Találatok a következő kifejezésre: Hol van hely, ahol (296 db)

Hol van olyan hely Budapesten, ahol gyűjtik a tönkrement kompakt fénycsöveket?

Igazából nem kidobni akarok kompakt fénycsövet, hanem begy?jteni néhány használtat. Az elektronikus ballasztra volna szükségem.

Legjobb válasz: Idézni tudok csak: "az elhasználodott "kiégett" termék fényforrás helyett újat kell vásárolni. Ahol forgalmazznak ott gyûjtemi is kell! A gyártóknak, forgalmazóknak kormányrendeletbe foglalt kötelessége a visszagyûjtés, a hasznosítása illetve ártalmatlanítása." Gondolom ez alatt fõleg olyan helyet kell érteni, ahol fõleg lámpákat, villanykörtéket, fénycsöveket árulnak, de nagyobb áruházakban is biztos van gyûjtõhely.

Idézni tudok csak: "az elhasználodott "kiégett" termék fényforrás helyett újat kell vásárolni. Ahol forgalmazznak ott gyûjtemi is kell! A gyártóknak, forgalmazóknak kormányrendeletbe foglalt kötelessége a visszagyûjtés, a hasznosítása illetve ártalmatlanítása." Gondolom ez alatt fõleg olyan helyet kell érteni, ahol fõleg lámpákat, villanykörtéket, fénycsöveket árulnak, de nagyobb áruházakban is biztos van gyûjtõhely.
Ikea, Baumax, Interspar
Szegeden és Kecskeméten biztos van gyûjtõ a bejáratnál a két ajtó között. Szerintem Pesten is, hisz egy cég .
igaz én nem pesti vagyok, de nálunk az intersparban gyûjtik, esetleg onnan
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Hmmm... Ezt a legutolsó megjegyzést nem egészen értettem...
De ezekbõl a dobozokból szerintem nem szabad, illetve nem engedik kivenni. Mi a véleményetek ?
Párszázat már kiszedtem...

Budapest belvárosban hol van olyan hely ahol nagyon olcsón lehet eredeti parfümöt vagy nagyon jò hamisitvanyokat kapni? Mint pl :régen a Józsefvárosi piac vagy Fáy utca.

Leginkabb a blaha, nyugati, szóval a belváros körül érdekelne.

Legjobb válasz: Westendben van egy jó hely,ahol kimért parfümöket árulnak, viszont úgy vettem észre, hogy nem éppen a legújjabb illatok vannak.

Westendben van egy jó hely, ahol kimért parfümöket árulnak, viszont úgy vettem észre, hogy nem éppen a legújjabb illatok vannak.


Nekem olyan hely kell ahol belehet szerezni profi smink eszközöket. Hol található Budapesten 9kerületben? Vagy van olyan web hely ahol belehet ezeket az eszközöket szerezni?

Nagyon szeretnék elhelyezkedni ebbe a szakmába csak nem tudom hol tudom be szerezni az összes eszközöket hozzá. Ha internet áruház is jó lenne.Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: http://www.sminkbolt.hu/ Itt professzionális márkák vannak, lehet rendelni tõlük, vagy személyesen venni a boltjukban. 6. kerület, Ó utca 24. Esetleg még a Mac, azt is használja sok sminkes, de az áraik elég húzósak. Neten nem lehet rendelni tõlük, de van boltjuk az Aréna plázában és a Váci utcában.

http://www.sminkbolt.hu/ Itt professzionális márkák vannak, lehet rendelni tõlük, vagy személyesen venni a boltjukban. 6. kerület, Ó utca 24. Esetleg még a Mac, azt is használja sok sminkes, de az áraik elég húzósak. Neten nem lehet rendelni tõlük, de van boltjuk az Aréna plázában és a Váci utcában.

Pécsen hol van olyan hely, ahol MKB SZÉP kártyával tudok gyrost enni?

Vagy gyros tálat.

Legjobb válasz: Az MKB honlapján is biztos van egy olyan rész, ami a SZÉP kártyával foglalkozik, mint az OTP-s, ahol város szerint meg tudod nézni, hogy hol tudod levásárolni. Már egyre több büfé is elfogadja.

Az MKB honlapján is biztos van egy olyan rész, ami a SZÉP kártyával foglalkozik, mint az OTP-s, ahol város szerint meg tudod nézni, hogy hol tudod levásárolni. Már egyre több büfé is elfogadja.

Hol vannak Esztergomban eldugott helyek, ahol két ember összebújhat?

:-)

Legjobb válasz: Szia most valahogy nem volt lelkierõm rákeresni, de próbáld meg úgy a googlban, hogy búvóhely órákra Esztergom, vagy esetleg a ha van kivel de nincs hol szöveggel... bp-n vannak ilyen helyek, ott is kell hogy legyen :)

Szia most valahogy nem volt lelkierõm rákeresni, de próbáld meg úgy a googlban, hogy búvóhely órákra Esztergom, vagy esetleg a ha van kivel de nincs hol szöveggel... bp-n vannak ilyen helyek, ott is kell hogy legyen :)
Cellulitis kocsma :)
A kérdező hozzászólása: A szabad ég alatt gondoltam, olyan hely, ahol a madár se jár :)
3-as szikla a Vaskapu felé. Jó kis "kiránduló" hely :)
bordély
csatorna
ahol a madár se jár ? Csernobil.

