Találatok a következő kifejezésre: Hol van 4D-s (12 db)

Székesfehérváron hol van 4d-s, JÓ ultrahang? Ajánlanátok nekem valamit? 23 hetes vagyok, 25 hét környékén szeretnénk menni, gondolom mostmár illene bejelentkezni rá.

Ha írtok, légyszi azt is írjátok meg, hogy mennyibe kerül.

Legjobb válasz: én a kórházban voltam.10.000.ft-ba került,kaptunk dvd-t, meg 6képet.28hetesen voltunk, elötte 3héttel jelentkeztem be. de a sziget utcában és a gyümölcs utcában van még 4d,ha jól tudom.ottani árakat nemtudok.

én a kórházban voltam.10.000.ft-ba került, kaptunk dvd-t, meg 6képet.28hetesen voltunk, elötte 3héttel jelentkeztem be. de a sziget utcában és a gyümölcs utcában van még 4d, ha jól tudom.ottani árakat nemtudok.
És a korházba szép képeket kaptál, és a felvétel is egész jó? Mert mi jövõhéten szeretnénk odamenni. 25 hkm.
Hát én a gyümölcs utcait (Gólyafészek) nem ajánlom. Olvastam itt is, hogy Pesten ugyanennyiért közel 1 órás babamozit kapsz, DVD-vel, fényképekkel, innivalóval, és nem kell várakozni. Fehérváron (én is voltam a Gólyafészekben, saját tapasztalat) 11000 Ft, ebben csak a DVD van, a fénykép (1db) plusz 500, és 11(!!!!!) perces lett a video. Végigdarálta a doki, mi hol van, meg megerõsítette milyen nemû a babám, de ennyi. És vártunk vagy 3/4 órát, csúszott a rendelés. Pedig idõpontra mentünk.
És a kórházat bevállaljam?
elsõ válaszoló vagyok. én meg vagyok elégedve a kórházival, az újjakat is megszámoltuk, szóval nem lett "ledarálva az elõadás".
köszi elsõ!:)
A barátnõm a Gyümölcs utcában volt, és nagyon megbánta. Én Pesten voltam úgyhogy azt nem ajánlgatom, ha Fehérvárra akarsz menni.

Budapesten hol vannak 4D-s mozik?

Legjobb válasz: WestEnd

WestEnd
Westendben biztos hogy van

Zalaegerszegen hol van 4D-s UH? És mennyibe kerül egy vizsgálat, mik tartozik a csomagba?

Els? babánknál Szombathelyen voltunk, és most hogy a másodikat várjuk kíváncsi vagyok, hogy Zegen mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Boncodfölde fél óra kb, 9000 Krházzal szemben fl óra 16000

Boncodfölde fél óra kb, 9000 Krházzal szemben fl óra 16000
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Esetleg meg tudod adni az elérhetõségét a boncodföldei orvosnak?
SZia! privátban elküldtem a címet telefonszámot
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm


Hol van Magyarországon 4D-s mozi?

Csak az ipolytarnócit tudom, de ott csak természetfilmek mennek ha jól tudom.

Legjobb válasz: A 4D-s mozi tudtommal abból áll hogy kapsz 1 kis táblát amin számok vannak mindig jelezve van hogy melyiket kell lekaparni és akkor érzed a szagot... szóval nem egy nagy szám szerintem bármelyik moziban lehet.A Gyõriben van.

A 4D-s mozi tudtommal abból áll hogy kapsz 1 kis táblát amin számok vannak mindig jelezve van hogy melyiket kell lekaparni és akkor érzed a szagot... szóval nem egy nagy szám szerintem bármelyik moziban lehet.A Gyõriben van.
sehol az igazi 4-s moziba mozognaka székek érezd aszagokat vizet utéseket stb itt soha se lesz

Hol van Szolnokon precíz, rendes doki, aki 4D-s UH-ot csinál?

Legjobb válasz: Szia! Van két hely ahol csinálnak 4D-t, az egyik a Mátyás kir. úti rendelõje a Jakab doktornak( de ot általában az asszisztens végzi), a másik Dr. Tóth Zoltán rendelõje a Verseghy úton! Inkább azt ajánlanám, mert ahogy hallottam olcsóbb, és mégiscsak doki végzi az ultrahangot! Itt az elérhetõség és sok info!http://www.4dszolnok.hu/4dszolnok.html 34 hetes kismama

Szia! Van két hely ahol csinálnak 4D-t, az egyik a Mátyás kir. úti rendelõje a Jakab doktornak( de ot általában az asszisztens végzi), a másik Dr. Tóth Zoltán rendelõje a Verseghy úton! Inkább azt ajánlanám, mert ahogy hallottam olcsóbb, és mégiscsak doki végzi az ultrahangot! Itt az elérhetõség és sok info!http://www.4dszolnok.hu/4dszolnok.html 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséged:) Boldog babavárást:)

Hol van Györben 4D-s Uh?

