Találatok a következő kifejezésre: Hol van a G-pont (21 db)

Hol van a G pont? Kíváncsi vagyok azoknak a lányoknak a véleményét akik már átélték ezt az orgazmust és azoknak a férfiaknak is a véleményére akik már elérték ez egy lánynál.

19 éves lány vagyok. 3 éve vagyok együtt a párommal. Mindig jó vele a szex. Szinte nincs olyan alkalom amikor ne lenne orgazmusom. Csak azt a fránya G pontot nem találjuk. Halottam hogy ez nincs is mindenkinek, de én nem szeretnék ezek a n?k közé tartozni. Remélem tudnak azok segíteni nekem akik átélték már ezt az orgazmus fajtát.Köszönöm el?re.. É

Legjobb válasz: Szerintem érdemes lenne ellátogatnotok egy szexshopba és venni egy g-pont vibrátort. Ezek különleges vékonyabb hajlított vibrátorok. Sztem ezzel könnyedén-játékosan megkereshetnétek vele a g pontodat. És ha egyszer más sikerült, és tudod hol van, onnantól kezdve menni fog a pároddal is, hiszen tudsz neki segiteni benne, hogyan-merre.

Szerintem érdemes lenne ellátogatnotok egy szexshopba és venni egy g-pont vibrátort. Ezek különleges vékonyabb hajlított vibrátorok. Sztem ezzel könnyedén-játékosan megkereshetnétek vele a g pontodat. És ha egyszer más sikerült, és tudod hol van, onnantól kezdve menni fog a pároddal is, hiszen tudsz neki segiteni benne, hogyan-merre.
Az elõttem szólóhoz csatlakozom, ott van. Nekem kb. 5 perc izgatás kell és máris megvan a G-Pont orgazmusom és még kisebb spriccelés is van. 25/L Mindenkinek van, csak kinek mennyire van "elbújva". Valahol tanulás kérdése is.
Hát az az igazság, hogy csináltuk egy darabig, de mindíg megszakítottam mert annyira fura volt ez az érzés már szó szerint kicsit remegtem is, de mindíg elkapott mert azt remélte sikerül elmnennem, mert eddig nem tudtam, de aztán mivel mindíg megszakítottam a dolgot a végén elfáradtunk és abbahagytuk:) De ha ezt érzem újra akkor csak folyamatosan hagyjam és meglesz az orgazmus?
igen :) sokan esnek abba a hibába hogy elõtte le állnak, vagy aki tényleg elfárad, vagy a partnere hamarabb elélvez
Én keresgéltem már, de nem igazán találom:S Van hogy nyomkodok egy pontot akkor nagyon rám jön a pisilés érzés de semmi extra. És nem is érzek ott semmit ami kidomborodna. Lehet azért nem érzem mert felizguva sem vagyok így és kényelmetlen is magamnak. Na majd vasárnap hazajön a párom megkerestetem vele!:) 22/L
17:36 vagyok Igen az volt a kezdette, ne álljatok le olyankor ;)
a hüvelybemenettõl 2-3cm-re a has felõli oldalon:) Legalábbis nekem ezt mondták.Át még nem éltem a G-pont orgazmust de dolgozunk rajta:)
Az utolsó vagyok: Lenne egy kérdésem ritkán de volt olyan a párommal hogy szex közben ilyen kellemesen fájó érzést éreztem és már kicsit remegtem is. Az lehetett a kezdete?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most már legalább tudom merre keressük, de mégis milyen érzést kellene éreznem a közelében???
Húhhh köszönöm szépen, hogy válaszoltál:) Mostmár rajta leszek a témán:)
Szívesen :) és kívánom hogy éld át a pároddal mert fantasztikus ;)
A G-orgazmus és a spriccelés mindig együtt jár amúgy? 17:36, te egész nap a keresõt bújod? :) )
Nem mindenkinél van spriccelés Amíg nem ér ide a párom addig keresgélek :)
Amúgy épp most olvastam az A pontról, azt meg kellene találni ma éjjel :D

Hol van a g pont a huvelyben?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/G-pont

