Találatok a következő kifejezésre: Hol van a G-pont És (6 db)

Hol van a G pont? Kíváncsi vagyok azoknak a lányoknak a véleményét akik már átélték ezt az orgazmust és azoknak a férfiaknak is a véleményére akik már elérték ez egy lánynál.

19 éves lány vagyok. 3 éve vagyok együtt a párommal. Mindig jó vele a szex. Szinte nincs olyan alkalom amikor ne lenne orgazmusom. Csak azt a fránya G pontot nem találjuk. Halottam hogy ez nincs is mindenkinek, de én nem szeretnék ezek a n?k közé tartozni. Remélem tudnak azok segíteni nekem akik átélték már ezt az orgazmus fajtát.Köszönöm el?re.. É

Legjobb válasz: Szerintem érdemes lenne ellátogatnotok egy szexshopba és venni egy g-pont vibrátort. Ezek különleges vékonyabb hajlított vibrátorok. Sztem ezzel könnyedén-játékosan megkereshetnétek vele a g pontodat. És ha egyszer más sikerült, és tudod hol van, onnantól kezdve menni fog a pároddal is, hiszen tudsz neki segiteni benne, hogyan-merre.

Szerintem érdemes lenne ellátogatnotok egy szexshopba és venni egy g-pont vibrátort. Ezek különleges vékonyabb hajlított vibrátorok. Sztem ezzel könnyedén-játékosan megkereshetnétek vele a g pontodat. És ha egyszer más sikerült, és tudod hol van, onnantól kezdve menni fog a pároddal is, hiszen tudsz neki segiteni benne, hogyan-merre.
Az elõttem szólóhoz csatlakozom, ott van. Nekem kb. 5 perc izgatás kell és máris megvan a G-Pont orgazmusom és még kisebb spriccelés is van. 25/L Mindenkinek van, csak kinek mennyire van "elbújva". Valahol tanulás kérdése is.
Hát az az igazság, hogy csináltuk egy darabig, de mindíg megszakítottam mert annyira fura volt ez az érzés már szó szerint kicsit remegtem is, de mindíg elkapott mert azt remélte sikerül elmnennem, mert eddig nem tudtam, de aztán mivel mindíg megszakítottam a dolgot a végén elfáradtunk és abbahagytuk:) De ha ezt érzem újra akkor csak folyamatosan hagyjam és meglesz az orgazmus?
igen :) sokan esnek abba a hibába hogy elõtte le állnak, vagy aki tényleg elfárad, vagy a partnere hamarabb elélvez
Én keresgéltem már, de nem igazán találom:S Van hogy nyomkodok egy pontot akkor nagyon rám jön a pisilés érzés de semmi extra. És nem is érzek ott semmit ami kidomborodna. Lehet azért nem érzem mert felizguva sem vagyok így és kényelmetlen is magamnak. Na majd vasárnap hazajön a párom megkerestetem vele!:) 22/L
17:36 vagyok Igen az volt a kezdette, ne álljatok le olyankor ;)
a hüvelybemenettõl 2-3cm-re a has felõli oldalon:) Legalábbis nekem ezt mondták.Át még nem éltem a G-pont orgazmust de dolgozunk rajta:)
Az utolsó vagyok: Lenne egy kérdésem ritkán de volt olyan a párommal hogy szex közben ilyen kellemesen fájó érzést éreztem és már kicsit remegtem is. Az lehetett a kezdete?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most már legalább tudom merre keressük, de mégis milyen érzést kellene éreznem a közelében???
Húhhh köszönöm szépen, hogy válaszoltál:) Mostmár rajta leszek a témán:)
Szívesen :) és kívánom hogy éld át a pároddal mert fantasztikus ;)
A G-orgazmus és a spriccelés mindig együtt jár amúgy? 17:36, te egész nap a keresõt bújod? :) )
Nem mindenkinél van spriccelés Amíg nem ér ide a párom addig keresgélek :)
Amúgy épp most olvastam az A pontról, azt meg kellene találni ma éjjel :D
A shoppinG szó végén van :D
ha benyúlsz az ujjaddal a hüvelyébe akkor egy kicsit recés bõrfelület, de a barátnõd csak tud segíteni neked ebben. amúgy meg a "gyere ide" ujj mozgatás a legjobb szerintem. beszélj vele errõl, hogy neki mi esik jól vagy szóljon miközben csinálsz valamit, hogy mi jó és mi kellemetlen. kommunikálj, de komolyan ..!
Azért, ha a száddal és kezeddel egyszerre ezt két dolgot megoldod arra kíváncsi leszek.... :) Vagy én olvasom rosszul a kérdést??
A kérdező hozzászólása: Persze hogy lehet egyszerre a kettõt :D attól hogy az ujjam bent jár a nyelvemmel még tudom izgatni.. de szerintem ez egyértelmû :D
Mondd, te jó helyen próbálkozol egyáltalán?
Elõször találd meg... és figyeld az eredményt. Utána ráérsz kombinálni a dolgokat, ha már jól megy a G-pont kézzel való izgatása! ;) Ne vállald túl magad elsõre!
Oké! Vizuáltam a dolgot :) Ha a száddal kényezteted a csiklóját az tuti jó neki.Azt, hogy a G pontot ki tudod-e tapintani-hááát nem egyszerû, de szerintem, ha jó fej a csaj szerintem rávezet.Nyugodtan kérj segítséget, abból még baj nem származott.Bátran kérdezd meg, tuti nem égõ, hiszen neki akarsz jót!!!!

