Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak a pontok (49 db)

Hol vannak a régi rendszer visszaállítási pontok?

Windows 7 pro, csak egy 2 nappal ezelőtti pontot ajánl fel, de már akkor is rossz volt, én 2 évvel ezelőtti állapotba akarom visszaállítani azt hogy lehet?

Legjobb válasz: Rendszervisszaállítás>tovább>pipáld be a további visszaállítási pontok megjelenítését nekem ott hoz egy 3 éves lemezkép visszaállítási pontot hátha neked is van vmi ilyesmi.

Rendszervisszaállítás>tovább>pipáld be a további visszaállítási pontok megjelenítését nekem ott hoz egy 3 éves lemezkép visszaállítási pontot hátha neked is van vmi ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: OK megnézem.

Hol van a nõk és hol a férfiak G-pontja?

Legjobb válasz: a férfiak G-pontja a sörben a nõit emberfia még nem tudta helyileg meghatározni

a férfiak G-pontja a sörben a nõit emberfia még nem tudta helyileg meghatározni
A nõk G-pontja a "shoppinG" szó végén van ;)
Pina, segg.
fura dolog, ha a férfinek a seggét piszkálják, nem? :D
Lehet azé nem találom, mert utálom a sört???? :D megyek veszek pár dobozzal...
A nönek a hüvely hasfelöli részén. A férfinak a prosztatàjuk amit kivülrõl illetve jobban belülrõl lehet masszirozni. Ha fura ha nem nem semmi élmény màr csak a làtvànya sem mikor igy élvez el egy pasi....rendkìvüli sorozatos orgazmusokat tudnak igy elérni...van aki a pénisz érintèse nélkül is akár, de azt gyakorolni kell..... Ja és aki azt gondolja h buzzancs dolog az buta mert ezt nõk csinàljàk a 100% hetero pàrjuknak és sajnàlhatja h kimarad a szex magasfokàbol...

Hol van a férfiak G-pontja?

Állítólag végbélen kersztül érhet? el, de nem tudom, ez tényleg így van-e, és pontosan hol.

Legjobb válasz: Állítólag a lányok nem pukiznak... Nincs férfinak G pontja, inkább olvass Wikipédián róla, mielõtt leégeted magad!

Állítólag a lányok nem pukiznak... Nincs férfinak G pontja, inkább olvass Wikipédián róla, mielõtt leégeted magad!
Hát a 3 nevû pasiknak a nevük közepén, ha G betûs az elsõ keresztneve és azt rövidítve írja le.
a gátnál is van vmi ilyesmi..
A nõk szájpadlásán!
Tatabányán egy eldugott kis házban
Végbélen keresztül érhetõ el, tulajdonképpen a prosztata az. Nõknél a G-pont a prosztata visszafejlõdött formája, ami embriókorban alakul ki. De neten bõvebb forrásokat is találsz szerintem.

Vak lennék? Az 1-es Liberoban hol van a Libero Klub kód? Vagy ezt is kivették a pontokat érő pelusok közül?

Legjobb válasz: Az a Baby Soft newborn, ugye? A liberó klub felhasználási feltételei között az van, hogy 1 pontot ér. http://www.libero.hu/hu-hu/Lablec/Felhasznalasi-feltetelek/

Az a Baby Soft newborn, ugye? A liberó klub felhasználási feltételei között az van, hogy 1 pontot ér. http://www.libero.hu/hu-hu/Lablec/Felhasznalasi-feltetelek/
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt láttam én is. Most töltöttem fel egy csomó kódot, 5-ös és 6-os pelusokat, plusz még szerettem volna feltölteni az 1-es pelus kódját is, de nem találom belül a csomagolásban. A többi pelusnál a nyitónál szokott lenni, ennek meg már kifordítottam a zacskóját, de nincs benne. Nem azért a pár pontért, de azért mégis. Pedig újonnan vásárolt pelusok, hét hetes a babám.
Akkor írjál nekik, hamar válaszolni fognak, és segítenek majd megoldani a problémát! Ebbõl a szempontból elég korrektek!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi!

Hol van a G-pontom? Hogy találom meg? Hogy lehet izgatni, és milyen pózok a legalkalmasabbak erre?

