Találatok a következő kifejezésre: Hol van a (8858 db)

Igen van Pósteleken.
A kérdező hozzászólása: köszi!:D
A gyulai Aldi mögött is van egy. Hétköznap 14.00-20.00-ig, hétvégén 10.00-20.00-ig van nyitva, 550 Ft a belépõ. Tel.: 66/560-800, 20/263-48-79. Én nem tudok korizni, nem tudom milyen a pálya, csak láttam a közösségi oldalon :) a hirdetést
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! egyébként találtam egyet, kicsit messzebb Berettyóújfaluban is, ahol jobbak az árak mint Gyulán! Ott 150 Ft/fél óra.:DDD

Ha nem tudom hol van a kiskorú gyermekem, ne adjam oda láthatásra?

A rend?rség számonkért, hogy "mégis anyuka, ha azt sem tudja, hol a gyermeke, hogy az apuka egyáltalán hol tartózkodik, hogy adhatja oda láthatásra ?t?!"

Legjobb válasz: Mindenképp jó tudni, hogy hova viszi a gyermeket, biztos van egy terve, hogy hova akarja vinni. Így, ha baj van, tudod hol keresd. És erre való a mobil is, hogy bármikor el tudd érni, és megtudd, hogy pontosan hol is van. Én mindig úgy adom oda a gyerekeimet bárkinek is, hogy tudom hol lesznek körülbelül vagy pontosan, illetve mindig van egy mobil is, amin el lehet õket vagy a 'felügyelõt' érni.