Hol van az a G-pont? És honnan tudjam hogy megtaláltam (megtaláltuk) -e?

Legjobb válasz: a G pont szinte rögtön a hüvelynyílás után, a hasfal felöli oldalon található (bár nincs minden nõnek ugyanott, ezt mindenkinek magának kell kitapasztalni;)). Mivel nem írtad a nemedet, ha lány vagy kérd meg a barátod, hogy segítsen megtalálni, ha meg fiú vagy akkor ha a barátnõddel szemben fekszel, és felnyúlsz egy vagy maximum két ujjal, a tenyered fordítsd magad felé, és kezd el gyengéden ingerelni a barátnõd hüvelyét, nyugodtan keresgélhetsz, hidd el jó érzés lesz neki, és így lehet a legkönnyebben megtalálni a G pontot. Sok sikert;)

a G pont szinte rögtön a hüvelynyílás után, a hasfal felöli oldalon található (bár nincs minden nõnek ugyanott, ezt mindenkinek magának kell kitapasztalni;)). Mivel nem írtad a nemedet, ha lány vagy kérd meg a barátod, hogy segítsen megtalálni, ha meg fiú vagy akkor ha a barátnõddel szemben fekszel, és felnyúlsz egy vagy maximum két ujjal, a tenyered fordítsd magad felé, és kezd el gyengéden ingerelni a barátnõd hüvelyét, nyugodtan keresgélhetsz, hidd el jó érzés lesz neki, és így lehet a legkönnyebben megtalálni a G pontot. Sok sikert;)
elsõ válaszoló vagyok, az lemaradt, hogy ha megtaláljátok, hidd el észre fogjátok venni;) ezt tapasztalatból mondom:) mivel a G pont rohamszerû örömöt vált ki, fokozottan izgatott állapotba kerül az akinek a G pontját izgatják;)

Mi az a G-pont? Vannak még más pontok a G-n kívül ha igen milyenek és hol vannak?

