Találatok a következő kifejezésre: Hol van Bababizományi (12 db)

Budapesten hol tudnám eladni a babaruhákat? Hol van bababizományi bolt, ahol megvennék?

Legjobb válasz: köszönöm szépen!Azért még várok további válaszokat!

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!Azért még várok további válaszokat!
Én tudok egyet a XIII. kerületben, a Fivér u. 8/A-ban. Elõtte viszont érdemes felhívnod õket megkérdezni, hogy viheted-e, mert van olyan, hogy egy méretbõl sok felgyûlik náluk, és akkor egy ideig nem vesznek át olyat. Tel. számuk: 320-4467
Szia! Én a két fiam ruháit internetes aukciós oldalon adom el (vatera, teszvesz), ajánlom neked is. Rá lehet kapni, mert valahogy mindig találok valami új dolgot nekik, amit megveszek :-)

Hol van bababizományi Miskolcon?

Legjobb válasz: Ezt tudom: Rosszcsont Koboldok Mc. Arany J. u. 29

Ezt tudom: Rosszcsont Koboldok Mc. Arany J. u. 29
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ!
Kölcsönzõt tudok itt minden van ami kellhet a babának. Légzésfigyelõ, mellszívó, sterilizáló még elektromos hinta is stb: Telefon 30 910 5626


Hol van Komárom-Esztergo megyében bababizományi?

Babakocsinkat szeretném eladni.

Legjobb válasz: Köszi!Pontosan merre is van ez?

A kérdező hozzászólása: Köszi!Pontosan merre is van ez?
Komárom belvárosában van egy, ahol babakocsik stb. is vannak, illetve közvetlen mellette van egy használt babaruha bolt is.

Hol van Veszprémben a Zénó bababizományi (bababolt)?

Legjobb válasz: Én három bizirõl tudok, egyik Miamanó a Csolnoki körforgónál a Lidl-vel szemben(ez a legjobb), a másik a jutasi úton, a harmadik nemrég nyílott a katonaság alatt az Orbán bútor környékén,de ott még nem voltam,így pontos címet nem tudok.

Én három bizirõl tudok, egyik Miamanó a Csolnoki körforgónál a Lidl-vel szemben(ez a legjobb), a másik a jutasi úton, a harmadik nemrég nyílott a katonaság alatt az Orbán bútor környékén, de ott még nem voltam, így pontos címet nem tudok.
A jutasi úton azt hiszem.Én voltam, de egy nagy rakás sz*r...bocs:) !De tényleg, úgy van ki írva hogy full extra, de attól nagyon messze van!Alig volt pár ruha, és egy két utött kopott autós ülés.
Jutasi út. Anno novemberben nyílt. Vittem be egy csomó kisruhát, tényleg krém minõségût, a java hímzett. Nem hibás, nem nyúlott, nem foltos. 100-200 ft-ért akarták bevenni, és láttam, hogy 800-1000 ft-ért adták tovább. :( Ráadásul január elején szóltak, hogy ami maradt hozzam haza, mert bezárnak. Nem éri meg nekik. Nagyon sok anyukának visszaadták a holmikat. Aztán kiderült, hogy ki tudja honnan szereznek be bálákat, azokkal járnak falvakba "kulturozni", a maradékot meg ott árulják. A tulaj pasi mondta, nem én találtam ki. Szóval akit érdekel és környékbeli. Június eleji a lányom, gyönyörû holmijaink vannak, írjatok privit és küldöm a megtekintési linket.
Elõzõ vagyok. Haszkovó 18 a régi jutas abc alatt is van egy bababizományi. Meg van egy pici a húúúúú hogy is írjam. Pipacs utca keresztezõdésénél. Ahol van egy háromszög alakú kicsi játszótér. Na onnan nem messze. Az is elég pocsék, és drága is ráadásul. De én mindet végigjártam, sehol sem akarnak bevenni, csak barátnõktõl. (Ha esetleg erre gondolnátok)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én igazából utazóágyat és sportbabakocsit szeretnék, ami kicsire csukható, könnyû, de azért strapabíró is.Fiam lesz, úh a lányruhák sajnos kilõve.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!
A kérdező hozzászólása: És még annyit, hogy hol van a Berzsenyi utca?
Tapolcán több is van, én sokat jártam a Berzsenyi Dániel utcában. Ez egy olyan bolt, ahol van új és használt kismamaruha , babaruha, minden babakellék. Itt vettem nadrágot magamnak, a picinek sokmindent, ruhát, kádat, plédet.... Aztán ajánlom melegen a Humad bababoltot Zalahalápon. (megtalálod iwiw-en is, neten is: http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=humad&oldal=7w9rWq37h) ott is van új is, használt is, és bármit meghoznak, amit kérsz egyeztetés alapján, nagyon kedvesek és segítõkészek. Veszprémben nem vagyok ismerõs, de akkor már Keszthely közelebb van, és ott sok bababolt van (bár én nem mentem át..)
Ami a Berzsenyiben van Tapolcán az nagyon jó!!!!!! Eddig bármit akartam és nem árulták pár napon belül beszerezték! Nagyon kedves a tulaj. Ott szokott lenni a boltban. Zsebibaba azt hiszem az üzlet neve. Az Y hazak fele kell menni bár attól függ honnan mész. De itt egy link a térképrõl. http://maps.google.co.uk/maps?f=q&source=s_q&hl=hu&geocode=&..
A kérdező hozzászólása: Hello Köszi mindenkinek, voltam ott szombaton, de sajnos még az s-es nadrág is bõ volt rám, mármint combban, úgyhogy ráérek még a kismamanadrággal, veszek egy rendes farmert.De tényleg tök jó hely, köszi mégegyszer mindenkinek! Hello

