Találatok a következő kifejezésre: Hol van 4D-ultrahang és mennyiért (2 db)

Hol van Kaposváron 4D-ultrahang és mennyiért?

6 hetes kismama

Legjobb válasz: Kaposváron sajna nem tudom, de ha gondolod, Pécs nincs messze, az Édesanyák úti szülészeten 10.000 ft-még sehol nem hallottam ilyen olcsón- és a dvd is benne van:-)

Kaposváron sajna nem tudom, de ha gondolod, Pécs nincs messze, az Édesanyák úti szülészeten 10.000 ft-még sehol nem hallottam ilyen olcsón- és a dvd is benne van:-)
Szia! Igaz hogy Szentes nincs közel ezt csak azért írom mert az elõzõ válaszadó nem hallott még olcsóbbról. Szentes 8000ft Kiskunfélegyházán pedig 6500ft. és benne van a DVD. Minden jót! 21 hetes kismama:)
Szia! Kaposváron a Szent Imre út 7. alatt van.Sajnos az áraikat nem tudom, de itt egy tálszám meg mél cím.Érdeklõdd meg. Tel:82/414-444, E-mail:[email protected]

Tudnátok irni 4D-s ultrahangot Győrben? Hol és mennyiért van?

Legjobb válasz: Babits Mihály u.38/c. ha jól emlékszem 10-11ezer körül volt. ha érdekel megírom a tel. számot privátba

Babits Mihály u.38/c. ha jól emlékszem 10-11ezer körül volt. ha érdekel megírom a tel. számot privátba
Csakis a Kyncs magzatdiagnoztikai központ! Corvin u.-ban van. Jókat tudok mondani nagyon róla! Lelkismeretesek, kedvesek, nagyon értenek hozzá, ja és a gépük szerintem a legjobb az országban!
Hello! Mi ugyanott csináltattuk a 4d ultrahangot, ahova sima uh-ra jártunk, azaz a Petz kórházba. A hölgy, aki csinálta, nagyon preciz és kedves volt. Folyamatosan magyarázta mit látunk, mit csinál a pocaklakó, megmérte mindenét, elmagyarázott minden adatot, minden kérdésre válaszolt. Csak jót tudok róla mondani. 10-11 ezer körül volt az ára, de mindenhol kb ennyi, de meg tudod nézni pontosan a korház honlapján.
Mi is csak a KYNCS-et tudjuk ajánlani, nagyon jó minõség, rendesek! A Corvin utcában van. http://www.kyncs.hu 40 hkm!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:-)
Én és a barátnõm is a Bem téren voltunk 4d-n! A barátnõm már amásodik gyerekével járt itt! Nagyon szép a rendelõ és kedves volt a hölgy! Részletesen elmagyarázott mindent és aférjem is értette mit lát! Ez nagy csoda volt!! Az árat az oldalukon megtaláljátok! http://www.4dultrahanggyor.hu Szívbõl ajánlom mindenkinek! Szép napot nektek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!