Találatok a következő kifejezésre: Hol végeznek abortuszt, (2 db)

Hol végeznek sóoldatos abortuszt, milyen papirok kellenek hozzá és hány hetes korig csinálják?

Legjobb válasz: kb 6-8 hetes korig, utána már nem lehet és más a megoldás . 12 hét után nincs abortusz. '8 éves kor alatt a szülõ kell hozzá... Terhességi gondozót, nõgyógyaszt kell megkeresni, annak szólni, hogy mit szeretnél. Van néhany abortuszellenes doki, az majd elküld máshova. személyiigazolvány , taj kártya vizsgálat a terhesség megállapításáról koráról. Legközelebb védekezz . inkább.

kb 6-8 hetes korig, utána már nem lehet és más a megoldás . 12 hét után nincs abortusz. '8 éves kor alatt a szülõ kell hozzá... Terhességi gondozót, nõgyógyaszt kell megkeresni, annak szólni, hogy mit szeretnél. Van néhany abortuszellenes doki, az majd elküld máshova. személyiigazolvány , taj kártya vizsgálat a terhesség megállapításáról koráról. Legközelebb védekezz . inkább.
Sómérgezéses abortusz Ezt a technikát második és harmadik trimneszterben(1 trimneszter 3 hónapot jelöl) lévõ gyermekek abortálására alkalmazzák. Az abortuszt végzõ egy hosszú tût szúr az anya méhébe. A tûben só van, melyet aztán a babát körülvevõ magzatfolyadékba fecskendeznek. A baba lenyeli a sót és sómérgezésben, kiszáradásban, agyi vérzésben meghal. Közel egy óráig tart mire a gyermek belehal a beavatkozásba. Ezt követõen 24-48 óra elteltével az anyára szülési görcsök jönnek és megszüli a halott gyermeket. Teljesen egyetértek az elõttem szólóval, én remélem, hogy ha szeretnéd elvetetni sikerül és aztán testileg és lelkileg is rendebe jössz, most kell erõsnek leni. Egy nõ életében átlagosan 30 évnyi aktiv szexuális élet van, ez sok idõ, egy hiba beleeshet.
A legutóbbi hozzászólónak címezném elsõsorban és a hasonló igazságosztó szellemületûeknek, akiknek eddig ezen az oldalon olvastam a kommentjeit: Nem feltétlenül a pénz hiánya a mérvadó ezekben az esetekben, hanem hogy valaki fel van-e készülve az anyaságra vagy nem.. és fõként aztért védem meg a kérdezõt mert igen! én is hasonló cipõben járok.mielõtt jönne a szöveg hogy "aki nem akar gyereket védekezzen", hozzáteszem védekeztünk de tudod a tabi is csak 98%-os... és akkor jön a másik hogy "aki meg nem akar gyereket ne dugjon"-hát ezt mindenki próbálja bemagyarázni magának, nekem nem ment/nem fog menni. És igaza van annak aki azt írta hogy jobban jár az a gyerek, ha míg nem fáj neki megölöm, mint ha tõlem(a korom és az ebbõl adódó felfogásom/felelõtlen viselkedésem miatt) nem kapá meg azt a szeretet és törõdést amire szüksége van a felcseperedéshez, vagy esteleg a nagyszülõkhöz lenne passzolva ideje 70%-ában pl..JA ÉS EZ CSAK EGY MAGÁNVÉLEMÉNY!!
Elõrehaladott terhességnél csinálják, nem az úgynevezett koraterhességben 3 hónapos korig. 12 hetet meghaladóknál. Nem tudom, milyen papírok kellenek hozzá, és azt sem tudom hol. És innen ne olvass tovább, mert a véleményem jön: Valószínûleg Auschwitzban. Tudod Te mit kérdezel? A magzatvízbe fecskendeznek sóoldatot, melynek koncentrációját fokozatosan növelik, így kb. 2!!!!!! nap, mire elhal a magzat és kilökõdik. Aki szánt szándékból ezt a módszert választja, arra a szlengszótár majd' egészét idézhetném. És az anyagi résszel érvelõknek: nem kell a gyerekeknek chipsen, kólán meg tibicsokin felnõnie, nem kell 6 hangot kiadó hintán meg játszószõnyegen játszania, nem kell kenguru goldos ruhákat hordania, én sem tettem és nagyon boldog gyermekkorom volt.
