Találatok a következő kifejezésre: Hol van férfiak (54 db)

Hol van a nõk és hol a férfiak G-pontja?

Legjobb válasz: a férfiak G-pontja a sörben a nõit emberfia még nem tudta helyileg meghatározni

a férfiak G-pontja a sörben a nõit emberfia még nem tudta helyileg meghatározni
A nõk G-pontja a "shoppinG" szó végén van ;)
Pina, segg.
fura dolog, ha a férfinek a seggét piszkálják, nem? :D
Lehet azé nem találom, mert utálom a sört???? :D megyek veszek pár dobozzal...
A nönek a hüvely hasfelöli részén. A férfinak a prosztatàjuk amit kivülrõl illetve jobban belülrõl lehet masszirozni. Ha fura ha nem nem semmi élmény màr csak a làtvànya sem mikor igy élvez el egy pasi....rendkìvüli sorozatos orgazmusokat tudnak igy elérni...van aki a pénisz érintèse nélkül is akár, de azt gyakorolni kell..... Ja és aki azt gondolja h buzzancs dolog az buta mert ezt nõk csinàljàk a 100% hetero pàrjuknak és sajnàlhatja h kimarad a szex magasfokàbol...

Hol van az a fürdő pesten ahol csak férfiak mehetnek be?

Vagy az országban van olyan uszoda,fürd? stb...,ahova csak fiúk mehetnek be? Csajmentes? És vajnon mért?

Legjobb válasz: A zsidó rituális fürdõ. Az nem koedukált, egyszerre vagy csak nõk, vagy csak férfiak lehetnek bent. Másról nem tudok.

A zsidó rituális fürdõ. Az nem koedukált, egyszerre vagy csak nõk, vagy csak férfiak lehetnek bent. Másról nem tudok.
A kérdező hozzászólása: ÉS ha mondjuk van egy olyan ember, aki európaszerte bejárta az összes fürdõt, és ide is el szeretne menni, akkor õ is meleg? illete ne menjen oda? Amugy az hogy nyilvánul meg hogy alapjábavéve csak melegek járnak oda? Ott olyan dolgokat is csinállnak (...)??? És milyen korosztály jár oda??
Alapjában véve az összes ilyen fövarosi furdobe melegek jarnak. Foleg a Rudasba és a Széchenyibe
A kérdező hozzászólása: Amugy hol van az a b*zifürdõ? :-))))))
A kérdező hozzászólása: 2.vállszolo! Nem a nemem volt a lényeg, hogy F/L, hanem hogy hol a fürdõ!!!!!!
azt hiszem rudas vagy török a neve annak a fürdõnek, de egyáltalán nem vagyok benne biztos... :SS nem akarok hülyeséget mondani, remélem valami tájékozottabb ember kijavít.
2. vagyok. Félreértettél. Én is csaj vagyok. Amúgy nem írtad le hogy csaj vagy. Nem rosszindulatból mondtam hogy tudok egy helyet ahova csak pasik mehetnek. Semmi bajom nincs velük, persze ha nem az utcán falják egymást. Jó dogaírást.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ vállaszolonak KÖSZI!!! Egy dolgozatot írok errõl, s kell az anyag! A második vállaszadonak üzenem, b*zi nem lehetek mert csaj vagyok, max le*bikus, de pechedre hetero vagyok! Mindenki magából indul ki b*zikám :-)
Ha b*zi vagy akkor tudok egyet. Ott van szauna is, ingyenes net használat stb.
nem tudom, h szexualis kapcsolatot letesitenek-e ott (de már hallottam ezt is), csak annyit, h ismerkedni jarnak oda- ugy, mint te egy jo kis buliba...

A férfiak is ugyanannyira szeretik, ha a nyakukon csókolgatják őket, mint a nők? Vagy hol vannak a férfiak erogén zónái?

nyilván nem intim helyekre gondolok:)

