Találatok a következő kifejezésre: Hol val megyében vagy (15 db)

Valaki meg tudja mondani, hogy hol van még mûködõ bowling vagy tekepálya Somogy megyében vagy ha ott nincs akkor általában az országban?

Legjobb válasz: Tekepályák Somogy megyében: Mokka Étterem és Tekepálya, Barcs, 7570 Nagyhíd utca 2. Közutasok Kaposvári TK, Kaposvár, 7400 Szántó utca 19. Vencel Sörözõ, Nagyatád, 7500 Szent István liget 2. Nagyberki Kaposvölgye Vállalkozók Sport Club, Nagyberki, 7255 Arany János utca 2. Route 65 Teke és Bowling Center, Siófok 8600 Vak Bottyán utca 47. Az országban elég sok van, fõleg a nyugati végeken (de sajnos nagyon sok meg is szûnt, fõleg Budapesten). Bowling az van szinte minden sarkon.

Tekepályák Somogy megyében: Mokka Étterem és Tekepálya, Barcs, 7570 Nagyhíd utca 2. Közutasok Kaposvári TK, Kaposvár, 7400 Szántó utca 19. Vencel Sörözõ, Nagyatád, 7500 Szent István liget 2. Nagyberki Kaposvölgye Vállalkozók Sport Club, Nagyberki, 7255 Arany János utca 2. Route 65 Teke és Bowling Center, Siófok 8600 Vak Bottyán utca 47. Az országban elég sok van, fõleg a nyugati végeken (de sajnos nagyon sok meg is szûnt, fõleg Budapesten). Bowling az van szinte minden sarkon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Igazán nincs mit. Örülök, ha segített az info. Biztosan ennél több is létezik vendéglátó helyeken, de adatbázisomban egyelõre csak ennyit találtam. De igyekszem az összeset felkutatni.

Hol val Pest megyében vagy Budapesten lakberendező és dekoratőr képzés? Érettségi utáni, ami lehetőleg szakmailag jó, nem csak bejárogatós? És hol van a lazább képzés?

köszönöm a válaszokat!!

Legjobb válasz: olyanra gondolok, ami állami képzés, nem egy vagyont kérnek az embertõl, és nem magán. Plusz okj-képzés, nem fõiskola/egyetem.

A kérdező hozzászólása: olyanra gondolok, ami állami képzés, nem egy vagyont kérnek az embertõl, és nem magán. Plusz okj-képzés, nem fõiskola/egyetem.
a probléma az hogy hiába végztel el bármien okj-s képzés mivel gyakorlatot nem szerzel a kutya nem fog alkalmazni. nekem is van kb 30 okj-s végzettségem de egy kalap kakit nem ér.
Én is épp erre a kérdésre keresem a választ:-) A "lazább"-at illetõen a NOVUS-t tudnám ajánlani (www.novusnet.hu). Pillanatnyilag oda járok dekor szakra. Jó iskola, olcsó, jók a tanárok, szép helyen van, jó a hangulat és a közösségi élet, szeretem, imádom, DE... a felszereltség tekintetében komoly kihívásokkal küzd az iskola. Anyagilag nincsenek a helyzet magaslatán. És hogy szakmailag jó-e? Hát... vannak hiányosságok. Ettõl függetlenül én ajánlom neked, mert már egy ideje keresgélek és nem találtam jobbat, de még hasonlót sem... Aki netán rácáfolna erre, ne habozzon megosztani velünk!:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, aranyos vagy. : ) Megnéztem az oldalt; lehetne néhány kérdésem hozzád? Szeretném tudni, nehéz volt-e a felvételi? Az írásbeli és beszélgetés, és milyen elvárásaik vannak (gondolok itt a 'mappára', amiben a saját eddigi munkákat mutatjuk be)? Bocsi, hogy ennyit kérdezek. : ) És még azt, hogy volt már jónéhány tapasztalatom mûvészeti sulis diákokkal, és eddig úgy tapasztaltam, hogy az ottani diákok igen el vannak 'szállva', (pl. kisképzõ, dekoratõrisk., eventus), hogy õk "mûvészek, õk a legjobbak , övék a világ, stb. Ez ott mennyire jellemzõ? (nem akarlak megbántani a kérdéssel csak eddig így tapasztaltam) Köszönöm :)
A felvételi miatt nem hiszem, hogy aggódnod kéne:-) Csak tavaly indult a szak és mivel nem nagyon sikerült kellõképpen meghirdetni(ha csak nem keresek rá direkt a novusra nem is lehet megtalálni...), nincs éppen túljelentkezés. Sõt... Most 4-en(!) vagyunk a szakon. Szóval tárt karokkal várnak minden érdeklõdõt. Persze van felvételi, nem is éppen könnyû, de az elõbbiek miatt az is elég, ha lelkes vagy. Az elszállt, beképzelt mûvészpalánta szerencsére hiánycikk! Elég vegyes a társaság: furcsák, bolondok, kevésbé bolondok, akad 1-2 normális is:-) Persze a "bolond"-ot a szó legpozitívabb értelmében értsd! Leginkább kedvesek és nyitottak. Barátnõmmel "novus-feeling"-nek szoktuk emlegetni:-) Tényleg különleges hangulata van a sulinak, amit máshol még nem nagyon tapasztaltam! Ha van még kérdésed szívesen válaszolok, de inkább privát e-mail-ben, ha nem bánod.
Hello! Most keresek fõsulit és valamilyen lakberendezõs iskolát keredek.Elolvastam és megnéztem azt az iskolát amit leirtál ez elözö levedben.De sajnos nem volt a fõsuliról semmi.szeretnék kérdezni töled egy két dolgot. Lehetne hogy beszélgetünk privát emailban? Elöre is köszi Szandi

35 éves lettem. és gyerekkori álmom vált valóra egy igazi hegedűvel! Amit most használni is szeretnék. Hol tanulhatnék meg játszani rajta? Ja igen. Pest megyei vagyok, pontosabban Nagykáta környékéről keresek magán tanárt. Persze olcsón.

