Találatok a következő kifejezésre: Hol van 4D-s UH (6 db)

Zalaegerszegen hol van 4D-s UH? És mennyibe kerül egy vizsgálat, mik tartozik a csomagba?

Els? babánknál Szombathelyen voltunk, és most hogy a másodikat várjuk kíváncsi vagyok, hogy Zegen mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Boncodfölde fél óra kb, 9000 Krházzal szemben fl óra 16000

Boncodfölde fél óra kb, 9000 Krházzal szemben fl óra 16000
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Esetleg meg tudod adni az elérhetõségét a boncodföldei orvosnak?
SZia! privátban elküldtem a címet telefonszámot
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm

Hol van Szolnokon precíz, rendes doki, aki 4D-s UH-ot csinál?

Legjobb válasz: Szia! Van két hely ahol csinálnak 4D-t, az egyik a Mátyás kir. úti rendelõje a Jakab doktornak( de ot általában az asszisztens végzi), a másik Dr. Tóth Zoltán rendelõje a Verseghy úton! Inkább azt ajánlanám, mert ahogy hallottam olcsóbb, és mégiscsak doki végzi az ultrahangot! Itt az elérhetõség és sok info!http://www.4dszolnok.hu/4dszolnok.html 34 hetes kismama

Szia! Van két hely ahol csinálnak 4D-t, az egyik a Mátyás kir. úti rendelõje a Jakab doktornak( de ot általában az asszisztens végzi), a másik Dr. Tóth Zoltán rendelõje a Verseghy úton! Inkább azt ajánlanám, mert ahogy hallottam olcsóbb, és mégiscsak doki végzi az ultrahangot! Itt az elérhetõség és sok info!http://www.4dszolnok.hu/4dszolnok.html 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséged:) Boldog babavárást:)

Hol van Györben 4D-s Uh?

Ti hol voltatok, mennyibe kerül, és mennyit kellett várni az id?pontra? És mit néztek, mennyi ideig tartott?

Legjobb válasz: Szia! Gyõrben 4D ultrahang a Babits Mihály út 38/c-ben van. Bejelentkezni a 30/373-21-06 telefonszámon lehet. Én tegnap hívtam fel õket és jövõ hét hétfõre kaptam idõpontot.

Szia! Gyõrben 4D ultrahang a Babits Mihály út 38/c-ben van. Bejelentkezni a 30/373-21-06 telefonszámon lehet. Én tegnap hívtam fel õket és jövõ hét hétfõre kaptam idõpontot.


Miskolcon hol van jó 3-4D-s UH? Ami az Arany-Corvinban van, az be fog zárni elvileg.

És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: szakrendelésen van ilyen uh a megyei kórházban

