Találatok a következő kifejezésre: Hol van üzletet (113 db)

Párizsban hol vannak jó üzletek, plázák?

Legjobb válasz: Én a LaFayette-ben voltam, vannak drága részek és nem olyan mint az itthoni plázák, hogy üzletrõl, üzletre jársz, hanem ilyen: http://www.paris-tours-guides.com/image/shopping/Galeries_La.. nincsenek elkülönítve az üzletek.

Én a LaFayette-ben voltam, vannak drága részek és nem olyan mint az itthoni plázák, hogy üzletrõl, üzletre jársz, hanem ilyen: http://www.paris-tours-guides.com/image/shopping/Galeries_La.. nincsenek elkülönítve az üzletek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szép!Miket érdemes vásárolni?
Én a Champs Elysées-n voltam, és imádtam. Olyasmi, mint Londonban az Oxford Street, vagy Bp-n a Váci utca. Tele van baromi jó üzletekkel, persze a legtöbbje méregdrága.
Galeries Lafayette

Ez milyen bolt? És hol van Magyarországon üzlete?

http://www.etsy.com/ Elõre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: szerintem ez olyan webáruház lehet mint az ebay.com, csak neten lehet rendelni, nincs üzlete se magyarországon se sehol

szerintem ez olyan webáruház lehet mint az ebay.com, csak neten lehet rendelni, nincs üzlete se magyarországon se sehol
A kérdező hozzászólása: Ó, köszönöm!


Hol vannak kik üzletek somogyban és a környező megyékben?

sajnos az oldalukon csak olyat látok hogy üzletkereső.. de hiába keresem ha nemtudom hol vannak megköszönném ha olyanok akiknél van megírnák , hogy "itt nálunk xy városban van"

Legjobb válasz: http://www.kik-textilien.hu/hu/kikshop/storefinder Beírod az irányítószámod és megmutatja a legközelebbi üzletet. Mûködik.

http://www.kik-textilien.hu/hu/kikshop/storefinder Beírod az irányítószámod és megmutatja a legközelebbi üzletet. Mûködik.

Hol találhatnék magamnak olyan barátokat, akiket szintén az üzleti élet érdekel, akiknek szintén vannak üzleti ügyleteik? (folytatom)

A szüleim egyáltalán nem üzletiesek, idegesítem ?ket azzal, ha err?l beszélek. Osztálytársaimat is idegesíti, mert nem az ? világuk. Azt szeretném, hogy legyenek olyan barátaim, ahol nem kell kellemetlenül éreznem magam, hogy err?l beszélgetünk.

Legjobb válasz: Érdekes, hogy aki ennyire nagy "üzletember", hogy tehet fel ilyen butuska kérdést :)

