Találatok a következő kifejezésre: Hol van és olcsó (153 db)

Hol vannak Egerben olcsó és jó bababoltok?

Legjobb válasz: Szia. Én csak a Domus melletti bababoltot tudom ajánlani, mert viszonylag jó árai vannak, sok mindent tartanak, kedvesek az eladók. Itt voltam már én is. Ismerõsöm ajánlotta az SZTK bejárata felõli utcában lévõt is, de az állítólag nem olyan olcsó. Van még egy a Sas u-on az Interspar áruháznál, és végül a Brendon a Mátyás király úton, de az nem olcsó, bár nagyon jó dolgokat árulnak.

Szia. Én csak a Domus melletti bababoltot tudom ajánlani, mert viszonylag jó árai vannak, sok mindent tartanak, kedvesek az eladók. Itt voltam már én is. Ismerõsöm ajánlotta az SZTK bejárata felõli utcában lévõt is, de az állítólag nem olyan olcsó. Van még egy a Sas u-on az Interspar áruháznál, és végül a Brendon a Mátyás király úton, de az nem olcsó, bár nagyon jó dolgokat árulnak.

Szeretnék autót venni kb mennyibe kerül havonta a fenntartása? És szeretném letenni a jogosítványt is hol van pesten olcsó autósiskola ami nem kerül sokba és gyorsan letehetem akár hétvégi tanfolyamon is?

Legjobb válasz: Oda akartam menni elõször vezetni, de parasztok voltak, elhajtottak, nem válaszoltak az emailekre sem, visszatartották az információkat. Majd nem sokkal késõbb az egyik oktatójuk rám rántotta a kormányt miközben szabályosan bicikliztem. Ezt sokszor leírtam már itt, mert szeretném, ha minél több ember tudna az iskola sötét oldaláról, és nem támogatnák õket azzal, hogy odamennek. Az ICC-307 rendszámú Xsara kombival oktató úriembernek nem nevezhetõ egyén nevét, és/vagy elérhetõségét pedig továbbra is várom.

Oda akartam menni elõször vezetni, de parasztok voltak, elhajtottak, nem válaszoltak az emailekre sem, visszatartották az információkat. Majd nem sokkal késõbb az egyik oktatójuk rám rántotta a kormányt miközben szabályosan bicikliztem. Ezt sokszor leírtam már itt, mert szeretném, ha minél több ember tudna az iskola sötét oldaláról, és nem támogatnák õket azzal, hogy odamennek. Az ICC-307 rendszámú Xsara kombival oktató úriembernek nem nevezhetõ egyén nevét, és/vagy elérhetõségét pedig továbbra is várom.
A fenntartásról nem tudok nyilatkozni, többet kéne tudni (kor, lakhely, autó). Én a csepeli autósiskolát tudom ajánlani, gyakorló vezetésen voltam náluk, le a kalappal. Viszont a csigajogsihoz semmiképp ne menj!
A kérdező hozzászólása: Miért ne mennyek oda?
Autó fenntartása: -negyedévente biztosítás ( minél fiatalabb vagy, és friss jogsival, elsõ autóra nagyon sok, hacsak nem te leszel a tulaj, és mondjuk apud-anyud az üzemben tartó, mert akkor lehet az õ nevükre, persze ha nekik is van jogsi és autó) Nekem így 5300Ft a biztosítás, a saját nevemre 4 éves jogsival, elsõ autóként 10.000 ft körül lett volna. -mûszaki vizsga két évente, nekem ez 60e volt tavaly nyáron. -gumi csere õsszel-tavasszal, gumi vásárlás ( a gumi nagyon drága) -apró dolgok (autómosó, ablaktörlõ lapát, égõk, stb... ) -tankolás, na ez az ami még nagyon sok... Nekem a fizumból max 6-7e ft jön ki tankolásra, és nem tudok vele sokáig menni...
Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogyha hosszú idõn keresztül anyuka, apuka nevén futnak az autóid, a Te bonus malus besorolásod ezáltal nem fog nõni. Tehát ha majd 1x saját névre szeretnél autót venni, nulláról fogsz indulni, ami biztosításnál nem igazán elõnyös. Csak egy a lényege, vigyázni nagyon közlekedéskor és kész!
folyt. Kocsi vételár: annyi amennyi :) Átírás: sok dologtól függ, de monjuk 30-40-50e ft. Fenntartás: - bizt.: sok dologtól függ, de mondjuk évi 40e - 100e ft között - súlyadó: szintén sok dologtól függ, mondjuk évi 30e - két évente kötelezõ mûszaki: sok dologtól függ, de mondjuk évente 20e Tehát évente becsengetsz 100 rugót és még 1 métert se mentél. Tankolás: 8literes fogyasztás, és átlagban évi 10e km futással szoktak számolni: 8*100 = 800 -> 800*400(benzin ár) --> 320.000 ft. Évente kötelezõ körök (olajcsere, ez az amaz, néha elromlik valami): sok dologtól függ, mondjuk évi 20-50e Néha fizetõs helyen parkolsz, lemosod a kocsit, mondjuk évi 20e.
Válogathatsz, oda mész ahol jobban haladsz.
Bírom ezt a sok idi*tát "A csigajogsihoz semmiképp ne menj" Szerintem a Csigavérhez menj, 1. a legolcsóbb 2. F*szkalap tanárok mindenhol vannak de itt van a legtöbb tanár tehát a legnagyobb esély arra is hogy normálisat fogsz ki 3. Azért mert valaki kifogott a csigánál egy rossz oktatót nem a csiga a hibás, oktatót is lehet cserélni és ebben is a csiga a legdiszkrétebb... 4. mindenben segítenek, neked csak menni kell és csinálni... Igenis a CSIGAVÉR a legjobb, nem véletlenül közönségnyertes, privátban szívesen írok neked Oktatót is akinél minden elsõre sikerül...
A Rácz kertben a Rencsi bababolt, mindig adnak kedvezményt, még ha egy darabot is vásárolsz.


