Találatok a következő kifejezésre: Hol van fodrász (64 db)

Szegeden hol van fodrász kellékes? Ott tudnék venni magamnak szines, tincses póthajat?

Rég óta szeretnék pár szines tincset a sérómba,de fogalmam sincs hol lehet ilyeneket kapni...

Legjobb válasz: Az árkádban a Claire'sben rengeteg tincses színes póthaj van olcsón.

Az árkádban a Claire'sben rengeteg tincses színes póthaj van olcsón.
Fodrászkellékesben nem lehet póthajat kapni, a neten tudsz rendelni.
A kérdező hozzászólása: De hallottam, hogy Szegeden van 1 hajas bolt, és ott lehet kapni. Ilyen kamut...nem kell nekem 600 ezerért profi haj, mert szép hosszú, eredeti hajam van, csak abba szeretnék tincseket, festékkel meg nem fogom elrontani...
Fodrászkellékes van a marstér mellett, ott körmös és hajas dolgok is vannak. Póthajat nem tudom lehet-e kapni, de egy próbát megér
Mérey utca, Bartók tér, Vitéz utca
Mars tér és a Párizsi krt. sarka, ahol a buszok a pályaudvarra befordulnak. Bartók tér, a Centrum gödörrel szemben, a turi mellett. Nem tudom, van-e ezeken a helyeken póthaj.

Hol van fodrász kellékes Győrben?

Én Csorna környéki vagyok és Csornán is van de az nem valami jó:S Vagy esetleg kapuváron?

Legjobb válasz: Gyõrben: MÉsz a baross úton és a bal oldalon lesz egy szökõkút egy keresztezõdés és utána van a big ben. na abban a keresztezõdésben elmész barra. lesz egy dm a jobb oldalon. mész tovább. lesz egy újabb keresztezõdés azon átmész tovább egyenesen majd nem messze jobb oldalon lesz a fodrászkellékes.

Gyõrben: MÉsz a baross úton és a bal oldalon lesz egy szökõkút egy keresztezõdés és utána van a big ben. na abban a keresztezõdésben elmész barra. lesz egy dm a jobb oldalon. mész tovább. lesz egy újabb keresztezõdés azon átmész tovább egyenesen majd nem messze jobb oldalon lesz a fodrászkellékes.

Hol van fodrász suli Pest megyében?

Cegléd nem jó mert ott már nem indítanak...és betelt a jelenlegi osztály. A Googléba meg nem találtam.

Legjobb válasz: Kiskunlacháza Szakmunkás és szakképzõ iskola 2340 Kiskunlacháza Rákóczi u. 63 Tel: (24) 535-090 E-mail: [email protected]

Kiskunlacháza Szakmunkás és szakképzõ iskola 2340 Kiskunlacháza Rákóczi u. 63 Tel: (24) 535-090 E-mail: [email protected]
Ide csak akkor menj, ha van gyakorlati helyed! Mert ha nincs, Csepelre kell járni gyakorlatra, akkor meg már jobban jársz egy pesti iskolával.


Hol van fodrász kellékes az örs vezét tér környékén?

esetleg árkád? vagy hol?

Legjobb válasz: Jó kérdés! Én csak Rákoskeresztúron tudok, Örstõl kb. 20 percre busszal.

Jó kérdés! Én csak Rákoskeresztúron tudok, Örstõl kb. 20 percre busszal.

Hol van Budapesten ingyenes fodrász képzés? Egyedül a Drégelyvár iskolát találtam, de utánanéztem és egy pozitív véleményt sem hallottam róla, mindenki szidja, elvileg nem tartják meg az órákat.

Legjobb válasz: szia! én a munkanéküli hivatal támogatásával végeztem el a fodrász képzést a vofa tanácsadó nemtudomminél. hát, hogy õszinte legyek az oktatás színvonala sehol sem jobb, vagy rosszabb, minden marketing kérdése. azt viszont tudd, hogy ha elvégzed, akkor utána évekig nem fogsz belõle profitálni. nekem felgyülemlett 300.000 ft apeh tartozásom, és most próbálom kilobbizni, hogy engedjenek belõle, és húzok az egyetemre. sohatöbbé fodrászat. pedig nem voltam rossz szakember.

szia! én a munkanéküli hivatal támogatásával végeztem el a fodrász képzést a vofa tanácsadó nemtudomminél. hát, hogy õszinte legyek az oktatás színvonala sehol sem jobb, vagy rosszabb, minden marketing kérdése. azt viszont tudd, hogy ha elvégzed, akkor utána évekig nem fogsz belõle profitálni. nekem felgyülemlett 300.000 ft apeh tartozásom, és most próbálom kilobbizni, hogy engedjenek belõle, és húzok az egyetemre. sohatöbbé fodrászat. pedig nem voltam rossz szakember.
A Drégely egy össze-vissza hely, meghirdetnek mindent, aztán szeptemberben kezdik összeszedni rá a tanárokat, és néha még a termet is. (el lehet képzelni, hogy ez milyen színvonalat okoz) Aztán ennek megfelelõen vagy van óra vagy nincs, vagy jó a tanár vagy nem, vagy marad év végéig vagy nem. De el lehet képzelni, hogy általában a "vagy nem" rész szokott bejönni.
Én most voltam beíratkozni ide a drégelyvárba de Lakberendezõnek. :D de azt sem tudták megmondani hogy indul-e ilyen szak vagy nem :) de elvileg ingyenes. Fizeted a tankönyvet meg a diákigazolványt meg valami izét (elektronikus kulcs használatot vagy mit) havonta 4.500.-Ft -ot :D majd kiderül, de nagyon szeretném elvégezni ezt a szakot 2 éves lesz

Budapest VII kerület környékén hol van jó, megbízható, nem drága fodrász?

