Találatok a következő kifejezésre: Hol val megyében (53 db)

Hol val Pest megyében vagy Budapesten lakberendező és dekoratőr képzés? Érettségi utáni, ami lehetőleg szakmailag jó, nem csak bejárogatós? És hol van a lazább képzés?

köszönöm a válaszokat!!

Legjobb válasz: olyanra gondolok, ami állami képzés, nem egy vagyont kérnek az embertõl, és nem magán. Plusz okj-képzés, nem fõiskola/egyetem.

A kérdező hozzászólása: olyanra gondolok, ami állami képzés, nem egy vagyont kérnek az embertõl, és nem magán. Plusz okj-képzés, nem fõiskola/egyetem.
a probléma az hogy hiába végztel el bármien okj-s képzés mivel gyakorlatot nem szerzel a kutya nem fog alkalmazni. nekem is van kb 30 okj-s végzettségem de egy kalap kakit nem ér.
Én is épp erre a kérdésre keresem a választ:-) A "lazább"-at illetõen a NOVUS-t tudnám ajánlani (www.novusnet.hu). Pillanatnyilag oda járok dekor szakra. Jó iskola, olcsó, jók a tanárok, szép helyen van, jó a hangulat és a közösségi élet, szeretem, imádom, DE... a felszereltség tekintetében komoly kihívásokkal küzd az iskola. Anyagilag nincsenek a helyzet magaslatán. És hogy szakmailag jó-e? Hát... vannak hiányosságok. Ettõl függetlenül én ajánlom neked, mert már egy ideje keresgélek és nem találtam jobbat, de még hasonlót sem... Aki netán rácáfolna erre, ne habozzon megosztani velünk!:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, aranyos vagy. : ) Megnéztem az oldalt; lehetne néhány kérdésem hozzád? Szeretném tudni, nehéz volt-e a felvételi? Az írásbeli és beszélgetés, és milyen elvárásaik vannak (gondolok itt a 'mappára', amiben a saját eddigi munkákat mutatjuk be)? Bocsi, hogy ennyit kérdezek. : ) És még azt, hogy volt már jónéhány tapasztalatom mûvészeti sulis diákokkal, és eddig úgy tapasztaltam, hogy az ottani diákok igen el vannak 'szállva', (pl. kisképzõ, dekoratõrisk., eventus), hogy õk "mûvészek, õk a legjobbak , övék a világ, stb. Ez ott mennyire jellemzõ? (nem akarlak megbántani a kérdéssel csak eddig így tapasztaltam) Köszönöm :)
A felvételi miatt nem hiszem, hogy aggódnod kéne:-) Csak tavaly indult a szak és mivel nem nagyon sikerült kellõképpen meghirdetni(ha csak nem keresek rá direkt a novusra nem is lehet megtalálni...), nincs éppen túljelentkezés. Sõt... Most 4-en(!) vagyunk a szakon. Szóval tárt karokkal várnak minden érdeklõdõt. Persze van felvételi, nem is éppen könnyû, de az elõbbiek miatt az is elég, ha lelkes vagy. Az elszállt, beképzelt mûvészpalánta szerencsére hiánycikk! Elég vegyes a társaság: furcsák, bolondok, kevésbé bolondok, akad 1-2 normális is:-) Persze a "bolond"-ot a szó legpozitívabb értelmében értsd! Leginkább kedvesek és nyitottak. Barátnõmmel "novus-feeling"-nek szoktuk emlegetni:-) Tényleg különleges hangulata van a sulinak, amit máshol még nem nagyon tapasztaltam! Ha van még kérdésed szívesen válaszolok, de inkább privát e-mail-ben, ha nem bánod.
Hello! Most keresek fõsulit és valamilyen lakberendezõs iskolát keredek.Elolvastam és megnéztem azt az iskolát amit leirtál ez elözö levedben.De sajnos nem volt a fõsuliról semmi.szeretnék kérdezni töled egy két dolgot. Lehetne hogy beszélgetünk privát emailban? Elöre is köszi Szandi

Ausztriabol behozott aeroxom kb 65 km/h-val megy, milehet a baja? Ha van benne fojtás akkor hol lehetbenne?

Legjobb válasz: Miért lenne baja? Mit vársz egy 50-es robogótól, 150 km/h-t? Ha le lenne még fojtva, nem menne csak 45-t.

