Találatok a következő kifejezésre: Hol van a hely, ahol a (107 db)

Hol van olyan hely, ahol a nem modul előlap szélességi méretű (~60 cm) kombinált htartási hűtőgépet tudnánk venni?

Meglév? Samsung kombi h?tönket kell kicserélni, mert tönkrement. Szekrénysorba van elhelyezve, ezért fontos a mérete: frontszélesssége 80 cm. (állítólag amerikai szabvány ??) nem tudnánk mit kezdeni ha keskenyebbet teszünk a helyére. Meg nagyon jó a bels? tér kinálata.

Legjobb válasz: Minden nagyobb mûszaki áruházban találsz ilyeneket. MediaMarkt, Saturn, ElectroWord, satöbbi. LG, Samsung, Sharp, Ariston, Whirlpool és még biztosan pár másik márka is forgalmaz.

Minden nagyobb mûszaki áruházban találsz ilyeneket. MediaMarkt, Saturn, ElectroWord, satöbbi. LG, Samsung, Sharp, Ariston, Whirlpool és még biztosan pár másik márka is forgalmaz.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is ezekben kezdtem elõször keresni, de ebben a méretben nagyságban ritka ha talál az ember valamit. samsung néha elõfordul, de az nekem nem praktikus a klf. kialakítása miatt. Direkt ilyen spec. méretû hûtõket forgalmazó boltot keresek.
. Kifejezetten ez a méret hazánkban az ipari alkalmazásokra jellemzõ, háztartásokba nem keresett, így nem tartják. Használtan több esélyed van egyet beszerezni, mint pl ez: http://www.vatera.hu/olcso_ge_kombi_huto_163827691.html .
Magyországon nem kapható ilyen hûtõ, csak a szabvány 60 cm es!!
Ne irkálj már hülyeségeket....

Pesten hol van olyan hely ahol a szabadban lehet szexelni?

Legjobb válasz: Mondjuk Örs vezér tere,közvetlen a lángosos mellett!?

Mondjuk Örs vezér tere, közvetlen a lángosos mellett!?
Kert
B+ dugni van eszetek de a helyet nem tudjátok megoldani! Hülyék! Én meg még azt hittem hogy kocsival mennétek... de még kocsitok sincs? Mi a fszra fel akartok ti dugni??
legyetek már kreatívak!
A kérdező hozzászólása: de nappal? nem tudjuk megoldani h náluk legyünk. de nàlam se lehet
az állatkertben
margitsziget, városliget, vagy kertvárosban este bárhol:DD
Kimentek egy tisztásra "piknikezni". :D
Bárhol lehet, csak nem mindenhol szabad.
Margit-sziget este :) Van is egy ilyen google mapses szösszenet amin az emberek bejelölték, hogy a szigeten belül hol tevékenykedtek.
A kérdező hozzászólása: nincs kocsink
bárhol erdõben például. Elindultok kocsival, aztán bozótos részen megálltok, visztek pokrócot, és kész.
A kérdező hozzászólása: hogy te mekkora egy undorító paraszt vagy. bocs h nincs pénzem kocsit venni de ha neked ekkora nagy gond akkor nyugodtan vehetsz nekem. és nem dugni akarunk azt az állatok szokták

Hol van olyan hely ahol a csajok a palikra licitálnak?

21f

Legjobb válasz: nem tom ,de érdekelne :)

nem tom , de érdekelne :)
álmodban
Uganda varázslatos õserdeiben.
A kérdező hozzászólása: akkor nem vagyok egyedûl :) vagy férfi szépség verseny?? :D
A kérdező hozzászólása: *egyedül
Ha a felsõoktatásban tanulsz, akkor ott van a Mr. és Mrs. College.
A kérdező hozzászólása: már dolgozom úgy hogy nincs lehetõségemrá csak ha van ilyen rendezvény:) de még nem hallotam róla csak csajoknál


Budapest belvárosban hol van olyan hely ahol nagyon olcsón lehet eredeti parfümöt vagy nagyon jò hamisitvanyokat kapni? Mint pl :régen a Józsefvárosi piac vagy Fáy utca.

Leginkabb a blaha, nyugati, szóval a belváros körül érdekelne.

