Találatok a következő kifejezésre: Hol van hely, ahol magyar statisztikákat (1 db)

Hol van olyan hely, ahol magyar statisztikákat nézhetek arról, hanyadik héten bújnak ki a babák?

Legjobb válasz: Már megint átírták de sebaj. arra lennék kiváncsi ki hanyadik héten hozta világra a gyermekét? Saját tapasztalat ismerõsök...

A kérdező hozzászólása: Már megint átírták de sebaj. arra lennék kiváncsi ki hanyadik héten hozta világra a gyermekét? Saját tapasztalat ismerõsök...
40.héten 4 nappal a kiírt után
A 27. hétre született baba már 10 hónapos és nagyon szépen fejlõdik kb. 6 hónapos szinten van amennyinek kb. ha rendes idõben születik lennie kell. A méhlepényen volt egy véralvadék és beindult a szülés. Hosszas intenziv ellátás és néhány napos lélegeztetés után 3.5 hónaposan mehetett haza.
az 5. válaszolónak: mi lett a korababával? remélem, minden oké vele. leírnád, hogy hogyan és miért történt ez? mármint hogyhogy ilyen korán született, mi volt az oka?
A kérdező hozzászólása: Biztos annyira moderálatlan voltam, hogy moderálni kellett:D:D Az a lényeg, hogy jönnek a válaszok!
igen, ezt én is utálom, hogy folyton átírja valami okos a kérdéseimet... mintha jobban meg tudná fogalmazni, pedig dehogy, mert úgy teljesen más értelme van a kérdésnek!
egyik ismerõsöm 27. héten 770gr-mal
40. hét 6 nap
Az én babám a 40. hét betöltése után 5 nappal született.
SZia! Elsõ fiam 39 hetesen, második fiam 37 hetesen, kislányom pedig 38 hetesen bújt ki.:)
sogórnõm 42. héten.
41. héten, 9 nappal a kiírt idõpont után. 1 hónapos kisfiú anyukája


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A szülőszobán lehet nálam telefon? Egyáltalán mi lehet nálam? És minek érdemes?

11

Ti már hallottatok olyat hogy valaki náthásan, torok fájással ment szülni, esetleg lázzal? Szerintetek betegen is képes megszülni természetes úton? Mondjuk ha láza van, inkább császár gondolom.

6

Szülés után milyen betétet kell venni tenából? Én csak inkontinencia betéttel találkoztam. Azt kell?

Sima libresse éjszakai elég esetleg?

7

Ha megszületett a kisfiam, kocsival hazahozhatom (a babakocsihoz tartozó) mózeskosárban? Vagy csak és kizárólag a hordozó az engedélyezett?

9

Szülés után amikor már hazamegyünk pólyában szeretném elhozni a gyermekem?

lehet? vagy csak babahordozóban lehet elhozni?mik a szokások nem szeretném hogy ferde szemmel nézzenek rám az emberek.én a pólyát azért is szeretném mert abban olyan aranyos a baba

15

Érdemes magánorvosnál/magánkórházban szülni?

Sok helyen hallottam, hogy sokkal jobb egy kicsit többet rászánni a szülésre, és elmenni egy magánkórházba, mert ott saját szobát kapunk a babával, ahol az apuka is bent alhat ha akar, így családiasabb a környezet és kevesebb a fertőzésveszély, illetve lényegesen jobbak a körülmények (WC, ágy, ellátás, stb.).
Illetve ott az orvosnak és a nővéreknek sokkal több ideje van az anyukákra és a babákra, ami szintén előnyös.

Mit gondoltok?

9

Hasznat vettetek az eldobhato/halos bugyinak a korhazban? Erdemes venni?

15

Tudtok akár jó weboldalt, ahol jó légzési technikák vannak szülésre? Nektek milyen volt? Gondolom a szülésznő majd úgyis mondja hogy vegyem a levegőt. Első baba, és 38 hetes vagyok, nincs sok hátra már .

10

Készítgetem össze a szüléshez kellő dolgokat (kórházi csomag) és mindenhol fel van sorolva a szoptatós melltartó és a hasszorító ezek feltétlenül kellenek?

10

Valaki megtudná mondani, hogy VIII. kerületi lakcímmel melyik kórházban fogok szülni?

A VIII. kerületbe vagyok bejelentve, de most Csepelen, a XXI. kerületben lakom, albérletben a párommal, és a babát is ide Csepelre hozzuk majd haza. Fogadott orvosom nincs. Kezdetben egy VIII. kerületi védőnőhöz kellett járnom, de miután találtunk Csepelen albérletet, így már az egyik csepelihez kell járnom. Viszont terhesrendelésre a mai napig Csepelre járok. Valaki azt mondta, hogy a Péterfy kórházban fogok szülni. A terhesrendelésen azt mondták, hogy talán a II. számú szülészeti klinikán fogok, de a végén azt mondták, hogy hívjam fel a tudakozót.
Előre is köszönöm a segítséget!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!