A shoppinG szó végén van :D
ha benyúlsz az ujjaddal a hüvelyébe akkor egy kicsit recés bõrfelület, de a barátnõd csak tud segíteni neked ebben. amúgy meg a "gyere ide" ujj mozgatás a legjobb szerintem. beszélj vele errõl, hogy neki mi esik jól vagy szóljon miközben csinálsz valamit, hogy mi jó és mi kellemetlen. kommunikálj, de komolyan ..!
Azért, ha a száddal és kezeddel egyszerre ezt két dolgot megoldod arra kíváncsi leszek.... :) Vagy én olvasom rosszul a kérdést??
A kérdező hozzászólása: Persze hogy lehet egyszerre a kettõt :D attól hogy az ujjam bent jár a nyelvemmel még tudom izgatni.. de szerintem ez egyértelmû :D
Mondd, te jó helyen próbálkozol egyáltalán?
Elõször találd meg... és figyeld az eredményt. Utána ráérsz kombinálni a dolgokat, ha már jól megy a G-pont kézzel való izgatása! ;) Ne vállald túl magad elsõre!
Oké! Vizuáltam a dolgot :) Ha a száddal kényezteted a csiklóját az tuti jó neki.Azt, hogy a G pontot ki tudod-e tapintani-hááát nem egyszerû, de szerintem, ha jó fej a csaj szerintem rávezet.Nyugodtan kérj segítséget, abból még baj nem származott.Bátran kérdezd meg, tuti nem égõ, hiszen neki akarsz jót!!!!

Hol van a g-pont?

mennyire kell felnyúlni

Legjobb válasz: 3-6 cm

3-6 cm
a hüvely hasi oldalán olyan 5-6 cm re a bemenettõl egy kiemelkedést kell keresni mimnél jobban fel van izgulva a csaj annál jobban lehet érezni :-)

Hol van a G-pont a lányoknak?

Legjobb válasz: Úgy hallottam nem minden csajnak van. Hüly bejáratánál. Egy szivacsos tapintásu dudor

Úgy hallottam nem minden csajnak van. Hüly bejáratánál. Egy szivacsos tapintásu dudor
Még a létezése se bizonyított.
A NASA , már bizonyította Roosewell.ben..
Valahol az orr üregben de rendkívül nehéz és körülményes kitapintani !
F-gy pont közt
G-pont ?? AZMIAZ??
A kérdező hozzászólása: ezzel nem voltatok viccesek -.-

Lányoknak hol van a g-pont?

Legjobb válasz: a SHOPPING szó végén :)

a SHOPPING szó végén :)
google.hu g-ponty.. képek kereséses és váóóóóó valami várázslat történt.. jaj megvan a g ponty..
nyomorék
anyád p*csájában kretén
4-8 cm melyen a huvely eszaki falan a hugycsohoz kozelebbi oldalon A felulete olyan mint az ember szajpadlas De nem biztos hogy megtalalod Sõt ha itt kerdezed akkor biztos hogy nem :) Boccs de ez van hamarabb kellett volna tajekozodni nem akcioban

Hol van a g pont?

Legjobb válasz: http://kephost.hu/image-F865_4D58060D.jpg

Bedugod a középsõ ujjadat majdnem teljesen, visszahajlítod, és a hüvely elsõ falát simogatod körben. Valahol megérzed, hogy a bõr nagyon reszelõs egy ujjbegynyi területen, ez a G-pont.
Utolsó xd
A hüvely elülsõ falán, a bejárattól pár centiméterre.
Mindenkinek máshol van akinek a talpán másnak a hátán neked kell megkeresni valahogy így néz ki: .
Az F és a H között a G-nél!
Minden nõnek máshol van, senkinek sem pont ugyanazon a helyen.
A kérdező hozzászólása: 4. válaszolónak: ennyire hülye azért nem vagyok.. 5. válaszolónak : háhá tényleg vicces.. kommented értelmét nem látom.. .:S elsõ három kommentelõnek köszi :)

Hol van a G pont?

Legjobb válasz: A vagina melsõ falán, a bejárattól 3-5centire.

A vagina melsõ falán, a bejárattól 3-5centire.
(x10;y-10)
nem tudom 32/F
shoppinG végén
a feketelyukban
Az a bizonyos G-pont minden nõ esetében máshol található. Mivel nincs két egyforma ember így nincs egy helyen. De viszont van egy átlag dolog amibõl ki indulhatsz általába bal oldalt a hüvelyben úgy 5-6 cm -re kell keresni.
Nekem pl. több, mint 5 cm-re a hüvelybemenettõl, de ott van az, nagyon is, és nagyon jó dolgokat tud okozni! :)

Hol van a G-pont? H tudom kitapintani?