Legjobb válasz: kutyapóz, kutyapóz és kutyapóz:D az tuti megtalálja a g-pontodat és aztán...

kutyapóz, kutyapóz és kutyapóz:D az tuti megtalálja a g-pontodat és aztán...
Írd be a bal oldalt lévõ 'menü' alatti keresõbe azt, hogy G-pont ;) Sok mindent fogsz találni :)

Pasiknak ha van hol van a G pontjuk?

Legjobb válasz: "A G-pont Nemcsak a nõknek van G-pontja. A férfi prosztatája – a dió méretû mirigy a húgyhólyagja alatt – a legtutibb tipp, ha le akarod venni a lábáról az ágyban. Orális szex vagy közösülés közben helyezd két ujjadat a srác heréi és ánusza között található sima felületû bõrrészre. „Ilyenkor a prosztata az ujjad fölött helyezkedik el, mélyebben a pasi testében – mondja a szexológus. – Így, ha egy kis nyomást helyezel erre a területre, indirekt módon a G-pontját izgatod.” Amikor úgy érzed, hogy közeledik az orgazmushoz, ritmusosan nyomkodd ezt a részt (másodpercenként egy nyomás), amíg el nem élvez. Ennél is intenzívebb stimuláció, ha az egyik ujjadat az ánuszába helyezed. Elõször keltsd fel az érdeklõdését azzal, hogy az ujjad hegyével a hátsó bejáratán körözöl, amikor éppen misszionárius pózban dolgozik rajtad. „Ha nem mondja, hogy inkább ne csináld, és az erekciója sem hanyatlik, valószínûleg élvezi a helyzetet” – állítja a Cosmo szakértõje. Következõ lépésként kérdezz rá, hogy beljebb kerülhetsz-e a nyíláson. Ha benne van, használj síkosítót (fontos, hogy mindenképpen rövid körmökkel vágj bele az akcióba), óvatosan dugd be az ujjad 5 centire, és hajlítsd be elõre, amíg egy kerek szövetgumót nem tapintasz – ez a prosztatája. Finoman ütögesd vagy az ujjad hegyével cirógasd körbe. „Aztán fokozatosan kísérletezz vele gyorsabb ütemmel és erõsebb masszírozással” – javasolja a szakértõ. Mindig ellenõrizd, hogy tetszik-e a barátodnak, amit éppen csinálsz." Forrás:http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/szex_szerelem/szexi/a_pas..

"A G-pont Nemcsak a nõknek van G-pontja. A férfi prosztatája – a dió méretû mirigy a húgyhólyagja alatt – a legtutibb tipp, ha le akarod venni a lábáról az ágyban. Orális szex vagy közösülés közben helyezd két ujjadat a srác heréi és ánusza között található sima felületû bõrrészre. „Ilyenkor a prosztata az ujjad fölött helyezkedik el, mélyebben a pasi testében – mondja a szexológus. – Így, ha egy kis nyomást helyezel erre a területre, indirekt módon a G-pontját izgatod.” Amikor úgy érzed, hogy közeledik az orgazmushoz, ritmusosan nyomkodd ezt a részt (másodpercenként egy nyomás), amíg el nem élvez. Ennél is intenzívebb stimuláció, ha az egyik ujjadat az ánuszába helyezed. Elõször keltsd fel az érdeklõdését azzal, hogy az ujjad hegyével a hátsó bejáratán körözöl, amikor éppen misszionárius pózban dolgozik rajtad. „Ha nem mondja, hogy inkább ne csináld, és az erekciója sem hanyatlik, valószínûleg élvezi a helyzetet” – állítja a Cosmo szakértõje. Következõ lépésként kérdezz rá, hogy beljebb kerülhetsz-e a nyíláson. Ha benne van, használj síkosítót (fontos, hogy mindenképpen rövid körmökkel vágj bele az akcióba), óvatosan dugd be az ujjad 5 centire, és hajlítsd be elõre, amíg egy kerek szövetgumót nem tapintasz – ez a prosztatája. Finoman ütögesd vagy az ujjad hegyével cirógasd körbe. „Aztán fokozatosan kísérletezz vele gyorsabb ütemmel és erõsebb masszírozással” – javasolja a szakértõ. Mindig ellenõrizd, hogy tetszik-e a barátodnak, amit éppen csinálsz." Forrás:http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/szex_szerelem/szexi/a_pas..
A vastagbelben van az a kis "pontocska" okké h jo lehet de kösz az én seggembe ne turkáljon senki sem:D

Lányoknak hol van a G pontjuk?