Mindenképp jó tudni, hogy hova viszi a gyermeket, biztos van egy terve, hogy hova akarja vinni. Így, ha baj van, tudod hol keresd. És erre való a mobil is, hogy bármikor el tudd érni, és megtudd, hogy pontosan hol is van. Én mindig úgy adom oda a gyerekeimet bárkinek is, hogy tudom hol lesznek körülbelül vagy pontosan, illetve mindig van egy mobil is, amin el lehet õket vagy a 'felügyelõt' érni.
A kérdező hozzászólása: A felelõsségrõl pedig annyit, hogy senki nem tud semmit tenni (a rendõrség jobb belátásra bírásától kezdve...), sajnos meg kell várni, hogy baj legyen?!
Mindegy, hogy ki lopta el a gyerek holmiait.Azzal, hogy odaadtad a gyereket láthatásra, az apjának felelõséget kell vállalnia a saját gyermekéért.
Ha az apával, ilyen rossz a helyzet, miért nem kéred a láthatás megszüntetését.Irod, hogy ellopták a gyermeked holmiait.Én biztos, hogy ezek után mégegyszer nem adnám oda.Egy kicsit Te is felelõtlen vagy.
Nem értek hozzá, de nem lehet elérni, a gyermek állapota miatt, hogy csak a te jelenlétedben találkozhasson az apjával? Ahogy érzem õ sem alkalmas egy speciális igényû gyerek felügyeletére.
Egyszerû: ha a rendõrségen azt mondták, hogy ne add oda a gyereket, akkor ne add oda. Jogod van tudni, hogy hová viszi a gyereket. Lehet, hogy rosszul értelmezem azt a mondatot, hogy "Több mint egy éve ismeretlen helyen, ki tudja merre, hol jár" - ez azt jelenti, h ogy egy éve nem láttad a gyereked? Legalábbis félreérthetõ... Egyszóval én nemcsak, hogynem adnám oda a gyereket az apának, hanem pert is indítanék ellene kiskorú veszélyeztetése váddal.
A kérdező hozzászólása: Nem. Sajnos a láthatások, iskolai szünetek, nyári 4 hetek alatt azt sem tudom mi lehet vele.
Indíts eljárást! Nem ér meg neked 70 000 jó magyar forintot az, hogy az apát eltiltsák a gyerektõl, vagy legalábbis korlátozzák a láthatást? Ha be tudod bizonyítani azt, hogy nincs kapcsolatod a gyerekkel akár heteken keresztül, nem beszélhetsz vele, és az apa tönkre akarja tenni az életed, akkor nagy valószínûséggel úgy fognak ítélni, hogy az apa csak a gyámhatóság képviselõje elõtt találkozhat a gyerekkel, és nem viheti el úgy, hogy nála (vagy ki tudja, hol) aludjon. Tényleg, a gyerek mit mond, ilyenkor hol van, mikor elviszi az apja? Oké, értelmi fogyatékos, de szerintem a véleményét figyelembe fogják venni.
A kérdező hozzászólása: A láthatást eddig sem akadályoztam, de eléggé gyengének érzem magam, hogy ha nem adom, akkor mégjobban tönkreteszi az életemet a gyermekemet felhasználva. Már próbált a gyámhivatalnál feljelenteni, de ott sem vették ott komolyan. Milyen következményekkel járhat, ha nem adnám oda?
Ezért kéne védekezni, h az kalmatlan példányok ne tegyenek tönkre gyereket.Kettõ nem adnám oda a gyermekem a bizonytalanba ilyen apának, itt nem csak a gyerek értelmi szintjével van a baj, bár bocs a nyers fogalmazásért.
Na én azt nem várnám meg.
A kérdező hozzászólása: A mobilon annyit mond, hogy "jó helyen van"... A gyermekem mobilját van hogy vissza sem kaptuk, most pedig már el is lopták az apukától. Egyébként pedig mindig kikapcsolta.
A kérdező hozzászólása: Egyébként is babát várok hosszú idõ után, úgyhogy teljesen felemészt ez a megoldhatatlannak tûnõ probléma. A gyámhivatal pedig rendszerint annyit tud felkínálni, hogy ha az ítéletben megszabottak nem felelnek meg, akkor indítsak eljárást min. 70.000-ért, és ez még nem elég. Az ezzel járó idegeskedések, viták, háború. Ezt nem szeretném és nem is bírnám!
A kérdező hozzászólása: Nem az apa lopta el, hanem tõle lopták el. Elõtte pedig egyszerûen nem akarta vissza adni.
A kérdező hozzászólása: Enyhe ért fogyatékos, ami csupán annyit jelent, hogy nem tud cipõt kötni, keveri hogy mi az ebéd, vacsora stb., nem tudja mi a tegnap, délután stb. De normális kisgyerek. 3.-ba menne, de nagyon nehezen tanul. Teljes értékû emberke. Meg tudja mondani hol volt, ha éppen megjegyzi. Hogy hol alszik, azt is, de ha probléma volna (és ne legyen) azt sem tudom hol keressem.

Hol lehet Budapesten Eastpak hátizsákot venni, hol van a legnagyobb választék?

eastpak

Legjobb válasz: Én WestEnd -1 szinten vettem, az éttermekkel szemben, jobb oldalon. Több színben is van, meg fajtában (válltáska, hátizsák, övtáska)

Én WestEnd -1 szinten vettem, az éttermekkel szemben, jobb oldalon. Több színben is van, meg fajtában (válltáska, hátizsák, övtáska)
Hogyha nem akarsz elmenni akkor az http://www.offlineshop.hu/ -nál érdemes, õk foglalkoznak az udnergroundos dolgokkal, köztük van vagy egy trilliárd övtáskájuk.


Ismeri valaki, tudja hol van? A Jászai Mari tér környékén.

Tehát ahol a meki is van, valahol ott.:) Van egy ruhabolt, ahol olyan ruhákat kaphatunk, amik ilyen gyári hibásak, mondjuk van rajtuk egy folt vagy valami és ezeket sokkal kevesebbért adják el..

Legjobb válasz: én tudom hogy hol van

én tudom hogy hol van
A kérdező hozzászólása: Akkor leírod, ha megkérhetlek szépen? :)

Hol van a cukorsziget?