Legjobb válasz: Westendben van egy jó hely,ahol kimért parfümöket árulnak, viszont úgy vettem észre, hogy nem éppen a legújjabb illatok vannak.

Westendben van egy jó hely, ahol kimért parfümöket árulnak, viszont úgy vettem észre, hogy nem éppen a legújjabb illatok vannak.

Debrecenben (vagy a közelében) hol vannak olyan helyek, ahol picknickezni lehet és ahol kevesen vannak? (Valami tisztább parkra gondolok).

nagyon köszi;)

Legjobb válasz: Nagyerdõn akárhol vagy Békás-tónál (Termál fürdõ mellet van, és ott vannak padok is annyiból kényelmesebb :))

Nagyerdõn akárhol vagy Békás-tónál (Termál fürdõ mellet van, és ott vannak padok is annyiból kényelmesebb :) )

Budapesten hol vannak olyan helyek, ahol olcsón lehet használt könyveket venni? (ezalatt a 200ft alatti könyvekre gondolok, mint a nyugatinál is van egy kettő, de olyan ahol sok könyv van)

Legjobb válasz: Keleti pu 6-os vágánynál 300/db áron kínálnak többszáz félét. Ugyan nem 200 Ft alatt, de majdnem. Újpesten a Burger melletti antikvárium is olcsó.

Keleti pu 6-os vágánynál 300/db áron kínálnak többszáz félét. Ugyan nem 200 Ft alatt, de majdnem. Újpesten a Burger melletti antikvárium is olcsó.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
astoria-kalvin ter kozott is van vagy 5 antikvarium... a nyugatinal utcaszinten, az adidas bolt fele is van, a jaszai fele setalva is van... petofi csarnok-bolhapiac-minden hetvegen van egy rakat konyves...
Nyár elején a Szabó Ervinben szokott lenni selejtezés, és bagóért árulják a könyveket, néha az utcán standokon, néha a ruhatár elõterében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Õrs vezér tere, Sugár/ha még ez a neve :) ) / elõtti bódék egyikében volt ilyen könyves.

Miskolcon hol vannak olyan helyek, ahol félre tudunk vonulni a barátnőmmel kellemes időtöltésekre?

Hol vannak erre alkalmas parkok vagy jó helyek? A barátn?mmel sajnos tiltanak minket egymástól a szüleink, ezért jelenleg ilyen helyekre lennénk utalva. Minden megoldás érdekelne. :) Persze fontos, hogy olyan hely legyen, ahol tuti nem lát minket senki. :)

Legjobb válasz: Az avason például vannak nagyon jó helyek, akár a bérházak között. De a belvárosban is, akár a pláza vagy szinvapark környékén. Egyébként bármilyen hihetetlen, a legzsúfoltabb helyeken is "el lehet tûnni", jobban, mint gondolná az ember. Esetleg a fõutcán kapualjak, udvarok, ezen belül társasházak pincerésze. Talán még a hõsök terétõl nem messze a park, hátul a berzeviczy mellett. Parkolók, kihaltabb játszóterek, szinva terasz hátsó része.. ezek szerintem nem rosszak :) 22/F

Az avason például vannak nagyon jó helyek, akár a bérházak között. De a belvárosban is, akár a pláza vagy szinvapark környékén. Egyébként bármilyen hihetetlen, a legzsúfoltabb helyeken is "el lehet tûnni", jobban, mint gondolná az ember. Esetleg a fõutcán kapualjak, udvarok, ezen belül társasházak pincerésze. Talán még a hõsök terétõl nem messze a park, hátul a berzeviczy mellett. Parkolók, kihaltabb játszóterek, szinva terasz hátsó része.. ezek szerintem nem rosszak :) 22/F
Elsõ vagyok, még az egyetemvárosnál is vannak jó helyszínek, esetleg tapolcán, lillafüreden, vagy a hejõ-parkban, ha nagyon egyedül akartok lenni :)
ugorjatok fel egy traktorra aztan mehet a ment vagy keress egy kukoricast az s eroszz de a legjobb ha bementek a budiba és aromáztok is a jó kis pöceszagból közben...:D
Avasi kilátó, Lillafüred, Tapolca
Diõsgyõrben ott leghátul, a Máltai szeretetszolgálat mellett kb. Ahol van a domb. Szerintem az is egész jó hely. : )
na...a sok dugikúrós :D
Esetleg Majlát, Majális park.
de sok itt a miskolci :D
A Fõtéren ^^ a legjobb, de a szüleitek háza elõtt sem rossz pl még : a szomszéd udvarába ( ha kertes ház ) vagy bejárata elõtt ( ha panel vagy valami más ) , általános iskola, a templomba mise közbe. sok sikert remélem sokszor meglesz ;)