Hol van Budapesten olcsó méteráru bolt (az I Love Textilen és a Megbolondultunk! -on kívül)?

Imádok varrni, de nem tudom megfizetni a drága anyagokat. Az I Love Textil és Megbolondultunk! összes pesti üzletét ismerem és szeretem, hogy ilyen jó áron vannak ott az anyagok, csak eléggé "speciálisak", pl. egyszín? pamutvászonnal még nem is nagyon találkoztam. Arról nem is beszélve, hogy általában az adott szezon végén érkeznek be a szezonális anyagok, ?sszel meg már nem szeretnék nyári ruhát varrni. :D

Hol tudok Kecskeméten olcsó és jó cuccokat venni? (lány vagyok 14ÉVES) és van olyan üzlet ahol márkás cuccok vannak OLCSÓN?

Legjobb válasz: A Malomban sok jó üzletet találsz nézz szét :D A Jeans Clubban vannak nagyon olcsó cuccok is. Én a NewYorkerben szoktam vásárolni, végülis az sem túl drága. És ott tényleg jó cuccok vannak :)

A Malomban sok jó üzletet találsz nézz szét :D A Jeans Clubban vannak nagyon olcsó cuccok is. Én a NewYorkerben szoktam vásárolni, végülis az sem túl drága. És ott tényleg jó cuccok vannak :)
Mennyire olcsón?
takko, szintén a malomban, vagy a skálában is lehet válogatni az egész jo cuccok közül, ki lehet fogni nem olyan kinaiakat!

Budapest X1. kerületében hol vannak jó (koleszosnak való) kajáldák ahol olcsón lehet enni és még jó is?

Legjobb válasz: Olcso es jo nincs. A minosegert fizetni kell. Ha sajnalod a penzt,akkor csomagolj otthonrol, vagy keszitsd magadnak a kajat vagy fizess be menzara. Egyebkent meg kerdezoskodj a suliban,ki hol eszik.

Olcso es jo nincs. A minosegert fizetni kell. Ha sajnalod a penzt, akkor csomagolj otthonrol, vagy keszitsd magadnak a kajat vagy fizess be menzara. Egyebkent meg kerdezoskodj a suliban, ki hol eszik.
De van olcsó és jó, ezt meg kell cáfolnom ! (Viszont én nem Pesti vagyok )
Attól függ mi számít olcsónak:) Wikinger, Madárfészek, budafoki vagy fehérvári úton a hentes, Eker, Istanbul, Stoczek Menza, gyorséttermek, stb stb
Stoczek menza pl. Van diákmenü, de lehet választani is.
A duna plázánál az OTP mellett a Babér étterem. Nagyon olcsó és rengeteg fajta kaja van.:)
#5 Az a baj, hogy az nem a 11. hanem a 13. kerület:D

Hol van a 3. kerületben jó és megbízható és viszonylag olcsó piercinges?

szeretnék köldök piercinget csináltatni és nemtudom hol található olcsó , és jó piercinges .. és milyen köldök piercinget ajánlanátok ? és mennyibe kerülnek ?

Legjobb válasz: hát elég sok helyen van...h olcsók e, azt nemtudom...de inkább legyen kicsit drágább sztem, minthogy elkú*ják és elfertõzõdjön vagy szarminõségû legyen v mittomén...nézdmeg a a flóriánnál van, vagy volt, lehet hogy már bezárták, és újra nyit majd..nézdmeg majd.

hát elég sok helyen van...h olcsók e, azt nemtudom...de inkább legyen kicsit drágább sztem, minthogy elkú*ják és elfertõzõdjön vagy szarminõségû legyen v mittomén...nézdmeg a a flóriánnál van, vagy volt, lehet hogy már bezárták, és újra nyit majd..nézdmeg majd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!