Találatok a következő kifejezésre: Hol van a hely, (347 db)

Hogy mondják olaszul: Hol van a *hely neve*? Merre kell menni a *hely neve*-hez?

Elvedés esetén ha szeretém megkérdezni, hogy merre menjek, akkor azt hogyan kell?

Legjobb válasz: Dove è .... Come andare...

Dove è .... Come andare...
Talán így nem értetted, tehát: teljesen eltévedtem-mi sono completamente persa hol van-dove è hogyan kell odamenni-come andare
A kérdező hozzászólása: nagyon-nagyon köszönöm!!

Mi hol van? Hol van a hely a hálószobámban ahol jól hat pénzre, szerelemre? Milyen színű legyen egy hálószoba színe (tippek)?

Legjobb válasz: Ezekre legjobban az ágy hat, a szoba színe legyen vörös, az ágy fölött legyen tükör, az ággyal szemben a falon egy tüzes szexkép, a szekrénybe pedig nem árt pár óvszer, szexjáték, meg a partner kajájába keverhetõ ajzószer.

Ezekre legjobban az ágy hat, a szoba színe legyen vörös, az ágy fölött legyen tükör, az ággyal szemben a falon egy tüzes szexkép, a szekrénybe pedig nem árt pár óvszer, szexjáték, meg a partner kajájába keverhetõ ajzószer.
szerintem ami jól hat rád a szobában anyagilag az az ágy, pláne ha fizetnek érte mások, hogy odafekhessenek veled, egyébként szobaszínnek a gyõzikés-zebramintás sztem elég menõ :D
Ahogy az ajtobaol a szobaba belepsz, a bal oldali messzebb sarok a penz sarka. Ide piros tanyerba rakhatsz par arany penzt. Ebbe a sarokba legjobb a piros, zold, fekete szinkeverek. A jobb olali sarok a szerelem sarka. Ide rozsaszin gyertyat, parod/baratod es Te fenykepet, egyutt, roszaszin, piros, feher keretbe rakjad. Ennek a saroknak a szine, piros/roszaszin/feher. Semmi esetre ne fesd szobadat pirosra. Az a tuz szine, nem fogsz tudni aludni. Valami nyugtato kell. Halvany kek, halvany lila, halvany zold, valami ilyesmi. Mikor part akarsz magadnak, ha lany vagy, akkor rozsaszin lepedon aludjal.
én nem hiszek ebben, de ha ilyenekre keresel választ, vegyél egy Feng Shui könyvet ! ;)
Középen van, tegyél oda egy francia ágyat és tapétázd ki a falat mindenféle félmeztelen énekesnõvel, britney meg lady gaga lindsey a szobába meg szórj szét alsónemüket, akkor jól tud áramlani köztük a csí.

Ubuntu alatt hol van a "Helyek" menü? Egyszerűen nem találom, vagy csak én vagyok a vaksi?

ubuntu, linux, unix, mint, debian

Legjobb válasz: Melyik ubuntu?

Melyik ubuntu?
Szerintem az Alkalmazások menü mellett.

Szerintetek egy férfinek hol van a helye?

Legjobb válasz: bennem! sanyi a sittes! :D

bennem! sanyi a sittes! :D
sörrel a kézben a tévé elõtt
A világban!
Mellettem? :D 20/l
hát ez igazából a te és a barátnõd jellemétõl is függ, hogy ki a dominánsabb.. mindenesetre, szeretned, tisztelned kell, el kell fogadnod dolgokat, védelmezned, ha úgy adódik, el kell nézned a hibáit.. stb
támaszt nyújtani és védelmezni
Ugyanaz, mint a nõknek ha csak a párkapcsolati részét vesszük. Szeressék és kívánják egymást és kész.
Szeretni a barátnõjét, vagy a barátját. Ez a dolga.
A kérdező hozzászólása: egy párkapcsolatban mi a dolga..:D
Most komolyan normális válaszokat vársz? Akkor legalább igazán kifejthetnéd, hogy mire is gondolsz. Fölül/alul, hátul/elõl, konyhában/szobában, ágyban/kádban/sátorban, lovon/motoron/biciglin/sasmadáron, vezetõi/asszisztensi pozícióban, építkezésen/irodában/kocsmában... Hogy értve hol a helye?
nem a kocsmában!
:D a faszomon lol xD
Mi menjünk? :D te mit vártál erre de komolyan? :D
A kérdező hozzászólása: menjetek már a fszomba :D
A kérdező hozzászólása: papus menj már aludni..
csak a nõktõl távolabb:) na jó erre nincs okos válasz se otthon se kocsmába de a sok melon se tehát nem tudom itt is ott is.

