhető busszal?

A busz muszáj ha az nincs akkor nem jó !

Legjobb válasz: Egerszalók.

Egerszalók.

Budapest közelében hol van olyan horgásztó, ahol ENGEDÉLY NÉLKÜL lehet pecázni? Esteleg árakat, honlapot, megközelíthetőséget, stb?

Legjobb válasz: Mindenhová kell engedély. Nálunk egy városhoz 4 tó tartozik a területi engedély 19 ezer forint/év, plusz ha maszekra akarsz menni az 2500-6000/12 óra.

Mindenhová kell engedély. Nálunk egy városhoz 4 tó tartozik a területi engedély 19 ezer forint/év, plusz ha maszekra akarsz menni az 2500-6000/12 óra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, bár az elsõ.... Nem kell mindenhova engedély, pont errõl szól a dolog. Légy tisztában a szabályokkal, tartsd be õket, aztán uzsgyi
mindenhova kell engedély mostmár hivatalosan. az olyan tavakra nem kell, amelyik maszekba nyomja.
Így is van. Nem túl régen tettem le a horgászvizsgát, és a könyvben kerek perec ki volt jelentve, hogy még ha olyan tóhoz is érkezünk, ahol látszólag még ember fia sem járt, akkor sem horgászhatunk rajta! ( Mindaz más kérdés, hogy ki az aki betartja ;)
A kérdező hozzászólása: Kössz. Ezeket tudom én is, nem is erre gondoltam. Már idõközben lett engedélyem, de vannak olyan maszek tavak, pl. Bia IV, ahová NEM KELL engedély, még akkor sem ha van, kifejezetten hangoztatják, hogy nem kell, csak a szabályokat kell betartani. Az meg nem túl nehéz, fõleg ha valaki nem kezdõ. Na én ilyen helyekre gondoltam, és ezekbõl van is jónéhány... De azért kössz

Debrecen környékén hol találok olyat akinek van magántava de nem horgásztat rajta?

Keresnék olyan magánszemélyt akinek lenne egy magántava de nem horgásztat rajta, hol találnék ilyet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!