Találatok a következő kifejezésre: Hol van 4D-ultrahang és (8 db)

Nagykanizsán hol van 4D terhességi ultrahang, és van-e valamilyen jó bolt, ahol babaágyat lehet venni?

Köszönöm el?re is

Legjobb válasz: Szia Van a kórházba 4D magánrendelés akkor a bisnis centerbe van van a kórház úton én ott voltam ott 8000 ft dvd-t vinni kell 20 perces felvétel és mi 5 képet kaptunk nagyon kedves nõ van ott a többirõl nem tudok nyilatkozni Elvileg van még 1-2 hely ahol szintén van 4d de azokról semmit se tudok

Szia Van a kórházba 4D magánrendelés akkor a bisnis centerbe van van a kórház úton én ott voltam ott 8000 ft dvd-t vinni kell 20 perces felvétel és mi 5 képet kaptunk nagyon kedves nõ van ott a többirõl nem tudok nyilatkozni Elvileg van még 1-2 hely ahol szintén van 4d de azokról semmit se tudok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Ha megnézed a szuperinfot, abban több orvos is hirdeti magát. A 4. emeleti folyosón van kinnt egy reklámanyag, amin kisbutorokat hirdetnek. Van még a Brendonban is, gyönyörûek, de sajnos az áruk is.

Hol van Kaposváron 4D-ultrahang és mennyiért?

6 hetes kismama

Legjobb válasz: Kaposváron sajna nem tudom, de ha gondolod, Pécs nincs messze, az Édesanyák úti szülészeten 10.000 ft-még sehol nem hallottam ilyen olcsón- és a dvd is benne van:-)

Kaposváron sajna nem tudom, de ha gondolod, Pécs nincs messze, az Édesanyák úti szülészeten 10.000 ft-még sehol nem hallottam ilyen olcsón- és a dvd is benne van:-)
Szia! Igaz hogy Szentes nincs közel ezt csak azért írom mert az elõzõ válaszadó nem hallott még olcsóbbról. Szentes 8000ft Kiskunfélegyházán pedig 6500ft. és benne van a DVD. Minden jót! 21 hetes kismama:)
Szia! Kaposváron a Szent Imre út 7. alatt van.Sajnos az áraikat nem tudom, de itt egy tálszám meg mél cím.Érdeklõdd meg. Tel:82/414-444, E-mail:[email protected]
Én is köszönöm a választ!:) 9hkm
A kérdező hozzászólása: És mikor érdemes megcsináltatni ezt, mert igaz én még csak 13 hetes kismama vagyok.Csak érdeklõdöm
http://www.4diagnosztika.hu/ a 20 perces babamozi csomagunk 6.300 Ft, a 40 perces 9.500 Ft-ba kerül. Mindkét vizsgálati csomag tartalmazza a vizsgálatról készített DVD-t, 1 db színes fotót a babáról és a vizsgálati leletet. Ha csupán képeket szeretne a babáról, rendelõnkben arra is van lehetõség. Szülészeti UH vizsgálat - extra csomagunk a vizsgálaton és leleten túl 2 db színes fotót tartalmaz. A csomag ára 5.000 Ft. Mindhárom vizsgálati csomag mellé kérhetõ plusz szolgáltatásként az állóképek CD-re rögzítése (2.000 Ft/CD), illetve további színes fotók nyomtatása (1.500 Ft/db).
Nagyon szívesen. Az orvosom szerint 25-30 hét között. Boldog babavárást Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)


Óbudán hol van 3-4D-s ultrahang, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: www.ultrahang.lap.hu www.ultrahang.hu Ezeken az oldalakon találsz rendelõket! És több esetben árat, vagy ha nincs ár van telefonszám, és meg lehet kérdezni, szerintem készségesen válaszolnak! ;)