Az esküvői (lagzis) menetben, a zenekarnak hol van a "helye"?

Mert ahonnan én származom ott elöl megy, ahonnan a párom, ott pedig hátul. Így nem tudunk dönteni! :-)

Legjobb válasz: Nálunk is hátul megy, sereghajtóként.

Nálunk is hátul megy, sereghajtóként.
Nálunk elöl megy:) Nekem így logokus, de biztos csak megszokás kérdése :)
Hátul...
Helyi szokás kérdése: nálunk hátul megy. Viszont amikor én voltam menyasszony, nem akartam, hogy pont én ne halljak semmit belõle (sokan voltunk), ráadásul a zenekar is felbuzdított, mert ahonnan õk jöttek, szintén elõl mennek, így elõl, engem kísértek. Én nagyon élveztem, de a sok kíváncsi, pletykára éhes öregasszony megszólta, hogy nahát, milyen dolog már ez... Mondjuk nem érdekelt, de annak függvényében is dönthettek, hogy melyikõtök szülõ-, illetve lakóhelyén tartjátok az esküvõt, mert akkor az ottani hagyományokat illene talán figyelembe venni, és nem jársz úgy, mint én, hogy megszólnak.
A kérdező hozzászólása: A lagzi ott lesz, ahová a párom valósi, így szerintem tuti, hogy hátul lesz! Még megbeszélés tárgya... :)
hát szerintem jobban néz ki hátul... de végülis ti tudjátok... nálunk, itt békés megyében hátul megy ugyanis a menyasszony és a võlegény vezet.

Hol van a helye a kutyádnak?

Nem úgy értem hogy a lakásban, hanem a szobádban. Van külön helye a szobádban? Csináltál neki kis "vackot" ahova be tud menni és közben veled van a szobádban? Bocsi ha hülyén fogalmaztam..

Legjobb válasz: Nem a szobámban szokott aludni, igazából oda nem engedem be a deguim miatt. :D Egyébként nálunk az elõszobában alszik az ágyában.

Nem a szobámban szokott aludni, igazából oda nem engedem be a deguim miatt. :D Egyébként nálunk az elõszobában alszik az ágyában.
Az udvaron van házuk, de legszívesebben az ajtó elõtt fekszenek, vagy a garázsban, ha nagy a meleg. A házban van párnájuk, de inkább a kövön fekszenek, vagy a nappali közepén, illetve, ha engedélyt kapnak, imádnak a kanapén, vagy az ágyon aludni :)
az én kutyámnak a "helye"(amit nem sokszor használ)egy fotel.neki is levan terítve az Õ plédjével, de a szobámban az ágyon szokott aludni velem, napközben pedig ahol jólesik nekiXDXDXD
nalunk mig nem kertes hazban laktunk, volt a kutyainknak egy fotele, egy rendes fotel, amire takarot teritettunk es ok ott aludtam:) akkor volt vcicces mikor vendeg jott, levettuk rola a kutya takarojat es hellyel kinaltuk:) ) es a kutya az olebe maszott a vendegnek, mert tudta az az o helye:) )
Van egy kosara a szobámban, de sokszor nem ott alszik, hanem az ágyamban. Változó.
Mindig ahol én vagyok. Éjjel az ágyban, nappal a fotelben mellettem, vagy a lábamnál a szõnyegen, ha a gépnél ülök.
Nekem este az ágyamban alszik nappal pedig vagy kimegy a kertbe és ott ahol kényelmes neki, vagy a konyhában az ágyában:)
Kutya kanapéja van a folyóson! Nagyon szereti, és állatában a hátán fekszik, és úgy horkol!
Van neki párnája is, arra néha ráfekszik, meg szivacsos kis ágyikója is, amit soha nem használ. Általában a franciaágy alá bújik be, ott is össze-vissza. Úgyhogy hiába van neki helye, mindig máshol alszik.
Van neki kutyaólja kint és van neki kutyaágya a szobában amit oda teszek ahova épp kedvem van és elfér. Nappal feküdhet ahova akar csak ne másszon fel semmire.
A saját házában, a bejárati ajtó elõtt, a konyhában az ablak alatt, a nappali közepén és az elõszobában. Ezen kívül az udvaron bárhol, ahol éppen nincs útban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok jó választ! :) Az én kutyám nem sokszor van bent a szobámba, de ha bejön, akkor is az ágyamon, vagy a padlón fekszik, de van neki plédje, amit néha le szoktam neki rakni. Amúgy van kosara (ágya) abba szokott inkább lenni, de sok helye van a lakásban. :)