Igen, igaza van az elõttem szólónak, elég nehéz lehet a kérdezõnek enélkül is. Mert a rovatos válaszoló csak elitél, de nem is ismeri a körülményeket. De én is leirom mit gondolok róla nagyon röviden: még nem ember, csak embrió, ezáltal még nem gondolkodik, nem érez. Jobb lenne neki, ha megszületne, az anya esetleg nem lenne képes teljes odaadással szeretni, rossz anyagi- és egyéb körülményei, és gyerekkora lenne? Ez igazán humánus! Szüljük meg, hogy szenvedjen, mi nem tettünk semmi rosszat, és elitélni valót!
muszájból kell az abortusz, vagy mert fiatal vagy, és még nem akarsz gyereket? mert ha nem a baba egészségtelen, akkor lehet, hogy tényleg nem itt kellett volna feltenned ezt a kérdést, mert ezen az oldalon az emberek 90%-a azért küzd, hogy sikerüljön neki egy baba! amúgy sajnos nekem is volt, és utána lelkileg 2-3 hónapig nem tudtam felépülni, de azt nem én akartam, hanem beteg volt a magzat! tudomásom szerint 12 hetes korig csinálnak abortuszt! gondold át nagyon, ha lehet tartsd meg! szia
Szia! Én is úgy tudom, hogy 8 hetes korig. Ha elméssz egy nõgyógyászhoz mindent elmond. A második válaszoló válaszát nem értem miért nem törlik. Senki nem kiváncsi az erkölcsi és etikai nézeteire. Gondolom azért ide írta a kérdését mert ezen az oldalon nincs abortusz rovat, és jelenleg õ is terhes.
Ez a fenti egy cikk, ma jelent meg, és szerintem felettébb elgondolkoztató. Meg az is, hogy miért ebben a topicban tetted fel a kérdésed - van erre más fórum.
A kisbabát hány darabban kaparják ki a méhbõl? Pont, pont, vesszõcske, készen van a fejecske. Még mindig meggondolhatom magam. Még mindig nem késõ. Csak le kell hajolnom a papucsomért, beszállni egy taxiba és elhúzni innen, vissza se nézni. Már hat a nyugtató. Szédülök. Nem menne az a lehajolás sem. És ha menne is, mi van, ha elveszítem az egyensúlyomat és lefejelem a radiátort? Ha olyan helyen ütöm be, akár meg is halhatok, jaj nekem. Miért pont az ablak alá fektettek, miért? És ha még túl is élem az esést, a taxisok olyan figyelmetlenek sokszor, biztos áthajtana a piroson, miközben azt meséli épp nagy lelkesen, hogy ebbõl a kórházból hozta el minap annak a színésznek a kisbabáját, ott van a nyelvén már, biztos tudom, a Barátok köztbõl. Meg hogy hej, de szép csöppség volt az, pedig nem szoktak ezek még hónapokig kikupálódni. Csak ezek után ütköznénk frontálisan a kis kék autóval. Nem mehetek el. Itt vagyok biztonságban. Ágyban fekve. Csukott szemekkel nem érhet baj. Kicsi nyaka, naaagy a hasa. Sírni volna jó. Majd akkor veszem le a bugyit, mielõtt. Jó? Mert én még a gyilkolás elõtt is szemérmes vagyok. Fel fogok ébredni utána? Megfogja a kezem. Hideg. Fel. Jó. És mi van akkor, ha nem akarok? Jobb lett volna az a radiátor, tudom már. Ne sírjon, hamar túl lesz rajta, semmit nem fog érezni. Én semmit nem fogok érezni. Már azt sem érzem, hogy sírok. Lejjebb alázom magam az állatnál is. Mert hiszen az többnyire némán szenved. Számolja csak a bárányokat, mire tízig eljut, el is alszik. Nagyon vicces ember ez a doktor. És a bárányok mit számolnak elalvás elõtt? A bárányok mit számolnak abortusz elõtt? A bárányok hallgatnak, ugye így van ez. Megérdemelném, hogy ne is altassanak el. Megérdemelném, hogy végig kelljen néznem. Megérdemelném, hogy utána a tenyerembe adják, hogy itt van, tessék, búcsúzzon el tõle. Megérdem... Kész is van a török basa. Jó reggelt, most tolom vissza a szobájába. Mosolyogva néz rám, még elmosódik a feje, de így is látom, mit vigyorogsz, üvöltenék rá legszívesebben, ne nézz hülyének, eleve délben kerültem sorra, nem lehet reggel. De nem. Valami hiányzik, érzem, valamit elveszítettem... A bugyim. Hol a bugyim? Tudja, az a rózsaszín. És jó lenne rágyújtani is. Hiányzik a nikotin. Majd, ha kisbabát fogok várni, majd akkor leszokok. Majd akkor.
