Találatok a következő kifejezésre: Hol van férfiak G-pontja (5 db)

Hol van a nõk és hol a férfiak G-pontja?

Legjobb válasz: a férfiak G-pontja a sörben a nõit emberfia még nem tudta helyileg meghatározni

a férfiak G-pontja a sörben a nõit emberfia még nem tudta helyileg meghatározni
A nõk G-pontja a "shoppinG" szó végén van ;)
Pina, segg.
fura dolog, ha a férfinek a seggét piszkálják, nem? :D
Lehet azé nem találom, mert utálom a sört???? :D megyek veszek pár dobozzal...
A nönek a hüvely hasfelöli részén. A férfinak a prosztatàjuk amit kivülrõl illetve jobban belülrõl lehet masszirozni. Ha fura ha nem nem semmi élmény màr csak a làtvànya sem mikor igy élvez el egy pasi....rendkìvüli sorozatos orgazmusokat tudnak igy elérni...van aki a pénisz érintèse nélkül is akár, de azt gyakorolni kell..... Ja és aki azt gondolja h buzzancs dolog az buta mert ezt nõk csinàljàk a 100% hetero pàrjuknak és sajnàlhatja h kimarad a szex magasfokàbol...

A lányoknak illetve a férfiaknak hol van a "G" pontjuk?

Legjobb válasz: Bukik a férficsöcsre.

Bukik a férficsöcsre.
Férfiaknak ilyen nincs, hacsak nem adsz prosztata-masszázst. :D
A nõké a shoppinG szó végén :D
a férfinek a prosztatája mondható g pontnak
mért vagy fiú akkor nem g-pontom a csecsed
Szerintem a nõknek sincs.
A kérdező hozzászólása: de én is akarom kényeztetni õt amennyire csak lehet
mond a csajnak, hogy a Te G pontod az Õ torkában van...
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok te gyökér xD
az én g pontom a te melled
A kérdező hozzászólása: utolsó kommentelõ: melyik funsite-ról nézted te veréb?

Hol van a férfiak G-pontja?

Állítólag végbélen kersztül érhet? el, de nem tudom, ez tényleg így van-e, és pontosan hol.

Legjobb válasz: Állítólag a lányok nem pukiznak... Nincs férfinak G pontja, inkább olvass Wikipédián róla, mielõtt leégeted magad!

Állítólag a lányok nem pukiznak... Nincs férfinak G pontja, inkább olvass Wikipédián róla, mielõtt leégeted magad!
Hát a 3 nevû pasiknak a nevük közepén, ha G betûs az elsõ keresztneve és azt rövidítve írja le.
a gátnál is van vmi ilyesmi..
A nõk szájpadlásán!
Tatabányán egy eldugott kis házban
Végbélen keresztül érhetõ el, tulajdonképpen a prosztata az. Nõknél a G-pont a prosztata visszafejlõdött formája, ami embriókorban alakul ki. De neten bõvebb forrásokat is találsz szerintem.

Hol van a férfiak G-pontja?