Budapest belvárosban hol van olyan hely ahol nagyon olcsón lehet eredeti parfümöt vagy nagyon jò hamisitvanyokat kapni? Mint pl :régen a Józsefvárosi piac vagy Fáy utca.

Leginkabb a blaha, nyugati, szóval a belváros körül érdekelne.

Legjobb válasz: Westendben van egy jó hely,ahol kimért parfümöket árulnak, viszont úgy vettem észre, hogy nem éppen a legújjabb illatok vannak.

Westendben van egy jó hely, ahol kimért parfümöket árulnak, viszont úgy vettem észre, hogy nem éppen a legújjabb illatok vannak.
hmm barátnõ? Nagyszülõk ha közelben vannak? Esetleg konditerem?
focipályán simán tornázhatsz ott senki nem fog hülyének nézni !
A kérdező hozzászólása: igen, csak hát nekünk olyan a focipálya hogy a mellette elhaladó utcáról végig rálátni :// nagyszüleim meghaltak.. barátnõimmel szoktam tornázni, csak minden nap nem mehetek hozzájuk :/
jajj ne viccelj már nálunk is úgy van h a fõút van és akkor mi van azért van a sportpálya h sportoljanak! Meg aki azért kinevet h sportolsz az kb annyit is ér!

Hol van olyan hely Budapesten, ahol gyűjtik a tönkrement kompakt fénycsöveket?

Igazából nem kidobni akarok kompakt fénycsövet, hanem begy?jteni néhány használtat. Az elektronikus ballasztra volna szükségem.

Legjobb válasz: Idézni tudok csak: "az elhasználodott "kiégett" termék fényforrás helyett újat kell vásárolni. Ahol forgalmazznak ott gyûjtemi is kell! A gyártóknak, forgalmazóknak kormányrendeletbe foglalt kötelessége a visszagyûjtés, a hasznosítása illetve ártalmatlanítása." Gondolom ez alatt fõleg olyan helyet kell érteni, ahol fõleg lámpákat, villanykörtéket, fénycsöveket árulnak, de nagyobb áruházakban is biztos van gyûjtõhely.

Idézni tudok csak: "az elhasználodott "kiégett" termék fényforrás helyett újat kell vásárolni. Ahol forgalmazznak ott gyûjtemi is kell! A gyártóknak, forgalmazóknak kormányrendeletbe foglalt kötelessége a visszagyûjtés, a hasznosítása illetve ártalmatlanítása." Gondolom ez alatt fõleg olyan helyet kell érteni, ahol fõleg lámpákat, villanykörtéket, fénycsöveket árulnak, de nagyobb áruházakban is biztos van gyûjtõhely.
Ikea, Baumax, Interspar
Szegeden és Kecskeméten biztos van gyûjtõ a bejáratnál a két ajtó között. Szerintem Pesten is, hisz egy cég .
igaz én nem pesti vagyok, de nálunk az intersparban gyûjtik, esetleg onnan
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Hmmm... Ezt a legutolsó megjegyzést nem egészen értettem...
De ezekbõl a dobozokból szerintem nem szabad, illetve nem engedik kivenni. Mi a véleményetek ?
Párszázat már kiszedtem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!