Hol van az a hely, ahol ismerkedhetnék korosabb hölgyel 50 felettivel alkalmi kapcsira? állítólag van 1 hely cukrászda ahol ezt meg lehet tenni

kielégíteném a korosabb ugymond hanyagolt hölgyek vágyait

Legjobb válasz: menj öregek otthonába ott a kedvedért még a fogukat is kiveszik, hogy ne okozzanak fájdalmat

menj öregek otthonába ott a kedvedért még a fogukat is kiveszik, hogy ne okozzanak fájdalmat
Gondolom pénzért, nem? Na errõl ne álmodj. Az a cukrászda pedig legenda, nincs ilyen. Keress magadnak ilyen nõt, ha erre vágysz.
A kérdező hozzászólása: sztem nem legenda mert többen is említették akik játak ott
a legenda szerint ez a Zserbó - Gerbeaud a Vörösmarthy téren! de hogy mi igaz belõle azt nem tudom.

A Balatonon keresek olcsó, igényes szállást olyan helyen, ahol 4 gyerek, köztük egy 7 hónapos jól érezné magát, mert jó a strand és van látnivaló is. Hol találok konkrét vendégházat, apartmant, vagy esetleg olyan weboldalt, ahol kereshetek ilyet?

Tudom, hogy sok keres? van a Balatonról, de a b?ség zavarában nem találok olyan keres?t, ami kiadna olyan szállást, ami jó lenne. Segítsetek, ha tudtok! Köszönöm

Legjobb válasz: Szerintem próbálkozzatok Zamárdiban.. Ez a település szinte Siófok mellett van,nekünk onnan nem messze,Szárszón van nyaralónk,de ott fizetõs strand van.. Zamárdiban sok édekes programot szoktak tartani nyáron,van egy hatalmas szabad strand,ahol sok féle program van,vannak ugrálók is meg minden más.Kisgyerekeknek,meg talán felnõteknek is ez a legalkalmasabb.. Ott sok panzió és apartmanos ház van,szerintem érdemes az interneten rákeresni. Remélem tudtam segíteni:)

Szerintem próbálkozzatok Zamárdiban.. Ez a település szinte Siófok mellett van, nekünk onnan nem messze, Szárszón van nyaralónk, de ott fizetõs strand van.. Zamárdiban sok édekes programot szoktak tartani nyáron, van egy hatalmas szabad strand, ahol sok féle program van, vannak ugrálók is meg minden más.Kisgyerekeknek, meg talán felnõteknek is ez a legalkalmasabb.. Ott sok panzió és apartmanos ház van, szerintem érdemes az interneten rákeresni. Remélem tudtam segíteni:)
Én Balatonlellét javaslom.Van több jó strandja, Napfény-fizetõs (fokozatosan mélyülõ, homokos, kicsit "tengerpart hatása" van).Ettõl kb. 2 km-re van jacht kikötõ, sétahajókázás, és egy szabadstrand ami ingyenes.Mi 3 gyerekkel voltunk. Rád-pusztát se hagyjátok ki (kb.5-6 km Lellétõl)lovas bemutató, borkóstolás és egy jó étterem is van, a gyerekeknek pedig mindenféle állat.Ja és van egy jó cukrászda, sok étterem. A Balatonlelle.hu oldalon találsz több információt és szállás lehetõséget is.
Sikerült találnod valami lehetõséget?

Van Csongrád megyében vagy környékén olyan hely, ahol állítólag kísértetek járnak? Ha igen, jártatok már ott, vagy ilyen helyen? Ha nem tudtok Csongrád megyében és környékén, akkor hol tudtok az országban?

Legjobb válasz: Elvileg van valahol egy keresztezõdés egyszer ott elütött egy vonat egy gyerekekkel teli buszt hogy ne történjen többet ijen baleset a gyerekek szelemei minden autót feltolnak a dombon még akkor is hogyha nem nyomod a gázt. (sajnos nem nem tudom hogy hol van ez a keresztezõdés)

Elvileg van valahol egy keresztezõdés egyszer ott elütött egy vonat egy gyerekekkel teli buszt hogy ne történjen többet ijen baleset a gyerekek szelemei minden autót feltolnak a dombon még akkor is hogyha nem nyomod a gázt. (sajnos nem nem tudom hogy hol van ez a keresztezõdés)
éjjel a temetõ...nah ott sokvan ezt látatlanban is tudom:)
2010-05-25 17:51 ki kell hg ábrándítsalak! Ez a keresztezõdés Amerikában egészen pontosan texasi San Antonio vasúti átjárónál van ez.

Hol van Budapesten olyan hely, ahol olyan igazi balatonos sült hekket lehet enni?

Legjobb válasz: A római parton, de ott is csak egyetlen helyen. Ahol mikrofonba mondják be ha készen van. Ott áll a legnagyobb sor.

A római parton, de ott is csak egyetlen helyen. Ahol mikrofonba mondják be ha készen van. Ott áll a legnagyobb sor.
Balatonos sült hekk?????? Ha jól tudom, a hekk tengeri hal....
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tengeri hal, természetesen én arra a finom "balatonos" sült hal ízre gondoltam, amit én budapesten és környékén nem találok. Itthon hiába sütögetem a hekket, nem lesz olyan finom. Írhattam volna azt is, hogy jó kis Atlanti-óceán-partvidéki íz, de ott viszonylag ritkábban eszem sült hekket. Sajna. :)
Sziasztok! Budapest legjobb sülthekkjét, a népszigeten a vasmacskában lehet enni, a váci útról lehet a bõrgyárnál bemenni. Ja és a sültkoli is világbajnok.
Nagyon finom a sülthal Budafokon a Kompházban is. Hekket, keszeget is sütnek. Árnyas terasz, csapolt sör, közvetlen Duna-parton. XXII. Gyár u 1. a kerékpárút mellettt. Étlap, cím, telefon : http://www.komphaz.neobase.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!