Találatok a következő kifejezésre: Hol van az (3930 db)

Ha a gép ideiglenes mappába ment el valamit, akkor azt hogyan lehet visszakeresni? Tehát hol van az az ideiglenes mappa?

Nem tudom, hogy mi lett a fájlnév, mert számkombinációs neve volt.

Legjobb válasz: Akor azt soha meg nem leled. mért nem töltöted le te adot helre? rendszer és beálitás fügö hogy hol az ideiglenes mapa Temp féléket kell keresni de rengeteg mapa van atól füg mi ez kép? es ha még tudod is melyik mapába van ot van vagy 5000 fájl de mivel gondolom sose használsz karbantartót nem lene csoda ha 20000 fájl is lene ot hogy fogod megtalálni? ha még neve sincs nem egyszerüb neten megkeresni csak emléxel hol volt és akor most le is töltöd

Akor azt soha meg nem leled. mért nem töltöted le te adot helre? rendszer és beálitás fügö hogy hol az ideiglenes mapa Temp féléket kell keresni de rengeteg mapa van atól füg mi ez kép? es ha még tudod is melyik mapába van ot van vagy 5000 fájl de mivel gondolom sose használsz karbantartót nem lene csoda ha 20000 fájl is lene ot hogy fogod megtalálni? ha még neve sincs nem egyszerüb neten megkeresni csak emléxel hol volt és akor most le is töltöd
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy ki akarom törölni!
ha valami böngészö ben volt és igy mentödött le vagy ha tuti hogy egy ideiglenes mapába került akkor CCleaner t használd sokmidnen másra is jó http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard

Hol van az a hely ami a videóban van? (Black hole)

és milyen mély??

Legjobb válasz: A Bahamákon van, Dean's blue hole a neve és 202m mély. http://neuronocean.blogspot.hu/2011/05/azok-csodalatos-kek-l..

A Bahamákon van, Dean's blue hole a neve és 202m mély. http://neuronocean.blogspot.hu/2011/05/azok-csodalatos-kek-l..
A kérdező hozzászólása: köszi szépen

Hol van az a sehol?

..van egyáltalán sehol?

Legjobb válasz: van sehol. hogy hol?mindenütt (tudom,tudom következõ kérdés"és hol a mindenütt?"XD)

van sehol. hogy hol?mindenütt (tudom, tudom következõ kérdés"és hol a mindenütt?"XD)
ez tök jó...olyan mint a mindenhol, ami tul.képpp szintén nem mindenhol, de azért több helyen. a sehol gyökeres ellentéte. a sehol felesleges is. pl. NIncs meg a könyvem. nem találom( sehol). nem kell a sehol, az nélkül is értelmes. a sehol valójában nincs. (sehol) :-))
mindenhol :)
hát ahol tavaly volt:D de lehet hogy azóta odébbment
Ha azt mondja valaki hogy még sehol nem vok a fõzéssel, tanulással, stb akkor nem tart sehol, tehát nincs sehol, úgyhogy van a selol.Hogy hol?Sehol.....
otthon XDXDXDXD
A nyugatitól a második utca balra...


2008-s kiadású Audi a4es-nek hol van a vontató kötélnek a helye? Hol van az a kampó elől se találom hátul se. Azért jó volna tudni ha netán megállna az autó. Köszi:

Legjobb válasz: A vontatószem a csomagtartóban van :P Ki kell venni és a lökhárítón lévõ fedelet levéve, a fedél mögött lévõ anyamenetbe betekerni, és máris elõállt a vonószem. Nem minden eladó adja oda az autóval együtt, mivel galvanizált volta miatt "olyan szép fényes", lehet, hogy nyaklánchoz használják fel :DDD nem tudom, de érdemes ellenõrizni a meglétét, ha ilyen aggodalmaid vannak.

