Találatok a következő kifejezésre: Hol van fizetésemben az (9 db)

Ebben az évben végzem el a banki szakügyintéző szakot, és egy valutapénztárosi tanfolyamot. Így pontosan hol fogok tudni elhelyezkedni, vagyis milyen esélyeim vannak, fizetés? Valakinek hasonló? Köszönöm.

Legjobb válasz: Ha jó suliban végezted és kened vágod a témát és nem utolsósorban a gyengébbik nem képviselõje vagy, akkor van esélyed bekerülni az OTP esetleg KH bankba. De akkor is javasolt azt mondani nekik hogy készülsz egyetemre(diplomás képzésre) és szeretnél is odajárni. Többi bankba szinte semmi esély, egyrészt mert legtöbb helyen 1-3éves BANKszakmai tapasztalat kell, másrészt rengeteg a banktól elbocsátott kolléga aki hasonló munkahelyet keres. Ha esetleg bekerülnél mondjuk egy OTP-be akkor kb 130-170.000 fizetésre számíthatsz. Az az elõbb felsoroltak valamelyike nem áll fönn, akkor valszeg 0 és 1% közötti az esély hogy felvesznek valahova(ismertség nélkül).

Ha jó suliban végezted és kened vágod a témát és nem utolsósorban a gyengébbik nem képviselõje vagy, akkor van esélyed bekerülni az OTP esetleg KH bankba. De akkor is javasolt azt mondani nekik hogy készülsz egyetemre(diplomás képzésre) és szeretnél is odajárni. Többi bankba szinte semmi esély, egyrészt mert legtöbb helyen 1-3éves BANKszakmai tapasztalat kell, másrészt rengeteg a banktól elbocsátott kolléga aki hasonló munkahelyet keres. Ha esetleg bekerülnél mondjuk egy OTP-be akkor kb 130-170.000 fizetésre számíthatsz. Az az elõbb felsoroltak valamelyike nem áll fönn, akkor valszeg 0 és 1% közötti az esély hogy felvesznek valahova(ismertség nélkül).
Könyvelõ irodára gondolnék vagy titkársági munkára. 110-140 közötti keresettel. Ha van jó nyelvtudásod is mellé, akkor jobbak az esélyeid!

Hol van a fizetésemben az adójóváírás?

Pl.: Besoroolási bérem: 90870 Ft, Távoll. díj: 10283 Ft, Délutános pótlék: 6069 Ft, Betegszabi: 8226 Ft...Ez lesz a bruttóm: 115448 Ft....Ebb?l levonnak mindennel együtt: 28944 Ft-ot...és megkapom a nettómat: 86504 Ft-ot....ez mind oké..valóban ennyit utaltak...de kértem az adójóváírást, szerepel is a papíromon, 11340 Ft...DE AKKOR EZ HOL VAN??? Átnéztem az eddigi összes papírt mióta ennél a cégnél dolgozom (8hónapja) és az összes papírom így néz ki......Most akkor hogy van??

Legjobb válasz: ha nincs a fizetési papírodon, akkor majd egyösszegben kapod meg az apehtõl. egyébként az év elsõ részében kapott bérpapírokon (ameddig jár) kellene feltüntetniük.

ha nincs a fizetési papírodon, akkor majd egyösszegben kapod meg az apehtõl. egyébként az év elsõ részében kapott bérpapírokon (ameddig jár) kellene feltüntetniük.
Szia! Gyorsan bérszámfejtettem a béredet. Azt írtad, hogy 115. 448 Ft az összes bruttó béred. A béredbõl mindösszesen 35 % a levonás, ami a következõképpen oszlik meg: 6 % egészségbiztosítási járulék (a bérlapon 2 sorban kell, hogy szerepeljen, 4%+ 2 %); 9, 5 % nyugdíjjárulék, 1, 5 % munkavállalói járulék, és 18 % adóelõleg levonás. Mindez forintosítva 40.407 Ft levonást jelentene, de mivel kérted az adójóváírást, így az adóból visszakapsz 11.340 Ft-ot, tehát az összes levonás mindössze 29.067 Ft. Tehát a kifizethetõ nettó munkabéred: 86.381 Ft. Az általam számolt, és a te bérszámfejtõd által számolt összeg között 123 Ft az eltérés, a te javadra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Közben én is átszámoltam.....

Külföldön hol van Auchan, és Tesco áruház, és az adott országban mennyi egy pénztárosnak, árufeltöltőnek a fizetése egy hónapban?

Legjobb válasz: En az Egyesult Kiralysagban elek es itt van Tesco es Lidl. Az egyik lengyel baratnom a Tescoban dolgozik es o asszem 6£ keres orankent.Arufeltoltest meg penztarozast is csinal.

