Találatok a következő kifejezésre: Hol van bolt (450 db)

Debrecenben hol van olyan bolt, ahol RK tömb tartót+ tonfatartó gyűrűt lehet kapni?

Legjobb válasz: Keress olyan boltot ahol Maglite lámpákkal foglalkoznak ( a legtöbb szerszámmal, mûszaki felszereléssel foglalkozó boltban van ilyen ) ehhez van lámpatartó övre, teljesen olyan mint amit keresel. Katonai felszerelés boltban, katona ruházati, military, fegyver boltban is vannak. Esetleg nézz körül a neten hol van ilyen bolt felétek.

Keress olyan boltot ahol Maglite lámpákkal foglalkoznak ( a legtöbb szerszámmal, mûszaki felszereléssel foglalkozó boltban van ilyen ) ehhez van lámpatartó övre, teljesen olyan mint amit keresel. Katonai felszerelés boltban, katona ruházati, military, fegyver boltban is vannak. Esetleg nézz körül a neten hol van ilyen bolt felétek.
A kérdező hozzászólása: OKés, körülnéztem, köszönöm!

Hol vannak Budapesten olyan boltok amelyek USA-ból importált italokat, üdítőket árulnak?

Például kólafélék,energiaitalok

Legjobb válasz: Ha nem tévedek a Gellért közelében is van egy ilyen bolt, el kell indulni a Gellért felõli oldalon a Bartók Béla úton a Petõfi híd felé és ott van egy ilyen kis Delikátesz bolt, ott vettünk nemrég Dr.Peppert meg kis Monstert. Amúgy nem erre vannak szakosodva de 1-2 ilyen különlegesebb cuccuk is van:)

Ha nem tévedek a Gellért közelében is van egy ilyen bolt, el kell indulni a Gellért felõli oldalon a Bartók Béla úton a Petõfi híd felé és ott van egy ilyen kis Delikátesz bolt, ott vettünk nemrég Dr.Peppert meg kis Monstert. Amúgy nem erre vannak szakosodva de 1-2 ilyen különlegesebb cuccuk is van:)
UGYE, AZ ÖSSZESET FEL AKAROD ROBBANTANI!
WOODFORD RESERVE . online italbolt
Akárhol, Heliker, Spar, minden üzletben vannak termékeik! Energia italokkal ésszel, túladagolás leukémiához vezet. Dohány termékekkel is csínnyán, hiszen az övéik jóval nagyobb dózisuak!
A kérdező hozzászólása: utolsó:Mennyit gondolsz túladagolásnak?


Hol van pesten olyan 1euros bolt ahol Kallos. Latte hajpakolast lehet venni?

Legjobb válasz: Van egy nagy 1 eurós bolt a 8. ker-ben a Harminckettesek terén. Vagy a nyugati aluljáróban, ahogy jössz fel a westend felé a mozgólépcsõn, ott van egy bolt, sok kallos termékkel.

Van egy nagy 1 eurós bolt a 8. ker-ben a Harminckettesek terén. Vagy a nyugati aluljáróban, ahogy jössz fel a westend felé a mozgólépcsõn, ott van egy bolt, sok kallos termékkel.
nem tudom 1 eurósban van-e de bármelyik fodrász kellékesnél kapsz vagy egyes kinai piacokon pl sárkány center.

Szegeden hol van nici bolt?

A múltkor elmentem Szegedre, és nem találtam meg, peddig egy internetes oldalon azt írták hogy a Nagy Jen?n, meg a Kárász utcán, de én nem találtam..lehet hogy csak béna vagyok? Köszi a válaszod el?re is!

Legjobb válasz: Kárász utcán van egy Nici bolt csak elég eldugott helyen. Egy kapun kell bemenni és ott oldalt van a bolt.

Kárász utcán van egy Nici bolt csak elég eldugott helyen. Egy kapun kell bemenni és ott oldalt van a bolt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!
Árkád Happybox

Hol van Miskolcon vagy Barcikán olyan kismama bolt, ahol viszonylag olcsón lehetne kismamaruhákat venni?

