Találatok a következő kifejezésre: Hol van és (4580 db)

Informatika érettségi, ha meg kell jeleníteni valamit, akkor az mindig hol. Van és index függvény, vagy fkeres? Az miben különbözik?

köszönöm

Legjobb válasz: Az fkeres csak rendezett adatokban keres. Ha tudod használni az indexet és a hol.van-t, akkor az fkeres fölösleges neked az érettségire.

Az fkeres csak rendezett adatokban keres. Ha tudod használni az indexet és a hol.van-t, akkor az fkeres fölösleges neked az érettségire.
az ige coucher futur simple-ben van képzése fõnévi igenév(coucher) + avoir ragjai (-ai, -as, -a, ons, ez, ont) Tehát igy néz ki: je coucherai tu coucheras il/elle/on couchera nous coucherons vous coucherez ils/elles coucheront Akkor használjuk ha valami ajövöben fog történni Remélem segitettem Egy Francia Tanár
bocsánat nem visszahatóként irtam igy más a jelentése de ugyan igy képezzuk a visszahatókat is csak a személyes nézmás után rakjuk a me, te, se, nous, vous, se alakokat

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hol van és mik a feltételei magyarországon annak hogy valaki tankon legyen a személyzet valamelyik tagja?

Legjobb válasz: http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod.. Itt leírják, hol érdeklõdj a lehetséges üres posztokról és mik az alapfeltételek.

http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod.. Itt leírják, hol érdeklõdj a lehetséges üres posztokról és mik az alapfeltételek.


Mostanában (kb.2 napja) nagyon nagyon féltem anyukámat. Ha nincs velem mindig azon aggódok, hogy él-e még. Nagyon rossz így élni. Csak azt várom mindig, hogy hazaérjen. Folyton felhívnám, hogy hol van és mikor jön. Miért van ez? 13/l

Tegnap sírtam miatta, de nem is tudom miért. Nagyon szeretem ?t. Õ az életem értelme. Ha meghalna én nem is tudnék tovább létezni.

Legjobb válasz: Pontosan tudom mit érzel, én is ugyanígy vagyok anyukámmal, csak annyi a különbség hogy én egész életemben így védtem. Sajnos sok a betegsége és ezért védem õt annyira már kicsi korom óta. Hogy ha elmegy valahová akkor egybõl azon agyalok hogy jól van-e nem esett-e baja, ráadásul egy éve egy autó elütötte (nem lett túl nagy baja) és azóta hogyha 1-2 órán keresztül nem hallok róla semmit, akkor egyre idegesebb leszek. (mondjuk az az 1-2 óra sem telik nyugodtan) Az okát hogy nálad ez miért van azt nem tudom, igazából az enyémben sem vagyok teljesen biztos, vagy nem minden okról tudok. Ez egy érzés amit nem lehet lerázni, legalábbis nekem még sose sikerült, de talán nem is baj, véleményem szerint ez azt jelenti hogy te is és én is nagyon szeretjük az anyukánkat és nem akarjuk hogy bajuk essen.