http://www.ultrahang.lap.hu http://www.ultrahang.hu Ezeken az oldalakon találsz rendelõket! És több esetben árat, vagy ha nincs ár van telefonszám, és meg lehet kérdezni, szerintem készségesen válaszolnak! ;)
Szia! 4D babamozi és ultrahang diagnosztika, Bp. III. Vörösvári út 3. Bejelentkezés: 06-20-47-47-087 http://www.hepinet.hu (2D, 3D, 4D is van). Én itt voltam. Nagyon rendesek voltak, tiszta kulturált a helység. Egy panelház azt hiszem 6. emeletén egy lakásban van.Rögtön a Flórián üzletközpont mögött. Egy vizsgálat 12.000 ft. ebben van 20 perc dvd felvétel, és 1 vagy 2 kép kinyomtatva. És nem szõrõznek, nekem még többet is felvettek volna (idõben) a dvd-re. Mindent elmondott a hölgy. Megbvizsgálja a baba méreteit, megnézi, hogy egészséges-e. Ennek adatait is felviszi egy lemezre. De le kell írnom, hogy nem az egész 20 perc megy 4D-ben, a nagyobb része 3d-ben van.Csak azért írom , mert én azt hittem az egész 4D-s lesz...De tényleg csak ajánlani tudom, fõleg ha a Margitba jártál, itt Margitos szonográfusok dolgoznak.

Debrecenben hol van a legjobb 4D ultrahang vizsgálat? Kinek mi a tapasztalata? És hol mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia. Mi itt voltunk. A hölgy nagyon kedves, 15hetesen voltam, megmondta a pici nemét, pedig elég bujkálós baba volt:) Itt találsz árakat is. Mi a 9800ast választottuk. http://www.4dultrahang.info.hu/

Szia. Mi itt voltunk. A hölgy nagyon kedves, 15hetesen voltam, megmondta a pici nemét, pedig elég bujkálós baba volt:) Itt találsz árakat is. Mi a 9800ast választottuk. http://www.4dultrahang.info.hu/
Szia! Én Sápi Tamáshoz voltam a Nagyerdei 4D-s uhra de nagyon jó felvételt kaptam, 40 perc 12000 ft
Én a Nobilis magánrendelõt ajánlom. 9.500 ft és nagyon kedves és nagy szaktudású a szonográfus.

Pécsen hol van 3D v.4D ultrahang? Mennyivel kell előbb bejelentkezni? És mennyibe kerül mostanság?

Legjobb válasz: én a citrom utcában voltam a medison-ban. nem emlékszem az árra. adnak dvd-t, meg képet. és ha nem sikerül a kép, mert nem úgy fordul a baba, akkor ingyen csinálnak másikat

én a citrom utcában voltam a medison-ban. nem emlékszem az árra. adnak dvd-t, meg képet. és ha nem sikerül a kép, mert nem úgy fordul a baba, akkor ingyen csinálnak másikat
A citrom utcai medison már nem létezik. Helyette van a DaVinci magánklinikán lehetõség (http://www.davincimaganklinika.hu/kezeles/4d_ultrahang/arlista) valamint a Klinikán is (ott, ahol a normál UH), úgy tudom, 10000 Ft körül van, de elég rövid idõ. Amit sokan ajánlanak mostanában: Dr. Fatér József, Mohács http://www.privatendoszkopia.hu/drfater/ Bár én nem voltam, de jókat hallottam róla.
Mi 2 hete voltunk mohácson a Fatér doktor úrnál 4d. Nagyon aranyos, kedves amolyan igazi doktorbácsi. Hatalmas élmény volt 1 órás, kaptunk 4 képet, 1 dvd- t meg egy leletet(10.000 Ft). Hétvégén van a babamozi 26-29 hét között végzi a doktor úr, szerintem minél elõbb jelentkezzél be. 30 hkm Pécsett én úgy tudom csak a klinikán van (árat, idõtartamot nem tudok)de általában nem doki hanem szonográfus végzi.
Én is Fatér doktor úrhoz szeretnék menni, de egyszerûen lehetetlen elérni. A telefonszámon mindig csak az üzenetrögzítõ kapcsol be. Neked azért sok sikert a próbálkozáshoz
Ha "csak" mozizni szeretnétek, akkor Mohács is jó. De ha hozzászámolod az utazás költségét, akkor csak 3-4000 a különbség a DaVinci és Mohács között. A honlapon 17500 van , ezt B kategóriás uh-s orvos végzi, a 22 000-es vizsgálatot Vízer Dr. csinálja, neki magasabb képesítése van az uh diagnosztikában. Nekem nem problémamentes a terhességem, ezért nem csak a mozizás kedvéért megyek oda és kicsit messze van a következõ esedékes uh.
Még az elõzõ vagyok? a klinikán nem orvos csinálja, szonográfus. Elég vegyesek a vélemények, itt jó esetben csak a mozizás élménye marad...Ismerõsök voltak anno a Medisonban és a Klinikán, hát elég nagy a különbség...
A kérdező hozzászólása: En Harkanyban lakok, ugyhogy nekem Pecsre is be kell utaznom. Annyival nalunk nen tobb az utazasi koltseg. Meg nem tudom hogy hova megyunk, es azert 10.000 ft szamit nalunk. Mindenkinek koszonom a tanacsokat. Siklosrol nem tudtok hogy van-e?
Siklóson nincs, drága egy ilyen készülék, és ott már ugye szülészet sincs. Szerintem jobban jársz a mohácsival.
Sziasztok!Valaki tudja azt, hogy 3D-s UH.-hoz kupont hol lehet beszerezni?Köszi..