Tudna valaki segíteni ebben? Újra gondolok, csak nem túl drágára.

Legjobb válasz: Szia, barcikán turikba lehet venni kismama rucikat, meg kínaiba kantáros nadrágot láttam a múltkor, de az Egressy úton a szolival szemben van egy kismama-kisbaba bolt, és ott van. Meg az Irinyivel szemben is van egy ilyen bolt

Szia, barcikán turikba lehet venni kismama rucikat, meg kínaiba kantáros nadrágot láttam a múltkor, de az Egressy úton a szolival szemben van egy kismama-kisbaba bolt, és ott van. Meg az Irinyivel szemben is van egy ilyen bolt
milyen az új doki? nem tudod hogy hívják és mikor rendel?
A kérdező hozzászólása: Elõzõnek: Igen igazad van, máshol is vannak rossz orvosok, meg jók is, de én úgy összességében gondoltam a kórházra. Anyósom többször volt már ott, nõgyógyászati problémával és egyéb problémával is és teljesen kikészült, amikor haza jött. Úgy bántak ott vele, mint egy állattal. Sírva jött haza, ahányszor be kellett valami miatt feküdnie. Nem csak az orvosokra gondolok, a nõvérekre is. Átkerült a Megyei-be az utolsó mûtétére, hát azt mondta, hogy a barcikaihoz képest ég és föld a különbség, mind a nõvéreket, mind az orvosokat tekintve. Nagyon sok rossz példát tudnék még hozni, de azok sokkal durvábbak, inkább nem írom le. Én még jót soha nem hallottam, az biztos. Reméljük a mostani változások a barcikai Kórházban sok mindent megváltoztatnak majd.
Elõzõ vagyok, szülésért átlagba 40000.-et szoktam hallani.
Az elsõ válaszoló vagyok, és Váradinál fogok szülni elõre láthatóan. Én hallottam rosszat is, jókat is a barcikai dokikról, de mindenhol vannak rossz dolgok, Miskolcon is, Pesten is, csak ehez közelebb vagyunk, errõl többet hallunk. De most jött ide barcikára új doki, minden osztályra, és jött a szülészetre is nõdoki. Meg új szülésznõ is. Én a dokival már taliztam is. Én nem kérdeztem váradit, hogy mennyit kér a szülésért. majd adok amennyi marad :) Így is minden találkozásnál adok neki 3000-et.
Az árakról tudtok valamit?
És Te, elsõ válaszoló? Te kinél fogsz szülni? Mit tudsz a barcikai orvosokról? Cs
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát ha a szolival szembeni elég drága, lehet hogy turiban keresgélek inkább. Én 13 hetes vagyok. Ma töltöttem be a 13.hetet. Kezdenek már szorítani a ruhák, azért akarok lassan venni 1-2 kismama ruhát. Én Miskolcon szülök a Semmelweisbe, oda járok egy dokihoz. A barcikai kórházat nem mertem bevállalni, mert sok rosszat hallottam, meg amúgy is Péteri vagyok, akkor inkább a Megyeibe mentem volna.
én Pásztorra gondoltam, nekem a barcikai kórházban õ az egyetlen, akivel kellemes tapasztalataim voltak. de majd csak április 6-án megyek hozzá, akkor akarok vele beszélni, aztán majd meglátjuk. és te kinél szülsz? Cs( második válaszoló)
Szia, én 13 hetes vagyok, aki az elsõt írtam. Én meg mondom õszintén, hogy kaptam kismamarucikat, így vennem nem kell, ezért írtam, hogy ott van a szolival szemben. Itt szültök Barcikán? Ki a dokitok?
sziasztok! engem is érdekelne, mert ami a szolival szemben van, az elég drága. igaz, még nincs rá szükségem, csak 7 hetes vayok. és ti milyen idõs terhesek vagytok?
Szia, nem tudom sajna, pedig szugeráltam a névtábláját, de nem emlékszem sajna. :( De hívd fel a kórházat, kérd a nõgyógyászat osztályt, és ott ha kérdezed megmondják.