Legjobb válasz: Nekem a makk alatti árok a csúcs

16:28-tól kérdezem. Ha ez igaz akkor a nõk is élveznek ürítés közben. Pedig a nõi anális élvezett bizonyított! Na akkor most mi van???? Olvassatok többet, tudatlan barmok!!!! Igen is kellemes a prosztatamasszás. Az urulógis egész mást csinál, más miatt nem az élvezetért teszi, és az ilyen megalázó, kellemetlen helyzetben senki sem tudna ellazúlni, úgy meg nincs élvezet!!!
Nekem a makk alatti árok a csúcs
A G-pont tudtommal a vagina egyetlen idegekkel különösen ellátott része, szóval csak nõknek van. Férfiaknál hasonló érzést talán a prosztata ingerlése (megfelelõ módon) válthat ki. Még a pénisz és a prosztata ingerlése általi orgazmus is hasonlít a nõi vaginális és klitorális orgazmusra (hisz nagyon sokan csak az egyikre képesek, lehet tippelni). Hogy csak a melegek, vagy perverzek kedvelnék, azt szeretném cáfolni. Már régi szexuális praktikákat jegyzõ mûvekben is szerepel a prosztata izgatása, mint potencianövelõ, és profi szeretõk alkalmazzák leggyakrabban. A prosztata ingerelhetõ kívülrõl is (habár kevéssé, mint análisan), a herék és a végbélnyílás közti terület simogatásával, masszírozásával. Ha egy férfi gátlásos, rejtett és szégyenlt biszexuális hajlamai vannak, vagy az orvos jut róla eszébe, az élmény is olyan lesz. Ha azonban nyitott mindkét fél, és kellõ odafigyeléssel jár el, igen izgalmas és kirobbanó élményekben lehet részük (a prosztata izgatásával a sperma nagyobb erõvel és kevesebb löketben távozik, és a gyönyörérzet is fokozott).
A kutatások szerint a G-pontnak leginkább megfeleltethetõ terület a férfiaknál a prosztata. A prosztatát úgy találni meg, ha erõsen síkosított ujjunkat (esetleg óvszert is húzhatunk rá), felvezetjük a férfi ánuszán, és addig hatolunk vele elõre, amíg ki nem tapintunk egy dió nagyságú csomót. A prosztatára gyakorolt gyengéd nyomás vagy dörzsölgetés a legtöbb férfinak különleges gyönyörérzést okoz.
A férfiak G pontja a nõk szájpadlásán van. Ez tuti.
Egyetértek az elsõ válaszolóval! Igen is jó, nagyon jó lehet a férfiaknak a végbél(nyílás) izgatása!!! És az urológus iránt szerintem nem táplálsz gyengéd érzéseket!!! És ettõl senki sem homokos! Az más lapra tartozik!
Tudják hol van a prosztata és, hogy lehet oda eljutni? A férfiaknak nem okoz "különleges gyönyönyörérzést", legfeljebb a ferde hajlamú, nemi eltévelyedetteknek, a homokosoknak.
Erõsen kétlem, hogy a férfiak G pontja a prosztata lenne. Aki járt már urológusnál tudja mirõl beszélek, pláne ha, prosztatamasszázsban is részesült. Mit mondjak, nem egy leányálom... Ez nem egyedi véleményem, még nem hallottam olyan férfiról aki élvezte volna. Ilyet csak nõk képzelhetnek el.
Szóval akkor a prosztata (G pont) izgatásával elérhetõ akár orgazmus is? Így akkor egy keményebb barnamaci lassú kinyomása is orgazmusközeli élményeket nyúljt???
nekem a fülem mögött a nyakamon 19/f
az ánuszba kell felnyúlni, és megnyomni az ott a belsõ falon található kis pontot, és mindjárt el is mész! garatáltan!
a faszod*a
ez a G-pont kicsit tévhit. Ez nem ilyen különleges pont ami mindenkinek van, menérinted és bumm , de jó neki, hanem olyasmi mint az erogén zónák, van aki érzékeny rá, van aki nem... szal kérdezd meg inkább h mit szeret :D
farok
Az elozo iro nagyon bekerdezett... :-) Szerintem nagyon ronda dolog, ha a ferfinak a vegbelet piszkaljak. Honnan lenne az G pont?
10-es ott a pipa:) igenis nagy élvezetet ad a végbél izgatása és nem kifejezetten homokosok csinálják. miért ne próbálhatná ki bárki, én a mondó vagyok minden ki kell próbálni az életben. és cáfolom ezerrel hogy nem izgató, egy vibrátor feldugása és ki be mozgatása is, nagyon jó érzést, élvezetet ad. aki nem hiszi próbálja ki. orgazmust persze ezzel nem lehet elérni, de az érzés leírhatatlan, a sok idegvégzõdés miatt, ami a nagy élvezetet adja

A férfiaknak van G-pontja? és ha igen, hol?

Legjobb válasz: faroktájt

faroktájt
Próbáld ki a prosztata izgatását. A legjobb érzés, amit az életemben átéltem. 19/F
A kérdező hozzászólása: melyik része a prosztata?
Ez egy olyan dolog, hogy fel kell nyúlni a fenékbe. A végbélen keresztül izgatható.
A kérdező hozzászólása: fel kell nyúlni a fenekébe?!?!???!! azt elviselik a pasik?
sokan igen sokan nem:D én imádom például
Az elég buz.is, én nem engedném.
Dülmirigy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!