Találatok a következő kifejezésre: Hol végeznek eltávolító (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik orvos a legjobb? Melyiket válasszam? (mellműtét)

Papp Péter, Csuha Lajos? Kárász Tamás, Urszán Albert vagy Rusz Zoltán? Ha valamelyikről van tapasztalatotok légyszi osszátok meg velem. Nekem eddig talán Csuha tetszik a legjobb, de róla is olvastam a legtöbbet. Rusz doktort meg abba a Lakatos Márk féle átalakító show-ban láttam.

3

Mellfelvarrás után mikor és hogy lehet mellre erősíteni, ajánlatos-e?

3 és fél hónapja műtöttek,már elég szép a mellem a hegek is szépen elvarasodtak. Sportmelltartóban elkezdtem most kondizni, mert hónapokig kíméltem magam emiatt. Jót tesz az ilyen mellnek, ha "rágyúrok"? A mellem elég nagy az alkatomhoz képest (genetika), úgyhogy ezzel egyidejűleg persze hátra is erősítek.

2

Nem értem? A kaca csört?

Nem értem azokat a nökket akik az ajkukat feltöltetik.
Suerintetek a kacsacsör szép?

8

Hyaluronsavas ráncfeltöltést próbálta már valaki? Mennyi ideig tart a hatása, és kb mennyibe kerül? 2 szemöldök közötti függőleges mimikai ráncomat szeretném feltöltetni.

2

18 éves férfi vagyok szeretném majd plasztikáztatni az orrom, aki volt már hasonló helyzetben az hogyan közölte a családjával?

2 éve egy verekedés következtében eltört vagy elrepedt (nem tudom , mert nem voltam vele orvosnál) az orrom és azóta kicsit ferdébb. Orvosnál azért nem voltam vele , mert nem igazán fájt , csak be volt dagadva és mivel még nem volt eltörve semmim , nem igazán hittem el h ennyi lenne egy törés. Na mindegy nem ez a lényeg , előtte is kicsit ferdébb volt , csak mióta ez történt azóta sokkal inkább figyelek rá és , lehet csak bemesélem magamnak h olyan rossz de zavar. Érdekes , hogy a családom , ismerőseim közül még senki nem jegyezte meg , hogy mi történt volna vele , szüleimnek mutattam az esetet követő pár nappal , kérdezgettem h nem-e ferde , de azt mondták nem vészes , szerintük nem tört el , azóta nem is beszéltünk róla. De engem akkor is zavar , ezért tervezem h 2 éven belül megműttetem. Tanuló vagyok , keresetem nincs , de 2 év alatt össze tudnék rá spórolni. Az érdekelne igazán , hogy aki volt már hasonló helyzetben , az hogyan közölte a közeli ismerőseivel , családjával ezt , kikértétek esetleg a véleményüket , vagy csak bejelentettétek. Én szerintem csak bejelenteném , mert azért mégse tűnhetek el csak úgy pár napra , de nem foglalkoznék vele , hogy mit gondolnának , szerintetek igazam van? Végülis az én életem , nagykorú vagyok , és konkrétan azt érzem , ha megcsinálnám teljesen más lenne minden , mert egyébként meg vagyok elégedve magammal. Véleményeket tapasztalatokat írjatok , köszi!

9

Befelé forduló mellbimbó műtése. Volt már valakinek ilyen?

Akinek van tapasztalat leírná az ezzel kapcsolatos tudnivalókat?

1

Létezik mellkisebbítő műtét? Magyarországon hol végzik? Esetleg valakinek valamilyen tapasztalata?

4

Állami kórházban végeznek plasztikai műtétet?

Ha igen hol? melyik kórházban? Orr plasztikára gondolok! Nem tb-támogatottra gondolok.

5

Valaki megosztaná velem a tapasztalatait helyi érzéstelenítésben végzett mellnagyobbításról? Nagyon kíváncsi vagyok mert én is altatás nélkül szeretném!

4

Szerintetek ki a legjobb plasztikai sebész Magyarországon?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!