Hol van Debrecenben ilyen kreatív hobbi bolt ahol vicces dolgokat árulnak?

Legjobb válasz: én is Debreceni vagyok, és engem is érdekelne ez a bolt, csak sajnos én sem tudom hol van ilyen :(

én is Debreceni vagyok, és engem is érdekelne ez a bolt, csak sajnos én sem tudom hol van ilyen :(
A kérdező hozzászólása: :(
:(

Hol van vasmegyében jó pc bolt? Ami olcso és jó a kinálat.

Legjobb válasz: ha lehetne irj kettöt?? kéne 1 ami 120.000Ft bol jön ki monitor nélkül.. meg egy ami kb 160.000Ft bol jön ki....nagyon köszönöm elöre ....ha tudom meghálálom...

A kérdező hozzászólása: ha lehetne irj kettöt?? kéne 1 ami 120.000Ft bol jön ki monitor nélkül.. meg egy ami kb 160.000Ft bol jön ki....nagyon köszönöm elöre ....ha tudom meghálálom...
A kérdező hozzászólása: és játékra szeretném felhasználni
HA rendelni akarod, akkor ipon, ha helyi számtech üzletet vagy szervizt keresel, akkor http://www.pcboltok.eu oldalon találsz párat Vas megyében is!

Kaposváriak és környékiek segitségét várom! Hol van olyan ruházati bolt ahol nagyméretü ruhák vannak?

Volt egy üzlet az Irány Dániel utcában (Madame XXL) de az megszünt? vagy elköltözött? valaki nemtudja? Más hasonló üzlet? Köszi aki segit!!

Legjobb válasz: A Plázával szemben van egy moletti bolt, de nagyon drága. Viszont ha odamész vásárolni, fogadj el egy tanácsot. Csak a Camilly márkájú ruhákat szabad megvenni, mert a többit ott varrják, és annak rossz a minõsége. Viszont a Camilly olyan márka (Fõleg küldöldön, nálunk nem reklámozzák, mint az Adidas vagy a Nike.) Ezen kívül a Corsoban nyílt Takko, és ott mindig kapok magamra ruhát. 46-48-ast hordok, de láttam ott már 54-est is. Fehérnemûjük is van. A CßA-ba is érdemes benézni!

A Plázával szemben van egy moletti bolt, de nagyon drága. Viszont ha odamész vásárolni, fogadj el egy tanácsot. Csak a Camilly márkájú ruhákat szabad megvenni, mert a többit ott varrják, és annak rossz a minõsége. Viszont a Camilly olyan márka (Fõleg küldöldön, nálunk nem reklámozzák, mint az Adidas vagy a Nike.) Ezen kívül a Corsoban nyílt Takko, és ott mindig kapok magamra ruhát. 46-48-ast hordok, de láttam ott már 54-est is. Fehérnemûjük is van. A CßA-ba is érdemes benézni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Én nagyon szerettem az irány dániel utcai Madame XXL -t , igaz nem volt olcsó de elfogadható árak voltak! Nemtom mért zárt be vagy költözött el! :( Én is láttam már a plázával szembeni boltot, még nem voltam bent de majd megnézem, meg a Corsot is! :)

Hol van Budapesten olyan bolt, ahol jól be lehet vásárolni jó minõségû, szénhidrátszegény élelmiszerekbõl?

