Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak a pontok a (49 db)

?
Térd, a comb (belsõ része fõleg), gyomorszáj, bordák(fõleg a lengõbordák), hónalj, "a mogyik":D, nyak, torok, halánték, állkapocs, fül, szem. Most hirtelen ennyi jut eszembe. :D
Legtöbb embernek az agya a gyenge pontja.
júúj Utolsó. mintha magam olvastam volna :) ) amúgy tényleg a fentebb említettek :) és megnézném amit Neji írt!
Tényleg sok van, de az "érdemes" támadhatóak a szem, a fül, az orr, a nyak (ádámcsutka), férfiaknál a heretájék, a térd és lábfej(rüszt).
Chin Na technikákat nézd meg:)
Sok van..:D Hasba inkább szúrás kell<---ne próbáld ki mert nem tudod, h kell és eltörnéd csak az ujjaid.
Nem mondanám, hogy a hasba vágás nagyon fáj, inkább azért [email protected] mert ha gyomorszájon kap akkor nem kapsz levegõt és itt haltál meg.Amúgy szerintem:[email protected], has, nyak.
A kérdező hozzászólása: Hát pl, hogyha hasba rúgsz/vágsz valakit, akkor annak fájni fog (persze személyfüggõ). És ez pl gyenge pont (gondolom én). Remélem így érthetõ. :)
Például a test egyik legfájdalmasabb gyengepontja a gyomorszáj. Ha valakit ott eléggé erõsen ott megütsz akkor az nem épp egy kellemes érzés. Van egy másik gyengepont is ami a nyaknál helyezkedik el. Ezt úgy tudod kitapintani, hogy megfogod a tenyereddel a nyakát úgyhogy a ujjvégeid kb a gerincné legenek (ha veled szemben van akkor lehetõleg a nyak jobb oldalán keresd XD) és a hüvejkujjad pedik tedd fülcimpa tövéhet. Kb itt a pont. Igy nehéz elmagyarázni de aki ismeri az tud. Amugy ha ezt a pontot erõsebben megnyomod akkor az ellenfél úuygomd erõtlen lesz. persze ha elengeded akkor már nem

Hol van a nőknek a G-pontjuk?

kb. milyen mélyre kell behatolni, h érezze h izgatom (cm) a G-pontját, fennt lennt, vagy, hogy találom meg könnyen?

Legjobb válasz: F mellett

F mellett
Olyan 3-4-5 cm-re lehet a hasfalon, a köldök alatt. Benyúlsz a középsõ ujjaddal és az ujjaddal úgy csinálsz mintha hívogatnál vkit. Ilyen kis gumót kell hogy érezz, rücskös gumót. A lány elõször pisilési ingert fog érezni, majd ez idõvel (nem sok) átváltozik jó érzéssé.
Felfelé van(hasi oldal) és ahogy felnyúlsz a G-pontjánál érzed h más tapintású( szivacsosnak mondanám) és ha azt elkezded a lánynak simizni akkor érezni fogja h jó. Am meg olyan 5-6 cm

Hol vannak a férfaknál a legérzékenyebb pontok?

hol vannak a férfiaknak az erogén zónái? azt szereti,ha a nyakát meg a fülét csókolgatom,de nagyon tapasztalatlan vagyok és nem tudom,hogy hol lehet még kényeztetni.

Legjobb válasz: Férfaknál? Arról az állatról még nem hallottam. XD

Férfaknál? Arról az állatról még nem hallottam. XD
A kérdező hozzászólása: jajj nah férfiak bocsi siettem:)
A bal mellbimbó felett pontosan 2 milliméterrel!
Nemis, mert 3 mm-re:)
köldök alatt 20 cm-re ez tuti tipp
Szerintem a fitymaféknél. (meg a söröskorsónál :D)
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat vártam de mindegy.

Hol van a lányoknak a G pontjuk? (nem a shoppinG)

Legjobb válasz: Elküldtem priviben a részletes leírást. :)

Elküldtem priviben a részletes leírást. :)
Google nevû dolog nem létezik, ne is keresd, úgysem találod meg.
" Elküldtem priviben a részletes leírást. :) " Nekem is :)
Nekem is küldj már egy részletes leírást:)
Mindenkinek küldtem, aki kérte. :) Visszajelzéseket szívesen veszek! :)
nekem is küldj légyszi :)

Hol vannak a régi rendszer visszaállítási pontok?

