Találatok a következő kifejezésre: Hol van a 3 (205 db)

Hol van a 3.5 jack csatlakozó? ! (Samsung UE32EH4003)

már egy ideje keresem, és NINCS rajta..de a leírásban pedig ott van hogy van rajta.. elől nincs, oldalában nincs, alján nincs, hátulján nincs. egyéb ötlet?

Hol van a 3. cső az Amnesia: The Dark Descentben?

Kell egyáltalán? Már megvan mind a 2 cs?,de még nem indul és nemtudom,hogy a 3. kell-e vagy valami más miatt nem indul?

Legjobb válasz: Mindhárom a Storage-ben van. Az egyiket már az elején megtalálod, a másik kettõ a végén van. Mindegyik megtalálása után megtámad egy szörny.

Mindhárom a Storage-ben van. Az egyiket már az elején megtalálod, a másik kettõ a végén van. Mindegyik megtalálása után megtámad egy szörny.
a harmadik csó nem a raktárban van.bocsi én magyaritással játszottam nekem raktár.a tanuloban van ahol kitöröd az ablakot kimész és a párkányokon végigugrálsz.de nehezebb feladványok lesznek ezután bár a liftes rész után jön a legparább rész
ma 09:48-nak: Játssz a Penumbra - Black Plague-el. Jóval nehezebb, mint az Amnesia, bár kevésbé parásabb. De azért itt is van pár ijesztõ rész.
Már ki is játszottam.. esetleg tudtok valami hasonló játékot ami kicsit nehezebb lenne?
Ha fatálisan elakaszt a játékban, azt javaslom nézz a youtube-on végigjátszásokat. http://www.youtube.com/watch?v=n7b4HUMbvkU Például ez a videó. Körülbelül a 7. percnél megy be arra a helyre.
Tudnátok segíteni? Én továbbra sem találom a 3.csövet.. :S kettõt megtaláltam a raktár végén, de egy még mindig hiányzik. Kerestem ott az elején a polcokon, de sehol nincs.
Amikor belépsz a Storage-ba, akkor az elsõ ajtó balra azt hiszem. Egy kis szobában van egy polcon, ha jól emlékszem. Nekem nem volt nehéz megtalálni.
A kérdező hozzászólása: És azt még meg tudod mondani, hogy az elején merrefelé? Mert a végén a kettõt már megtaláltam. De az elsõt sehol sem találom.:S
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:)
UI:ha bármi kérdésed van irj mind a 4 végét kijátszottam szivesen segitek mert még a java hátravan!

Hol van a 3. kerületben jó és megbízható és viszonylag olcsó piercinges?

szeretnék köldök piercinget csináltatni és nemtudom hol található olcsó , és jó piercinges .. és milyen köldök piercinget ajánlanátok ? és mennyibe kerülnek ?

Legjobb válasz: hát elég sok helyen van...h olcsók e, azt nemtudom...de inkább legyen kicsit drágább sztem, minthogy elkú*ják és elfertõzõdjön vagy szarminõségû legyen v mittomén...nézdmeg a a flóriánnál van, vagy volt, lehet hogy már bezárták, és újra nyit majd..nézdmeg majd.

hát elég sok helyen van...h olcsók e, azt nemtudom...de inkább legyen kicsit drágább sztem, minthogy elkú*ják és elfertõzõdjön vagy szarminõségû legyen v mittomén...nézdmeg a a flóriánnál van, vagy volt, lehet hogy már bezárták, és újra nyit majd..nézdmeg majd.


Hol van a 3 fejű sárkány barlangja?