Legjobb válasz: a barátom nagyon szereti, ellenben én nem érzek semmi különöset ha ott csókolgat :( vagy csak akkor ha megfelelõ a hangulatom... engem inkább csak csikiz :(

a barátom be indul de nagyon ha a fülével "játszom" és ha az alhasánál csókolgatom 20 L
az én barátom azt szereti, ha a fenekét simogatom, csókolgatom a mellbimbóját, stb... :) a nyakcsókolás... hm.. szerintem az különösebben nem izgatja fel, de jól esik neki, mint az arcrapuszi :) 21(L)
huhh az én barátom is nagyon szereti. na meg persze ha a hátát és a fenekét simizem (: ezektõl totál kész tud lenni
a baártom nagyon be tud tõla indulni:) és én is ha látom, hogy mennyire élvezi:P
az én barátom imádja:D szereti még ha a hátát vagy a combja belsejét simizem;)
én szeretem, meg azt is nagyon, ha a hátamat simogatja a barátnõm. :)
a barátom nagyon szereti, ellenben én nem érzek semmi különöset ha ott csókolgat :( vagy csak akkor ha megfelelõ a hangulatom... engem inkább csak csikiz :(
Elsõ válaszoló! Akkor igazán segíthetnél annyiban, hogy leírnád, Te mit szeretsz!
Én nem szeretem ha a nyakamat csókolgatják.
Hát barátom egyáltalán nem szereti :) én néha szoktam neki, mert olyan jóó, én imádom:) és mondja, hogy ne mert õ nem lány:) És a mellcsókolgatást sem szereti:(:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat:) nehéz helyzetben vok, nem tom hogyan lépjek, mert tudom h õ is szeretkezni szeretne velem és én is, de bizonyos körülmények (nem testi problémák) miatt nem akarja. viszont ha sikerül felizgatnom, akkor sztem nem lenne képes ellenállni... vagy de??
Én élvezem ha a barátnõm a nyakamat , felsõtestemet csókolgatja, de a legjobb ha a füleimet csókolja, harapja! LEGJOBB!!:)

Hol vannak azok az igazi férfiak?

Nagyon ritkán találkozok mostanában olyan férfiakkal akiknek valóban komoly szándékaik vannak, és nem csak szex meg max 1-2 hónap. Aki valóban komolyan gondolja a dolgokat, és szeret a szíve minden szeretetével. Ezzel más is így van vagy csak én?

Legjobb válasz: Hol vannak azok az igazi nõk? Nagyon ritkán találkozok mostanában olyan nõkkel, akiknek valóban komoly szándékaik lennének egy férfival, és nem csak szex meg max 1-2 hónap. Aki valóban komolyan gondolja a dolgokat, és szeret a szíve minden szeretetével. Ezzel más is így van vagy csak én?

Hol vannak azok az igazi nõk? Nagyon ritkán találkozok mostanában olyan nõkkel, akiknek valóban komoly szándékaik lennének egy férfival, és nem csak szex meg max 1-2 hónap. Aki valóban komolyan gondolja a dolgokat, és szeret a szíve minden szeretetével. Ezzel más is így van vagy csak én?
Az egyik válaszoló hozzászólása nem tetszett:) igazából az olyan gondolkodást utálom, ahol egymást hiábáztatják az emberek.
A kérdező hozzászólása: nem-nem szó sincs itt ostorozásról, csak kíváncsi vagyok mások véleményére, ezen a téren
Elfelejthetnénk már ezt az "egymást hibáztatjuk" mizériát. Mindkét nemnél vannak olyan egyedek, akik normálisak, és mindig is lesznek "kihasználósak". Nem szabad sem általánosítani, sem "rágalmazni" a másik nemet. Mindenkit érnek csalódások ilyen téren. De sosem szabad ott megállni. Egyszer úgyis jön másik, jobb, aki akár az életét feladná a másikért. Most én is elkezdhetném okolni az összes férfit, mert nem találok normálisat és mert annyian néztek már lábtörlõnek(amit nem szabad hagyni, tovább kell lépni) De nem akkor sem kezdem ostorozni az összes férfit, mert tudom, hogy van a földön normális is, és egyszer úgyis összehoz vele az élet.
A kérdező hozzászólása: Ht kössz asszem Alekoszt kihagynám :D
A kérdező hozzászólása: igaz... próbálok nem általánosítani, és bízok benne, hogy majd jön valaki! sok olyan nõt ismerek akinek nem az a lényeg, hogy legyen egy normális párkapcsolata, hanem az, hogy minnél többel összefeküdjön, aztán annyi. Sose értettem õket... mert én NEM ilyen vagyok
Keresd fel a VV Alekoszt , o IGAZI FERFI !!!!!!1
Én ilyen pasi vagyok, és még soha, SOHA nem volt barátnõm.Hogy miért?Mert nem volt jó senkinek, hogy én szerelmet akartam, komoly kapcsolatot. Sóval szerintem azért kevés az ilyen pasi mert kevés nõnek van ilyenre igénye. 20f
Egyikhez én már hozzá is mentem. :D
Látod, ezt csak azért írtam fordítottan, mert mindkét nemnél vannak normálisak, értelmesek. Manapság igen nehéz olyat találni, de nem kell feladni, fõleg nem általánosítani. Ha általánosítasz, úgy nem tudsz soha nyitni egy férfi/nõ irányában sem, mivel mindig csak azt a "hülye általános igazadat" jön elõ. remélem érted:) Egyébként én is nõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: ez érdekes :) de én nem így vagyok ezzel, ha jönne egy olyan férfi, azt biztos szeretném nagyon és megadnék neki mindent.
Sok ilyen férfi van, csak a külsö az elsö. Ha nem jön be valaki, akkor nem fogadod úgy Te sem a közeledését vagy tévedek? A másik meg az, hogy Férfiként az az érzésem, ma már hátrány intelligensnek, müveltnek, tisztelettudónak és egyszerüen normálisnak lenni.