Pontosan tudom mit érzel, én is ugyanígy vagyok anyukámmal, csak annyi a különbség hogy én egész életemben így védtem. Sajnos sok a betegsége és ezért védem õt annyira már kicsi korom óta. Hogy ha elmegy valahová akkor egybõl azon agyalok hogy jól van-e nem esett-e baja, ráadásul egy éve egy autó elütötte (nem lett túl nagy baja) és azóta hogyha 1-2 órán keresztül nem hallok róla semmit, akkor egyre idegesebb leszek. (mondjuk az az 1-2 óra sem telik nyugodtan) Az okát hogy nálad ez miért van azt nem tudom, igazából az enyémben sem vagyok teljesen biztos, vagy nem minden okról tudok. Ez egy érzés amit nem lehet lerázni, legalábbis nekem még sose sikerült, de talán nem is baj, véleményem szerint ez azt jelenti hogy te is és én is nagyon szeretjük az anyukánkat és nem akarjuk hogy bajuk essen.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, sajnálom ami történ anyukáddal. Biztosan nagyon szereted õt:) és köszönöm, hogy írtál.
Van valami különös okod, hogy most ennyire félted? Betegesebb vagy más lett valami? De azért ne nagyon erösitd magadban ezt az érzést, mert valószinüleg semmi alapja, másrészt ha netán meghalna (amit nem kivánok neked), az élet akkor is megy tovább és te is túlélnéd, de biztos nagyon megviselne. NE törd ilyeneken a fejed, mert ennek semmi értelme, a jelenlegi életedet rontod csak az ilyen gondolatokkal.
Jaj egyszer nekem is volt egy ilyen érzésem, mielõtt elmentem volna suliba reggel, úgy hiányzott, mint még soha, pedig ott állt mellettem várta, hogy elinduljak a suliba, már majdnem bõgtem, nagyon szar volt. Akkor úgy otthon maradtam volna :( De utána el is múlt, persze szeretem, nem azt akarom mondani, hogy nem, csak szar lenne, ha minden nap ezt érezném. 16l
Nekem is van ilyen érzésem anyukámmal kapcsolatban állandóan, viszont én 24 éves vagyok, és kicsi korom óta elõtörnek ezek idõnként. Nekem épp ma volt ilyen, hogy hajnalban fent voltam, és az anyukám aludt a másik szobában, és egyszercsak elöntött az fojtogató érzés, hogy mennyire szeretem, és annyira aggódtam nehogy baja legyen (alvás közben), és elsírtam magam, mert tudatosult bennem, hogy mindenkinél jobban szeretem, és hogy milyen hálás vagyok azért, hogy felnevelt. Hogy mennyit szenvedett értem egész életemben, amikor egyedül felnevelt. Mindig csak türelmes volt és adott mindent, amire szükségem volt. Ezek általában így egyszerre törnek fel belõlem, az aggodalommal együtt. Ha nem lesz, valószínûleg nem fogom túlélni. Egyébként nagyon jó egészségnek örvend, amióta élek, soha nem láttam betegnek. 24/N
Ezek a nagyon erõs aggodalmak valószínûleg kis tudatalatti foszlányok, amik kisbaba korotokból maradtak meg, amikor a túlélésetek nagyon kritikusan kötõdött az anyukátokhoz, mert magatokat a legkevésbé sem tudtátok ellátni. És ezeknek a maradványai törnek fel néha a mélybõl ilyenkor. Azért gondolom ezt, mert ha ilyen szintû intenzív érzelmeket, sírást stb.-t vált ki belõletek ez a többnyire megalapozatlan félelem, akkor ez valami nagyon mély ösztönös dolog lehet.
Egy kicsit off... Az én fiam pont ilyen. 10 éves, és kb egy éve folyton aggódik miattam. Amikor elmegy valahová, és én itthon maradok, megkérdezi, hogy jól vagyok-e. A suliból is sokszor telefonált, hogy itthon vagyok-e, jól vagyok-e, stb. Egy kicsit megnyugtató, hogy más is van így, nemcsak az én fiam. Hajlamos vagyok túlreagálni dolgokat, mint ezt is, de már természetesebbnek (próbálom) veszem. Egyszerûen csak nagyon szeret.
Én is pont így vagyok anyukámmal csak én már évek óta.Mindig azon agyalok h ha elmegy akkor hogyan kellene nevelnem a húgomat, vigyázni rá stb. Ha néha ki is borulok akkor azzal vígasztalom magam h már ha meg történt erõsebb leszek :) de remélem ez csak sokára fog megtörténni :) ) Szerintem ha ilyeneket érzel akk próbálj meg minnél több idõt vele tölteni az segíteni fog :)

Telefont nem tudom csatlakoztatni a laptophoz (usb). Nem írja ki sehol hogy hol van. És így nem tudok képeket sem feltölteni. Hol keressem mit tegyek? Telefon: Samsung galaxy mini. Laptop: Samsung.

Köszönöm a válaszokat!18L

Legjobb válasz: Szia. Nekem a Monte csinálja ezt. MSI laptoppal. Annyit ír ki hogy MTP Device driver hiányzik. De a megoldások amik fellelhetõek, semmi sem segít. Így a memóriát csak úgy tudom használni hogy a mem kártyát kiveszem. A Laptop kártyaolvasójába teszem. Nem biztos hogy ez a legjobb megoldás, de eddig nem tudtam rájönni hogy mi a hiba. A mellékelt cd-röl amit kért mindent feltettem. Mégsem jó. Persze lehet hogy a te készülékednek nem ez a gondja.