Legjobb válasz: Nincs a környéketeken zene suli? Nálunk kb 800 ft-ért lehetett itt magánórákra járni, alkalmanként mondjuk volt, hogy ketten is voltunk, de nem ez volt a jellemzõ. Én tehetségtelennek éreztem magamat sajnos a zenéléshez, ezért gyorsan feladtam, de a tanárom kitartásához minden elismerésem! :) Ha ilyen iskola nincs a környéketeket, akkor passz. Nincs ismerõsöd aki játszik valamilyen hangszeren? Talán õ segíthetne ebben!

Nincs a környéketeken zene suli? Nálunk kb 800 ft-ért lehetett itt magánórákra járni, alkalmanként mondjuk volt, hogy ketten is voltunk, de nem ez volt a jellemzõ. Én tehetségtelennek éreztem magamat sajnos a zenéléshez, ezért gyorsan feladtam, de a tanárom kitartásához minden elismerésem! :) Ha ilyen iskola nincs a környéketeket, akkor passz. Nincs ismerõsöd aki játszik valamilyen hangszeren? Talán õ segíthetne ebben!
Szolnokon van zene iskola.(Bartók Béla) keress rá a google-ban.
De aranyos vagy:D Mármint bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez tök jó dolog, hogy gyerekkori álmod vált valóra és izgatott vagy:)
Hogy haladsz? Jók az izmaid még a hegedüléshez? Nekem 25 évesen azt mondták késõ folytatnom.


xar a link.... talan bowdenhazsapkara gondolsz???? vagy mi??? kuldj egy normalis linket..
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130723/abroncsfek_8_1_www.kepfel.. ami be van karikázva olyan kéne nekem.

Megtudná mondani valaki hol csinálnak genital beading-et Szabolcs megyében vagy közelében?

Legjobb válasz: Furcsa kérdés.. próbálj meg felhívni piercingeseket. Legfeljebb ne mutatkozz be, csak ha azt mondják, hogy ok. Egyébként jól végig gondolt dolog ez..? Tisztában vagy az esetleges szövõdményekkel, pláne, ha nem szakszerûen végzik..?

Furcsa kérdés.. próbálj meg felhívni piercingeseket. Legfeljebb ne mutatkozz be, csak ha azt mondják, hogy ok. Egyébként jól végig gondolt dolog ez..? Tisztában vagy az esetleges szövõdményekkel, pláne, ha nem szakszerûen végzik..?
A kérdező hozzászólása: Éppen azért érdekel hogy valaki tud-e olyan helyet ahol normálisan megcsinálják, nem bízom akárkire magam
Szia én is biszex vagyok, Heves megyébõl. Zseni nem vagyok, de hülye barom sem, inkább hülyülök... Szívesen barátkoznék ha van kedved.
A kérdező hozzászólása: Igen!Igen!Igen!
elméletileg vagy rossz krekket szedsz le vagyszar a játék
A kérdező hozzászólása: már nem fontos de kõszike
Remélem nem csak húsvétra kell.
A kérdező hozzászólása: Dehogy is !!!!!! Baromságnak és szemét dolognak tartom azt , ha csak húsvétra vesz valaki nyuszit, és utána kidobja . (-.-) Nekem örökre kellene , NEM JÁTÉKNAK, AMIT KIDOBNÉK HA MEGUNNÁM. Szeretem az állatokat van is , kutyánk 2db és macskáink is 8 db. *.* -15-lány-

21 éves pasi vagyok akinek még nem is igazán volt bnője és nem is megy neki az ismerkedés. Valaki adna valami tanácsot adni hol lehetne ismerkedni?

Akár Budapesten, akár Miskolc, Nyiregyháza, Debrecen-ben Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: hopp, ezt nyelvtanilag elbasztam, mert ez a retek gyk, nem engedi a kérdésben a "tudna" szót :/

A kérdező hozzászólása: hopp, ezt nyelvtanilag elbasztam, mert ez a retek gyk, nem engedi a kérdésben a "tudna" szót :/
Ha megfelelõ adottságaid vannak, bárhol. Ha nem, akkor neten, és ha szerencséd van, akkor összeszedsz egy hasonlóan reményvesztett lányt.
Igazából, ha a feltételeid megvannak (ne kocsikra meg stb értékes villoló dolgokra gondolj nem arra értem), ha eltudsz jutni esetleg más városokba is akárhol tudsz ismerkedni hozzád hasonló lányokkal. Ha semmiféleképp nem jönne össze valóságban, akkor viszont neten, de úgyis megtalálod te is a neked megfelelõ lányt.
18 éves lány vagyok, és erre én is kíváncsi lennék. Egyébként szeretsz bulikba járni? Én ahogy látom a legtöbben bulikban ismerkednek. Hát én mondjuk nemszeretek bulizni, úgyhogy marad a net vagy nemtudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!