Kisvárda közelében hol van olyan hely, ahol elég kicsi a fényszennyezés ahhoz hogy láthassam a Tejútrendszert? 13/L

égebben csillagász szerettem volna lenni :D de erről lemondtam,viszont még mindig nagyon érdekelnek a csillagok,galaxisok stb. és mindig ha felnézek az égre szomorú vagyok,hogy olyan kevés csillag látszik pedig olyan gyönyörűek.. egyszer szeretném látni az igazi égboltot,ami Mo.-n nem lehetséges de akkor legalább azt,ami jobban hasonlít rá,mint néhány pislákoló pötty a felhők között

Legjobb válasz: Hát akkor én budapestiként mit szóljak? Amúgy korábban én is azt hittem, hogy Magyarországon belül nincs igazán alkalmas hely ilyen célra, de egyszer Abaligeten megtapasztaltam hogy van. A Zselicben létesült Európa elsõ Csillagoségbolt-parkja: http://zselic.csillagpark.hu/

Hát akkor én budapestiként mit szóljak? Amúgy korábban én is azt hittem, hogy Magyarországon belül nincs igazán alkalmas hely ilyen célra, de egyszer Abaligeten megtapasztaltam hogy van. A Zselicben létesült Európa elsõ Csillagoségbolt-parkja: http://zselic.csillagpark.hu/
Nem ismerem Kisvárda környékét, de szerintem egy újholdas éjszakán egy bármilyen kertvárosi környékrõl látni fogod a Tejutat. Egy közeli faluból (vagy két település között) meg pláne. Még Budapestrõl sem lehetetlen a dolog (persze nem a Deák térrõl).
Szia! Komoróba lakok, amikor nagyon tiszta az ég lehet látni nálunk, ki megyek az udvarra és szépen látszanak a csillagok is. Szerintem ez Kisvárdába is látszik mikor tiszta az ég.
Lövõpetriben is szép tiszta az ég . A tejutat is lehet látni szép tisztán :) )

Hol van olyan hely, ahol viszonylag olcsó a bértartás, és jó a minőség?

Bunkó válaszokat nem szeretnék, pl: Ha ilyen helyet keresel akkor ne tarts lovat meg ilyeneket. Nem erre vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy hol van olyan hely. Köszönöm: Carolina11

Legjobb válasz: És hol laksz? Mert ha mondjuk Sopron mellett, akkor nem kéne, hogy Debrecen környéki lovardákat ajánljon neked valaki. Ajánlom, hogy nézz körbe a lakóhelyed környékén, milyen lovardák vannak és válassz azok közül. Ha van lovad vagy lovagolsz, akkor ismerned kéne az összes környezõ lovardát. Legalábbis én tudom milyen lovardák vannak itt a környéken, ismerem mindegyiknek a tulajdonosát, azokat akik oda járnak. Hiszen a lovasok összetartóak (jobb esetben...), nálunk legalábbis sûrûn megfordulnak egymásnál a lovardatulajdonosok és a lovasok is. Meg hát nyilván így nem fog tudni neked senki se lovardát ajánlani, gondolom nem akarsz te se napi szinten 20 km-nél többet utazni, mert nagyon nem lenne kifizetõdõ.