Szia. Nekem a Monte csinálja ezt. MSI laptoppal. Annyit ír ki hogy MTP Device driver hiányzik. De a megoldások amik fellelhetõek, semmi sem segít. Így a memóriát csak úgy tudom használni hogy a mem kártyát kiveszem. A Laptop kártyaolvasójába teszem. Nem biztos hogy ez a legjobb megoldás, de eddig nem tudtam rájönni hogy mi a hiba. A mellékelt cd-röl amit kért mindent feltettem. Mégsem jó. Persze lehet hogy a te készülékednek nem ez a gondja.
Amikor rádugod a telefont a gépre, felül az értesítési sávot lehúzod, és ott a SD kártya csatlakoztatása vagy valami hasonló. Ha nem megy akkor KIES. http://www.samsung.com/hu/support/usefulsoftware/KIES/JSP

Dr. Bábinszki Ágotáról vélemények? Jó és rossz is. Magánrendelése hol van, és mennyi?

Legjobb válasz: Én csak jót tudok róla írni. 2 gyermeket szültem nála(9 illetve 5 éve),mindkétszer végtelen türelemmel,szeretettel segített. Szerintem kiváló orvos is,nem az a túlaggódós fajta,ultrahang vizsgálatokat tekintve is magasan kvalifikált. Váci úton van magánrendelése,én kb.egy éve voltam nála utoljára,akkor 12 e ft-ot fizettem. Rossz:Sokan járnak hozzá,nem igazán fogad új pácienseket,van,hogy több hétig kell várni egy idõpontra(ha sürgõs természetesen elõre vesz),sokat van külföldön

Én csak jót tudok róla írni. 2 gyermeket szültem nála(9 illetve 5 éve), mindkétszer végtelen türelemmel, szeretettel segített. Szerintem kiváló orvos is, nem az a túlaggódós fajta, ultrahang vizsgálatokat tekintve is magasan kvalifikált. Váci úton van magánrendelése, én kb.egy éve voltam nála utoljára, akkor 12 e ft-ot fizettem. Rossz:Sokan járnak hozzá, nem igazán fogad új pácienseket, van, hogy több hétig kell várni egy idõpontra(ha sürgõs természetesen elõre vesz), sokat van külföldön

NKE-RTK-n a szálló hol van, és mennyit kell érte fizetni? Vagy hogy mûködik a dolog?

Legjobb válasz: Ott van a suli mellett, az egyik melléképület az. Én 2007-2010 között jártam oda és akkor a négyágyas szobáért havi 10.000.-et, a háromágyas zuhanyzós wc-s szobáért havi 14.000.-et kellett fizetni, plussz 500 forint/hó ha hûtõ is volt a szobában. A koli nem kötelezõ, de igény esetén többnyire mindenki kap helyet. Nem egy Hilton, de van wifi, lehet tanulni és bulizni is.

