Találatok a következő kifejezésre: Hol vásárolhatok és (26 db)

Hol vásárolható és mennyibe kerül egy új szódásszifon?

Hangsúlyozom, nem ilyen retrokacatokra gondolok méregdrágán a vaterán meg teszveszen, hanem jól használható kellene. Vasedényben nem találtam. Köszi a tippeket!

Legjobb válasz: Azt hiszem a Tesco-ban láttam, de nem tudom, hogy mennyiért.

Azt hiszem a Tesco-ban láttam, de nem tudom, hogy mennyiért.
Nemrégen láttam a Bp. VIII. József Krt. 53. OTP mellett a kirakatban több fajtát is.
interneten a liss honlapján és a netedénynél is kapható

Hol vásárolható itthon, Budapesten? Zárszaküzletben pl? HOL? Eltörött ez az alkatrész, és pótlást vásárolnék itthon üzletben, Budapesten? 800×600-ROTO FENSTER TÜR K604A32 DK-SCHLIESSBLECH 7, 5/18

Legjobb válasz: Ez egyébként amit keresek ma már elterjedt, és sokhelyen felszerelt müa. ablakok-erkélyajtó bukó-nyitó záralkatrésze. Ha ez az alkatrész elhasználódik letörik a bukó funkció nem használható.

A kérdező hozzászólása: Ez egyébként amit keresek ma már elterjedt, és sokhelyen felszerelt müa. ablakok-erkélyajtó bukó-nyitó záralkatrésze. Ha ez az alkatrész elhasználódik letörik a bukó funkció nem használható.
A kérdező hozzászólása: Megirom azért ha valakit érdekel, akinek ugyanolyan fontos lett volna az info, mint nekem, de sajnos választ itt sem kaptam, de közben sikerült egy szuper üzletet találnom Ujpesten ahol mindenféle müanyag nyilászárókkal ajtó ablakokkal kapcsolatos zárfogadó vasalatok és mindenféle alkatrészek kaphatók, ROTO tipusok is, és rendes áron./amit nekem hasonlót ajánlottak 1500 forintos árban, ez itt az Ujpesti üzletben eredeti áron 540 forintért kapható/ ugyhogy ajánlom ezt az Ujpesti szuper üzletet akit érdekel.

Hol vásárolható le iskolai erzsébet utalvány Debrecenben? Melyik üzletekben és hol?

Legjobb válasz: Úgy tudom Tesco, Spar, Auchan elfogadja, de pl. a ruhák csak gyerekruhák lehetnek, alkoholt, cigit, energiaitalt nem vehetsz belõle.

Úgy tudom Tesco, Spar, Auchan elfogadja, de pl. a ruhák csak gyerekruhák lehetnek, alkoholt, cigit, energiaitalt nem vehetsz belõle.


SONY XPERIA Tipo-hoz hol vásárolhatnék megfelelő fülhallgatót/headsetet és mennyiért?

A készülékhez nem volt és a korábbi telefonomhoz vásároltat (XPERIA X8) pedig nem veszi be (egyrészt azt írja nem kompatibilis, másrészt pedig, ha érzékeli is visszhangosan/rosszul szól). Samsung Galaxy S3-mal kompatibilis fülhallgató tökéletesen m?ködik vele, de az csak ideiglenesen van nálam.

Legjobb válasz: tisztázzunk egy dolgot, fülhallgató: csak zenét lehet rajta hallani, nincs rajt mikrofon, így telefonálni nem lehet vele. headset: van rajt mikrofon, és telefonálni is tudsz ezen keresztül, és jó szimpla zenehallgatásra is. ha csak fülhallgató kell az sima jack 3,5-ös, bárhol vehetsz, a minõsége csak a pénztárcádon múlik, de 3000-ért már elég jót lehet kapni. headsetrõl nem tudok nyilatkozni.

tisztázzunk egy dolgot, fülhallgató: csak zenét lehet rajta hallani, nincs rajt mikrofon, így telefonálni nem lehet vele. headset: van rajt mikrofon, és telefonálni is tudsz ezen keresztül, és jó szimpla zenehallgatásra is. ha csak fülhallgató kell az sima jack 3, 5-ös, bárhol vehetsz, a minõsége csak a pénztárcádon múlik, de 3000-ért már elég jót lehet kapni. headsetrõl nem tudok nyilatkozni.
A kérdező hozzászólása: Nem kell tisztázni, tökéletesen tisztában vagyok vele. Eddig is headsetet használtam, de ha esetleg nem gyártanak hozzá (még), akkor egyelõre nem bánom, ha csak zenehallgatásra alkalmas eszközt találok.

