Találatok a következő kifejezésre: Hol van az oldal ahol (99 db)

Hol tudok kitölteni EREDETI amerikai zöldkártya lottót? Olvastam 1 jópár oldalt erről, de majd minden 2. mondatba benne van, hogy rengeteg átverős "jelentkezés" van. Hol van az EREDETI, ahol működhet is a dolog?

Legjobb válasz: https://www.dvlottery.state.gov A hivatalos oldal ".gov" végzõdésû! A többi kamu! A következõ jelentkezési idõszak októberben lesz.

https://www.dvlottery.state.gov A hivatalos oldal ".gov" végzõdésû! A többi kamu! A következõ jelentkezési idõszak októberben lesz.
Csatlakozom az elozohoz, az a hivatalos oldal. Meg valami: mostmar van .gov vegzodesu atvereses oldal is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!

Hol van olyan oldal, ahol pl van egy zene és a gitárhangot le lehet halkítani? ! Azt én szeretném játszani.

Legjobb válasz: ahol a gitár hangja le van véve, azt backing track-nek hívják. olyanokat keress.

ahol a gitár hangja le van véve, azt backing track-nek hívják. olyanokat keress.
Hol van olyan oldal? Természetesen az interneten. Rosszul tetted fel a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Köszi az elsõ választ.A másodikkal nem igazán tudok mit kezdeni. :) Tényleg szarul tettem fel, de megértetted.

Hol van olyan oldal, ahol ha az én és férjem fényképét fölrakom, megmutatja kb milyen gyerekünk lesz?

Bocsi, a hülye kérdésért, csak úgy felötlött bennem, annyi ilyen szám.gépes dolog van már, biztosan van valami ilyen oldal nem?

Legjobb válasz: van ilyen oldal??? Arra én is kíváncsi lennék? :)

van ilyen oldal??? Arra én is kíváncsi lennék? :)
szia mindjárt megkeresem neked!Mi is csináltuk naaaa ha olyan lesz a gyerekünk mint a képen rosszul leszek:) :) :) :) :)
Na mi ezt a linket megnéztük, bevittük a fényképeinket, és totál máshogy néz ki a kisfiunk. Úgyhogy ne alapozzatok rá túl sokat. :)
de hogy mûködik??légyszi segítsen valaki ki!!nem megy:((
http://www.morphthing.com Nekem az eredményül kapott kép még csak nem is hasonlít... :D Rákattintasz a start morphing gombra, Feltöltöd a képeiteket, Megszerkeszted a képen az arc részeit, Kiválasztod a szerkesztett képeket, Végül megkapod az eredményt!!!
A kérdező hozzászólása: köszi
http://makemebabies.com/ Video is van róla, hogy kell feltölteni a képeket: http://www.youtube.com/watch?v=8_TkhfcbK1A


Hol van olyan oldal ahol bemutatják az autó részeit, hogy pl kipufogó dob meg ilyeneket?

Lehet?leg magyar... köszi

Legjobb válasz: Mondjuk keress rá(pl. Google) beirod a márka nevét, különbözõ kulcsszavakat. HA magyar oldalakat akarsz találni, akkor a végére ird ezt: site:.hu

Mondjuk keress rá(pl. Google) beirod a márka nevét, különbözõ kulcsszavakat. HA magyar oldalakat akarsz találni, akkor a végére ird ezt: site:.hu

Hol van egy oldal, ahol meg lehet nézni vagy le lehet tölteni ingyen az Angliai Csata c. filmet?

Legjobb válasz: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Ez már nem mûködik! Inkább itt regisztrálj és megtalálod: http://filetorrents.mine.nu/regisztracio.php
Ja és 24 órán belül le kell törölni, különben dutyi!
A kérdező hozzászólása: Le kell törölni a filmet a géprõl? Miért? A rendõrök látják? És honnan tudják?
Regisztráltam, de a filmet nem találom.
A kérdező hozzászólása: http://www.startapro.hu/hirdetes/nyuszis_nyuszifules_samsung..

Hol találok olyan oldalt, ahol az emberi ízületekre HATÓ izmokat sorolják fel? Tehát nem úgy, hogy az arc izmai meg a hát izmai stb. mert az nekem is le van írva.

nyak,váll,könyök,csukló,térd,csípõ,boka...

Legjobb válasz: Konkrétan izület szerint nem nagyon fogod megtalálni õket, mert pl. a nyak izmai a nyakcsigolyák közötti izületeket mind mozgatják. Ráadásul nem is ott van az izom, ahol az izület, pl. a felkar izmai a könyökizületet, az alkar izmai a csuklót és az ujjakat mozgatják. Végtagoknál még viszonylag követhetõ a dolog, de a törzs és hasfal bukta ilyen szempontból. Anatomiából az izmok eredését és tapadását kell ismerni, az izom ezt a két pontot közelíti egymáshoz, és az összes közbülsõ izületet megmozdítja! Szóval ilyen csoportosításnak nem nagyon van értelme, ne keresd!

Konkrétan izület szerint nem nagyon fogod megtalálni õket, mert pl. a nyak izmai a nyakcsigolyák közötti izületeket mind mozgatják. Ráadásul nem is ott van az izom, ahol az izület, pl. a felkar izmai a könyökizületet, az alkar izmai a csuklót és az ujjakat mozgatják. Végtagoknál még viszonylag követhetõ a dolog, de a törzs és hasfal bukta ilyen szempontból. Anatomiából az izmok eredését és tapadását kell ismerni, az izom ezt a két pontot közelíti egymáshoz, és az összes közbülsõ izületet megmozdítja! Szóval ilyen csoportosításnak nem nagyon van értelme, ne keresd!

Hol találok olyan oldalt, ahol szép idézetek esetleg versek vannak? Páromnak írnám bele az ajándékába. Most vagyunk együtt két éve.

Nem a citatum és a netorianra gondolok, és nem is olyan oldalra, ami tele van hülyébbnél hülyébb "meghalok ha nem vagy velem" típusú magánkölteményekkel. Én szeretnék valami mély mondanivalójút találni. Keresgélek én is neten, de ha valaki találna, vagy ismerne ilyet másolja be ide legyen szíves!

Legjobb válasz: http://nameless-gurl.gportal.hu/ ezen az oldalon szerintem szép idézetek vannak :)

http://nameless-gurl.gportal.hu/ ezen az oldalon szerintem szép idézetek vannak :)
Utsó vagyok bocs akkor nem írtam semmit... pedig jó idézetek vannak, csak végig kell nézni , nem az elsõ oldal alapján megítélni.
A kérdező hozzászólása: Végignyálaztam az egész citatumot, onnan semmi sem tudok használni. Ízlések és pofonok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!