Békéscsabán hol van pontosan 4D-s ultrahang? Cím és telefonszám is érdekel!

Nem csabai vagyok,ezért lenne fontos a cím és a szám is.

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, már elköltözött onnan, de ha bejelentkezel, úgyis megmondják a címet. Egy hónappal a tervezett idõpont elõtt érdemes telefonálni, nagyon sokan szoktak lenni.

Szia! Én úgy tudom, már elköltözött onnan, de ha bejelentkezel, úgyis megmondják a címet. Egy hónappal a tervezett idõpont elõtt érdemes telefonálni, nagyon sokan szoktak lenni.
Róna csinálja, a Baross u. 34. alatt van a rendelõ. Ez a régi szarvasi úton van, az orvosi centrumban. Bejelentkezni 10-14-ig lehet, a 66/437-509-es számon. Az ára pedig 10.000 ft. legalább fél órás a dolog, mindent megnéz, megmutat. Megkapod cd-n a felvételt és fényképet is csinál a kis jövevényrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm!Sokat segítettetek.

Tudnátok irni 4D-s ultrahangot Győrben? Hol és mennyiért van?

Legjobb válasz: Babits Mihály u.38/c. ha jól emlékszem 10-11ezer körül volt. ha érdekel megírom a tel. számot privátba

Babits Mihály u.38/c. ha jól emlékszem 10-11ezer körül volt. ha érdekel megírom a tel. számot privátba
Csakis a Kyncs magzatdiagnoztikai központ! Corvin u.-ban van. Jókat tudok mondani nagyon róla! Lelkismeretesek, kedvesek, nagyon értenek hozzá, ja és a gépük szerintem a legjobb az országban!
Hello! Mi ugyanott csináltattuk a 4d ultrahangot, ahova sima uh-ra jártunk, azaz a Petz kórházba. A hölgy, aki csinálta, nagyon preciz és kedves volt. Folyamatosan magyarázta mit látunk, mit csinál a pocaklakó, megmérte mindenét, elmagyarázott minden adatot, minden kérdésre válaszolt. Csak jót tudok róla mondani. 10-11 ezer körül volt az ára, de mindenhol kb ennyi, de meg tudod nézni pontosan a korház honlapján.
Mi is csak a KYNCS-et tudjuk ajánlani, nagyon jó minõség, rendesek! A Corvin utcában van. http://www.kyncs.hu 40 hkm!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:-)
Én és a barátnõm is a Bem téren voltunk 4d-n! A barátnõm már amásodik gyerekével járt itt! Nagyon szép a rendelõ és kedves volt a hölgy! Részletesen elmagyarázott mindent és aférjem is értette mit lát! Ez nagy csoda volt!! Az árat az oldalukon megtaláljátok! http://www.4dultrahanggyor.hu Szívbõl ajánlom mindenkinek! Szép napot nektek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!