Találatok a következő kifejezésre: Hol van üzlet (172 db)

Hol lehet Győrben Bershka és Stradivarius cuccokat venni? Hol van üzlet?

Van esetleg valahol üzlet? Egy oldalon azt olvastam hogy az ETO parkban van valamelyik.

Legjobb válasz: Igen, az ETO Parkban van egy ruhabolt, a "Max Brands". A földszinten van, már egészen a CBA felé, szemben az Alexandrával.

Igen, az ETO Parkban van egy ruhabolt, a "Max Brands". A földszinten van, már egészen a CBA felé, szemben az Alexandrával.

Hol van Bp-en avon üzlet? Illetve hol tudom megvenni a cukrozott szilvás termékcsaládot? Ez az uj kampányban van benne, szerdától lehet rendelni, de nekem most kellene.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, nincs kimondottan Avon üzlet, de vannak más boltok, amik amúgy Avont is árulnak, általában kiírják. Én konkrétan a Nagy Lajos király útján láttam egy ilyen feliratot, az Erzsébet királyné és a Róna u. között valahol, de nem esküszöm meg rá. Egy elég kis 'bót' volt. :)

Én úgy tudom, nincs kimondottan Avon üzlet, de vannak más boltok, amik amúgy Avont is árulnak, általában kiírják. Én konkrétan a Nagy Lajos király útján láttam egy ilyen feliratot, az Erzsébet királyné és a Róna u. között valahol, de nem esküszöm meg rá. Egy elég kis 'bót' volt. :)
Újpesten tudok hármat is. Egyik az Újpesti Áruház földszintje, másik az Árpád úton a Café5 kávézótól nem messze, a harmadik meg a Szent István térrel szemben kis négyemeletes földszintjén van.

Hol van használt kismamaruha üzlet Budapesten?

Tud valaki használt kismamaruha üzletet Pesten?

Legjobb válasz: Szia.Hogy üzlet hol van Budapesten,azt sajnos nem tudom,de kismamaruhát és más egyéb babadolgot is tudsz venni használtan az interneten a vaterán és a teszveszen is. Üdv.Tünde.

Szia.Hogy üzlet hol van Budapesten, azt sajnos nem tudom, de kismamaruhát és más egyéb babadolgot is tudsz venni használtan az interneten a vaterán és a teszveszen is. Üdv.Tünde.


Szegeden hol van olyan üzlet ahol tudok venni Prada napszemüveget?

Legjobb válasz: az árkádban van az alsó szinten egy üzlet, és pont most van leértévelve, én most tetettem férre, de nemtudom h mennyire jo, h van e jobb ennél, mert árban ez a legdrágább de nemtudom, h ez a legjobb..

az árkádban van az alsó szinten egy üzlet, és pont most van leértévelve, én most tetettem férre, de nemtudom h mennyire jo, h van e jobb ennél, mert árban ez a legdrágább de nemtudom, h ez a legjobb..
A kérdező hozzászólása: amilyen szerettem volna nem volt sehol sem de azért köszönöm:)

Miskolcon hol van converse üzlet, ahol lehet venni cipőt, táskát meg mindent! (? )

Legjobb válasz: A szinvaparkban van egy üzlet ahol sok converse cucc van. A bolt nevét nem tudom, de azon az emeleten van ahol a mayo chix-es bolt, és a hervis. A converses bolt ott van a mozgólépcsõ környékén (ahol mész le). A plázában pedig a playersroomban vannak converse cuccok.

A szinvaparkban van egy üzlet ahol sok converse cucc van. A bolt nevét nem tudom, de azon az emeleten van ahol a mayo chix-es bolt, és a hervis. A converses bolt ott van a mozgólépcsõ környékén (ahol mész le). A plázában pedig a playersroomban vannak converse cuccok.
A kérdező hozzászólása: Köszii a választ :dd ^^

Hol van Terranova üzlet helyileg?

Legjobb válasz: Campona, Aréna, Blaha (Körút- Dohány utca sarok, a Calliope helyén), akkor van a Nyugati környékén is. Blahán a Rákóczi úton pedig egy OUTLET üzlet van.