Legjobb válasz: Tudom javasolni a Napsugár Szépségszalonban Berényi Böbe fodrászt.A Wesselényi u. 54. sz. alatt található a fodrászüzlet. Vagy a Wesselényi és Király utca között az Erzsébet körúton a Csak Hajvágó Szalont és ott Kardos Esztit, õ is nagyon jó és olcsó fodrász:-)

Tudom javasolni a Napsugár Szépségszalonban Berényi Böbe fodrászt.A Wesselényi u. 54. sz. alatt található a fodrászüzlet. Vagy a Wesselényi és Király utca között az Erzsébet körúton a Csak Hajvágó Szalont és ott Kardos Esztit, õ is nagyon jó és olcsó fodrász:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Urániánál: http://www.trendihaj.tvn.hu, a honlapján vannak árak is, de most akció is van, 1500 a nõi és 1000 a férfi hajvágás nála.

Hol van olcsó fodrász veszprémben?

A hajamból csak kicsit szeretnék vágatni, mert törik. Nem szeretnék vmi profi fodrászhoz menni, ahol csak egy sima vágás is kb. 4000 Ft. Veszprémben hol találok olcsó fodrászt?

Legjobb válasz: én a cholnokyra járok, ott van egy pici fodrász szaln, 2500 ft-ér vág, sajnos a nevét nem tudom. a budapest út felé van, penny mögött. a parkolóból simán megtalálod:)

én a cholnokyra járok, ott van egy pici fodrász szaln, 2500 ft-ér vág, sajnos a nevét nem tudom. a budapest út felé van, penny mögött. a parkolóból simán megtalálod:)
a plázában:)

Hol van jó fodrász Miskolcon?

Sziasztok,jó(és kedves) fodrászt keresnék Miskolcon.

Legjobb válasz: Szia. a megyei kórházzal szemben van egy bérház, ott van a Szirén fodrászat, én és anyukám is oda járunk, amióta az eszemet tudom. Nem a legolcsóbb, de szerintem nagyon jól dolgozik.

Szia. a megyei kórházzal szemben van egy bérház, ott van a Szirén fodrászat, én és anyukám is oda járunk, amióta az eszemet tudom. Nem a legolcsóbb, de szerintem nagyon jól dolgozik.
Szöszy Szalon.Nagyon jók, õk szokták a Fortuna Divatstúdiónak(ez egy modellügynökség) is csinálni a hajukat...Itt az oldaluk:http://szoszyszalon.hupont.hu/1/bemutatkozas

Budapesten hol van olyan fodrász szalon, ami olcsó, és jó?

vágatni akarom a hajam, leszivatni és befesteni színesre a végét, lehetőleg olcsón meg szeretném úszni ezt, de pocsék munkát sem akarom,

Legjobb válasz: Figyelj, én Biohair szalonba mentem, elég rövidre vágattam az aznap mosott hajamat és 1490 volt összvissz. És szépen levágta a fodrász. Festés asszem 5000 Ft náluk. Akárhova mész, vigyél képet a kiszemelt frizuráról és magyarázd el, mint szeretnél! Pocsék munkáról meg annyit, hogy egy ismerõsöm pl. a Zsidró szalonba ment festetni és nagyon durván leégették a haját egy valag pénzért.

Figyelj, én Biohair szalonba mentem, elég rövidre vágattam az aznap mosott hajamat és 1490 volt összvissz. És szépen levágta a fodrász. Festés asszem 5000 Ft náluk. Akárhova mész, vigyél képet a kiszemelt frizuráról és magyarázd el, mint szeretnél! Pocsék munkáról meg annyit, hogy egy ismerõsöm pl. a Zsidró szalonba ment festetni és nagyon durván leégették a haját egy valag pénzért.
A kérdező hozzászólása: a biohairban is kiszõkítik vagy leszivatják a hajam? mert úgy hallottam ott nem
Szia! Ismerek 2 fodrászt, aki pesti és tök olcsón vállalják facebook oldaluk is van! Nagyon jól vágnak és festenek hajat is:) Nagyon kedvesek és rád várnak.:) Pincsii Carrot Madafaka Dráfi Ági Õk mindig kiírják milyen olcsón csinálnak ilyen olyan hajakat keresd fel õket, van "hivatalos" oldaluk és ask.fm is.:) 1500-3000ftig csinálnak asszem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!