A böszme Hidan levizelte Zetsu pajtásom, így elmentem a Minuszba, hogy vegyek húst Csalán nagyi titkos húsleveséhez. Ott találkoztam egy pénztárzossal aki azt mondta addig nem ad el nekem semmmit, amíg ki nem szabadítom a 3 fejű sárkány karmaiból szeretett lányát. Kérlek segítsetek nekem hogy én is segítsek Zetsu pajtásomon. Üdvölet : Magaslatokba becsült narancs pofa vagyis Tobi

Legjobb válasz: mennyé' balra a Retkes Jóska utcába majd a Göthes ló téren keresztül elmész a bótig oszt' ott jobbra fódúsz

mennyé' balra a Retkes Jóska utcába majd a Göthes ló téren keresztül elmész a bótig oszt' ott jobbra fódúsz
Kellj át az óperenciás tengeren, majd ahol a kurta farkú kismalac túr partravetõdsz.Megkeresed a négyszögletû kerekerdõt, de tévedj el és találj rá egy kis házikóra ahol a 7 reptoid él.Egyél a kalukkal.a tányérukból, a székükrõl aztán dõlj le az ágyikójukba.Maj reggel kellj újból útra és addig bolyongj amiíg meg nem találod Hagrid házát.Ha megtaláltad menyj be és figyelmeztesd Csipkerózsikát, h szúrja meg az órsóval az újját mert oda kell adnod a jólánynak, h beleejthesse a kútba és megrázhassa Holle anyó dunyháját.Mert a hópelyhek elvezetnek Lapföldre ahol majd találkoznod kell a Télapóval, h elkérd a szánját mert csak az tudja az utat a kofa leányához a 3 fejû sárkányhoz.(De ha még sem sikerül megvalósítani valamelyik küldetést megfelel Aladdin szõnyege is.)
Keresd meg a fanyûvõ Yamato kapitányt, utána menjetek el a 3 fejû sárkány barlangjába, hidd el tudni fogod az utat. Óvva intelek, hogy ne öld meg a 3 fejût. az 1/2 fejû az igazi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kedves idegen!
CSááá Tesa. A nevem Sü
A kérdező hozzászólása: Üdvölet! Tobi betolni merészeli a pofáját az ön barlangjába Mr. Sü'!
nos kukutyin déli részén ahol már nyilik a sárkányvirág

Bankkártyán hol van a 3 jegyű cvc kód /erste/?

Legjobb válasz: Elöször is: http://www.bankkartya.hu/?oldal=gyik&gyikid=33 majd: http://www.bankkartya.hu/?oldal=interneten_kodok végül: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/CVC2Sampl.. http://www.mobiltarca.hu/images/cardhatul.jpg http://www.bankkartya.hu/UserFiles/Image/oldalak/cvc_minta_2..

Opel f astra classicom van. Nincs benne fordulatszám mérõ! Hol van a 2500-3000 fordulat sebességileg? 1-esben, 2ben, 3, 4, 5ödikben.

Legjobb válasz: Ha 1.4 körüli benzines, akkor 1-esbe: 20 körül 2-esbe: 40 körül 3-asba: 60 körül 4-esbe: 80 körül 5-ösbe: 100 körül

Ha 1.4 körüli benzines, akkor 1-esbe: 20 körül 2-esbe: 40 körül 3-asba: 60 körül 4-esbe: 80 körül 5-ösbe: 100 körül
A kérdező hozzászólása: 1.6 benzines.
jól mondja a válaszoló, de 5000ft-ért lehet venni f számos órát a W-számnak kell egyezni és benzinesnek kell lennie nekem sincs én ki cserélem
igen egyezni kell a W számnak, mert benzines és dízelnek más a W száma és valoszinü hamis értéket fog mutatni , a kis kút csak fordulat számos órákban van, mint amilyen a miénk sajnos nincs, egyébként ha a piros tetejét el éri kb 50-60 km lehet menni
Én is cseréltem órát, de az ECU-tól be kell húzni egy szálat pluszba hogy mérjen is a fordulatszámmérõ. A W-szám az nem lényeg, arra figyelj hogy benzines autóba ne olyat tegyél bele ami 6000-ig számol, mert az dízelbe való

Cod Modern Warfare 3-nál hol vannak a mentések?

valamiért nem találom

Legjobb válasz: Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\players2

Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\players2
A kérdező hozzászólása: kösz D:

Pesten a BME körül hol van a legolcsóbb konditerem? Jó lenne 3-4 km es körzeten belül. Maximum havi 8000 ft ot tudnék rászánni.