Ti hol voltatok, mennyibe kerül, és mennyit kellett várni az id?pontra? És mit néztek, mennyi ideig tartott?

Legjobb válasz: Szia! Gyõrben 4D ultrahang a Babits Mihály út 38/c-ben van. Bejelentkezni a 30/373-21-06 telefonszámon lehet. Én tegnap hívtam fel õket és jövõ hét hétfõre kaptam idõpontot.

Szia! Gyõrben 4D ultrahang a Babits Mihály út 38/c-ben van. Bejelentkezni a 30/373-21-06 telefonszámon lehet. Én tegnap hívtam fel õket és jövõ hét hétfõre kaptam idõpontot.

Miskolcon hol van jó 3-4D-s UH? Ami az Arany-Corvinban van, az be fog zárni elvileg.

És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: szakrendelésen van ilyen uh a megyei kórházban

szakrendelésen van ilyen uh a megyei kórházban
Van a Bató házban is. De az arany corvinról nem hallottam h bezárna a múlthéten kértem idõpontot és 5-ére kaptam. Nem említették. De a batós képek nekem nem nagyon jöttek be a corvinos jobban tetszik. Mi most megyünk 20prces dvd 1 nyomtatott kép egy lelet és az összes kép cd-n amit készítenek az kerül 8300 FT-ba. Bnõm 2 hete volt a batóban és megbeszélte a szonográfussal mennyibe fog kerülni és majd 4000Ft-al többet fizettek mint amit mondott és 5 képpel kevesebbet is kaptak mint amit ígértek. 25hkm
http://www.4diagnosztika.hu/ Én sem tudok arról hogy bezárna, januárra van idõpontja sógornõmnek! A 20perces 6300Ft, a 45 perces meg 9500! De a linkelt oldalon megtalálsz mindent!
A kérdező hozzászólása: Annyit tudok, hogy egy szonográfust már elküldtek. Lehet, hogy nem zár be, csak csökkentik a légyszámot. Köszi Nektek a válaszokat, szép napot Nektek!
Sziasztok! A 2. hozzászólótól szeretném kérdezni, hogy január 5-re kaptál leghamarabb idõpontot, vagy kifejezetten akkor szeretnél menni?
December 5-re van idõpontom akkorra kértem kb h azon a héten még férjen bele, de már 2 hete h kértem és éppen kaptam még idõpontot. Az ünnepek miatt most hamar betelnek. Ha menni akarsz hívd mielõbb h legyen idõpontod. :) 2. hozzászóló voltam.
vagyis kedden lesz 2 hete h hívtam õket
Hú, ezt jó tudni! Nagyon köszönöm!!!

Hol van Debrecenben 4D-s UH? És mennyi körül van a vizsgálat? (ft)

Legjobb válasz: Én Pesten voltam az elsõn, ott 10 000 Ft volt. Legközelebb itthon megyek, nekem a Battyhányin tetszik egy hely, neten találtam (naprendelo.hu). Kollégám valahol Iskola utcán volt, nem tudok többet, esetleg sétálj el az utcán, hátha megtalálod. Most megyek a Klinikára, ott is ki volt írva, hogy lehet kérni felvételt, amikor amúgy is van vizsgálat. Állítólag nem olyan zenés-összevágott, mint a magánrendelõi, de biztos olcsóbb is. Nõi Klinikát hívd fel, ultrahangot kapcsolják és megkérdezed.

