Találatok a következő kifejezésre: Hol van a belvárosban (39 db)

Székesfehérváron hol van a "Belváros"?

Melyik utcákra vonatkozhat, ha egy székesfehérvári albérlet a Belvárosban van a hirdetés szerint?

Legjobb válasz: A szigorúan vett történelmi belváros a Várkörút, Budai út, Mátyás Király körút által határolt rész. A tágabb értelemben vett (szerintem ez vonatkozik a hirdetésre is) pedig nagyjából a Budai út, József Attila út, Õsz utca, Mészöly Géza utca, Palotai út által közrezárt terület. Esetleg még a Piac tér környéki panelházak a Palotavárosban (pl. Sütõ u., Tolnai u., Csapó u. stb.)

A szigorúan vett történelmi belváros a Várkörút, Budai út, Mátyás Király körút által határolt rész. A tágabb értelemben vett (szerintem ez vonatkozik a hirdetésre is) pedig nagyjából a Budai út, József Attila út, Õsz utca, Mészöly Géza utca, Palotai út által közrezárt terület. Esetleg még a Piac tér környéki panelházak a Palotavárosban (pl. Sütõ u., Tolnai u., Csapó u. stb.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

Hol van a belvárosban olyan konditerem, ahol 6 hónapos kortól vállalnak gyermekfelügyeletet?

Külső kerületben találtam olyat, hogy ingyenes felügyelet a havi bérlet mellé, belvárosban esetleg??

Legjobb válasz: Hol? Albertirsán vagy Mezõlakon?

Hol? Albertirsán vagy Mezõlakon?
A kérdező hozzászólása: bocsánat, Budapesten

Hol van a belvárosban pl. : 14.7.6.8. kerületben olyan hely ahol olcsón ki lehet lövetni a fülemet, vagy csak sima piercinges?

Ezt ott is megcsinálják.asszem.

Legjobb válasz: én a Westendbe lövettem,piercingesnél. 1000ft a lövés,+ 1000 egy pár fülbevaló :) ha viszel fülbevalót akkor meg csak 1000

én a Westendbe lövettem, piercingesnél. 1000ft a lövés, + 1000 egy pár fülbevaló :) ha viszel fülbevalót akkor meg csak 1000


Gyõrben hol van olyan belvárosi étterem, ahol finom a menüs étel?

Legjobb válasz: Szalai vendéglõ, Szürkebarát, Komédiás étterem, Patio étterem, La Maréda étterem, Kreszta étterem, Pálffy étterem, Matróz étterem, Veszti hajó étterem, Amstel étterem, Arany Szarvas étterem, Buffalo étterem, Club Carát étterem, Golden Ball étrerem, Face Room étterem, Arabona étterem, Fonte Hotel étterem, Hunyadi Panzió és étterem, John Bull Pub, Katalinkert Vendéglõ, Kazamata, Kertész Panzió, Klastrom Hotel, Lévai Hotel, Márka étterem, Matias étterem, Zátony étterem. Meg még biztos van egy két hely ahol lehet menüt enni! Tudok még sok belvároson kívüli menüs éttermet! :)

Szalai vendéglõ, Szürkebarát, Komédiás étterem, Patio étterem, La Maréda étterem, Kreszta étterem, Pálffy étterem, Matróz étterem, Veszti hajó étterem, Amstel étterem, Arany Szarvas étterem, Buffalo étterem, Club Carát étterem, Golden Ball étrerem, Face Room étterem, Arabona étterem, Fonte Hotel étterem, Hunyadi Panzió és étterem, John Bull Pub, Katalinkert Vendéglõ, Kazamata, Kertész Panzió, Klastrom Hotel, Lévai Hotel, Márka étterem, Matias étterem, Zátony étterem. Meg még biztos van egy két hely ahol lehet menüt enni! Tudok még sok belvároson kívüli menüs éttermet! :)

Budapesten a belvárosban hol van a legolcsóbb uszoda?

XII. kerületben lakom és ?szintén szólva sajnálok 10-13 ezret 10 alkalmas bérletre kiadni :S Nincs ennél olcsóbb esetleg?

Legjobb válasz: Én nem találtam... szerintem a vidéki uszodák sokkal jobbak.. én is átpártoltam oda!

Én nem találtam... szerintem a vidéki uszodák sokkal jobbak.. én is átpártoltam oda!

Kecskemét belvárosában hol van a legjobb étterem és mi a neve? (nem exkluzív helyet szeretnék találni, hanem közepes árfekvésűt)

Legjobb válasz: Nekem a Cézár étterem a kedvencem. A Kaszap utcán van a Tanítóképzõ mellett, a piaccal szemben. Udvarias kiszolgálás, kiváló borok, pálinkák, finom nagy adag ételek. Nagyon hangulatos hely, az átlagnál picit drágább, de megéri.

Nekem a Cézár étterem a kedvencem. A Kaszap utcán van a Tanítóképzõ mellett, a piaccal szemben. Udvarias kiszolgálás, kiváló borok, pálinkák, finom nagy adag ételek. Nagyon hangulatos hely, az átlagnál picit drágább, de megéri.