Legjobb válasz: Ha van, akkor a hüvelyen belül mintegy 2,5-5 cm-re helyezkedik el, annak elülsõ falán. Aki nincs izgalmi állapotban, nem képes érezni az ujjával ezt a csupán borsó nagyságú részt. Szexuális izgalom hatására azonban a pont növekszik, egy kisebb pénzérme nagyságához hasonló méretûvé is válhat. Másrészrõl ténylegesen nem pontról van szó, hanem inkább egy kis zónáról. Ha fel akarja fedezni, és megpróbála megtalálni, hol van, észre fogja venni, hogy a hüvely fala általában sima és selymes tapintású. Ám a G-pont - zóna kissé durvább felületû, némileg hasonlóan egy dió héjának érdességéhez

Ha van, akkor a hüvelyen belül mintegy 2, 5-5 cm-re helyezkedik el, annak elülsõ falán. Aki nincs izgalmi állapotban, nem képes érezni az ujjával ezt a csupán borsó nagyságú részt. Szexuális izgalom hatására azonban a pont növekszik, egy kisebb pénzérme nagyságához hasonló méretûvé is válhat. Másrészrõl ténylegesen nem pontról van szó, hanem inkább egy kis zónáról. Ha fel akarja fedezni, és megpróbála megtalálni, hol van, észre fogja venni, hogy a hüvely fala általában sima és selymes tapintású. Ám a G-pont - zóna kissé durvább felületû, némileg hasonlóan egy dió héjának érdességéhez
A ShoppinG szó végén :-)))))) Bocsi, de amúgy tényleg , ahol az elsõ válaszoló írta :-)))
az elsõ hozzászóló tökéletesen leírta grat hozzá kérdezõ azt vedd alapul!
Nekem olyan 2-3 cm-nyire van és felizgatás nélkül is érezhetõ érdes felület.
Az F-pont után.
Elülsõ?
off

Hol van a G-pontom?

Olvasgattam már a témában, és masztizás során próbáltam megkeresni, de egyszer?en nem találom! Elvileg ha a G-pontot izgatom, eleinte pisilési inger van, ami egy id? után átcsap egy fantasztikus érzésbe, és végül orgazmusba. Na most én találtam egy pontot, amelyett izgatva pisilési ingerem volt, de nem történt azon kívül semmi, pedig sokáig izgattam. De amúgy is sima felület? volt, a G-pont pedig érdes. Kérlek segítsetek, hogy találhatnám meg!

Legjobb válasz: nézd meg a G-Portált, hasonló témában vannak rajta cikkek

nézd meg a G-Portált, hasonló témában vannak rajta cikkek
Hol laksz? legalább megyét írj!)? Ha közel, akkor átmegyek, és megkeressük... :)
a H-pont mellett
Ha a nõ a hátán fekszik, akkor a G pontja (Grafenberg pont) a hüvelyének felsõ részén, kb. 3, 5-4 cm-re található. A G Pont izgatásával érik el a nõk a legélvezetesebb orgazmust. A hüvely ezen részének a tapintása is más, kicsit érdes, nem olyan sima, mint máshol, és ha izgatják, szivacsossá válik. A nõk a G pont orgazmus után még 15-30 percig eufórikus gyönyörben úsznak, ekkor halk sóhajtásokon és mosolygáson kívül ne várj tõlük sok minden mást... G pont módszer Dugd az ujjad 5-8 cm-re a nõ hüvelyébe, és mozgasd körbe-körbe. Ez akkor a legélvezetesebb egy nõnek, ha ugyanolyan erõsen nyomod az ujjad a hüvelyének minden részéhez. Ha ezt már csináltad egy ideig, akkor kezdd el KICSIT erõsebben nyomni az ujjad a méhe felé, de továbbra is mozgasd körkörösen az ujjad, mint eddig. Aztán hagyd abba a körözést, állítsd meg az ujjad a G pontján, nyomd rá kicsit, majd finoman kezdd el nyomni az ujjad a méhe felé is. Mozgathatod az ujjad lassan, kis körözéssel a G Ponton, vagy erõs ki-be húzogatással. A legjobb, ha ötvözöd a kettõt, és miközben körözöl az ujjaddal, ki és be is mozgatod azt a hüvelyében. Figyelj rá oda, hogy minden mozdulatnál érintsed a G pontot! Nagyon fontos, hogy megtaláld a megfelelõ ritmust, de ne aggódj, tudni fogod, ha sikerült! http://hu.wikipedia.org/wiki/G-pont
A kérdező hozzászólása: A hüvelybemenettõl számítva 5-8 cm? Mert én ezekrõl a képekrõl nem tudom megállapítani. :/
Mondom, átmegyek és megkeressük!
a hüvely has felõli oldalán találod. a többit elõzõleg elolvashattad :-)