A vontatószem a csomagtartóban van :P Ki kell venni és a lökhárítón lévõ fedelet levéve, a fedél mögött lévõ anyamenetbe betekerni, és máris elõállt a vonószem. Nem minden eladó adja oda az autóval együtt, mivel galvanizált volta miatt "olyan szép fényes", lehet, hogy nyaklánchoz használják fel :DDD nem tudom, de érdemes ellenõrizni a meglétét, ha ilyen aggodalmaid vannak.
Auto menetirány szerint jobb oldalt, a lámpamosó alatt majdnem, egy kis kipatintható rész.
2ik vagyok hátul, pedig a lökháritó alatt, középvonaltól picit jobbra.
A kérdező hozzászólása: lökhárítón a fedelet levéve oda be kell csavarni....megnéztem 2x de nem találok semmi fedelet 1képpel igazán megdobhatnál:/
Ahogy írtam a lámpamosó alatt van majdnem. b7esed van ugye? http://www.goodspeedperformance.com/Content/Products/DSC0655..
A kérdező hozzászólása: b8as-om van Köszönöm végre megtaláltam :) )D
Azon is ugyan ott van igazából.:)

Tudja esetleg valaki, hogy Egerben hol van az anyatejgyűjtő állomás? Vagyis ha ír fel a gyerekorvos anyatejet, azt hol kell átvenni?

Legjobb válasz: Kb fél éve voltam ott, akkor a Kórház udvarán belül( ha piac felõl mész be)volt. Bemész a sorompón, jobbra ívesen visz az út és ott van jobb kézre egy szürke épület, abban van a véradó is, csak ide másik ajtón kell bemenni, de ki van írva nagy betûkkel. Remélem érhetõen írtam, mert sietek. Ha kérdésed van írj, ha tudok válaszolok.

Kb fél éve voltam ott, akkor a Kórház udvarán belül( ha piac felõl mész be)volt. Bemész a sorompón, jobbra ívesen visz az út és ott van jobb kézre egy szürke épület, abban van a véradó is, csak ide másik ajtón kell bemenni, de ki van írva nagy betûkkel. Remélem érhetõen írtam, mert sietek. Ha kérdésed van írj, ha tudok válaszolok.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom már, láttam is csak nem emlékeztem hirtelen, hogy ott-e.Köszönöm szépen :)
Bocs az offért, kérdezhetek? Neked milyen okkal írja fel a gyerekorvos az anyatejet?

Debrecenben hol tudnék végre egy rendes, kedves, de mégis szép, bájos lánnyal megismerkedni? Hol vannak az egyedülálló lányok manapság?

Legjobb válasz: 2. vagyok Vannak kis divatb*zik is jócskán, viszont tényleg vannak nagyon helyes, sportos srácok is, és nem gondolom, hogy mindegyiknek van párja, illetve, hogy erkölcsileg szörnyû lenne. :)

2. vagyok Vannak kis divatb*zik is jócskán, viszont tényleg vannak nagyon helyes, sportos srácok is, és nem gondolom, hogy mindegyiknek van párja, illetve, hogy erkölcsileg szörnyû lenne. :)
Ismerkedés, barátok szerzése, kapcsolatok ápolása.... Ez kell ahhoz, hogy merj lányokkal ismerkedni, odamenni hozzájuk.
A gép elõtt nem sûrû, hogy rátalálsz valakire. Most töltöttem egy hetet Debrecenben. Lányokat annyira nem figyeltem, de rengeteg nagyon helyes srác járkált az utcákon. Biztos lányokból is van jó pár. Hajrá. :D
Hát nem tudom én srácokból eddig mindig csak 14-18 éves kis divab.zikat látok, nincs átlagos hétköznapi srác, pedig kettõ éve Debrecenben élek. Lányokból szintén inkább a tucatlányokat/plázacicákat látni az utcákon, néha a Nagytemplom elõtti padokon szoktak ilyen "visszahúzódóbb", rendes kinézetû lányok lenni egyedül, vagy egy két barátnõjükkel.

Németországba hol van az Audi gyár? ( melyik városban)? Csak 1 van?

Legjobb válasz: A cég székhelye a bajorországi Ingolstadt nevû városban van. Hogy a gyárai hol vannak (még), azt passzolom. De hát van nekünk Wikipédiánl, már elég régóta: http://de.wikipedia.org/wiki/Audi http://en.wikipedia.org/wiki/Audi http://hu.wikipedia.org/wiki/Audi_AG

A cég székhelye a bajorországi Ingolstadt nevû városban van. Hogy a gyárai hol vannak (még), azt passzolom. De hát van nekünk Wikipédiánl, már elég régóta: http://de.wikipedia.org/wiki/Audi http://en.wikipedia.org/wiki/Audi http://hu.wikipedia.org/wiki/Audi_AG
háát ma én pl azért vagyok fent keveset mert alszok^^
Nyaralnak?
Mindig az a rohadt emeten...