En az Egyesult Kiralysagban elek es itt van Tesco es Lidl. Az egyik lengyel baratnom a Tescoban dolgozik es o asszem 6£ keres orankent.Arufeltoltest meg penztarozast is csinal.
Tesco van: Franciaországban, Írországban, Japánban, Cseheknél, Lengyelországban, Szlovákiában, Törökországban Auchan van: Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Portugáliában, Oroszoknál, Ukránoknál, Románoknál, Lengyeleknél, Luxemburgban, és még Kínában is.


Hol lehet panaszlevelet írni az Uniónak, Brüsszelnek, hogy itt Magyarországon mennyire nevetséges a fizetés? Milyen árak vannak?

Legjobb válasz: Közgázból tanultuk még annó, hogy az ország által elõállított GDP-hez arányosan lehet meghatározni a minimálbért. Jelen esetben hiába lennének magasabbak a nominális bérek, a reálbér semmit sem változna. Amíg a gazdaságban alapvetõ gondok vannak, addig nem ésszerû bért emelni sem. Sajnos így állunk.

Közgázból tanultuk még annó, hogy az ország által elõállított GDP-hez arányosan lehet meghatározni a minimálbért. Jelen esetben hiába lennének magasabbak a nominális bérek, a reálbér semmit sem változna. Amíg a gazdaságban alapvetõ gondok vannak, addig nem ésszerû bért emelni sem. Sajnos így állunk.
Szegényeknek karcos A6-ossal kell járni. De sajnálom õket.
Írj a télapónak, majd õ eljuttatja Barosonak! F*szságokat beszélsz! Ez csettintésre nem fog megváltozni!
http://bircaman2.nolblog.hu/archives/2010/11/11/Netto_atlagb.. Majd orvosolják a problémát, amint gondoskodtak Bulgáriáról, Romániáról, Litvániáról, Lettországról, Észtországról és Lengyelországról.
A maradékot meg a fidesz!!!!!
"Hol lehet panaszlevelet írni az Uniónak, Brüsszelnek, hogy itt Magyarországon mennyire nevetséges a fizetés?" Az Unió épp most fogja még tovább csökkenteni a fizetésedet és/vagy mégtovább növelni az árakat. Ugyanis az egyik felerült pontjuk például a bankadó eltöröltetése. Ez szép és jó, de az állam a kiesõ bevételét rajtad fogja bevasalni, a bank meg nem fogja csökkenteni semmilyen feléd számlázott díját attól, hogy nem lesz bankadó. Továbbá csökkentetni akarják a hiányt. Ez szintén további megszorításokat (bocs: reformokat) fog hozni. Az EU magasról tesz arra, hogy te hogy élsz...
Írj Gyurcsány Ferinek és Bajnai Gordonkának mivel õk vitték el a pénzed.
#11:14 Elõttük sem voltak magasabb bérek. Azt meg akkor Orbánék vitték el? Nálunk a megboldogult szocializmus óta alacsonyak a bérek. Fölösleges ezt különbözõ kormányok, vagy miniszterelnökök nyakába varrni, itt senki nem tudott volna csodát mûvelni. Sajnos sokáig fog még tartani, mire a nálunk kb. 50, a Szovjetunióban majdnem 70 évig tartó szocializmus "áldásaitól" megszabadulunk. Pedro
Még is minek? Az Eu húz le a legjobban minket!
GDP/fõt akartál szerintem írni. Másképp krva jó lenne kínainak lenni.

Hol lehetne eltárolni a faanyagot az építkezés kezdetéig, ha nem tudjuk a helyszínre szállítani, van valamilyen megoldás erre? Van olyan gyakorlat hogy addig a tüzépen maradna a fizetési papír ellenében?

tavasszal kezdenénk, de most lenne érdemes megvenni, viszont nem vinnénk ki a helyszínre, mert nem tudunk addig ránézni...

Legjobb válasz: Ismerõs, aki kertes házban él?

Ismerõs, aki kertes házban él?

Rendeltem Kínából egy csomagot (mobiltelefon) 380$ értékben így vám és áfa fizetési kötelezettségem lenne, DE hol? A szállítási cím Magyarországi a számlázási viszont Ausztriai? Ilyenkor mi van? A NAV vagy a Finanzamt az én mumusom?

Legjobb válasz: A NAV, mivel MO-ra érkezett be a csomag. Minden további nélkül fog a NAV kiállítani egy külföldi névre / címre magyar számlát a befizetett járulékokról...

A NAV, mivel MO-ra érkezett be a csomag. Minden további nélkül fog a NAV kiállítani egy külföldi névre / címre magyar számlát a befizetett járulékokról...

Hol találom azt a táblázatot amiben le van írva hogy mekkora bruttó fizetés után mekkora bérkompenzáció jár?

Legjobb válasz: A Kormány 299/2011. (XII. 22.) Kormányrendelet 1. sz. mellékletében

A Kormány 299/2011. (XII. 22.) Kormányrendelet 1. sz. mellékletében


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!