Hogy tudok rájönni arra hogy hol van a barátnőm intim pontja?

Honnan tudhatom meg hogy mire izgul fel, mit?l nedvesedik be a barátn?m? Úgy akarom elérni hogy felizguljon rám hogy még le sem vetk?zünk.

Legjobb válasz: Megkérdezed tõle..

Megkérdezed tõle..
nem erogén zóna?
Nyak/fül/száj, belsõcomb etc.
Vegyél neki egy BMW X5-öst.... ...arra biztoa benedvesedik.:)
Nyak, belsõ comb, mell, fül ilyenek aztán jöhet a többi. Lány vagyok, ezek mindig jók! :)
csók
próbálgatod...meg ahoz kell neki egy bizonyos hangulat, én a múltkor pl csak leültem a barátnõm mögé/mellé (ilyen féloldalasan, félieg fekve) csak odanyomtam az enyémet hozzá (ruhán keresztül) és már kezdett nedvesegdni ^^ úgyhogy hajrá :D
Elõször google aztán meg meg kell keresni élõben! Ennyi!!!!
nyalogasd a bimbóját az biztos jót tesz, csak utánna bírj vele!!
?
Térd, a comb (belsõ része fõleg), gyomorszáj, bordák(fõleg a lengõbordák), hónalj, "a mogyik":D, nyak, torok, halánték, állkapocs, fül, szem. Most hirtelen ennyi jut eszembe. :D
Legtöbb embernek az agya a gyenge pontja.
júúj Utolsó. mintha magam olvastam volna :) ) amúgy tényleg a fentebb említettek :) és megnézném amit Neji írt!
Tényleg sok van, de az "érdemes" támadhatóak a szem, a fül, az orr, a nyak (ádámcsutka), férfiaknál a heretájék, a térd és lábfej(rüszt).
Chin Na technikákat nézd meg:)
Sok van..:D Hasba inkább szúrás kell<---ne próbáld ki mert nem tudod, h kell és eltörnéd csak az ujjaid.
Nem mondanám, hogy a hasba vágás nagyon fáj, inkább azért [email protected] mert ha gyomorszájon kap akkor nem kapsz levegõt és itt haltál meg.Amúgy szerintem:[email protected], has, nyak.
A kérdező hozzászólása: Hát pl, hogyha hasba rúgsz/vágsz valakit, akkor annak fájni fog (persze személyfüggõ). És ez pl gyenge pont (gondolom én). Remélem így érthetõ. :)
Például a test egyik legfájdalmasabb gyengepontja a gyomorszáj. Ha valakit ott eléggé erõsen ott megütsz akkor az nem épp egy kellemes érzés. Van egy másik gyengepont is ami a nyaknál helyezkedik el. Ezt úgy tudod kitapintani, hogy megfogod a tenyereddel a nyakát úgyhogy a ujjvégeid kb a gerincné legenek (ha veled szemben van akkor lehetõleg a nyak jobb oldalán keresd XD) és a hüvejkujjad pedik tedd fülcimpa tövéhet. Kb itt a pont. Igy nehéz elmagyarázni de aki ismeri az tud. Amugy ha ezt a pontot erõsebben megnyomod akkor az ellenfél úuygomd erõtlen lesz. persze ha elengeded akkor már nem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!