Találatok a következő kifejezésre: Hol van Debrecenben (364 db)

Hol van a Kresz vizsgaközpont Debrecenben? És hol van debrecenben az a piac ahol az a csodás kínai büfé van?

Melyik utcán vannak ?

Legjobb válasz: Kimondottam KRESZ vizsgaközpontról még nem hallottam (attól még lehet), de a piac megvan: Vágóhíd utca, ha busszal mégy (ha nem akkor is) a városból kifelé a Galamb utcai keresztezõdés után rögtön balra van a "zsibi" (zsibogó, lengyel piac, stb), ott van egy jó kínai kajás. Bejáraton egyenesen befelé, kb. félúton megtalálod.

Kimondottam KRESZ vizsgaközpontról még nem hallottam (attól még lehet), de a piac megvan: Vágóhíd utca, ha busszal mégy (ha nem akkor is) a városból kifelé a Galamb utcai keresztezõdés után rögtön balra van a "zsibi" (zsibogó, lengyel piac, stb), ott van egy jó kínai kajás. Bejáraton egyenesen befelé, kb. félúton megtalálod.

Hol van Debrecenben ilyen kreatív hobbi bolt ahol vicces dolgokat árulnak?

Legjobb válasz: én is Debreceni vagyok, és engem is érdekelne ez a bolt, csak sajnos én sem tudom hol van ilyen :(

én is Debreceni vagyok, és engem is érdekelne ez a bolt, csak sajnos én sem tudom hol van ilyen :(
A kérdező hozzászólása: :(
:(

Debrecenben a zéróban mostanában mennyibe kerülnek a fehérnemük? Hol van debrecenben olcsóbb fehérnemübolt?

Legjobb válasz: A Zeroban nem tudom mennyi, de valószinûleg hasonlít a kínai árakhoz. Van egy nagyon olcsó fehérnemû a Rákóczi utcán, a buszmegálló mellett, akkor ott a millió kínai, zsibi, turik, bár ez már izlés kérdése:) A Kínaiban egy egész jó melltartó 800Ft tól kezdõdik, a kevésbé esztétikusak 400-500 tól. Egyszer a Nagyállomáson sikerült egy tök szép push-up melltartót vettem kb 2 éve 200Ft-ért:) És csak most ment tönkre teljesen ezen a nyáron. A zsibin a bugyik és zoknik olyan 200-300 Ft tól kezdõdnek, a férfi dolgok egy kicsit többe kerülnek. Vagy ha nem ilyen jellegû boltot keresel, hanem jót, nézz szét a drága boltokban, hátha van valami leértékelés, egész jókat ki lehet fogni!

A Zeroban nem tudom mennyi, de valószinûleg hasonlít a kínai árakhoz. Van egy nagyon olcsó fehérnemû a Rákóczi utcán, a buszmegálló mellett, akkor ott a millió kínai, zsibi, turik, bár ez már izlés kérdése:) A Kínaiban egy egész jó melltartó 800Ft tól kezdõdik, a kevésbé esztétikusak 400-500 tól. Egyszer a Nagyállomáson sikerült egy tök szép push-up melltartót vettem kb 2 éve 200Ft-ért:) És csak most ment tönkre teljesen ezen a nyáron. A zsibin a bugyik és zoknik olyan 200-300 Ft tól kezdõdnek, a férfi dolgok egy kicsit többe kerülnek. Vagy ha nem ilyen jellegû boltot keresel, hanem jót, nézz szét a drága boltokban, hátha van valami leértékelés, egész jókat ki lehet fogni!


Logopédus képzés hol van Debrecenben vagy Hajdú- Bihar megyében? Mennyi idő a képzés?

Legjobb válasz: Az ELTE-n van Gyógypedagógiai kar, Debrecenben nincs. A bolognai rendszerben ugye minden 3+2 éves, de ezt úgyis megváltoztatják.

Az ELTE-n van Gyógypedagógiai kar, Debrecenben nincs. A bolognai rendszerben ugye minden 3+2 éves, de ezt úgyis megváltoztatják.

Hol van Debrecenben vagy Szolnokon olyan turkáló, ami nem csak eladja a ruhákat, hanem bárkitől meg is vásárolja a már nem használt cuccait?

Legjobb válasz: Debrecenben az Ady és a Fórum között. (nem tudom, milyen utca). meg Józsán.

Debrecenben az Ady és a Fórum között. (nem tudom, milyen utca). meg Józsán.

Hol van Debrecenben numizmatikai bolt?

Legjobb válasz: Tudomásom szerint nincs Debrecenben, a zsibiben viszont árulnak régi pénzeket, értékeseket is, hasonló áron, mint az érmeforgalmazónál.