Hol van Békéscsabán bababizományi vagy használt bababolt?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen,hasznát veszem:))

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hasznát veszem:) )
Szia! Kinn a Lencsésin a "kispiac" mellett van egy. Sajnos másikat nem tudok.
A piacnál is van egy, a baromfihúsbolt mellett. Sokszor érdemes szétnézni a neten is mert nagy a választék és még akkor is megéri ha a futár hozza le a cuccot. Vatera.hu, tesz-vesz.hu, stb.

Hol van Budapesten Bababizományi?

Legjobb válasz: szentendrén tudok egyet, ha érd, írj:)

szentendrén tudok egyet, ha érd, írj:)
A kérdező hozzászólása: Az messze van nekem.

Van két felesleges babakocsink, meg egy hordozónk (0-13 kg). Botorság bababizományiba beadni? Ti hol áruljátok a felesleget?

A Vatera és a Teszvesz nekem kicsit macerás, f?leg, hogy megdöglött a monitorunk, így aztán telefonról még képet sem tudnék csatolni.

Legjobb válasz: Mi a régi babakocsinkat bababizományiban adtuk el. Annyiért, amennyiért vettük, bár vidéken lakunk. De árulok a teszveszen és a vaterán is, sok cuccot eladtam már, szintén megéri vele foglalkozni. Egy fényképezõgépre és egy számítógépre mindenképpen be kell ruházni, hogy sikeres legyen az eladásod.

Mi a régi babakocsinkat bababizományiban adtuk el. Annyiért, amennyiért vettük, bár vidéken lakunk. De árulok a teszveszen és a vaterán is, sok cuccot eladtam már, szintén megéri vele foglalkozni. Egy fényképezõgépre és egy számítógépre mindenképpen be kell ruházni, hogy sikeres legyen az eladásod.
A kérdező hozzászólása: Mindkettõ van, csak a monitor döglött be. :( Szabad megkérdezni, hogy hova adtad be a kocsit? Nekem talán Bp., vagy esetleg Tatabánya lenne jó. És ha nagy méretû árut postázol, azt hogyan csomagolod be?
http://www.expressz.hu Ott mindent el lehet adni!!
Szia! Én a zsibvásáron most adtam el az enyémet. 1 hónap alatt elment.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!