A feleségem elég súlyos inzulinrezisztenciában szenved, komoly szénhidrátmegvonó diéta kell számára, de a közeli nagy szupermarketekben méga rozskenyér is tele van búzaliszttel, nagyon nehéz jól bevásárolni, fõképpen, hogy népes a család, és nem csak ilyen dolgokat kell venni. Olyan boltot, vagy boltokat keresnék, ahonnan rendszeresen meg tudnánk neki pakolni egy polcot, hogy ne a nem csökkentett élelmiszerekbõl kelljen állandóan számolgatnia, mert nagyon nehéz, hiszen több emberre fõz, sok embernek vásárol, ezért nem marad más, mint a nem csökkentett ételekbõl nagyon keveset enni. Persze veszünk mi mindent, amit tudunk, de mégis nehéz. Mindenféle diétás bolt érdekelne.

Legjobb válasz: Nincs ilyen bolt. Nem szénhidrátszegény "élelmiszerre", hanem szénhidrátszegény "étrendre" van szükség. Nem kell külön vásárolnia, az egész családnak jót fog tenni, ha azt eszi, amit a feleséged. Ha mégis keresgetni akarsz, akkor Norbis boltokban, illetve a cukorbetegeknek fenntartott polcon próbálkozhatsz, de tudni kell, hogy a szénhidrátszegény cuccok tele vannak más, nem feltétlenül egészséges dolgokkal (zsír, adalékok, édesítõk stb.).

Nincs ilyen bolt. Nem szénhidrátszegény "élelmiszerre", hanem szénhidrátszegény "étrendre" van szükség. Nem kell külön vásárolnia, az egész családnak jót fog tenni, ha azt eszi, amit a feleséged. Ha mégis keresgetni akarsz, akkor Norbis boltokban, illetve a cukorbetegeknek fenntartott polcon próbálkozhatsz, de tudni kell, hogy a szénhidrátszegény cuccok tele vannak más, nem feltétlenül egészséges dolgokkal (zsír, adalékok, édesítõk stb.).
Nem tudom, mit számít, mi van a rozskenyérben, az mindenképpen szénhidrátbomba... Miért kell diétás bolt? Aki kifejezetten szénhidrátszegényen étkezik, az jobbára nem szokott semmi speciálisat csinálni, csak szénhidrátszegény alapanyagokat használ, legalábbis ez a logikus. Mennyi szénhidrátot ehet a feleséged? S mi a helyzet a zsírral? Ha nem eszik sok szénhidrátok, akkor valami mást kell, s mivel a fehérjét nem célszerû egy szinten túl emelni, bejön a zsír. Egyetértek az elõzõvel, nem gond, ha a család sem eszik nagyon sok szénhidrátot (de ha annyira akarnak, persze nassnak ehetnek, csak mert a fõtt étel szénhidrátszegényebb, bár ott is könnyû plusz rizsköretet adni, nálunk ez van, a párom rengeteg rizst eszik, én pedig igyekszem kevés szénhidrátot enni, de az ételeink lényege közös). Vannak családok, ahol az egyik gyerek erre, a másik arra allergiás, s az egész család kerüli szinte az összes ételt, ami valamelyiküknek nem jó. Nagyon jó étrendet lehet összehozni ilyen megszorításokkal is :)
Én ezeket a boltokat hagyományos megnevezésük alapján 'piacoknak' hívom. De mostanában már nyíltak direkt 'paleós' üzletek is, ahol azért jellemzõen be lehet szerezni ritkább és jó cuccokat.
Én a madarasban vásárolok. Mindig van 5-6 féle kenyér, amibõl válogathatok, többféle gabona, amit köretnek el lehet készíteni. Amibõl nem nagyon van választék, azok az édességek (már ha szeretitek az ilyet) ahhoz inkább alapanyagokat vásárolok, és magamnak sütök.
Na, a multik tipikusan híresek a fogyasztásra alkalmas élelmiszerek széles választékáról. Mondjuk ez ironia volt, igazából 'kaja' címszó alatt nagyrészt gabonákat, tejet és cukrozott szemetet árulnak, valamennyi zöldség/gyümölcs és tiszta (nem cukrozott, nem tönkrecseszett) hús is elõfordul.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!