Hol van a G pont? Kíváncsi vagyok azoknak a lányoknak a véleményét akik már átélték ezt az orgazmust és azoknak a férfiaknak is a véleményére akik már elérték ez egy lánynál.

19 éves lány vagyok. 3 éve vagyok együtt a párommal. Mindig jó vele a szex. Szinte nincs olyan alkalom amikor ne lenne orgazmusom. Csak azt a fránya G pontot nem találjuk. Halottam hogy ez nincs is mindenkinek, de én nem szeretnék ezek a n?k közé tartozni. Remélem tudnak azok segíteni nekem akik átélték már ezt az orgazmus fajtát.Köszönöm el?re.. É

Legjobb válasz: Szerintem érdemes lenne ellátogatnotok egy szexshopba és venni egy g-pont vibrátort. Ezek különleges vékonyabb hajlított vibrátorok. Sztem ezzel könnyedén-játékosan megkereshetnétek vele a g pontodat. És ha egyszer más sikerült, és tudod hol van, onnantól kezdve menni fog a pároddal is, hiszen tudsz neki segiteni benne, hogyan-merre.

Szerintem érdemes lenne ellátogatnotok egy szexshopba és venni egy g-pont vibrátort. Ezek különleges vékonyabb hajlított vibrátorok. Sztem ezzel könnyedén-játékosan megkereshetnétek vele a g pontodat. És ha egyszer más sikerült, és tudod hol van, onnantól kezdve menni fog a pároddal is, hiszen tudsz neki segiteni benne, hogyan-merre.
Az elõttem szólóhoz csatlakozom, ott van. Nekem kb. 5 perc izgatás kell és máris megvan a G-Pont orgazmusom és még kisebb spriccelés is van. 25/L Mindenkinek van, csak kinek mennyire van "elbújva". Valahol tanulás kérdése is.
Hát az az igazság, hogy csináltuk egy darabig, de mindíg megszakítottam mert annyira fura volt ez az érzés már szó szerint kicsit remegtem is, de mindíg elkapott mert azt remélte sikerül elmnennem, mert eddig nem tudtam, de aztán mivel mindíg megszakítottam a dolgot a végén elfáradtunk és abbahagytuk:) De ha ezt érzem újra akkor csak folyamatosan hagyjam és meglesz az orgazmus?
igen :) sokan esnek abba a hibába hogy elõtte le állnak, vagy aki tényleg elfárad, vagy a partnere hamarabb elélvez
Én keresgéltem már, de nem igazán találom:S Van hogy nyomkodok egy pontot akkor nagyon rám jön a pisilés érzés de semmi extra. És nem is érzek ott semmit ami kidomborodna. Lehet azért nem érzem mert felizguva sem vagyok így és kényelmetlen is magamnak. Na majd vasárnap hazajön a párom megkerestetem vele!:) 22/L
17:36 vagyok Igen az volt a kezdette, ne álljatok le olyankor ;)
a hüvelybemenettõl 2-3cm-re a has felõli oldalon:) Legalábbis nekem ezt mondták.Át még nem éltem a G-pont orgazmust de dolgozunk rajta:)
Az utolsó vagyok: Lenne egy kérdésem ritkán de volt olyan a párommal hogy szex közben ilyen kellemesen fájó érzést éreztem és már kicsit remegtem is. Az lehetett a kezdete?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most már legalább tudom merre keressük, de mégis milyen érzést kellene éreznem a közelében???
Húhhh köszönöm szépen, hogy válaszoltál:) Mostmár rajta leszek a témán:)
Szívesen :) és kívánom hogy éld át a pároddal mert fantasztikus ;)
A G-orgazmus és a spriccelés mindig együtt jár amúgy? 17:36, te egész nap a keresõt bújod? :) )
Nem mindenkinél van spriccelés Amíg nem ér ide a párom addig keresgélek :)
Amúgy épp most olvastam az A pontról, azt meg kellene találni ma éjjel :D