18 éves tanuló vagyok szóval gondolom valamiféle kedvezményt is kapnék. Szétnéztem itt a neten de elég ilyesztőek az árak. Továbbá küzdősportok is érdekelnek ugyanebben az árban(judo,karate,box,bármi jöhet). Valakinek van ötlete?

Legjobb válasz: Lehet, hogy már lezárult a jelentkezés, de ha még nem akkor érdemes rákérdezned náluk, vagy max. januárban jelentkezni. A BME Schönherz kolijának van egy konditerme FÉL ÉVre kerül 20e ft-ba ha BME-s vagy lehet, hogy még olcsóbb is. Közel van, jó áron, 3-7ig nagyon sokan vannak de délelõtt és este nem vészes, ami nagy elõny , hogy kb. éjjel-nappali a terem még hétvégén is.

Lehet, hogy már lezárult a jelentkezés, de ha még nem akkor érdemes rákérdezned náluk, vagy max. januárban jelentkezni. A BME Schönherz kolijának van egy konditerme FÉL ÉVre kerül 20e ft-ba ha BME-s vagy lehet, hogy még olcsóbb is. Közel van, jó áron, 3-7ig nagyon sokan vannak de délelõtt és este nem vészes, ami nagy elõny , hogy kb. éjjel-nappali a terem még hétvégén is.
A kérdező hozzászólása: Fél évre 20 ezer az nem sok köszi a választ. Ment a pont
martos flóra kollégium 6-7000 forint a félévre, korlátlan alkalom

Hol van a Kínos 3. évadának a többi része?

Láttam a Kínos 3. évadának az első 2 részét,de a többit nem találom. Lehet,hogy még nincs is több része vagy csak még nem rakták fel? Valaki tudna esetleg linket,hogy ha megvan a többi része a 3. évadnak?! Vagy legalább valami infót róla?! Köszi

Legjobb válasz: Én az indavideo oldalan nezem de ott meg csak a 3. Evad elsõ ket resze van feltoltve!:/

Én az indavideo oldalan nezem de ott meg csak a 3. Evad elsõ ket resze van feltoltve!:/
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de én nem erre lettem volna kíváncsi mert mint láthattad kiírtam, hogy az elsõ kettõt én is láttam.
Ja bocsi, elvileg hetente tesznek fel uj reszt:)
A kérdező hozzászólása: Oki, köszi!
Én nem találom az elsõ két részt se ide tudnátok linkelni?
A kérdező hozzászólása: Persze! Egyébként Indavideón megtalálhatóak az elõzõ részek és tényleg hetente töltenek fel újabbakat úgyhogy már fent van a 3. évadnak a 3. része is és nagyon jó volt!!! :D http://indavideo.hu/video/_s03_e01 http://indavideo.hu/video/AWKWARD_3x02_feliratos http://indavideo.hu/video/AWKWARD_3x03_feliratos Egyenlõre még csak ennyi van meg a 3. évadból.
én láttam a 10. részig de csak 2 rész van szinkronos a többi feliratos. itt a link: http://sorozatom.blogspot.hu/2012/09/kinos-awkward-1-2-evad-..
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Az MTV Magyarország oldalán fönt van az összes eddig leadott rész (magyar szinkronnal) Most néztem meg, kedden mennek az új részek a tévében, kb. szerdán fent lesz +1 rész!
A kérdező hozzászólása: Minimum 3-4 km.
Pomáz-Pilisszentkereszt-Dobogókõ, bár nem konstans emelkedõ, hol jobban, hol kevésbé emelkedik. Összességében viszont jóval több mint 3-4km. Vagy: M7 érdi lejtõ, Budapest (M1-m7 közös szakasz, és az elágazás után). Ez konstans emelkedõ, viszont ez meg nincs 3-4km. Pont a tetején van az érdi lehajtó, odáig ingyenes a használat.
http://www.youtube.com/watch?v=D65Ui1aWU3A A híres 24 es út.. Bár ez messze esik kissé de ez a legjobb kanyargós hegyes út Magyarországon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!