És hol laksz? Mert ha mondjuk Sopron mellett, akkor nem kéne, hogy Debrecen környéki lovardákat ajánljon neked valaki. Ajánlom, hogy nézz körbe a lakóhelyed környékén, milyen lovardák vannak és válassz azok közül. Ha van lovad vagy lovagolsz, akkor ismerned kéne az összes környezõ lovardát. Legalábbis én tudom milyen lovardák vannak itt a környéken, ismerem mindegyiknek a tulajdonosát, azokat akik oda járnak. Hiszen a lovasok összetartóak (jobb esetben...), nálunk legalábbis sûrûn megfordulnak egymásnál a lovardatulajdonosok és a lovasok is. Meg hát nyilván így nem fog tudni neked senki se lovardát ajánlani, gondolom nem akarsz te se napi szinten 20 km-nél többet utazni, mert nagyon nem lenne kifizetõdõ.
Appel Lovaskert Kistokaj. Az elsõ hónap kipróbálás céljából 15 ezer forint, onnantól kezdve pedig 25. a körmölés, és az állatorvos is kedvezményesen meg van. Nem egész nap a boxban állnak a lovak, hanem van egy nagy legelõ, napközben ott, éjszaka az istállóban. A legelõn folyamatos a felügyelet. Reggel-este abrak, éjszakára sok szénát kapnak. Jó hely, szeretem. Van lovasoktatás. Egy, ami a tulajdonos lányaié, van egy másik, egy oktató, aki a 2 lovát tartja ott, országosokra mennek, stb. Nála is lehet lovagolni. z árak az oktatásban eltérõek.
simon zolinál beálló, jó vicc :D és igényesnek meg nagyon igényes, a lovak darát, meg lisztet, meg kenyeret esznek, a széna pedig finom penészes. nem akarlak elkeseríteni, de miskolcon nincs igényes bértartás. pedig nagyon sok helyen jártam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, fõleg az utolsó válaszát.
Miskolcon a Csattos-hegyen vállalnak olcsón bértartást, közel van a városhoz, de nem ismerem õket személyesen, nem sokat tudok róluk. Állítólag ridegtartásban 25-ért vállalják a lovat - ez akár nagyon jó is lehet a lónak, feltéve, hogy van egy féltetõ, beálló, hogy ha akar, esõben, hóban fedelet találjon. Bár az is igaz, hogy az enyémek még nem volt olyan esõ vagy hideg, amikor be akartak volna jönni a legelõrõl. :-) Állásban ugyanott 30 ezerért tartanak - szerintem ennél jobb a rideg, bár ha az állásból is kirakják minden nap karámba, akkor az se rossz. Simon Zoltánt kell keresni. Szerintem menj ki és nézz szét náluk, meglátod, milyen benyomásod lesz a helyrõl.
A kérdező hozzászólása: Miskolcon lakom. Kb 20-27 ezer forintos bértartást szeretnék, és nem baj, ha nincs ugrópálya.
Második vagyok: mit jelent számodra az olcsó? Mennyi pénzbõl tudsz gazdálkodni a bértartást illetõen? Amúgy ez is országrészfüggõ, mert van, ahol az 50 ezer is olcsó, máshol a 35 is drága.
Írd meg, hol laksz, illetve hogy pontosan mik az igényeid és megpróbálok tippeket adni, eléggé sok lovardát ismerek az országban. Ami nekem jó bértartó hely, nem feltétlenül az neked is - tudnom kellene, mit vársz az adott helytõl, pl. elég-e a boxos tartás (ezen belül normál vagy angol boxot szeretnél), vagy kifejezetten karámoztatni is szeretnél, ha nem mégy ki a lóhoz, akarod-e, hogy mozgassák, esetleg lovagolják, megtakarítsák, stb. Vannak-e különleges igényeid az etetést illetõen? Milyen felszereltséggel legyen ellátva a lovarda? Legyen több pálya, ugrópálya, tereplehetõség, fedett lovarda? Nagyobb, inkább sporttal foglalkozó lovardát keresel, vagy egy kisebb, családias istállót, az se baj, ha nincs pl. ugrópálya? Legyen edzõ, oktató elérhetõ? Ha ezek alapján kicsit közelebbit mondasz a dolgokról, megpróbálok ötletet adni.
Sziasztok!Sajnos Appelékkkal nekem nincs jó tapasztalatom, de ettõl függetlenül hanem jönne be én is ajánlanék egyet: Miskolcon jól megközelíthetõ helyen, megfelelõ lovaglási feltételek mellett, lovak bértartását vállalom rideg tartásban!\\ Érd.:06/70/2039535


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!