Miért lenne baja? Mit vársz egy 50-es robogótól, 150 km/h-t? Ha le lenne még fojtva, nem menne csak 45-t.
vagy kopott a variátorszíj
A kérdező hozzászólása: hat nem varok 150 et de a gyari aeroxok szoktak ugy 80-85 tel menni amuyg terveztem hogy veszek bele egy sport kiput meg egy uj variátor szettet es hatha jobb lesz
órája szerint megy annyit? , mert ha órája szerint , akkor ott gond van téll, lehet a szíj elvan kopva már tényleg, mert órája szerint 90 körül mennie kéne gyárilag is
Elsõ vagyok: Teszt: Yamaha Aerox 50 - 2013. A fojtást az erõátvitel elsõ tárcsájánál levõ mûanyag távtartógyûrû, egy holtág a kipufogón és a visszavezetés adja. Ezeket elávolítva rögtön 65 km/h végsebességet kapnánk. Az elég lenne ahhoz, hogy ne haljunk meg a sûrû városi forgalomban és élvezhessük is a haladást - ehhez az utóbbi tizenöt év összes robogójának megfelelõ futómûve, fékei és felszerelése van. [link]
A kérdező hozzászólása: ora szerint megy annyit
Ausztriában a folytások úgy alakulnak (ha jól tudom) hogy 15 éves korig 25km/h, efölött 45km/h önerõbõl. Kymco cobra 50cc, ugyan ez volt, 45km/h a max. Most hogy cserélve lett a CDI, új pillangószelep, szívócsonk, sport pufó, sport variátor, malossi kuplung, így már 92 km/h. Igaz 40km/h a segédmotor max sebessége, de ezt marhaságnak tartom.
A kérdező hozzászólása: aha ertem:D koszonom a válaszokat
Szia én is biszex vagyok, Heves megyébõl. Zseni nem vagyok, de hülye barom sem, inkább hülyülök... Szívesen barátkoznék ha van kedved.
A kérdező hozzászólása: Igen!Igen!Igen!

Valaki meg tudja mondani, hogy hol van még mûködõ bowling vagy tekepálya Somogy megyében vagy ha ott nincs akkor általában az országban?

Legjobb válasz: Tekepályák Somogy megyében: Mokka Étterem és Tekepálya, Barcs, 7570 Nagyhíd utca 2. Közutasok Kaposvári TK, Kaposvár, 7400 Szántó utca 19. Vencel Sörözõ, Nagyatád, 7500 Szent István liget 2. Nagyberki Kaposvölgye Vállalkozók Sport Club, Nagyberki, 7255 Arany János utca 2. Route 65 Teke és Bowling Center, Siófok 8600 Vak Bottyán utca 47. Az országban elég sok van, fõleg a nyugati végeken (de sajnos nagyon sok meg is szûnt, fõleg Budapesten). Bowling az van szinte minden sarkon.