Egy részletes választ láthatsz ebben a videóban: http://www.youtube.com/watch?v=nh-z4COwP9o Csak bírd végignézni.

Manapság az abortusz hogy zajlik? Mennyibe kerül? Pécsen hol végeznek ilyen beavatkozást?

Mielött nekem esnétek, leírnám, hogy betegség miatt közölte velem a nőgyógyászom, hogy sosem lehetek terhes, mégis teherbe estem, de sajnos a körülményeim nem engedik meg , hogy megtartsam, bármennyire is szeretném. Ezért kérek mindenkit, hogy csak normális, szidalmazásoktól mentes válaszokat adjatok, eléggé össze vagyok igy is omolva =(

Legjobb válasz: De ha úgy volt, hogy nem lehet gyereke? Ez így most tényleg furcsa.. De akkor is ez egy elég ciki megnyilvánulás volt, utolsó.

De ha úgy volt, hogy nem lehet gyereke? Ez így most tényleg furcsa.. De akkor is ez egy elég ciki megnyilvánulás volt, utolsó.
Ebbe nekünk nem kéne beleszólni, mert nem ismerjük az életét, a körülményeit, csak egy szeletét írta le nekünk. Meg direkt ki is emelte, hogy mire kíváncsi és mire nem, de a válaszát úgyis meg fogja találni. Szomorú dolog ez, és sok ilyen van még sajnos..:/ De itt a kérdezõnek a saját eszére kell legfõképp hallgatnia.
Mi a baj?Miert nem tudod vallalni?Ird le, hatha tudunk segiteni?
Gondold át még egyszer, vajon miért adott neked a sors mégis egy gyereket?
Utolsóval egyet értek. Ez nem véletlen...
A helyzeten lehet változtatni. Segítség pedig létezik. Ha csak ezen múlik, segítek és még 1000-en segítenek. Ne hajítsd el magadtól a babád a tetves pénz miatt!
Ott ülsz a net elõtt, keress rá, nem egyszerûbb? https://www.google.hu/search?q=abortusz+menete+ara&ie=UTF-8&..
legyel is megjobban oszeomolva !!!! miert nem VEDEKEZTETEK ??? vagy ha mar osze visza fekszel ala mindenkinek akkor irass fel magadnak fogamzasgatlot!!! vagy neked ez a fogalom ismeretlen?? most meg mesz szepen oszt kikapartatod magadbol azt az artatlan kis embert, mert neked a helyzeted nem engedi vilagra jonni?? de a helyzeted engedi hogy osze visza kufircoljal? szanalmas vagy!
Kedves kérdezõ! Küldtem egy üzit!
A kérdező hozzászólása: köszönöm Kedves 21es
empatia???? En az elet megmentesere eskudtem fel nem az elpusztitasara kiirtasara egy dobogo szivo magzat megolesere. Empathia annak jut aki elveszti a magzatat nem annak aki eldobja. Amit irtam szo szerint igaz magadat mented magad vigasztalod onigazolast varsz es sajnalatot. Na tolem aztan nem kapsz megtratom azoknak akik megerdemlik es tenyleg szomoruak.
A kérdező hozzászólása: Nem kell nekem a sajnálat, de a sajnálat meg a beleavatkozás és ócsárolás között van különbség....plusz azért abba is érdemes lenne belegondolni hogy vannak olyan szituációk, amikor a gyermek érdeke is ez.. aztán ezért megint el lehet ítélni.. de inkább ez, mint hogy fedél nélkül éhen haljon...de persze itt sokan az érzelmi oldaláról közelítik meg a helyzetet..és nem mondom azt hogy nem hibáztam, mert óriási baki volt... De az vesse rám az elsõ követ aki az életben még sosem hibázott.. Továbbá én sem ítélkezem olyanok felett akiket nem ismerek, másnak se kéne.. Abban reménykedtem, hogy valami féle felvilágosítást/tanácsot kapok, mert sajnos nem én vagyok se az elsõ, se az utolsó.. aztán lehet szitkozódni meg átkozni...