Érdekes, hogy aki ennyire nagy "üzletember", hogy tehet fel ilyen butuska kérdést :)
A kérdező hozzászólása: "már jogilag is nagykorú vagyok (18)" 18 éves vagyok. Semmilyen MLM-es dologban nem vagyok benne, nem "áldozatokat" keresek. Nem tartom magam gyerekesnek. Egyszerûen hasonló beállítottságú baráti társaságot szeretnék. Nagyon rossz, amikor nem lehet arról beszélgetni ami érdekel. Nem úgy értem, hogy egymást meggyõzni errõl-arról és belekeverni egy üzletkötésbe, hanem, hogy megbeszélni a terveinket, ötleteinket, hogy mi az, ami már bejött, sikerült.
Ha vannak igazi barátaid, meg fogják hallgatni a hobbidról szóló történeteidet, akkor, ha nem komolykodó sületlenségek, hidd el! Sok fiatal aki eléri a felnõttkort, elkezdi magát iszonyú komolynak feltüntetni, pedig nem kell sietni. Felnõtt férfi leszel akkor is, ha nem tetteted magad másnak, mint aki vagy. Egy 18 éves fiatal srácnak, aki mehet továbbtanulni és munkát keresni :) Ráérsz még üzletembernek lenni akkor is, ha nem csak jogilag nõttél fel. Felnõtt nem a 18. szülcsinapcsitól lesz valaki, hanem ha eltartja magát, szakmája van, önellátó. Egy valódi üzletember élete itt kezdõdik :)
A kérdező hozzászólása: Azért említettem, hogy jogilag is nagykorú vagyok, mert így már nyithatok folyószámlát, stb. Elvileg nem köthetnék meg a szüleim a kezem. :) De teljesen egyetértek veled. Nem tüntetem fel magam másnak, mint aki vagyok.
Én azért írtam, hogy butuska a kérdés, mert szerinted, most õszintén: van valami gyûjtõhely, ahol összegyûlnek a pénzt szeretõ és terveket szövögetõ fiatalok? :) Esetleg próbálkozz itt az Üzleti ügyek topikban, talán rálelsz a kommenteket olvasgatva olyan fiatalokra akik szimpik. De önmagában én pl. nem ismerek olyan közösséget, ahol leendõ kis pénzemberek vannak és barátokat keresnek. Meg gondolom más sem, de keresgélj az üzleti ügyek topikban, sok sikert!
Nem tudom hány éves vagy, de vagy még nagyon komolytalan és gyerekes (aki ilyet kérdez hogy hol találhat olyan barátokat akiket érdekel az üzleti élet......) vagy valami MLM cuccban vagy és szeretnél olyan emberekre lelni, akiket be lehet szervezni :) Egyébként ez egy ötlet: ha nem vagy tagja ilyesminek, akkor keress fel egyet....azok mindannyian üzletembereknek meg üzletasszonyoknak képzelik magukat, volt hozzájuk szerencsém de de csak futólag. Állandóan a nagy üzleteikrõl beszélgetnek, felszínesen és meggyõzõen. Pl. voltam egy-két FLP találkozón, na ott aztán hemzsegtek a menedzserek és menedzsernõk......velük jól kijöhet az, aki szintén az üzletrõl akar beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm. Lehet, ez jó ötlet!
Vagy tanulj tovább valami ilyen fõsulin, vagy mondjuk OKJ képzésben :) Pl. pénzügyi tanfolyamon. Ott biztos lesznek olyan fiatalok, akiket érdekel a pénzügyi élet :) Hát ennyi még eszembe jutott, hátha bejön.
A kérdező hozzászólása: Persze, nincs ilyen gyûjtõhely. :D Nem így értettem. Pl.: ilyen programok fiataloknak, konferenciák fiataloknak, ilyen jellegû tábor, stb. Ilyesmi. De lehetne akár butuska kérdés is. :D Egyébként értékelem, hogy csak szimplán "butuskának" szólítottál aranyosan, mert lehordhattál volna csúnyábban is! :) Köszönöm a tipped, csak én online nem merek barátkozni és nem is igazán szeretnék, mert itt bárki elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Nem nagy a szám. Mivel senkit sem érdekel ez, nem szoktam ilyenekrõl beszélgetni. Azt, hogy éppen mivel mennyit keresek, azt senki sem tudja. Most úgy is azt mondjátok, hogy nagyképûsködök, meg stb. Csak pár tíz ezret szoktam keresni. Nem képzelem magam üzletembernek, mert ahhoz, hogy azt mondhassam, el is kell valamit érnem. A kérdésem lényege az, hogy hol vannak olyan fiatal srácok, akik szintén ilyen beállítottságúak. Nem értem, hogy miért butácska. Minthogyha valaki kõmûves akar lenni, akkor elõször elmegy segédnek, hogy megtanulja a nagyobbaktól a dolgokat.
Abban egyetértek, hogy a pénz a világ legfontosabb dolga, de a Te kérdésed elég butácska. Vagy naivocska? Legelsõ jó tanács, üzleti életben ne keress barátokat! Mindenkivel legyél kedves, tehetsz szívességeket, de barátodnak tartsd meg a mostani barátodat.
Jaj bocs 18 vagy. Akkor még érni fogsz :) Ha komolykodsz, hogy hú de nagy üzletember vagy, hidd el, nem hogy nem fogsz barátokat találni, de az ismerõseid agyára fogsz menni. Nekem egy barátnõm volt aki állandóan azzal jött hogy õ üzletasszony (nem volt munkája, suliba járt, de épp kiváltott vállalkozóit mert valaki be akarta szervezni egy mlm-be, persze nem lett belõle semmi) de az idegeinkre ment, hogy üzletasszonynak nevezte magát. Komolykodott, és mindig komoly arckifejezéssel beszélt össze-vissza mindent az üzleti életrõl....néha alig lehetett elterelni a témát, ha belekezdett. Õ is mindenben üzletet látott, akivel csak tláalkozott, mindenki próbált maga alá szervezni, aztán rájött hogy mindenkit halálra untat ezzel a "menedzsernõ" álarccal. Aztán rájött, hogy inkább marad normális fiatal, sokkal többet ér el vele.
3-ik vagyok, most esett le tisztán mit szeretnél. NIncs egyetemista ismerõsöd? Nálunk a Miskolcin mindig van ilyen "Hogyan tõzsdézz?" típusú tanfolyás, amire szinte bárki elmehet, csak értesülni kell róla. Meg egy személyes tapasztalat, nekem a legjobb üzleti érzékû ismerõseim vendéglátó suliban végeztek.

