Találatok a következő kifejezésre: Hol vagy könyvben tudok utánanézni, (2 db)

Hol vagy milyen könyvben tudok utánanézni, hogy egyéni vállalkozóknak mikortól, hogyan és mennyi gyed, gyes jár?

Legjobb válasz: Én kaptam a védõnõtõl mindenféle kiskönyveket,ahol a hatályos jogszabályok érthetõen le voltak írva.De ha rákeresel neten(google GYED,nekem erre csomót kidobott),akkor is kidobja.Meg szerintem a magyarorszag.hu-n is találsz.

Én kaptam a védõnõtõl mindenféle kiskönyveket, ahol a hatályos jogszabályok érthetõen le voltak írva.De ha rákeresel neten(google GYED, nekem erre csomót kidobott), akkor is kidobja.Meg szerintem a magyarorszag.hu-n is találsz.
Itt többen a babazo.hu -t, vagy a babafalva.hu-t ajánlgatják, hogy ott állítólag van egy tb szakértõ aki válaszol a kérdésekre. Érdemes vissza olvasni a hasonló kérdések válaszait. Vagy a legegyszerûbb, hogy elmész az illetékes Tb irodába, vagy Államkincstárba, ahol meg kérdezed.
http://babafalva.hu/portal/modules.php?name=HTML&file=megtek.. itt keresd Horváthné Mónikát a lap alján majdnem.
Szia! Az egyéni vállalkozókra is ugynazok a szabályok vonatkoznak, mint akik "normálisan" dolgoznak, azaz valahol alkalmazottak. Azaz szükséges, hogy a szülést megelõzõ 2 évben 180 napot biztosított legyél, aza fizessenek utánnad járulékokat, amit ebben az esetben te fizetsz magad után. A 2 éves fizu átlagának 70%-a a gyed és ezt kapod a bab2 éves koráig.
Szia! Az OEP honlapján minden kérdésre hiánytalan választ találsz, mivel õk a közvetlen forrás. Én is itt néztem utána, miután a könyvelõm és az ismerõsök is össze-vissza beszéltek.

Ha postagalmbász szeretnék lenni arra létezik valamilyen könyv? Ami a kezdetektől segít, galambnevelés tartás etetés, röptetés stb. Vagy hol tudok utánanézni?

Legjobb válasz: Könyvtárban akadtam már ilyen jellegû könyvre. Vagy az interneten rákeresel galambászokra és segítséget kérsz!

Könyvtárban akadtam már ilyen jellegû könyvre. Vagy az interneten rákeresel galambászokra és segítséget kérsz!
Dr. Meleg István Galamb és Tenyésztése 1. címû könyvet ajánlom. Nekem is megvan! http://www.libri.hu/konyv/a-galamb-es-tenyesztese-i.html /Ha kérdésed van nyugodtan írjál, én is postagalambász vagyok./
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!