Hol van az amit Orbán ígért az egyéni nyugdíjszámlával? Hol van róla a jóváírt pénz?

Legjobb válasz: következõ válaszokat adják majd a narancsosok, vagyis a ruszki iga után lehet õket most már vérnarancsosoknak is hívni: 1. amúgy is eltõzsdézték volna 2. az mszp is ezt tette volna 3. az emútnyócév miatt

következõ válaszokat adják majd a narancsosok, vagyis a ruszki iga után lehet õket most már vérnarancsosoknak is hívni: 1. amúgy is eltõzsdézték volna 2. az mszp is ezt tette volna 3. az emútnyócév miatt
Be van betonozva a felcsúti stadionba.
Abból futotta rezsicsökkentésre gazdagéknál.
Azért az nem semmi, hogy az emberek milyen könnyen elfelejtik ezt, ha azzal körítik, hogy az "országban maradt", nem a nyugati bankoknál. Ha Orbán osztja szét a saját haverjai között, akkor az nem gáz. Nem semmi egy nép vagyunk mi. :DD
Olvassatok már utána. A felcsúti stadionok meg haveroknak adta hozzászólásokból olyan szintû tudatlanság sugárzik hogy elképesztõ. Magatokat égetitek le, legalább olyanért szidjátok a kormányt ami igaz.
tehát a stadion csak egy hologramm és nem is több milliárdból épült? lol
Manyup pénzeket az államcsõd úgy is elvitte volna. Úgy volt kitalálva a rendszer, hogy amikor az elsõ kifizetéseket meg kellett volna ejteni, addigra csõdbe megy az ország ... állami+magán együtt hatalmas kiadás! Ha csak a magánra fizetjük a kamatot már az is jelentõs gondolj csak bele 3000 milliárdra fizetsz 7% kamatot, amivel csak a biztosítók játszhatnak. Az államnak akkor üzlet kamatot adni, ha azt vissza is kapja ... de ezt nem kapja vissza, mert más forgatja az adófizetõk pénzét, akinek meg nem érdeke, hogy a kamat kiadások az emberek jobban éljenek, mert akkor kisebb profitot tud haza cipelni.
A kérdező hozzászólása: "Ha csak a magánra fizetjük a kamatot már az is jelentõs gondolj csak bele 3000 milliárdra fizetsz 7% kamatot, amivel csak a biztosítók játszhatnak. Az államnak akkor üzlet kamatot adni, ha azt vissza is kapja ... de ezt nem kapja vissza, mert más forgatja az adófizetõk pénzét, akinek meg nem érdeke, hogy a kamat kiadások az emberek jobban éljenek, mert akkor kisebb profitot tud haza cipelni." Ha az államnak nem éri meg az államkötvény amiben a pénz jelentõs része volt, akkor mégis a kormány miért a kormányzásuk alatt hajtotta végre a legnagyobb eddigi nemzetközi kötvénykibocsátást? Sõt nem is alacsony kamatra. Meg miért kell akkor azt erõltetni? Ugyanaz a kettõ. Sokkal rosszabb mint egy IMF hitel. DE nesze nekünk szabadságharc.

Debrecenben hol van az OTI? hogy lehet idõpontot kérni? Személyesen lehet?

Nagyon sürgõs

Legjobb válasz: a hatvan utcán van az oti. ha tudod hol van a kölcsey központ akkor onnan már meg is látod, csak elindulsz a központ bejárata mellett a belváros irányába. egy nagy ronda barna épület. lehet személyesen idõpontot kérni, de lehet telefonon is.

a hatvan utcán van az oti. ha tudod hol van a kölcsey központ akkor onnan már meg is látod, csak elindulsz a központ bejárata mellett a belváros irányába. egy nagy ronda barna épület. lehet személyesen idõpontot kérni, de lehet telefonon is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!