Neveloszulokhoz adhatod a babad ideglenesen, ha egyenesbe jossz akkor magadhaz veheted.Vagy ha semmikepp nem tudsz gondoskodni rola akkor orokbefogadas. Mehetsz anyaszallora.Rengeteg lehetoseg van. Ha megtartod a babad gyokeresen meg fog valltozni az eleted, ha nem tardod meg akkor is megvaltozik az eleted. En megtartanam , harcolnek kuzdenek a gyerekemert amig elek. Es nem kell neki ehen halni, csak szet kellene nezni milyen lehetosegek vannak az abortusz helyett!
Becsuljuk meg azt, amink van, hiszen nem tudjuk mekkora ertek, amig el nem veszitjuk.
orokbeadas
Elhiszem, hogy elég szar lelkiállapotban vagy. Meg úgy amúgy szar körülmények között, gondolom, elég depis is lehetsz. Szakítás, neked kell gondozni az öregeket, és még terhes is lettél... pedig eddig is eléggé be volt szûkülve az életed. Szerintem sem véletlen, hogy terhes lettél. Meddig akarod a mások életét élni?? Az öregek elõbb-utóbb meghalnak, te meg maradsz egyedül... Anyám ilyen hülyeségek miatt nem vállalta a testvéremet, szerinted nem bánja minden nap? Azóta lett komoly depressziós, még pszichiátrián is feküdt. Nem hiszem el, hogy nincs olyan megoldás, hogy segítséget kapj az ápolásukban. Kérdezd meg a családvédelmi szolgálatot, õk foglalkoznak a házi segítségnyújtással. Szociális alapon rászorulóknak ingyenes! Egyetlen esélyed van, hogy anya lehess. Fogalmad sincs róla, mirõl mondasz le. Azokról az apró, mohó cuppogásokról, amikor bébiként szopizik, az angyalian édesded alvó arcáról, az elsõ lépéseirõl, az elsõ szaváról, az ovis anyáknapjáról, a rajzairól, amin te vagy a királylány, arról, hogy felveszi a cipõd, vagy összekeni magát a rúzsoddal, mert rád akar hasonlítani, arról, hogy bevallja-e vagy sem az elsõ szerelmét... A férjem azt mondta egyszer: "a legértékesebb dolog az életemben a két gyerekem". Én is így tartom. Akár még a sráccal is meg tudjátok beszélni, hátha.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, nagy igazságok vannak abba, amit itt leírtál és tényleg össze jöttek a dolgok..nem kéne más életét élnem, igazad van, csak tudod ha 23éven keresztül beléd verik(szó szerint), hogy mivel nem kívánt gyerek vagy kötelességed "fizetned" azért hogy "befogadtak"...belém lett "kódolva"... a sráccal beszéltem a témáról, az õ véleménye is az hogy abortusz mindenképp..
Kérdezõ: és nem akarsz változtatni ezen? Tudom, hogy dögnehéz, de meddig akarsz még ebben élni?? Hidd el, hogy nem kell az egész életed rájuk áldozni, pláne ha megaláznak. Tényleg nézz szét, mit lehet nálatok kérni házi segítségnyújtásra. Elõbb-utóbb csak fel akarsz nõni, ugye? Merd járni a saját utad, mégha elõször kínkeserves is!
Nem értem, miért vájkálják szét néhányan a Kérdezõ életét, meg vitatkozni a körülményeirõl. Ha õ nem tartja megfelelõnek a helyzetét, és helyesnek érzi a döntését, akkor helyes a döntése. Nehogy már mi mondjuk meg hova szüljön.. Ezt neki kell tudnia, hogy mekkora terheket képes a nyakába venni. Az, hogy szerintünk csak kifogás, az nem jelent semmit, mert az magánvélemény.