Legjobb válasz: A G-pont egy nem teljesen bizonyitott dolog, igy jo kerdes, h mi az. Egyesek szerint a prosztata csokevenyes megfeleloje nokben. Amugy egy kicsi, erdesebb tapintasu terulet a huvely has feloli reszen 3-5 centire a bejarattol. Elvileg a simogatasa nagyon kellemes erzes. Mas kerdes, h sok lanyban nincs ilyen... :) Ugyebar ezert is vitatott. Vannak mas pontok is, pl. itt egy a mondat vegen. :P

A G-pont egy nem teljesen bizonyitott dolog, igy jo kerdes, h mi az. Egyesek szerint a prosztata csokevenyes megfeleloje nokben. Amugy egy kicsi, erdesebb tapintasu terulet a huvely has feloli reszen 3-5 centire a bejarattol. Elvileg a simogatasa nagyon kellemes erzes. Mas kerdes, h sok lanyban nincs ilyen... :) Ugyebar ezert is vitatott. Vannak mas pontok is, pl. itt egy a mondat vegen. :P

Hol van az A és a G Pont (anatómiailag mihez van közel)?

Legjobb válasz: hát az a pont az abc elsõ bötûje.... a g pontot a franc tudja má valahol az a és a z között van

hát az a pont az abc elsõ bötûje.... a g pontot a franc tudja má valahol az a és a z között van
00:28: 7 centis [email protected] egyetlen nõt sem lehet kielégíteni. Pláne nem A pontot ingerelni. (Sõt mi több, ez utóbbit pénisszel egyáltalán nem is lehet ingerelni. Legalábbis amennyire emlékszem a külföldi leírásokból) A 12-13cm pénisz is épp határeset, hisz nem csak tövig benyomni és ott tartani kell, hanem azért mozgatni is... És bizony p*csa kellemetlen ha állandóan kicsusszan a kuki... Ezt nem veszik figyelemben sokak, akik a hüvely anatómiai méreteivel dobálóznak... Arról nem is beszélve, hogy minél kisebb a [email protected], annál gyorsabb ritmusban kell tolni, hogy hasonló ingerlést kiválts, mint egy nagyobb lõcs. Ez pedig biza könnyen idõ elõtti orgazmushoz vezethet... Ez mondjuk kicsit off volt, nem ez volt a fõ téma. Az A pont egy még jelenleg eléggé ismeretlen fogalom. Ez fõként a méhnyakhoz van közel. A G pont viszont sokkal közelebb van a "bejárathoz". Pár centire. Egy kicsi, rizsszem nagyságú pont a hasfal felõli oldalon (azaz felül).
A pont? nekem ez új :D A g pont elvileg kicsivel a puncin belül van pár centire fent egy kis érdes pont. Van akinek jobban lehet érezni van akinek kevésbé.
wikipédia a barátod:)
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam a Wikit és a G pontot elmondta holvan de zavarosan az A-pont meg nincs fent....
Az A pont nagyobb homály mint a G pont. Az A pont mélyen belül van a hüvelyben, az is a has felõli oldalon. Amennyire én tudom 9-10cm mélyen. http://en.wikipedia.org/wiki/Anterior_fornix_erogenous_zone 21F
Én még életemben nem hallottam az A pontról, mármint, hogy ez a testrészemen legyen valahol... Ezt amúgy honnan szeded, nem értettél valamit nagyon félre?! :D :D :D
Na, és még mondanak ilyen hülyeségeket, hogy egy 7 centis pénisz is ugyanolyan jó egy nõ kielégítésére, mint egy nagyobb. Ha ez az A-pont alapból 9-10 centi mélyen van, és ilyen nehezen elérhetõ helyen, és a hüvely még rugalmasan változtatja az alakját is szex közben, hát ahhoz egy jó átlagos farok legalább kell akkor.
A kérdező hozzászólása: nem tudjátok elmagyarázni röviden hogy mi az????
A G-pont, Grafenberg-pont, a vagina mellsõ falán található. Valójában nem egy pontról beszélünk, hanem körülbelül 1–1, 5 cm átmérõjû területrõl, melynek izgatása sokszor mind a klitorális mind a hüvelyi orgazmusnál erõsebb kéjérzetet okoz. itt van röviden és ha a lány a hátán fekszik a hüvely felsõ falán a hüvelybemenettõl kb 5 cmre találod
A kérdező hozzászólása: Áh értem...... szexközben a férfi bedugja a nõnek majd azt csiklandozza neki ettõl élvezkednek el?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!