szakrendelésen van ilyen uh a megyei kórházban
Van a Bató házban is. De az arany corvinról nem hallottam h bezárna a múlthéten kértem idõpontot és 5-ére kaptam. Nem említették. De a batós képek nekem nem nagyon jöttek be a corvinos jobban tetszik. Mi most megyünk 20prces dvd 1 nyomtatott kép egy lelet és az összes kép cd-n amit készítenek az kerül 8300 FT-ba. Bnõm 2 hete volt a batóban és megbeszélte a szonográfussal mennyibe fog kerülni és majd 4000Ft-al többet fizettek mint amit mondott és 5 képpel kevesebbet is kaptak mint amit ígértek. 25hkm
http://www.4diagnosztika.hu/ Én sem tudok arról hogy bezárna, januárra van idõpontja sógornõmnek! A 20perces 6300Ft, a 45 perces meg 9500! De a linkelt oldalon megtalálsz mindent!
A kérdező hozzászólása: Annyit tudok, hogy egy szonográfust már elküldtek. Lehet, hogy nem zár be, csak csökkentik a légyszámot. Köszi Nektek a válaszokat, szép napot Nektek!
Sziasztok! A 2. hozzászólótól szeretném kérdezni, hogy január 5-re kaptál leghamarabb idõpontot, vagy kifejezetten akkor szeretnél menni?
December 5-re van idõpontom akkorra kértem kb h azon a héten még férjen bele, de már 2 hete h kértem és éppen kaptam még idõpontot. Az ünnepek miatt most hamar betelnek. Ha menni akarsz hívd mielõbb h legyen idõpontod. :) 2. hozzászóló voltam.
vagyis kedden lesz 2 hete h hívtam õket
Hú, ezt jó tudni! Nagyon köszönöm!!!
mi meg pont fordítva voltunk. elõször kisfiút mondtak, utána meg lányt.
hány hetes vagy?
elsõ vagyok: én pénteken voltam utoljára uh-n (31-32. hetin), de ott a balga fejemmel elfelejtettem rákérdezni, hogy mit lát a doki, mert ezt más orvos csinálta, kíváncsi lettem volna, hogy õ mit mond.
melyik kórházban voltál Pécsen? ki vizsgált?
A kérdező hozzászólása: 28 hetes vagyok!!Egyszerûen nem értem...:D
Szia!Az idei év kislányos!!!!6 hete szültem és az alatt a pár nap alatt amíg bent voltunk mindössze csak egy kisfiú született.Na jó ez nem garancia hogy kislányotok lesz, de te mit érzel?Én ahogy megtudtam hogy várandós vagyok azonnal azt mondtam mindenkinek a környezetemben, hogy tuti kislányunk lesz és mit ad Isten Május 5.-én egy hihetetlenül gyönyörû kislányt szültem.Tehát bejött a megérzés.Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: 2hónapja abban a tudatban éltem, hogy kislány, mindenki azt mondta, hogy az, mert a hasam olyan lányos....erre ma az uh.on, a doki kinyögi kisfiú...ha valaki ért hozzá, szívesen elküldeném neki a felvételt, elemezze ki, hogy tényleg az e...
A kérdező hozzászólása: Szekszárdon voltam a Medi-Centrumban, ez egy magán rendelõ. Pécsen is voltam, ott a Vizer dr. vizsgált. Õ mondta, hogy kislány...

Hol van Debrecenben 4D-s UH? És mennyi körül van a vizsgálat? (ft)

Legjobb válasz: Én Pesten voltam az elsõn, ott 10 000 Ft volt. Legközelebb itthon megyek, nekem a Battyhányin tetszik egy hely, neten találtam (naprendelo.hu). Kollégám valahol Iskola utcán volt, nem tudok többet, esetleg sétálj el az utcán, hátha megtalálod. Most megyek a Klinikára, ott is ki volt írva, hogy lehet kérni felvételt, amikor amúgy is van vizsgálat. Állítólag nem olyan zenés-összevágott, mint a magánrendelõi, de biztos olcsóbb is. Nõi Klinikát hívd fel, ultrahangot kapcsolják és megkérdezed.

Én Pesten voltam az elsõn, ott 10 000 Ft volt. Legközelebb itthon megyek, nekem a Battyhányin tetszik egy hely, neten találtam (naprendelo.hu). Kollégám valahol Iskola utcán volt, nem tudok többet, esetleg sétálj el az utcán, hátha megtalálod. Most megyek a Klinikára, ott is ki volt írva, hogy lehet kérni felvételt, amikor amúgy is van vizsgálat. Állítólag nem olyan zenés-összevágott, mint a magánrendelõi, de biztos olcsóbb is. Nõi Klinikát hívd fel, ultrahangot kapcsolják és megkérdezed.
Szia! Én a Lézer Magánredelõben voltam, ami a Mester u. 3-5. szám alatt van. Az 52/321-798 számon lehet bejelentkezni. Egyébként nagyon meg voltam velük elégedve kedvesek voltak, úgyhogy a másodikra is oda szeretnék menni! (10.000.-Ft volt) Üdv. 26. hetes kismami
Én is a Lézer Magánrendelõben voltam és nagyon rendesek voltak 10000 ft volt.
A Nagyerdei Nõgyógyászati és 4D Ultrahang Centrumot ajánlom mindenkinek! Nagyon kedvesek és profik. A legjobb ultrahangossal dolgoznak a városban. Bejelentkezés: 30/403-1763 Cím: 4028 Debrecen, Weszprémy u.22. Ui.: Úgy tudom, ez Dr.Sápy Tamás magánrendelõje is, aki pedig a meddõségi központ vezetõje a klinikán.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!