Találatok a következő kifejezésre: Hol vagy könyvben (185 db)

Hol keressem? Szeretnék magyar oldalakat találni vagy könyveket ajánlani Albert Cuyp-ről és Gerard ter Borch-ról?

el?re is köszi

Legjobb válasz: szóval. eredetileg azt akartam írni, hogy: segítenétek magyar oldalakat találni vagy könyveket ajánlani? csak nem vt jó a kérdés. így meg már nincs értelme. bocsi:D

A kérdező hozzászólása: szóval. eredetileg azt akartam írni, hogy: segítenétek magyar oldalakat találni vagy könyveket ajánlani? csak nem vt jó a kérdés. így meg már nincs értelme. bocsi:D
Borch engem is érdekelne..üdv néderlandisztika..:D

Hol találhatok francia kultúráról, vagy népszokásokról leírást, vagy könyvet?

A google egy nagy kaki, mert nem találtam benne semmit. Esetleg valami más keres?? Sürg?s lenne, mert házidolgozatot kéne írnom. 10 oldalt. Lehet épp történelem is, de azt nem szeretném, inkább kultúra. Vagy lehet más francia nyelv? állam is, pl. a Benelux államok valamelyike, vagy Kanada.

Legjobb válasz: Hiszed vagy sem, a google-lel mindent meg lehet találni az ég világon, csak bénán kerestél. Talán elõször vess latba egy kis logikát és észt, aztán nyomd meg a keresés gombot.

Hiszed vagy sem, a google-lel mindent meg lehet találni az ég világon, csak bénán kerestél. Talán elõször vess latba egy kis logikát és észt, aztán nyomd meg a keresés gombot.
A kérdező hozzászólása: Nem seggfej hozzászólásokra voltam/ vagyok kíváncsi, képzeld el, hogy tudok keresni a google-ben..!! De nem találtam semmi hasznosat!
Ha nem találtál hasznosat akkor nem tudsz. Találtam egy tucattal 2 kattintásra.
nekem is hasonló témában kell házidogát írnom és én se találok semmi használhatót...legalább 100féleképpen kerestem már rá ugyh k.ss s.ggfej


Ha kritikus (pl. film vagy könyv) szeretnék lenni, akkor hol van lehetőségem tanulni ezt?

Jelenleg gimnáziumba járok,jövőre 11.es leszek.Szeretek olvasni,filmeket nézni.Félreértés ne essék a filmek közül szerintem azok a legjobbak,amelyek elgondolkodtatnak és amiken gondolkozni kell.Ha kritikus szeretnék lenni,akkor egyetemre van lehetőségem valami ilyesmi szakon tovább menni? Előre köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: olyan nincs, hogy kritikus most ez honnan jött? puzsér õrület vagy mi? puzsér is pl magyar-töri szakos volt az egyetemen.. + mûsorvezetõ, újságíró.. de egyébként nézd meg a "kritikusok" életrajzát nem mondjuk elte/szte/ppke btk kritikus szakra jártak... -.- nem szoktam ilyet mondani senkinek sem, de most mondom: nem lesz belõled kritikus.. az nem ott kezdõdik,hogy szereted a magyart meg a filmeket.. meg te jóságos ég, amiket írtál... hagyjuk inkább..

