Találatok a következő kifejezésre: Hol van fodrász Debrecenben (5 db)

Debrecenben hol van olyan fodrász, akinél nem olyan drága egy hajvágás?

Kit ajánlanátok? Mennyibe kerül nála a hajvágás?

Legjobb válasz: Pontos címet nem tudok, mert nekem is ajánlották, én eddig 3000ért vágattam a hajam mosással együtt, de a hortobágy utcán valamelyik emeletes ház alatt van egy, és elvileg ennyiért már fest is, olyan két és fél ezer körül van a vágás.De menj el és kérdezd meg, az nem kerül semmibe:)

Pontos címet nem tudok, mert nekem is ajánlották, én eddig 3000ért vágattam a hajam mosással együtt, de a hortobágy utcán valamelyik emeletes ház alatt van egy, és elvileg ennyiért már fest is, olyan két és fél ezer körül van a vágás.De menj el és kérdezd meg, az nem kerül semmibe:)
Ijj már nem emlékszem, de arra igen, hogy korrekt áron dolgozik:) A Csokonai Vitéz mihály gimi után...a 31-es busz jár arra..., ahogy kifordul a kartács utcára, leszálsz átmész a keresztezõdésen és egy sárgás panelnél! Zsuzsa fodrászat:)
Én az Ajtó utcára járok, vágás szárítás 1800 ft.
3000 ér?? az sok :D nekem 1500 ért vágta most egy csaj, de sajnos nem tudok címet mondani, mert bátyám fodrásza és házhoz jött. De majd megérdeklõdöm a dolgokat.

Debrecenben hol van pincér, fodrász, kozmetikus szak? (szakközépiskola)

most lettem 8.-dikos és ilyen szakra szeretnék menni "egyenlőre" tudtok Debrecenben ilyen szakközépiskolákat? 14/L

Legjobb válasz: http://www.konnyuipari.hu/szakkozepiskola http://felveteliiroda.hu/intezmenyein/tessedik-samuel-kozepi.. Google a barátod ;)

fodrász és kozmetikus szak van a Diószegibe :) ))
A kérdező hozzászólása: szija én is most lettem 8.dikos és én is ilyen szakra szeretnék menni az egyik kijelöltem a Diószegi :D jha akarsz írhatsz

Hol vannak debrecenbe fodrász és kozmetikai szerek?

meg valaki nem tudja h avon bolt hol van debrecenbe?

Legjobb válasz: Fodrászkellékes a Csapó utcán, Avon bolt pedig a Füredi úton, a Toyotával szemben asszem'.

Fodrászkellékes a Csapó utcán, Avon bolt pedig a Füredi úton, a Toyotával szemben asszem'.
Én a Csapó utcait ajánlom! Nõvérem fodrász, mindig mindent ott vesz. :)


Hol van jó és olcsó fodrász Debrecenben?

Érdekelne ti hol vágatjátok a hajatok és aki tud árat is írjon már! Köszi

Legjobb válasz: Én egy csajszinál, 1500 egy vágás. De nincs ilyen helység, vagy õ megy házhoz, vagy hozzá kell menni. Ha gondolod írj privit, és lebeszéljük.

Én egy csajszinál, 1500 egy vágás. De nincs ilyen helység, vagy õ megy házhoz, vagy hozzá kell menni. Ha gondolod írj privit, és lebeszéljük.

Hol van jó fodrász Debrecenben?

Sziasztok! Nemrég költöztem Debrecenbe és egy jó fodrászt keresek. Tud vki.? Esetleg az Aquaticum Hotelbe jár vki., ha igen annak mi a telefonszáma? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Nekem a dózsagyörgy úton lévõt ajánlották, a garázssornál.

Nekem a dózsagyörgy úton lévõt ajánlották, a garázssornál.
A kérdező hozzászólása: Mi a neve a helynek és kit érdemes keresni, v. csak 1 fodrász van?
Szia! Az én fodrászom a Füredi úton dolgozik, a Tûzoltósággal szemben a Kék Lagúna nevû szépségszalonban. Nagyon szeretem a munkáját, már 3 éve hozzá járok és mindig elégedett voltam eddig! :) Ha gondolod írj privit és megadom a számát!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!