Egriek figyelem? Milyen üzletet lehetne nyitni Egerben, és hol? Van pénzem, szeretnék egy üzletet-boltot, de nem igazán tudom, mire lenne kereslet!

Legjobb válasz: A Rákóczi út ott a butiksoron.Én a Cseboxba lakok.Csak azért mondom.Vagy még az Almagyardombon ott nincsenek annyira boltok.

A Rákóczi út ott a butiksoron.Én a Cseboxba lakok.Csak azért mondom.Vagy még az Almagyardombon ott nincsenek annyira boltok.

Budapesten hol vannak nagy kínai üzletek, kínai piacok? Melyikek a legnagyobb HÁDA boltok a városban és hol vannak helyileg?

Egyéb bolt, ahol jó áron lehet vásárolni? Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Sárkány Center, Ázsia Center, Józsefvárosi piac Hádába nem járok, de tudom, hogy a Kökiterminálban van egy.

Sárkány Center, Ázsia Center, Józsefvárosi piac Hádába nem járok, de tudom, hogy a Kökiterminálban van egy.

Hol van olyan üzlet, a hol egyedi pendrive-okat lehet venni? Nem On-line! Üzletben?

legjobb lenne ha lehetne rá képet, vagy nevet nyomtatni, gravíroztatni stb...

Legjobb válasz: Itt lakok Fehérváron de nem tudok ilyen boltot.

Itt lakok Fehérváron de nem tudok ilyen boltot.

Veszprémben hol vannak bababoltok, illetve olyan üzletek, ahol vannak babaruhák?

Legjobb válasz: a Jutasi úton van egy drága bababolt, a Barátság parkkal szemben van Brendon és C&A is az Intersparnal a Cholnoky lakótelep felé, 7-es busz jár arra Tescoban is lehet kapni babaruhákat a hipermarketben a Kádártai úton meg van sok angolturi, ahol tök jó minõségûek vannak a belvárosban, pl Hotel alatt 2 is van üzlet, Napló szerkesztõsége mellet is így hirtelen ennyi jutott eszembe :)

a Jutasi úton van egy drága bababolt, a Barátság parkkal szemben van Brendon és C&A is az Intersparnal a Cholnoky lakótelep felé, 7-es busz jár arra Tescoban is lehet kapni babaruhákat a hipermarketben a Kádártai úton meg van sok angolturi, ahol tök jó minõségûek vannak a belvárosban, pl Hotel alatt 2 is van üzlet, Napló szerkesztõsége mellet is így hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Kisvilág bababolt a Cholnoky lakótelep Budapesti úthoz közeli felén Ha jól tudom, nem régen nyílt egy bababolt a kórházzal szemben is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!