Tudomásom szerint nincs Debrecenben, a zsibiben viszont árulnak régi pénzeket, értékeseket is, hasonló áron, mint az érmeforgalmazónál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nekem érme és papírpénztároló album kellene.
Azt az Érmeforgalmazótól tudsz rendelni Net-en keresztül is.

Hol van Debrecenben késes vagy késbolt?

Legjobb válasz: A Pesti utcán van (volt?) egy, az Auchanban is van egy nagyon jó...

A Pesti utcán van (volt?) egy, az Auchanban is van egy nagyon jó...
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszodat, van az Inter Spar tetjén is
+ a Repülõtéri Tescoban is...

Hol van Debrecenben minőségi OKJ-s IT képzés? De úgy általában véve is, hová érdemes menni OKJ képzésre?

Sok cég csinálja, de olyat keresek amelyik tényleg jó, és álláskeresésnél is elfogadják, nem pedig lenézik. (mert ugye ilyen is van sajnos). Egyel?re a webfejleszt? és a rendszergazda közt vacillálok.

Legjobb válasz: sulit javasolni nem tudok, de szétnézni itt tudsz: http://www.perfekt.hu/kepzesek;jsessionid=A5275882266ACB6305.. amúgy meg bárki bármit is mond, mindenképp menj el nyíltnapokra, és gyõzõdj meg arról, h a suli, amit választasz, megfelel neked, mert az egyes OKJ intézmények között vmi iszonyat eltérések vannak. ált. január-februárban van lehetõséged benézni a sulikba, csekkolni a képzést, a tanárokat, az órákat, a diákokat, a felszereltséget stb.

sulit javasolni nem tudok, de szétnézni itt tudsz: http://www.perfekt.hu/kepzesek;jsessionid=A5275882266ACB6305.. amúgy meg bárki bármit is mond, mindenképp menj el nyíltnapokra, és gyõzõdj meg arról, h a suli, amit választasz, megfelel neked, mert az egyes OKJ intézmények között vmi iszonyat eltérések vannak. ált. január-februárban van lehetõséged benézni a sulikba, csekkolni a képzést, a tanárokat, az órákat, a diákokat, a felszereltséget stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de itt nincs IT képzés...

Hol van Debrecenben 4D-s UH? És mennyi körül van a vizsgálat? (ft)

Legjobb válasz: Én Pesten voltam az elsõn, ott 10 000 Ft volt. Legközelebb itthon megyek, nekem a Battyhányin tetszik egy hely, neten találtam (naprendelo.hu). Kollégám valahol Iskola utcán volt, nem tudok többet, esetleg sétálj el az utcán, hátha megtalálod. Most megyek a Klinikára, ott is ki volt írva, hogy lehet kérni felvételt, amikor amúgy is van vizsgálat. Állítólag nem olyan zenés-összevágott, mint a magánrendelõi, de biztos olcsóbb is. Nõi Klinikát hívd fel, ultrahangot kapcsolják és megkérdezed.

Én Pesten voltam az elsõn, ott 10 000 Ft volt. Legközelebb itthon megyek, nekem a Battyhányin tetszik egy hely, neten találtam (naprendelo.hu). Kollégám valahol Iskola utcán volt, nem tudok többet, esetleg sétálj el az utcán, hátha megtalálod. Most megyek a Klinikára, ott is ki volt írva, hogy lehet kérni felvételt, amikor amúgy is van vizsgálat. Állítólag nem olyan zenés-összevágott, mint a magánrendelõi, de biztos olcsóbb is. Nõi Klinikát hívd fel, ultrahangot kapcsolják és megkérdezed.
Szia! Én a Lézer Magánredelõben voltam, ami a Mester u. 3-5. szám alatt van. Az 52/321-798 számon lehet bejelentkezni. Egyébként nagyon meg voltam velük elégedve kedvesek voltak, úgyhogy a másodikra is oda szeretnék menni! (10.000.-Ft volt) Üdv. 26. hetes kismami
Én is a Lézer Magánrendelõben voltam és nagyon rendesek voltak 10000 ft volt.
A Nagyerdei Nõgyógyászati és 4D Ultrahang Centrumot ajánlom mindenkinek! Nagyon kedvesek és profik. A legjobb ultrahangossal dolgoznak a városban. Bejelentkezés: 30/403-1763 Cím: 4028 Debrecen, Weszprémy u.22. Ui.: Úgy tudom, ez Dr.Sápy Tamás magánrendelõje is, aki pedig a meddõségi központ vezetõje a klinikán.

Hol van Debrecenben Playersroom?

Interneten négy helyen is ír, ebb?l egyet se találtam. Kösz l?re is a választ!

Legjobb válasz: A fórumban van.

A fórumban van.
A legalsó szinten keresd. (Elõzõ vagyok)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, akkor múltkor valamit nagyon elnéztem mert körbe jártam a várost, beleértve a Fórumot is! :) Köszi még egyszer!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!