olyan nincs, hogy kritikus most ez honnan jött? puzsér õrület vagy mi? puzsér is pl magyar-töri szakos volt az egyetemen.. + mûsorvezetõ, újságíró.. de egyébként nézd meg a "kritikusok" életrajzát nem mondjuk elte/szte/ppke btk kritikus szakra jártak... -.- nem szoktam ilyet mondani senkinek sem, de most mondom: nem lesz belõled kritikus.. az nem ott kezdõdik, hogy szereted a magyart meg a filmeket.. meg te jóságos ég, amiket írtál... hagyjuk inkább..
te
A kérdező hozzászólása: köszönööm :) te lovagolsz még most is ezen :) Ha tényleg ennyire nem érdekel, akkor minek kell itt pattogni? ha tényleg nem érdekelne, akkor még ennyit sem reagáltál volna :) Ki is az ostoba? :)
nem emlékszem, hogy kértelek volna az okfejtésre annyira nem érdekel a véleményed, hogy ez a pár karakter is már túl sok itt válaszolnék a kedves kérdezõ privát üzenetére is nos, hiába írtál egy kisregényt drágám, végig sem olvastam hasonlókat tudok mondani, nem érdekelsz és ostoba vagy
#8 A kérdezõ normálisan feltett egy kérdést egy olyan témában, amihez beismerten nem ért, ezért vár segítséget másoktól. Mindössze egy normális választ várt volna, én a legjobb tudásom szerint ezt megadtam neki, te viszont a kérdést figyelmen kívül hagyva személyeskedtél, most pedig röhejesen gyerekes módon adod itt a sértõdöttet. Valami módon úgy érzed, hogy neked itt kijárna valamiféle tisztelet, csak nem tudom mi az a magaslat, ahonnan osztod lefelé az észt. Bár õszintén szólva nem is igazán érdekel. Legközelebbi kommented elõtt javaslom 2 frontin bevételét.
istenem, komolyan mindig csak ezzel az "intelligens szöveggel" tudtok visszavágni a negatív válaszokra? attól, hogy bunkó vagyok (pedig a válaszom volt bunkó, maximum nyers), nem vagyok buta.. de úgy látszik ti kedves naiv kérdezõk így gondoljátok, és ezért az intelligencia épp hogy nem nálatok kezdõdik.. ja, és a kis taknyos tizenöt éves s*ggeddel nekem te ne dirigáljál.. igen igen tudom, jövõ hónapban már 16 leszel! ú
De ha pl. zenekritikus lennél, akkor a zenéhez kell értened (Zenemûvészeti Egyetem)
Sok újságíró járt pl. magyar szakra
Média vagy magyar szak (elvégzése) biztos kell hozzá
A kérdező hozzászólása: Értem.Akkor maradok annál hogy csak hobbiból írok a magam szórakoztatására kritikákat, illetve olvasom õket tovább neten.Érdekelt a dolog, de persze igazad van ehhez nyilván több kell.Humorosan pedig semmiképpen nem szeretnék elõadni semmilyen kritikát.Alapból én csak arról a filmrõl tudok bármi értelmeset is mondani aminek van valamilyen erkölcsi mondanivalója például.De köszönöm! :)
Kritikus általában úgy lesz az emberbõl, hogy van már mögötte szakmai tapasztalat, elismertség, és sok ember ad a véleményére. Elég abszurd lenne, ha valaki 3 év fõsuli után jogot kapna arra, hogy ítélkezhet olyan emberek munkái felett, akik már több évtizede a szakmában vannak. A másik lehetõség, amit a youtube-on sokan csinálnak, hogy önálló mûsorban, humorosan adod elõ a kritikát. Természetesen ehhez elengedhetetlen a jó kiállás, a kreativitás, egyéni stílus, és a téma ismerete. Az ilyen elõadók is általában filmszakot végeztek, illetve filmes munkával foglalkoznak.
A kérdező hozzászólása: Elnézést kérek hogy ilyen tudatlan vagyok :) Rengeteg kritikát szoktam olvasni, gondoltam van ilyen állás.Tudom hogy nincs olyan, hogy kritikus szak, ennyire hülye nem vagyok.Csak érdeklõdtem, hogy ha szeretnék kritikákat írni, akkor hogyan készülhetek fel erre, lehet-e esetleg tanulni hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni egy kritika írásakor.Nem lehurrogást kértem, hanem segítséget, tanácsot.Te sem lehetsz különösen intelligens ha így válaszolsz.A mondandódat úgyis közölni lehet hogy nem kezeled le a másikat.Köszönöm
A kérdező hozzászólása: hahaha :DD

Hol tudnék kismama torna dvd-t venni olcson? Vagy könyvet? Vagy nincs elado valakinek?

26 hetes kismama vagyok!!!!! :-)

Legjobb válasz: Nekem van egy 2007-ben kapott, amit a Brendonban kaptam. Megkeresem neked, ha gondolod és elküldöm postán. Ingyen odaadom, csak a postaköltséget kell kifizetned. Ha érdekel, akkor írj itt üzenetet és próbálok minél hamarabb (lányomtól függ) válaszolni, de legkésõbb este :)) Mariann

Nekem van egy 2007-ben kapott, amit a Brendonban kaptam. Megkeresem neked, ha gondolod és elküldöm postán. Ingyen odaadom, csak a postaköltséget kell kifizetned. Ha érdekel, akkor írj itt üzenetet és próbálok minél hamarabb (lányomtól függ) válaszolni, de legkésõbb este :) ) Mariann
A kérdező hozzászólása: Oké azt megköszönném!!!! Csak honnan küldenéd és mikor???
Szia. Nekem van egy bontatlan, en is odaadom ingyen. En pesti vagyok, ma megyek sz.fehervar-veszprem fele ha arra valosi vagy elviszem. Irj ha erdekel.
DVD-k letölthetõk ingyen: http://barbara-dvd.blogspot.com/

Testnevelõ-edzõ szakon tanulok és gimnasztikára kell gyakorlatvezetést csinálni. Az interneten hol vagy milyen könyvekben találok ilyen gyakorlatokat?

keringésfokozót,speciális keringést fokozót , erõsítõ hatásút,fõ nyújtó hatású gyakorlatok kellenének szakleírással meg rajzírással. gyakorlatonként 8 ütemûek.

Hol találok olyan oldalt, vagy könyvet, ahol konkrét tippek vannak a párkapcsolatok megmentésére?

Nem általánosságokra gondolok, mint beszéljétek meg a problémákat, hanem konkrétumokra, mint pl. a 'Szerelempróba' című filmben, napokra lebontva, hogy ezen a napon ezt, a másik napon azt csináljuk, tehát konkrét feladatok. Ismertek ilyet?

Legjobb válasz: ja, és jó lenne ha ingyenes lenne.

A kérdező hozzászólása: ja, és jó lenne ha ingyenes lenne.
Ezzel az ovis módszerrel te egy kapcsolatot nem fogsz megmenteni.
ha szeretitek egymást akkor nem kell ilyen hülyeség
A kérdező hozzászólása: ez nem válasz a kérdésemre.
http://smaragdliget.hu/index.php?option=com_content&task=vie.. bár szerintem ne ezen múljon! Hanem kettõtökön! /Ami nem megy nem kell erõltetni/
Tipikus magyar ember... mindent akar, de azt is ingyen. Egyébként találsz ilyet a pokolban.

Ian Wattson? Káoszgyermek című könyvét hol vagy honnan lehet megszerezni?

Ian Wattson: Warhammer 40K Inkvizítor trilógia utolsó darabjáról van szó!

Legjobb válasz: Esetleg itt http://bookline.hu/product/home.action?id=2100484183&type=10..Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!