Tekepályák Somogy megyében: Mokka Étterem és Tekepálya, Barcs, 7570 Nagyhíd utca 2. Közutasok Kaposvári TK, Kaposvár, 7400 Szántó utca 19. Vencel Sörözõ, Nagyatád, 7500 Szent István liget 2. Nagyberki Kaposvölgye Vállalkozók Sport Club, Nagyberki, 7255 Arany János utca 2. Route 65 Teke és Bowling Center, Siófok 8600 Vak Bottyán utca 47. Az országban elég sok van, fõleg a nyugati végeken (de sajnos nagyon sok meg is szûnt, fõleg Budapesten). Bowling az van szinte minden sarkon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Igazán nincs mit. Örülök, ha segített az info. Biztosan ennél több is létezik vendéglátó helyeken, de adatbázisomban egyelõre csak ennyit találtam. De igyekszem az összeset felkutatni.
Fene ezt a sok hülye drogost.
Eleve a kérdésed is intelligenciától szikrázik. Drogosnak adjunk egy másik drogot, hogy az elsõrõl leszokjon. Hát jó nagy marha vagy gyerekem!
Megkérdezhetem, milyen szertõl függ?
Csodaszernek jó lesz a feketebors is. Az is nagyjából annyira csodatévõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszodat és hogy semmi rossz indulat nincs benned..! :) igen, látom rajta a függõséget amit nem is csodálok (4 év után), pont ma dobtam fel neki a témát, hogy mi lenne "ha" nem a herbált szívná...
Ajjaj, az a herbál nagyon nem jó, mert nevével ellentétben, pont ez az ami mesterséges. Sokkal jobban függõvé tesz, és idõvel egyre több kell belõle. Egy tipp: Vedd rá hogy szívjon helyette valódi füvet. És ha kibírja azzal, hogy nem kell mellé ez a herbál, akkor azt már könnyebb lesz lerakni.
A kérdező hozzászólása: ezt az úgynevezett "herbál" vagy bio vagy nem is tudom mi ennek a neve...( a vér nem mutatja ki)...
Én ezt sose gondoltam volna hogy a fûrõl ilyen nehéz legyen leállni. Saját tapasztalataim alapján pont arról a legkönnyebb. Kristályhoz képest kutya füle. Még a szimpla dohányzásról is sokkal nehezebb. Egy kérdés. Normális füvet szív vagy a pár éve megjelent szintetikus mû utánzatot? Ezt árulták annak idején az Amsterdam boltban is.
A kérdező hozzászólása: kiutazott külföldre rokonokhoz, hogy kiszakadjon a társaságból...kétszer volt rehabilitáción, pszichiáterhez jár, ritkán nyugtatót szed, ha érzi, hogy rájön a hoppáré... (nem mindig, mert nem szeretne pluszba gyógyszerfüggõ is lenni...)
A csodaszerrel kapcsolatos kendermagos oldalon lévõ link nem megy, mert ezer éves... http://www.ibogainetreatment.net/ Ezt találtam, viszont az oldal szerint leginkább arra lehet használni, hogy a jelentkezõ elvonási tüneteket vállalható idõn belül elnyomja. Ráadásul ez a szer is kb. úgy készül, mint a kábítószerek - az oldal tanúsága szerint nincs hivatalos gyártója, egy-két helyen csinálgatják. Ezáltal nem lehet belõle legális gyógyszer. A hatásmechanizmusát tekintve tulajdonképpen egy droggal ütik ki a másikat, összességében csökkentve az elvonási tüneteket. Szóval valami hasonló, mint az, hogy az LSD állítólag segít az alkoholról való leszokásban. Illetve megemlítik, hogy természetesen a kezelés nem veszélytelen, így lehetõleg tapasztalt, gyakorlott kezek között kerüljön csak felhasználásra az anyag - okozhat pl. nagyon könnyen kiszáradást. Épp a fent említett dolgok miatt nem valószínû, hogyha van aki ezzel foglalkozik kiadná a kezébõl, pláne postázná kishazánkba. Milyen módon próbálkozott eddig?
A kérdező hozzászólása: fû, kristály...de inkább a fû...6 éve füvezik, minden mást letudott tenni, de ez nem megy neki...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, azért kicsit érettebb gondolkodást vártam...de a válaszodból szikrázik az intelligencia... mindegy.. köszi
A kérdező hozzászólása: bocsánat, nem 4 év, hanem 6...

Van valaki aki IVF-re megy? Megoszthatna velem, hogy hol tart es hogy zajlik, mert en is megyek. Legyszi.

Legjobb válasz: Keress vissza, már leírtuk ugyanilyen kérdésnél... Akkor nem gépelünk annyit.

Keress vissza, már leírtuk ugyanilyen kérdésnél... Akkor nem gépelünk annyit.

7-8. végén leteszem az alapfokút de nem tudom hogy hol csináljak vizsgát. Valaki megmondaná hogy hol a legérdemesebb egy Zala megyeinek?

Legjobb válasz: Alapfokú nyelvvizsgáról beszélsz? Országosan mindenhol ugyanazt írjátok, úgyhogy tök mindegy. :)

Alapfokú nyelvvizsgáról beszélsz? Országosan mindenhol ugyanazt írjátok, úgyhogy tök mindegy. :)
A kérdező hozzászólása: Várost kérdeztem :) )
Nem lebeszélni akarlak, de az alapfokú nyelvvizsga nem ér semmit. Inkább várj 1-2 évet és készülj fel a középfokra. Egyébként a kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de ha mész akkor sok szerencsét! :)
A kérdező hozzászólása: Alapfokúval könnyebben felvesznek középiskolába :)
Nem is tudtam, hogy van ilyen szabály. És hogy mûködik ez? Kapsz érte pontokat, vagy egyszerûen csak jól mutatna a jelentkezési lapodon? :) Minden esetre készülj szeptemberre fel, mert akár az is meglehet, hogy iratnak egy angol szintfelmérõt, és az dönti el, hogy egy erõsebb vagy egy gyengébb angol csoportba fogsz kerülni (feltéve, ha van ilyen lehetõség az adott gimiben).

Hol lehet okos, kedves, őszinte, hűséges pasit találni? Ötleteket kérnék, hogy hol lehet ilyet találni, mert az interneten nem nagyon megy és nem tudom, hogy hova menjek, mert már szeretnék találni valaki tényleg rendeset?