Windows 7 pro, csak egy 2 nappal ezelőtti pontot ajánl fel, de már akkor is rossz volt, én 2 évvel ezelőtti állapotba akarom visszaállítani azt hogy lehet?

Legjobb válasz: Rendszervisszaállítás>tovább>pipáld be a további visszaállítási pontok megjelenítését nekem ott hoz egy 3 éves lemezkép visszaállítási pontot hátha neked is van vmi ilyesmi.

Rendszervisszaállítás>tovább>pipáld be a további visszaállítási pontok megjelenítését nekem ott hoz egy 3 éves lemezkép visszaállítási pontot hátha neked is van vmi ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: OK megnézem.

Hol van a nõk és hol a férfiak G-pontja?

Legjobb válasz: a férfiak G-pontja a sörben a nõit emberfia még nem tudta helyileg meghatározni

a férfiak G-pontja a sörben a nõit emberfia még nem tudta helyileg meghatározni
A nõk G-pontja a "shoppinG" szó végén van ;)
Pina, segg.
fura dolog, ha a férfinek a seggét piszkálják, nem? :D
Lehet azé nem találom, mert utálom a sört???? :D megyek veszek pár dobozzal...
A nönek a hüvely hasfelöli részén. A férfinak a prosztatàjuk amit kivülrõl illetve jobban belülrõl lehet masszirozni. Ha fura ha nem nem semmi élmény màr csak a làtvànya sem mikor igy élvez el egy pasi....rendkìvüli sorozatos orgazmusokat tudnak igy elérni...van aki a pénisz érintèse nélkül is akár, de azt gyakorolni kell..... Ja és aki azt gondolja h buzzancs dolog az buta mert ezt nõk csinàljàk a 100% hetero pàrjuknak és sajnàlhatja h kimarad a szex magasfokàbol...

Hol van a férfiak G-pontja?

Állítólag végbélen kersztül érhet? el, de nem tudom, ez tényleg így van-e, és pontosan hol.

Legjobb válasz: Állítólag a lányok nem pukiznak... Nincs férfinak G pontja, inkább olvass Wikipédián róla, mielõtt leégeted magad!

Állítólag a lányok nem pukiznak... Nincs férfinak G pontja, inkább olvass Wikipédián róla, mielõtt leégeted magad!
Hát a 3 nevû pasiknak a nevük közepén, ha G betûs az elsõ keresztneve és azt rövidítve írja le.
a gátnál is van vmi ilyesmi..
A nõk szájpadlásán!
Tatabányán egy eldugott kis házban
Végbélen keresztül érhetõ el, tulajdonképpen a prosztata az. Nõknél a G-pont a prosztata visszafejlõdött formája, ami embriókorban alakul ki. De neten bõvebb forrásokat is találsz szerintem.

Vak lennék? Az 1-es Liberoban hol van a Libero Klub kód? Vagy ezt is kivették a pontokat érő pelusok közül?

Legjobb válasz: Az a Baby Soft newborn, ugye? A liberó klub felhasználási feltételei között az van, hogy 1 pontot ér. http://www.libero.hu/hu-hu/Lablec/Felhasznalasi-feltetelek/

Az a Baby Soft newborn, ugye? A liberó klub felhasználási feltételei között az van, hogy 1 pontot ér. http://www.libero.hu/hu-hu/Lablec/Felhasznalasi-feltetelek/
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt láttam én is. Most töltöttem fel egy csomó kódot, 5-ös és 6-os pelusokat, plusz még szerettem volna feltölteni az 1-es pelus kódját is, de nem találom belül a csomagolásban. A többi pelusnál a nyitónál szokott lenni, ennek meg már kifordítottam a zacskóját, de nincs benne. Nem azért a pár pontért, de azért mégis. Pedig újonnan vásárolt pelusok, hét hetes a babám.
Akkor írjál nekik, hamar válaszolni fognak, és segítenek majd megoldani a problémát! Ebbõl a szempontból elég korrektek!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi!

Hol van a G-pontom? Hogy találom meg? Hogy lehet izgatni, és milyen pózok a legalkalmasabbak erre?