Ott van a suli mellett, az egyik melléképület az. Én 2007-2010 között jártam oda és akkor a négyágyas szobáért havi 10.000.-et, a háromágyas zuhanyzós wc-s szobáért havi 14.000.-et kellett fizetni, plussz 500 forint/hó ha hûtõ is volt a szobában. A koli nem kötelezõ, de igény esetén többnyire mindenki kap helyet. Nem egy Hilton, de van wifi, lehet tanulni és bulizni is.
Elõzõ válaszoló vagyok. Bocsi, de most beugrott valami és valószínû tévedtem az összeggel kapcsolatban, mert mintha az "én idõmben" 6000/10000 lettek volna az összegek, de a lényeg, viszonylag olcsón egy élhetõ koli szobát kap az ember a sulival egy helyen. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Nyugodj meg, biztos keresni fog téged nemsokára.
Mikor történt ez? Mióta nem tudsz róla semmit? Apád nem keresi?
Egész biztosan jól van az anyukád, ne aggódj. És az is biztos, hogy nemsokára keresni fog téged. Lány vagy? Mikor ment el anyukád otthonról?
Próbáld meg elérni rokonoknál, barátoknál, kérdezd meg, ha ismered a kollégáit, hogy náluk van-e! Hívogasd, hátha hamar meggondolja magát. Ha még mindig nem került elõ, beszéld meg ofõddel, holnap úgyis hétfõ - minél hamarabb, mert biztos tud mondani valamit, megnyugtatásul meg valami tippet, hogyan tovább. (Anno velem is megesett, csak akkor kb. 6 éves voltam, hogy anyám annyira megharagudott meg meg akart lepni, hogy pár órára lelépett - ami akkor örökkévalóságnak tûnt. Aztán visszajött.)
Be kéne jelenteni az eltûnését, de nem neked, az apádnak. Õ nem csinál semmit?
Ha nem éred el, nincs se rokonoknál se barátainál, keresd fel a rendõrséget vagy valami hasonló hivatalt. Ilyen idõben, ha nem tudja hol meghúzni magát, könnyen eshet baja. De nyugodj meg, biztosan valamelyik rokonánál van.
Nyugodtan elmondhatod, sõt, szerintem az osztályfõnöködnek is mondd el, rá is tartozik, hogy miért változtál meg.
A kérdező hozzászólása: Privátot is írtam már neki sms-t is küldtem de semmi. Még annyi hogy ezt szerintetek elmondjam a barátaimnak mert furcsálják hogy mostanában olyan letört vagyok.
Írj neki privit, lehet, hogy a falán azért nem válaszol, mert ott látható és nem akar nyilvánosan levelezni. A felnõttek egyébként egészen furán tudnak viselkedni idõnként. Még azt is el tudom képzelni, hogy azért nem válaszol neked, mert annyira hiányzol neki, hogy csak rosszabb lenne neki. Mi, felnõttek olyan ostobák tudunk lenni néha... Fel a fejjel, gondolj arra, hogy megvan az anyukád és jól van. Írj neki, elõbb-utóbb úgyis válaszolni fog, végülis az anyukád, te meg a fia vagy. Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled, tényleg... :-(
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek és hiába próbálom felvenni vele a kapcsolatot nem válaszol már az üzenõfalát is teleírkálltam de semmi válasz.
Szia. Sajnálom, ami veled történt. Hidd el, sírni nem szégyen. Én a te helyedben már tuti full kiborultam volna. Miért nem próbálod meg felvenni vele a kapcsolatot? Mondjuk facebookon?? Sok sikert!:-)
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok és már Apám kereste mindenhol.Már szóltunk a rendõrségnek is és minden rokonnál érdeklõdtünk de senki sem tud semmit.Csak épp ma tudtam meg hogy Miskolcon van mert apám lenyomozta a facebook-os ip címét.Egy kicsit megnyugodtam mert nem lehet nagy baja ha internethozzáférése van de ez sajnos azt is jelenti hogy munkát is talált és akkor nem fog felkeressni. :( És az a legszarabb hogy néha csak úgy ok nélkül sírva fakadok mert nagyon szeretem õt és nem tudom mivel magyarázni mert ezt nem akarom elmondani senkinek.
ne aggódj, biztosan csak idõre van szüksége, nesokára jelentkezik! kitartás!
Ofõdnek mondd el, legalább õ tudja, hogy miért vagy annyira pocsékul, esetleg miért teljesítesz rosszul. (Sajnos én egy szomorú példát tudok; egy volt osztálytársamnak meghalt a nagymamája, aki nevelte, nagyon-nagyon maga alatt volt, de beszorította a száját, nem hogy a legjobb barátjának, hanem ofõnknek sem mondta el. Aztán másnap egy tanár, aki nem tudott semmit, kihívta felelni, jól befenyítette és hozzávágott egy egyest, mert "biztos lesz.rta a tanulást". Szóval jobb legalább ofõnek szólni, hogy ne bánthassanak mások.) Remélem, hamar megoldódik és hazamegy vagy legalább jelez neked, mit hogyan és mikor.. Meg, közeli barátoknak, elmondhatod. Azért mégiscsak, hátha tudnak erõsíteni lélekben, van kihez odamenni. Sírni pedig nem szégyen, akkor sem ha fiú vagy. Én is szoktam, ha muszáj.

A City ville-ben a területet kell bővíteni, permits. Hogy működik? A build menüben hol van? És hogy van az egész megoldása, mert nincs már üres terület, mit kell tennem?

Legjobb válasz: A szomszédaidnak kell küldened a free gift-ben és ha õk vissza küldik akkor lesz csak. Aztán a telek növelésnél ki van irva,hogy mennyi pénz és menyi permits kell.

A szomszédaidnak kell küldened a free gift-ben és ha õk vissza küldik akkor lesz csak. Aztán a telek növelésnél ki van irva, hogy mennyi pénz és menyi permits kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!