Kellene nekem olyan pornó film hol csak férfiak vannak benne, hol találok?

Legjobb válasz: Meleg vagy? Amugy http://sexfortv.com/en/index.php?c=345 Tessék ha ez kell neked :) 20/F

Meleg vagy? Amugy http://sexfortv.com/en/index.php?c=345 Tessék ha ez kell neked :) 20/F
A kérdező hozzászólása: nem nem vagyok meleg nõ vagyok kiváncsi vagyok egy ilyenre , mert ilyent még nem láttam
Nem kellene.
én még az 1 fiú 1 lányt sem szeretem igazán...vagy 2 nõ 1 férfi, vagy 2 lány, vagy több lány :D ha péniszt akarnék nézni a videóban, akkor néznék meleg pornót! :| de engem a punci izgat fel...szal inkább leszbi pornó
elõzõ vok. 18/F
A kérdező hozzászólása: hát te férfi vagy én meg nõ, engem a punci nem igazán izgat :P de sztem jobb is így

Hol vannak olyan nők akik szeretik beavatni a férfiakat? 23/F

Legjobb válasz: Én akkor avatnám be, ha szeretném. Ja bocs, most van barátom. Talán... megpróbálhatnál meghódítani valakit. De... gondolom az nem megy. :S Kellemetlen.

Én akkor avatnám be, ha szeretném. Ja bocs, most van barátom. Talán... megpróbálhatnál meghódítani valakit. De... gondolom az nem megy. :S Kellemetlen.
Nem ez a kedvenc sportom, de a szerelem sok mindent felülír.
"szipátia kérdése". Nice try. Vagyis hogy mennyire néz ki jól, mekkora a bránere és mennyi pénze van
7-es: miért, szerinted milyen válasz lehetséges arra, hogy HOL vannak? Mindenhol.... és mint írtam, fõleg szerelem, szimpátia kérdése. Egyértelmû, hogy a kérdezõ, csak itt akar toborozni. Ne nyünyögjünk már. :D
mesében
#2: kétértelmesebb hozzászólás smirgitt olvasok, nem a kérdésre válaszolsz, hanem még bele is rúgsz. Gratulálok neked, meg a barátodnak is.
Ha jól nézel ki bármelyiknél van ilyen téren esélyed. Ha ronda vagy akkor meg NEM
jah, max. a prostik. Szerintem egy normális lánynál ez enm ettõl függ, ha szereti a srácot, akkor nyilván hajlandó egy kis energiát, idõt álodzni rá, hogy "beavassa" a közös boldogság érdekében, ha meg nem szereti, akkor meg tök mindegy milyen tapasztalt a srác, ez van...
rosszlanyok.hu
Osztálytermekben és zsibongókban.
Miért, szerinted mi hol látjuk, mekkora a bránere? Persze, ha te rögtön ezzel kezded a beszélgetést, akkor grat.... De már megint kezdõdik a kötekedés....

EGERBEN hol van olyan konditerem, ahol külön öltöző és tusoló van férfiak számára? 25/F

Legjobb válasz: Uszoda kondiban van külön tusolo és öltözõ is

Uszoda kondiban van külön tusolo és öltözõ is
Egerben sehol sincs ilyen hely!

Hol vannak az Igazi Férfiak?

Akik nem csak ágyba akarják vinni a lányt, hanem valódi érzéseik vannak és ezt ki is tudják mutatni felé? Akik nem sumákolnak, őszinték és nyíltszívűek? Akik nem ilyen felszínesek, mint szinte minden és mindenki manapság?