Nem kell, hogy nagyon jól nézzen ki vagy rengeteg pénze legyen. Engem nem érdekel, hogy mennyi pénze van. Ha elakarunk menni moziba vagy étterembe strandra bárhova akkor ki tudja fizetni a sajátját. Ne azt mondja, hogy bocs nincs pénzem. Ennyire fontos nekem, hogy legyen pénze.

Legjobb válasz: egyetemi buliban ne akarj normális pasit találni. nem fog menni :)

egyetemi buliban ne akarj normális pasit találni. nem fog menni :)
Sehol, hogy idezzek egy korabbi buta lany kerdezot, "kihaltak a masodik vilaghaboruban"! :D
3. válaszoló ez nem biztos. Pont írta, a kérdezõ, hogy nem macsó pasit szeretne, hanem rendest. :) Egyébként sajnos nem tudok helyet mondani, ahol ismerkedhetnél. A discoban általában csak a szexre mennek. Én is voltam hasonló helyzetben és hiába szerettem volna nem találtam pasit. Aztán egyszer csak csoda történt és megismertem a mostani páromat az interneten. :) Addig is ha ilyen pasit akarsz látni ülj be egy mozira mást nem tudok mondani sajnos =/
neked szerintem teljesen mindegy h milyen pasi lesz..csak valaki fugázzon ki rendesen... ennyi kell neked nem az amit leírtál fent a kérdésedben!
Ott vannak mindenütt, barátzónába, mert õk nem elég mácsók neked.
egyetemek, fõiskolák... a kevésbé feltûnõ, intelligens egyedeket ajánlom. jó igen, körül kell nézni, meg esetleg kezdeményezni. 20l
Melegbárban
Internetes társkeresõ, ott meg tudod adni, milyen pasira vágysz.
Õszinte kérdésem:Te ezekért mit nyújtasz cserébe?...
Itt vagyok! :)
Szerintem semmit nem nyújt.
Jaj fiúk! Mit kéne nyújtania? Õ a lány, van puncija.
A kérdező hozzászólása: :-D ez azért tetszik:-D
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy bármit nyújtanom kéne mivel én semmi olyat nem kértem ami egy kapcsolathoz képest plusz lenne. AZt írtam ugye, hogy milyenek legyenek a tulajdonságai és, hogy ha elmegyünk valahova a sajátját fizesse. Akkor kéne nyújtanom valamit ha azt írtam volna h hívjon meg mindenhova. Nem ezt írtam amit nyújtok azok az alap és normális dolgok amik vannak egy kapcsolatban. Szeretet, hûség, õszinteség, kedvesség, figyelem a másik irányába stb.
A mai világban?!!!!..... Örülhet aki ilyet talál.
A kérdező hozzászólása: ki örülhet a fiú vagy én?
Mind2.
Kedves, okos, intelligens, hûséges, bla..bla...ez csak egy betanult szöveg, ilyet akarsz, mert ezt várják el tõled, de te is ösztönbõl választanál, ha jönne is ilyen fiú, azonnal csak barátként tekintenél rá, inkább te is a fölényeskedõ, flegmázó srácot választanád, aki megteheti ezt is veled, mert olyan helyes és sármos.
Szerintem ne legyenek ilyen leszögezett elvárásaid. Légy barátságos, nyitott, földhözragadt és laza. Elõbb utóbb megtalálod akit keresel, csak ismerd fel a helyzetet. Hallgasz a nõi megérzéseidre :) ) 23 F
A kérdező hozzászólása: itt vagy te. És lehet kapni tõled valami elérhetõséget h megismerhesselek?
Választ kaphatok esetleg kérdezõ?
Itt vagyok én. Ráadásul még szexelni is szeretek. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem vagyok egyetemista se fõiskoléás még gimibe járok de majd elmegyek valami jó egyetemi buliban és meglátjuk mi sül ki belõle:)
A kérdező hozzászólása: Van egy srác aki nagyon tetszik ugyanahhoz a tanárhoz jár népifurlyára mint én. Gondoltam, hogy õ, de nem tudom, hogy fog kezdeményezni. Lesz nyáron egy tábor a népzenéseknek, gondoltam elmegyek hátha ott lesz. Ha meg nem lesz ott lesz más.
Akkor furulyázz egyet neki :DDDDDDdd
"Van egy srác aki nagyon tetszik.." akkor miért nem kezdeményezel Te? úgy bírom ezt, hogy hihetetlen :)
Szia! Én úgy gondolom ilyen vagyok, 22éves, egyetemista, sportolok, és hûséges típus, de én sem találok rendes lányt, pedig keresem. Ha gondolod felvehetnénk a kapcsolatot, hátha pont szerencsénk lenne egymással:)
Itt vagyok, de már rámtalált a párom.
"Van egy srác aki nagyon tetszik ugyanahhoz a tanárhoz jár népifurlyára mint én." Nézzétek meg e3gyütt az Amerika pite-t /1.rész/, a végén Michel ecseteli a furulya rendes használati módját.
Szerintem neked egy könyvtárban lesz meg a szerelmed.
Én is azt tudom mondani, hogy fõiskolán, egyetemen keresgélj. De az valószínû, hogy az ilyen fiúk, ha nincs barátnõjük, akkor valószínûleg nem igazán jóképûek, félénkek, tapasztalatlanok. Ha mégsem, akkor szerencsés vagy, hogy épp kifogtál egyet.
akkor gyerekek jöjjön a valódi élet. én teljesen ilyen vagyok, bpen lakom de tipikus kis vidéki srác voltam...vagyok :D szal a lényeg az, hogy én teljesen ilyen vagyok, ígyis születtem és tudjátok mit? állandóan azzal jönnek, hogy jóképû vagyok. de mindezt egybevetve csak kihasználtak a nõk idáig. szóval maradjunk annyiban, hogy én meg a nõk terén kezdek lemondani errõl a tipikus csendes kis normális, õszinte barátnõrõl. sajnálom, hogy ennyire elzûllött ez a világ. 23/F
Utolsó: akkor az lehet a gond, hogy nem vagy igazi férfi a kapcsolatban. Nem tudsz a sarkadraállni, nem vagy domináns. Naiv vagy és inkább papucs jellem. Ezzel nem sértegetni akarlak, csak jelzem, hogy mi lehet a gond. Egyébként van olyan lány, aki ezt szereti. De a legtöbb lány -- szerintem fõként a vonzó, férfias külsõ mögé -- nem ilyet vár el.
Buszmegalloban :) nekem ott sikerult :D