Én Pesten voltam az elsõn, ott 10 000 Ft volt. Legközelebb itthon megyek, nekem a Battyhányin tetszik egy hely, neten találtam (naprendelo.hu). Kollégám valahol Iskola utcán volt, nem tudok többet, esetleg sétálj el az utcán, hátha megtalálod. Most megyek a Klinikára, ott is ki volt írva, hogy lehet kérni felvételt, amikor amúgy is van vizsgálat. Állítólag nem olyan zenés-összevágott, mint a magánrendelõi, de biztos olcsóbb is. Nõi Klinikát hívd fel, ultrahangot kapcsolják és megkérdezed.
Szia! Én a Lézer Magánredelõben voltam, ami a Mester u. 3-5. szám alatt van. Az 52/321-798 számon lehet bejelentkezni. Egyébként nagyon meg voltam velük elégedve kedvesek voltak, úgyhogy a másodikra is oda szeretnék menni! (10.000.-Ft volt) Üdv. 26. hetes kismami
Én is a Lézer Magánrendelõben voltam és nagyon rendesek voltak 10000 ft volt.
A Nagyerdei Nõgyógyászati és 4D Ultrahang Centrumot ajánlom mindenkinek! Nagyon kedvesek és profik. A legjobb ultrahangossal dolgoznak a városban. Bejelentkezés: 30/403-1763 Cím: 4028 Debrecen, Weszprémy u.22. Ui.: Úgy tudom, ez Dr.Sápy Tamás magánrendelõje is, aki pedig a meddõségi központ vezetõje a klinikán.

Óbudán hol van 3-4D-s ultrahang, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: www.ultrahang.lap.hu www.ultrahang.hu Ezeken az oldalakon találsz rendelõket! És több esetben árat, vagy ha nincs ár van telefonszám, és meg lehet kérdezni, szerintem készségesen válaszolnak! ;)

http://www.ultrahang.lap.hu http://www.ultrahang.hu Ezeken az oldalakon találsz rendelõket! És több esetben árat, vagy ha nincs ár van telefonszám, és meg lehet kérdezni, szerintem készségesen válaszolnak! ;)
Szia! 4D babamozi és ultrahang diagnosztika, Bp. III. Vörösvári út 3. Bejelentkezés: 06-20-47-47-087 http://www.hepinet.hu (2D, 3D, 4D is van). Én itt voltam. Nagyon rendesek voltak, tiszta kulturált a helység. Egy panelház azt hiszem 6. emeletén egy lakásban van.Rögtön a Flórián üzletközpont mögött. Egy vizsgálat 12.000 ft. ebben van 20 perc dvd felvétel, és 1 vagy 2 kép kinyomtatva. És nem szõrõznek, nekem még többet is felvettek volna (idõben) a dvd-re. Mindent elmondott a hölgy. Megbvizsgálja a baba méreteit, megnézi, hogy egészséges-e. Ennek adatait is felviszi egy lemezre. De le kell írnom, hogy nem az egész 20 perc megy 4D-ben, a nagyobb része 3d-ben van.Csak azért írom , mert én azt hittem az egész 4D-s lesz...De tényleg csak ajánlani tudom, fõleg ha a Margitba jártál, itt Margitos szonográfusok dolgoznak.

Tudnátok irni 4D-s ultrahangot Győrben? Hol és mennyiért van?

Legjobb válasz: Babits Mihály u.38/c. ha jól emlékszem 10-11ezer körül volt. ha érdekel megírom a tel. számot privátba

Babits Mihály u.38/c. ha jól emlékszem 10-11ezer körül volt. ha érdekel megírom a tel. számot privátba
Csakis a Kyncs magzatdiagnoztikai központ! Corvin u.-ban van. Jókat tudok mondani nagyon róla! Lelkismeretesek, kedvesek, nagyon értenek hozzá, ja és a gépük szerintem a legjobb az országban!
Hello! Mi ugyanott csináltattuk a 4d ultrahangot, ahova sima uh-ra jártunk, azaz a Petz kórházba. A hölgy, aki csinálta, nagyon preciz és kedves volt. Folyamatosan magyarázta mit látunk, mit csinál a pocaklakó, megmérte mindenét, elmagyarázott minden adatot, minden kérdésre válaszolt. Csak jót tudok róla mondani. 10-11 ezer körül volt az ára, de mindenhol kb ennyi, de meg tudod nézni pontosan a korház honlapján.
Mi is csak a KYNCS-et tudjuk ajánlani, nagyon jó minõség, rendesek! A Corvin utcában van. http://www.kyncs.hu 40 hkm!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:-)
Én és a barátnõm is a Bem téren voltunk 4d-n! A barátnõm már amásodik gyerekével járt itt! Nagyon szép a rendelõ és kedves volt a hölgy! Részletesen elmagyarázott mindent és aférjem is értette mit lát! Ez nagy csoda volt!! Az árat az oldalukon megtaláljátok! http://www.4dultrahanggyor.hu Szívbõl ajánlom mindenkinek! Szép napot nektek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!