Legjobb válasz: Most épp suliban van, mert szakmai vizsgája van, de utána jön értem és velem lesz. Kielégítõ válasz? :)

Most épp suliban van, mert szakmai vizsgája van, de utána jön értem és velem lesz. Kielégítõ válasz? :)
Általában egy õszinte, nyíltszívû és nem felszínes nõ oldalán.
Mi férfiak, már csak ilyenek vagyunk... Esetleg próbáld meg egy nõvel.
Elsõ vagyok. Én is kételkedtem benne, hogy van olyan férfi, aki nem csak kihasználni akar, vannak érzései, többre tartja az összebújást, mint a szexet és még komolyan is gondolkodik, hosszú távra tervez. (sõt, még jól is néz ki :P) DE nem elfelejtendõ, hogy egy férfi mellett igen is nõként kell viselkedni.! Minden éremnek 2 oldala van!
Azok a férfiak Tarzannal együtt kihaltak.
Ha olyan pasi kerülne elém, aki többre tartja az összebújást, mint a szexet, a kávémat se fõzhetné le. (Akartam írni, hogy a lábamat se csókolhatná meg, de gondoljunk a lábfétises férfiakra is.)
24# Ugye?! Engem is untatnak, erre mégis feszt ilyenek nyomulnak rám. (jaaajj most mindjárt jön, hogy mert a nõknek csak a bunkó görények kellenek, akik megcsalják õket, szétverik a pofájukat stb.)
A nõk nem igénylik az igazi férfiakat. Csak a felszínesség, a hazugságok, meg a pénz kell nekik. 38 F
A kérdező hozzászólása: Utolsó elég durván el van tévedve. :)
Azért van egy pár ilyen. átpasszoljak neked néhányat?
Utolsó :DDDD Egyébként én is rendre ilyen fazonokkal találkozok, akikkel kérdezõ szeretne. De engem halálra untatnak.
Magába nézni persze ez a kérdezõ sem hajlandó.
20! sajnálom, hogy az a nõ ilyen volt, de nem mind ilyen 21! hát ez sem igaz mindenkire kedves kérdezõ! van ilyen férfi, csak én nem találkoztam vele, aki meg ilyen, mint amiket írtál az már általában remélem foglalt, mert ezek az értékek nekem, N
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hibátlan, senki sem az. Nem vagyok ilyen "nekem semmi se jó" típusú nõ. Könnyen alkalmazkodom, türelmes vagyok (ha van mire várni) és nincsenek extra nagy igényeim. Szerintem az, ha szeretné az ember lánya, hogy megbecsüljék, nem egy irreális kívánság. Vagy tévednék?
21-es vagyok. Persze van minimális kivétel. De alapvetõen minden nõ azt hiszi magáról, hogy ö nem ilyen, mint amit irtam.
Mert ha nem ilyenek, akkor milyenek kellenek?... Ha normális az ember veletek, nem tetszik. Ha tapló [email protected], akkor meg az nem tetszik. Mindig az nem jó, ami épp van, mert az kellene ami nincs...
Vannak ilyen pasik, nem is kevés, csak rájuk kell bukkanni.:) Én szerencsére már megtaláltam az enyémet, de szerintem, ha nyitott szemmel jársz, könnyen találhatsz te is.:)
Tessék 24-es megmondta, hogy vannak... De unják õket a nõk. Hogy miért? Mert egyszerûen teljesen mindegy, mit kaptok... az nektek nem lesz jó. Ha egy férfi normális, amilyet írtál is, akkor az unalmas lesz egy idõ után. Nem ver át, nem csal meg, nem [email protected] a fejedre... Abból amit leírtál, nekem csak az érzések kimutatása nem megy, vagy legalábbis elég nehezen. De ennek is oka van... Szeretek csak úgy összebújni valakivel, viszont azt azért ne várd el, hogy ne is akarjak hozzád nyúlni más módon is, egy idõ után. :D Nem mintha igazi nõt nagyon lehetne találni...
nézd vegyünk pl: engem, hiába vagyok olyan normális pasi amilyet leirtál, jellemeztél, hiába mutattam mki az érzéseim, vagy éppen küzdöttem egy nõért, nem mentem vele semmire, mert ez senkinek nem kell sajnos, a nõknek semmi sem jó
Itt vagyok. 23/F Igazi Nõt keresek.
A kérdező hozzászólása: :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem! :(
A kérdező hozzászólása: Utolsó: én is kezdek erre a következtetésre jutni! :D
Hogy is van az, amikor egy mondaton belül egymásnak ellentmondó szavak vannak? Van erre valami kifejezés. Tudjátok, mint például a "jóindulatú ellenõr" vagy "pattanásos szívtipró" jelen esetben "érzelmes igazi férfi"...... Ja, megvan oximoron. :) Én a férfias férfiakat szeretem, legyen tüzes, erõs, határozott, irányító, ne bújjon, mint egy kiscica, arra ott vagyok én. :)
A kérdező hozzászólása: ÉN is! De ne legyen ilyen társaság középpontja típusú nagy macsó pasi, mert attól hányok!
"többre tartja az összebújást, mint a szexet" - igazi férfi? Furcsa fogalmaid vannak...
Mondanám, hogy itt. De a kérdésed alapján max 17 vagy. Ez meg nekem felejtõs gyerek korosztály.
A kérdező hozzászólása: 23 éves vagyok. Nem gyerek. -.-
Ritka, egyre ritkább, már Müller Péter is megmondta.Ahogy Igazi Nõk is egyre kevesebben, változnak a szerepek, az elvárások, a minták.Egy igazi férfinak mintaként igazi férfi/nõ szülõjének vagy bkinek kellene lennie, akit követ, nézzük meg a szüleink korosztályát...egyébként mellettem ilyen ffi volt, aztán 30évesen úgy döntött nem akar megfelelni a társadalmi elvárásoknak.
Próbálnak rájönni a sok álszent szövegelést hallgatva, hogy ha sok leírásban magukra ismernek, akkor a való élet miért nem azt mutatja... Az igazi ffi manapság a kutyának sem kell... 35 F
"Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nõ, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nõ az, aki bejött a szobába." Lehet, hogy érdemes lenne a kérdezõnek elgondolkodni ezen a Kartinthy-idézeten.
Ez nagyon igaz!!!
gya ez én vagyok :D és nehéz barátnõt találnom f19