A kérdező hozzászólása: jo akkor ne hidd el, plusz védekeztünk, de ha úgyis szakma beli vagy tudod, hogy nincs 100%os módszer...amúgy meg ha egészségügyis vagy lehet nem ártana némi empátia ami ahogy elnézem nem nagyon jutott...éljen a magyar e.ü....
ezt a hulyeseget sajnos nem veszem be 20 eve dolgozom szuleszeten es egy orvos soha soha nem mond es nem is mondhat ilyet hogy nem lehet soha gyereked. Ket esetben igen egy ha a mehed kiveszi vagy ha mindket petefeszked kikapjak. Minden mas esetben egy terhesseg lehetseges es nem kizart. miert nem mondja egy doki ezt? mert pl beperelheted a terhesseg miatt igy ingyenes lenne az abortus zha megtartod karteritest kaphatnal. Igy levonom a kovetkeztetest egyszeruen nem vedekeztel vagy csak hebe hoba es most itt kamuzol mentegeted magad a felelotlen vislekedesed miatt. Ezek utan remelem a kovetkezo 20 evben nem is lesz gyereked mert felelotlen vagy.
A kérdező hozzászólása: igen, lehet hogy nem véletlen, de sajnos nem vagyok olyan helyzetben hogy megtartsam :(
A kérdező hozzászólása: 22éves egyetemista vagyok, egy beteg anyukával és nyugdíjas nagyszülökkel. A gyerek "apjával" nem alkotunk egy párt és sajnos elég felelõsség így is hogy a családomról gondoskodom.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló.. zárójeles megjegyzés hogy nõgyógyász közölte hogy nem hajlandó felírni fogamzás gátlót mert még jobban tönkre teszi vele a hormonrendszerem. 2 nem fekszem össze mindenkivel szimplán azóta szakítottunk a sráccal.. huu micsoda fõben járó vétek...imádom hogy úgy ítélkezel, hogy semmit se tudsz...
Nem is az a baja, hogy nincs kastély meg palota, meg mit tudom én... A kérdezõnek sok problémája van, és attól, hogy nem írt sokat róla, még lehet több gond is. Nem tudhatjuk. Ha nem tetszik ne olvasd, utolsó. Ilyen egyszerû. És direkt megkért mindenkit, hogy ne ócsárolja. Én meg egy bizonyos válaszolói réteget utálok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves 13as a védelmet, elhihetitek én se ezt tenném, ha nem lenne muszáj. Azt esetleg tudja valaki, hogy a kórházban tényleg lekezelõen bánnak az ilyen sorsra jutott nõkkel?
Nagyon nagyon utalom , mikor valaki ugy itelkezik mintha mindent tudna! Akkor az anyukaddal es a nagyszuleiddel elsz? Ok mit szolnak, hogy terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: nem tudják, elég bajuk van, és így is eléggé rossz a viszonyunk, nem akarom ezzel tovább rontani a helyzetet.Így is egy csalódás vagyok számukra, hát még ha megtudják.. nem.. ez az én harcom...
Ez a Te döntésed, szó szerint. Szerintem válts nõgyógyászt és vizsgáltasd ki magad, hogy a késõbbiekben lehet-e babád... Nehogy még 1x elõforduljon egy nem kívánt terhesség, mert ezek szerint teherbe eshetsz. És ezentúl védekezz. Pécsett csak a klinikán végeznek terhességmegszakítást, védõnõvel beszélj, õk tudják a menetrendet, mert 2 idõpontban is meg kell jelenni családvédelmis beszélgetésen.
Azon is el kellene gondolkodnod - mivel azt mondta korábban a nõgyógyászod, sohasem lehet gyereked - talán ez az utolsó esélyed az életben arra, hogy anya légy. "de sajnos a körülményeim nem engedik meg, hogy megtartsam, bármennyire is szeretném" - Ne haragudj de ez csak kifogás, szerecsenmosdatás, mit szólnak a szülõk, nagyszülõk - ki nem szarja le, mond inkább ki feketén-fehéren, hogy Te nem akarod. egyszerûen nem vagy hajlandó komoly áldozatokat hozni a gyerekért, mondjuk kiállni a világ elé és felvállalni õt, beperelni apucit a tartásdíjért, stb.
igyvan pointosan egyetertek az utolso valasziroval, minden kifogas, es nem vagy hajlando a sajat gyerekedert aldozatot hozni akkor kiert vagy hajlando ha o erte nem??
33-as. Ha szeretnél kiutat ebbõl az állapotból, írj, hátha tudok segíteni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!