Legjobb válasz: kutyapóz, kutyapóz és kutyapóz:D az tuti megtalálja a g-pontodat és aztán...

kutyapóz, kutyapóz és kutyapóz:D az tuti megtalálja a g-pontodat és aztán...
Írd be a bal oldalt lévõ 'menü' alatti keresõbe azt, hogy G-pont ;) Sok mindent fogsz találni :)

Pasiknak ha van hol van a G pontjuk?

Legjobb válasz: "A G-pont Nemcsak a nõknek van G-pontja. A férfi prosztatája – a dió méretû mirigy a húgyhólyagja alatt – a legtutibb tipp, ha le akarod venni a lábáról az ágyban. Orális szex vagy közösülés közben helyezd két ujjadat a srác heréi és ánusza között található sima felületû bõrrészre. „Ilyenkor a prosztata az ujjad fölött helyezkedik el, mélyebben a pasi testében – mondja a szexológus. – Így, ha egy kis nyomást helyezel erre a területre, indirekt módon a G-pontját izgatod.” Amikor úgy érzed, hogy közeledik az orgazmushoz, ritmusosan nyomkodd ezt a részt (másodpercenként egy nyomás), amíg el nem élvez. Ennél is intenzívebb stimuláció, ha az egyik ujjadat az ánuszába helyezed. Elõször keltsd fel az érdeklõdését azzal, hogy az ujjad hegyével a hátsó bejáratán körözöl, amikor éppen misszionárius pózban dolgozik rajtad. „Ha nem mondja, hogy inkább ne csináld, és az erekciója sem hanyatlik, valószínûleg élvezi a helyzetet” – állítja a Cosmo szakértõje. Következõ lépésként kérdezz rá, hogy beljebb kerülhetsz-e a nyíláson. Ha benne van, használj síkosítót (fontos, hogy mindenképpen rövid körmökkel vágj bele az akcióba), óvatosan dugd be az ujjad 5 centire, és hajlítsd be elõre, amíg egy kerek szövetgumót nem tapintasz – ez a prosztatája. Finoman ütögesd vagy az ujjad hegyével cirógasd körbe. „Aztán fokozatosan kísérletezz vele gyorsabb ütemmel és erõsebb masszírozással” – javasolja a szakértõ. Mindig ellenõrizd, hogy tetszik-e a barátodnak, amit éppen csinálsz." Forrás:http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/szex_szerelem/szexi/a_pas..

"A G-pont Nemcsak a nõknek van G-pontja. A férfi prosztatája – a dió méretû mirigy a húgyhólyagja alatt – a legtutibb tipp, ha le akarod venni a lábáról az ágyban. Orális szex vagy közösülés közben helyezd két ujjadat a srác heréi és ánusza között található sima felületû bõrrészre. „Ilyenkor a prosztata az ujjad fölött helyezkedik el, mélyebben a pasi testében – mondja a szexológus. – Így, ha egy kis nyomást helyezel erre a területre, indirekt módon a G-pontját izgatod.” Amikor úgy érzed, hogy közeledik az orgazmushoz, ritmusosan nyomkodd ezt a részt (másodpercenként egy nyomás), amíg el nem élvez. Ennél is intenzívebb stimuláció, ha az egyik ujjadat az ánuszába helyezed. Elõször keltsd fel az érdeklõdését azzal, hogy az ujjad hegyével a hátsó bejáratán körözöl, amikor éppen misszionárius pózban dolgozik rajtad. „Ha nem mondja, hogy inkább ne csináld, és az erekciója sem hanyatlik, valószínûleg élvezi a helyzetet” – állítja a Cosmo szakértõje. Következõ lépésként kérdezz rá, hogy beljebb kerülhetsz-e a nyíláson. Ha benne van, használj síkosítót (fontos, hogy mindenképpen rövid körmökkel vágj bele az akcióba), óvatosan dugd be az ujjad 5 centire, és hajlítsd be elõre, amíg egy kerek szövetgumót nem tapintasz – ez a prosztatája. Finoman ütögesd vagy az ujjad hegyével cirógasd körbe. „Aztán fokozatosan kísérletezz vele gyorsabb ütemmel és erõsebb masszírozással” – javasolja a szakértõ. Mindig ellenõrizd, hogy tetszik-e a barátodnak, amit éppen csinálsz." Forrás:http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/szex_szerelem/szexi/a_pas..
A vastagbelben van az a kis "pontocska" okké h jo lehet de kösz az én seggembe ne turkáljon senki sem:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!