Budapesten a belvárosban hol van a legnagyobb DM?

Úgy értem ha van különbség, melyikben nagyobb a választék

Legjobb válasz: Hááát, talán a Deák téren. De a Kálvin téri is elég nagy.

Hááát, talán a Deák téren. De a Kálvin téri is elég nagy.
A kérdező hozzászólása: ok, köszi :)
A Deák téri DM-ben tényleg elég nagy választék van.

Hol nyissak fagyizot Budapesten (helyileg), videken mar van egy de novelni szeretnem es nem ismerem annyira a varost, hogy hol nincsn ill. hol nagy a forgalom? Ne belvarosi tippeket irjatok.

Legjobb válasz: Hát most, van ugye a belváros Pesten, illetve Budán a vár, illetve a Városliget környéke, de azt írtad, hogy ne is nagyon ilyen tippeket adjunk: itt van forgalom, drágán is megvennék a fagyit, de feltételezem rohadt drága lehet az üzletbérlés is vagy ilyesmi. Amúgy eléggé változatos a város, mármint minden kerületnek egy egy központi része, ahol azért nagyobb a forgalom meg ilyesmi, például itt Kispesten én örülnék egy jó fagyisnak a központban valahol, mert nem nagyon tudok ilyenrõl.

Hát most, van ugye a belváros Pesten, illetve Budán a vár, illetve a Városliget környéke, de azt írtad, hogy ne is nagyon ilyen tippeket adjunk: itt van forgalom, drágán is megvennék a fagyit, de feltételezem rohadt drága lehet az üzletbérlés is vagy ilyesmi. Amúgy eléggé változatos a város, mármint minden kerületnek egy egy központi része, ahol azért nagyobb a forgalom meg ilyesmi, például itt Kispesten én örülnék egy jó fagyisnak a központban valahol, mert nem nagyon tudok ilyenrõl.
Nyiss mobil fagyizót, így csak területfoglalási díjat kell fizetned (úgytudom) plusz ugye adózni utána, meg a szükséges papírok (egészségügyi igazolás meg mittomén mi kell hozzá ezt már te tudod). A "kocsira" kiírhatnád , hogy mobilfagyis.hu - A mozgó fagyizó . Csinálnál, vagy csináltatnál egy oldalt ahol nyomonkövethetnék nap mint nap hogy épp hol van a fagyizó. Vagy lehetne több is, mondjuk újpest városközpont, onnan át városkapu, egykét szociális terek Hõsök tere, vagy akármi ha épp nincs forgalom valahol átmész egy másik térre, frissíted okos telefonnal esetleg oda lehetne hívni a fagyiskocsit ha 10en rendelnek legalább vagy valami ilyesmi, így ha mondjuk kiülnek suli után a porontyok és nincs fagyis a köelbe hívják a mobilfagyist és egy közelbe lévõ kocsi odamenne kiszolgálná õket és menne tovább :D Vagy valami ilyesmi. Remélem tudtam segíteni :) Aztán persze ne felejts el felhívni, hogyha használod az ötletem ;D
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat, de szeretnem ha sajat lakokornyezeteteket felmerve akar pontos tcakat, cimeket, tereket is irnatok.
Amit tudok írni: Kispesten a Kossuth tér környékére szerintem el kéne egy, mert itt a piac meg a kerület központja meg a rohadt nagy lakótelep, de amennyire tudom jó cukrászda nincs a közelben. Azzal viszont számolj, hogy erre többnyire kispénzû emberek laknak!

Ki tudja megmondani, hogyha autóval megyek Bécsbe a belvárost megnézni hol érdemes leparkolni az autót és onnan milyen járművel lehet tovább utazni? Csak 1 napról van szó.

Legjobb válasz: Mi az idén a Shopping City Süd-nél hagytuk az autót, mert itt ingyenes a parkolás. A Badner Bahn-nal (kb. olyan mint nálunk a HÉV) mentünk be a belvárosba, de más közlekedési eszközt is lehet választani, itt le van írva: http://www.scs.at/W/do/centre/anfahrt . Máskor a mikor kint voltunk parkolóházban parkoltunk, elég sok van belõlük a belváros környékén, de drágák.

Mi az idén a Shopping City Süd-nél hagytuk az autót, mert itt ingyenes a parkolás. A Badner Bahn-nal (kb. olyan mint nálunk a HÉV) mentünk be a belvárosba, de más közlekedési eszközt is lehet választani, itt le van írva: http://www.scs.at/W/do/centre/anfahrt . Máskor a mikor kint voltunk parkolóházban parkoltunk, elég sok van belõlük a belváros környékén, de drágák.

Budapesten a belvárosban hol van olyan pizzéria, ahol széles a választék és viszonylag olcsó?

Legjobb válasz: picasso point. de jónak nem jó. a belvárosban olyat ne, találsz, ahol kimondottan jó a pizza és még olcsó is

picasso point. de jónak nem jó. a belvárosban olyat ne, találsz, ahol kimondottan jó a pizza és még olcsó is
Én a király utcai pizzériával elégedett vok és árban is jók!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!