Campona, Aréna, Blaha (Körút- Dohány utca sarok, a Calliope helyén), akkor van a Nyugati környékén is. Blahán a Rákóczi úton pedig egy OUTLET üzlet van.
Aréna pláza
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:)
Már az Árkádban is van.
Jászain is van:)
Ja meg valahol az oktogonnál:)

Hol van olyan military-security üzlet ahol kapok biztonsági őrnek való fekete oldalzsebes nadrágot? Budapesten!

Nem webshop érdekel, hanem olyan bolt, ahol fellehet próbálni!

Legjobb válasz: Újpest a Mártírok utcában(Újpest központ) van egy Millitary üzlet,ott szerintem fel lehet próbálni!

Újpest a Mártírok utcában(Újpest központ) van egy Millitary üzlet, ott szerintem fel lehet próbálni!

Szeretném a gyöngyfűzéssel kapcsolatos alapokat elsajátítani. Hol van erre lehetőség Szolnokon? Hol van jó"gyöngyös" üzlet?

Legjobb válasz: Ifiházban rémlik, hogy csináltak ilyen kézmûves mindenfélét, érdeklõdj, segítõkészek. :D Esetleg a mûvházban... De nem nehéz, ha egyszer rájössz, menni fog, vannak videók is neten, szóval hajrá. Amúgy Kaolin, Kreatív hobbi, Marianna fonalbolt, Kobra makettes-kreatív bolt, nem tudom melyik hol van, ha még van, a fonalbolt tuti, van honlapjuk is.

Ifiházban rémlik, hogy csináltak ilyen kézmûves mindenfélét, érdeklõdj, segítõkészek. :D Esetleg a mûvházban... De nem nehéz, ha egyszer rájössz, menni fog, vannak videók is neten, szóval hajrá. Amúgy Kaolin, Kreatív hobbi, Marianna fonalbolt, Kobra makettes-kreatív bolt, nem tudom melyik hol van, ha még van, a fonalbolt tuti, van honlapjuk is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mindkettõ hasznos:-)) Mintáról számolós bonyodalmat nem szeretnék, egyébként is az egyszerû, de modern karkötõk és láncok tetszenek. Üdv. J.

Magyarországon hol van Desigual üzlet?

a múlt héten osztogattak szórólapot a Westendben, fog nyílni üzletük?

Legjobb válasz: http://www.legends.hu/ Itt tudsz online is rendelni. Hogy hol van üzletük vagy hol fog nyílni, arról semmit sem tudok.

http://www.legends.hu/ Itt tudsz online is rendelni. Hogy hol van üzletük vagy hol fog nyílni, arról semmit sem tudok.

Hol van Sopronban az IKVA nevü üzlet?

Kérem, utca és házszámot írjatok, mert nem nagyon ismerem Sopront, kb is megfelel!

Legjobb válasz: a paprét tudod hol van? ha igen az elõtt :) ha nem akkor a várkerület felõl ahogy mész vegyük a rossmant kiindulási helynek. mész egyenesen a belváros felé. lesz egy utca befelé. a torna utca nah az téged nem érdekel, mész tovább :d és majd a következõ utcánál fordulsz le jobbra. ott is van zebra de ott még lámpa is van. sajnos pontosan utcanevet nem tudod mondani mert nem soproni vagyok de odajárok suliba és elég jól ismerem. ha még így se tiszta akkor majd mondok mást

a paprét tudod hol van? ha igen az elõtt :) ha nem akkor a várkerület felõl ahogy mész vegyük a rossmant kiindulási helynek. mész egyenesen a belváros felé. lesz egy utca befelé. a torna utca nah az téged nem érdekel, mész tovább :d és majd a következõ utcánál fordulsz le jobbra. ott is van zebra de ott még lámpa is van. sajnos pontosan utcanevet nem tudod mondani mert nem soproni vagyok de odajárok suliba és elég jól ismerem. ha még így se tiszta akkor majd mondok mást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon érthetõen leírtad, szerintem meg fogjuk találni! :) A Google Maps-ban megnéztem a hol van a Paprét, és ha jól értelmezem, az Árpád utcán kell bemenni a Paprét felé.
a várkerület közepe felé, de sopronban, ha megkérdeztek egy embert, õ nagyon szívesen elmondja(:
A kérdező hozzászólása: A lírás alapján megtaláltuk! :) Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy üzlet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!