Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak a pontok a pasin (2 db)

Pasiknak ha van hol van a G pontjuk?

Legjobb válasz: "A G-pont Nemcsak a nõknek van G-pontja. A férfi prosztatája – a dió méretû mirigy a húgyhólyagja alatt – a legtutibb tipp, ha le akarod venni a lábáról az ágyban. Orális szex vagy közösülés közben helyezd két ujjadat a srác heréi és ánusza között található sima felületû bõrrészre. „Ilyenkor a prosztata az ujjad fölött helyezkedik el, mélyebben a pasi testében – mondja a szexológus. – Így, ha egy kis nyomást helyezel erre a területre, indirekt módon a G-pontját izgatod.” Amikor úgy érzed, hogy közeledik az orgazmushoz, ritmusosan nyomkodd ezt a részt (másodpercenként egy nyomás), amíg el nem élvez. Ennél is intenzívebb stimuláció, ha az egyik ujjadat az ánuszába helyezed. Elõször keltsd fel az érdeklõdését azzal, hogy az ujjad hegyével a hátsó bejáratán körözöl, amikor éppen misszionárius pózban dolgozik rajtad. „Ha nem mondja, hogy inkább ne csináld, és az erekciója sem hanyatlik, valószínûleg élvezi a helyzetet” – állítja a Cosmo szakértõje. Következõ lépésként kérdezz rá, hogy beljebb kerülhetsz-e a nyíláson. Ha benne van, használj síkosítót (fontos, hogy mindenképpen rövid körmökkel vágj bele az akcióba), óvatosan dugd be az ujjad 5 centire, és hajlítsd be elõre, amíg egy kerek szövetgumót nem tapintasz – ez a prosztatája. Finoman ütögesd vagy az ujjad hegyével cirógasd körbe. „Aztán fokozatosan kísérletezz vele gyorsabb ütemmel és erõsebb masszírozással” – javasolja a szakértõ. Mindig ellenõrizd, hogy tetszik-e a barátodnak, amit éppen csinálsz." Forrás:http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/szex_szerelem/szexi/a_pas..

"A G-pont Nemcsak a nõknek van G-pontja. A férfi prosztatája – a dió méretû mirigy a húgyhólyagja alatt – a legtutibb tipp, ha le akarod venni a lábáról az ágyban. Orális szex vagy közösülés közben helyezd két ujjadat a srác heréi és ánusza között található sima felületû bõrrészre. „Ilyenkor a prosztata az ujjad fölött helyezkedik el, mélyebben a pasi testében – mondja a szexológus. – Így, ha egy kis nyomást helyezel erre a területre, indirekt módon a G-pontját izgatod.” Amikor úgy érzed, hogy közeledik az orgazmushoz, ritmusosan nyomkodd ezt a részt (másodpercenként egy nyomás), amíg el nem élvez. Ennél is intenzívebb stimuláció, ha az egyik ujjadat az ánuszába helyezed. Elõször keltsd fel az érdeklõdését azzal, hogy az ujjad hegyével a hátsó bejáratán körözöl, amikor éppen misszionárius pózban dolgozik rajtad. „Ha nem mondja, hogy inkább ne csináld, és az erekciója sem hanyatlik, valószínûleg élvezi a helyzetet” – állítja a Cosmo szakértõje. Következõ lépésként kérdezz rá, hogy beljebb kerülhetsz-e a nyíláson. Ha benne van, használj síkosítót (fontos, hogy mindenképpen rövid körmökkel vágj bele az akcióba), óvatosan dugd be az ujjad 5 centire, és hajlítsd be elõre, amíg egy kerek szövetgumót nem tapintasz – ez a prosztatája. Finoman ütögesd vagy az ujjad hegyével cirógasd körbe. „Aztán fokozatosan kísérletezz vele gyorsabb ütemmel és erõsebb masszírozással” – javasolja a szakértõ. Mindig ellenõrizd, hogy tetszik-e a barátodnak, amit éppen csinálsz." Forrás:http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/szex_szerelem/szexi/a_pas..
A vastagbelben van az a kis "pontocska" okké h jo lehet de kösz az én seggembe ne turkáljon senki sem:D

Hol van(nak) azok a pontok a pasin ahol megőrül ha a lány nyalja, csókolja, ráliheg kicsit?

pl egy séta közben amit megejthetek, nem a nemi szerre gondoltam, hanem pl. nyak és ilyenek, am izgató nekik, a pasinak

Legjobb válasz: pl: nyak, fülcimpák, akár az ujjakat is lehet érzékien nyalni... vállak esetleg

pl: nyak, fülcimpák, akár az ujjakat is lehet érzékien nyalni... vállak esetleg
A fül mögött, ha nagyon finoman beletúrsz a hajába mondjuk attól csak kirázza a hideg de az is lehet nagyon jó, nyak de az is finoman.
Elöl a nyaknál finoman harapdálni csokolgatni a nyakát, fülét teljeen feltérképezni, finoman puszilni atotl kirázza a hideg.Én az alkarját markolom és harapdálom meg egyböl érzi mernnyire kivánom.
Suttogj a fülébe vagy a nyakába, de ha az utóbbit választod, akkor kicsit erõteljesebben fújd ki beszéd közben a levegõt a hatás érdekében. Ez 100% :) Hajrá !
néhány tipp amitõl a gatyámba élveznék;) fül harapdálása, utána kinyalása, de ez a csajokat is bepörgeti, ujjak szopogatása miközben a párja szemébe néz, vagy puszi rájuk, ha egy lány vadul letámadja és ellentmondást nemtûrõen kiszívja a nyakamat, csókolózás közben 2 kézzel megmarkolja a fenekem, vagy az ujjaival közéjük nyúl a gát környékére, esetleg ha kevesebb a forgalom lehúzza a sliccem és ha hosszúak a körmei végigsimít velük a golyóimon. Ennyi jutott most hirtelen az eszembe
A leghatásosabb, hogyha megkéred h feküdjök le az ágyra hanyatt és bekötöd a szemét így "váratlanul" éri miket mûvelsz vele :) Ajánlom neked a nyakára és a füle tövére (nagyon a tövére) kicsit nedves puszikat. És sóhajtozz rá a nedvességre. Kezdj szuszogni a fülébe közbe cirógasd a testét (ezt nem igazán ajánlatos utcán csinálni, inkább otthon) :D Ezek a módszerek mindig bevállnak :) ) cukorfalat
A kérdező hozzászólása: még még még!!! :)
ha a tarkojától felfele beletusrz a hajába..bárhol a kár fülnél akár tarkonál tuti kirázza a hideg és kedvet kap;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!