Van egy Zyxel p334 routerem ami az egyik gépen amin XP van hibátlanul megy. A másik gépemen Win7 van azon hol van net hol nincs. Lehetséges, hogy a router nem kompatibilis a Win 7-el? Valakinek lenne ötlete a megoldásra megköszönném. Üdv:Goyo

Legjobb válasz: olyan nincs szerintem, hogy egy OS nem kompatibilis egy routerrel, mivel a router nem része a számítógépnek, hanem egy teljesen különálló egység, ami szolgáltatást biztosít a számítógép és az internet között. Szerintem ott a win7-es gépnél lesz valami. Lehet hálókártya baj, kontakthibás utp kábel, win7 beállítás, stb. Esetleg router beállítási gond is lehet (fix ip, dinamikus, vagy rossz szûrés), de az akkor se kompatibilitási gond.

olyan nincs szerintem, hogy egy OS nem kompatibilis egy routerrel, mivel a router nem része a számítógépnek, hanem egy teljesen különálló egység, ami szolgáltatást biztosít a számítógép és az internet között. Szerintem ott a win7-es gépnél lesz valami. Lehet hálókártya baj, kontakthibás utp kábel, win7 beállítás, stb. Esetleg router beállítási gond is lehet (fix ip, dinamikus, vagy rossz szûrés), de az akkor se kompatibilitási gond.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem leírni, hogy hálókártya és a kábelt kizártam.Ha közvetlen dugom a kábelt a modembe és ugy jelentkezek fel a net-re akkor hibátlanul megy.
Nálunk a Win 7 csak akkor csatlakozott a routerhoz , ha a routeren semmilyen titkosítás nem volt beállítva /wpa-wep-psk/.Akkor viszont facán.
Milyen fácán? Amúgy van olyan hogy a routerre rávésték, 'Windows Vista Compatible'. Én sem akartam hinni a szememnek de van ilyen. Tán mégis függhet OS-tõl.

Pest megyei kismamák, Tudna segiteni valaki? Hol kell intézni a tgyás-t, gyest, gyedet? Leirná valaki a pontos cimet?

Legjobb válasz: Ezt találtam neked: http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,22223856&_dad=porta..

Pest megyén belül hol laksz?Mert Én szigethalmon, nekem a szigetszentmiklósi OEPbe kell intéznem a Tgyást, a többit pedig azt hiszem bent pesten a Magyar Állam Kincstárban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!