Legjobb válasz: egyszer voltam már ott, de már nemtudom hogy hol van üdv, Bütyök Kapitány~

egyszer voltam már ott, de már nemtudom hogy hol van üdv, Bütyök Kapitány~
A kérdező hozzászólása: Én szivesen énekelnék de ti ott úgyse halljátok :S
Kérdezõ írtam egy kérdés amiben leírtam h Énekeljük el a Nyomi Sz. U. címû mese fõcímdalát de senki se válaszol =(
A kérdező hozzászólása: Naná Mentacukor Larry-hez xd De nem adott cukrot mert nem volt pénzem :S
Ott hol üdítõ folyik a cukorszikláákon ;)
Mentacukor Levihez??? bikicsunáj
A kérdező hozzászólása: Mindegy akkor leugrok a cukroshordóba egy kicsit :D
Én megkérdeztem Lufit, de azt mondta, nem árulja el, mert nagyon veszélyes az út :(( Nyomi
Itt ;)
egyszervót hónemvót vót egyszer egy cukorsziget aminek mentacokor larry volt a tulajdonosa :)

Hányadik héten érezni hoghy milye hol van a babábnak? Most 27 hetes vagyok de csak azt érzem, hogy hol kemény, ott van gondolom.

Legjobb válasz: Én soha nem éreztem, csak találgattunk, mert uh-n mindig láttuk, hogy fekszik éppen. És bocs, de nincs olyan szó, hogy milye.

Én soha nem éreztem, csak találgattunk, mert uh-n mindig láttuk, hogy fekszik éppen. És bocs, de nincs olyan szó, hogy milye.

Hol vannak a számítógépen a nem mentett jelszavak?

A szg. automatikusan megjegyzi az összes jelszót, amit beírunk, ezt hol lehet megtalálni?

Legjobb válasz: Ez két különbözõ kérdés. Hova írod be õket (böngészõbe?) ? Hol vannak a nem mentett jelszavak? Sehol, mert nem kerülnek mentésre. Hol vannak az elmentett jelszavak? Egy megfelelõen titkosított fájlban, hogy ne tudj csak úgy egy megnyitással hozzáférni a tárolt mappában.

Ez két különbözõ kérdés. Hova írod be õket (böngészõbe?) ? Hol vannak a nem mentett jelszavak? Sehol, mert nem kerülnek mentésre. Hol vannak az elmentett jelszavak? Egy megfelelõen titkosított fájlban, hogy ne tudj csak úgy egy megnyitással hozzáférni a tárolt mappában.
Bizony. Azért hívják NEM MENTETT jelszónak, mert a gép nem menti el. Érthetõ?

A monori vonatra, gyakran angol tizenévesek szállnak fel Üllőn. Milyen iskolába járnak ezek a tinédzserek, és mit tanulnak? Hol laknak, hol vannak a szüleik?

Legjobb válasz: Lehetnek pl cserediákok... A hol laknak kérdésre...Mivel Üllõn szállnak fel sanszos,hogy Üllõ közelében.. A hol vannak a szüleik kérdésre a válasz,hogy nyilván ott ahonnan jöttek...

Lehetnek pl cserediákok... A hol laknak kérdésre...Mivel Üllõn szállnak fel sanszos, hogy Üllõ közelében.. A hol vannak a szüleik kérdésre a válasz, hogy nyilván ott ahonnan jöttek...

Honnan lehet tudni hol van a vízér? Hol van törésvonal? Igaz lehet, ha valaki vízéren alszik beteg lesz?

Legjobb válasz: van egy olyan kütyü,a neve varázsvesszõ.lehet kételkedni benne,de általában vízereket megtalálja. van aki azt mondja hogy beteg leszel tõle,van aki mmeg azt hogy meggyógyulsz.szerintem az energiától függ.attól h pozitív vagy negatív

van egy olyan kütyü, a neve varázsvesszõ.lehet kételkedni benne, de általában vízereket megtalálja. van aki azt mondja hogy beteg leszel tõle, van aki mmeg azt hogy meggyógyulsz.szerintem az energiától függ.attól h pozitív vagy negatív
a macskák erõszeretettel alszanak vízér felett. Tehát ahol a macska alszik, ott vízér van
Honnan lehet beszerezni egy ilyen varázspálcát?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!