Lanyok! Hol van olyan hely ahol szivesen beszelgettek ferfiakkal? Ahol nem hajtjatok el oket.

A gondom az, hogy muszaki szakkozepiskolaba jarok, ahol egy csaj sincs...

Legjobb válasz: jo kérdés: szorakozohelyen azzal hajtanak el,hogy nem azért vannak ott,hogy ismerkedjenek...majd átnézek a másik oldalra ott meg 3 másik csaj csokolozik 1.1.1 pasival akit csak 10perce ismernek...most akkor mi van? ...ezeket sosem értem

jo kérdés: szorakozohelyen azzal hajtanak el, hogy nem azért vannak ott, hogy ismerkedjenek...majd átnézek a másik oldalra ott meg 3 másik csaj csokolozik 1.1.1 pasival akit csak 10perce ismernek...most akkor mi van? ...ezeket sosem értem
Hát, nem tudom, hogy most mit mondjak neked. Én szívesen beszélgetek bárhol, bárkivel. Persze ha nem hajol bele az arcomba, meg nincs köztünk még 3 cm távolság sem... így nem szívesen beszélgetek senkivel. Forduljon felém, ne legyen keresztbe a keze, a lábfeje nézzen felém, így kimutathatja, hogy rám figyel. Ha éppen egyedül ülnék egy cukrászdában, vagy álldogálnék a buszmegállóban, vagy éppen egyedül ülnék a buszon szívesen beszélgetnék bárkivel. Persze amikor keresztül-kasul rohanok a városon, mert 15 perc múlva indul a buszom, akkor lehet, hogy azt mondaná, hogy "Bocs, sietek!" Szóval csak próbálkozz nyugodtan, fájni nem fog, ha elutasítanak, akkor így jártak ;) No meg a besz. után lehetõleg kérj/adj számot, hogy ne az legyen, hogy "Majd látjuk egymást!"
jól mondják vagy kérd el a nevüket, hogy bejelölhesd õket 1 közösségi portálon.. amúgy fiúk ez a nem ismerkedni jöttem szöveg azért van mert az adott lánynak nem jöttök be, csak nem akar megbántani... de ne adjátok fel menjetek oda máshoz... de mondjuk az necces ha a 2. lány látja, hogy hozzá csak másodszor mentetek oda... :/ szóval nem feladni és próbálkozni, de csak okosan :) L/19
Ja, és csak akkor menj oda a lányhoz, ha egyedül van! Vagy ha a másik lánynak épp a kezét fogja a pasija. Mert rossz lehet a másik lánynak, hogy nem hozzá mentél. :/ Meg úgy neked is nagyobb lesz az önbizalmad, hogy csak kettesben vagytok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!