Legjobb válasz: http://www.life.hu/szeress/szex/20101111-6-gpont-izgato-szex.. http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/85890/1

Hol van a G-pont? Hogyan lehet egy ujjazásnál érzékelni?

Legjobb válasz: Nekem kb a harmadik azaz mostani komolyabb barátom találta meg... És fuhh, hidd el észreveszed azt, ha megtaláltad. :) Amúgy... csak egy ujjadat dugd be, azt sem kell tövig, csak finoman, ha fel le mozgatod és jó helyen lesz, akkor azt a leányzó jelezni fogja. Megis kérheted, hogy segítsen neked, és ha jó akkor azt adja tudomásodra :)

Nekem kb a harmadik azaz mostani komolyabb barátom találta meg... És fuhh, hidd el észreveszed azt, ha megtaláltad. :) Amúgy... csak egy ujjadat dugd be, azt sem kell tövig, csak finoman, ha fel le mozgatod és jó helyen lesz, akkor azt a leányzó jelezni fogja. Megis kérheted, hogy segítsen neked, és ha jó akkor azt adja tudomásodra :)
Hol van a G-pont? Ha van, akkor a hüvelyen belül mintegy 2, 5-5 cm-re helyezkedik el, annak elülsõ falán. Aki nincs izgalmi állapotban, nem képes érezni az ujjával ezt a csupán borsó nagyságú részt. Szexuális izgalom hatására azonban a pont növekszik, egy kisebb pénzérme nagyságához hasonló méretûvé is válhat. Másrészrõl ténylegesen nem pontról van szó, hanem inkább egy kis zónáról. Ha fel akarja fedezni, és megpróbála megtalálni, hol van, észre fogja venni, hogy a hüvely fala általában sima és selymes tapintású. Ám a G-pont - zóna kissé durvább felületû, némileg hasonlóan egy dió héjának érdességéhez. Mit kell tenni vele? Amikor már megállapította, hogy van-e ilyen zónája, vagy nincs, azt is fel kell fedeznie, hogy ha van, az gyönyört nyújt-e önnek vagy inkább kellemetlenséget, zavart jelent. A G-pont ingerlése leggyakrabban rohamszerû örömérzést vált ki. A szexben ?profik? azt ajánlják, hogy a mutatóujjat, annak második ízületéig behelyezve ?hívogató? mozdulatot kell tenni a hüvely elülsõ falára. Egyidejû nyomás gyakorlása mellett ki kell tapasztalni, hogy a feltételezett G-zónában milyen hosszú ingerlés vezet eredményre. Mindenekelõtt fontos az, hogy szexuálisan felfokozott állapotban próbáljon ilyen módon örömetszerezni magának. Az is befolyásoló tényezõ lehet, hogy a nõk egy adott hónap különbözõ idõszakaiban eltérõen érzékenyek szexuálisan. Meglehetõsen gyakori, hogy az elsõ érzés a vizelési inger lehet. Ennek oka arra vezethetõ vissza, hogy a húgyhólyagot is éri nyomás a fent leírtak gyakorlásakor. Ez azzal ellenõrizhetõ, hogy a hólyagot ki kell üríteni, és azután megtapasztalni, milyen érzést vált ki az ingerlés. Az elsõ idõkben furcsa benyomásokat lehet szerezni, de a késõbbiekben a legtöbb nõ arról számol be, hogy megéri a kitartás.
Am. a hüvelyben 3-5 cm körül található a has felöli oldalon
Fiú vagy lány vagy?
A kérdező hozzászólása: Fiu vok, és szeretném élvezetesebbé tenném a barátnõmel eltöltött idõt, és szeretném h neki nagyon nagyon jóó legyen!!
öhm....válasz:ha felnyulsz a......akkor a hasfal felõli oldalon van egy mirigyszerü kis göm ami valamikor puha valamikor kemény.Általában akkor keményedik meg amikor izgalmi állapotban vagy!De pl én ha nem nyulok be is érzem, mikor a párommal szeretkezünk és a mellbimbómat puszilgatja pont ott azon a ponton érzem hogy furán bizsereg...tudom érdekes amit most irtam de így van!Már mint az alhasam környékén érzem!
Ja ha fiu vagy akkor érezni kellene ha benyulsz a barátnõdnek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!