Hol vásárolhatok fülhallgatót Nokia 3110-es mobiltelefonhoz?

Legjobb válasz: Bármilyen 2,5mm-es jack csatlakozós, felvevõgombos headset jó rá (mono és stereo is). http://www.argep.hu/trend/25MM/2-5mm-headset.html

Bármilyen 2, 5mm-es jack csatlakozós, felvevõgombos headset jó rá (mono és stereo is). http://www.argep.hu/trend/25MM/2-5mm-headset.html

Hol vásárolhatok szexis kismama fehérneműt, és ruhát?

Szeretnék vásárolni kismama ruhát, fehérnem?t, de annyira rosszul néznek ki, 21 éves vagyok és nem akarok igénytelen ruhákba járni. fotózáshoz kellene szexis fehérnem?, valakinek valami ötlete, olyan ruhák vásárlására ami tényleg jól néz ki és divatos. köszönöm!

Legjobb válasz: legegyszerûbben a brendonban,bár azok inkább kényelmesek,nem a szexi jelzõ jut eszembe róluk,és elég drágák is... ezt nézd meg: http://www.femina.hu/baba/szexi_fehernemuk_kismamaknak én 23 éves vagyok,38 hetes,terhességem idején is voltam fehérnemûmodell,a legutolsó képeim kb két hete,36 hetesen készültek,rám ugyanolyan csipkebugyit adtak,mint amit a nem terhes nõk hordanak... (nem híztam,a hasam se lett nagy...genetika) szerintem amíg kényelmesek a régi bugyik,vagy ha egy-két mérettel nagyobbat vásárolsz,az is tökéletes,igazán szexi kismama fehérnemût magyarországon nem lehet kapni...sajnos amúgy fotózáshoz az f§f fehérnemûi nagyon dekoratívak,nagyobb méretben is vannak,szépen tartják a mellet,és a francia bugyik nagyon csinosak,fõleg egy kismamának...cél hogy diszkréten legyen szexi... és nem utolsó szempont,hogy nagyon jó az áruk,viszonylag olcsók,így többet tudsz venni,és változatosabban tudod variálni õket... viszont azt tanácsolják nõdokik,hogy lehetõleg ne hordjunk merevítõs melltartót,mert állítólag összetöri a tejcsatornákat,persze gondolom ennek már csak a vége felé van jelentõsége...úgyhogy ha ilyet vennél,csak a fotózás idején hord inkább :) remélem tudtam segíteni :)

legegyszerûbben a brendonban, bár azok inkább kényelmesek, nem a szexi jelzõ jut eszembe róluk, és elég drágák is... ezt nézd meg: http://www.femina.hu/baba/szexi_fehernemuk_kismamaknak én 23 éves vagyok, 38 hetes, terhességem idején is voltam fehérnemûmodell, a legutolsó képeim kb két hete, 36 hetesen készültek, rám ugyanolyan csipkebugyit adtak, mint amit a nem terhes nõk hordanak... (nem híztam, a hasam se lett nagy...genetika) szerintem amíg kényelmesek a régi bugyik, vagy ha egy-két mérettel nagyobbat vásárolsz, az is tökéletes, igazán szexi kismama fehérnemût magyarországon nem lehet kapni...sajnos amúgy fotózáshoz az f§f fehérnemûi nagyon dekoratívak, nagyobb méretben is vannak, szépen tartják a mellet, és a francia bugyik nagyon csinosak, fõleg egy kismamának...cél hogy diszkréten legyen szexi... és nem utolsó szempont, hogy nagyon jó az áruk, viszonylag olcsók, így többet tudsz venni, és változatosabban tudod variálni õket... viszont azt tanácsolják nõdokik, hogy lehetõleg ne hordjunk merevítõs melltartót, mert állítólag összetöri a tejcsatornákat, persze gondolom ennek már csak a vége felé van jelentõsége...úgyhogy ha ilyet vennél, csak a fotózás idején hord inkább :) remélem tudtam segíteni :)
Szia! Én a C&A-ban láttam kismama cuccokat, amik divatosak, elég jól is néznek ki, bár azt nem tudom, hogy van-e fehérnemûjük is. Illetve Ausztriában a Promodban láttam meglepõen szép és divatos, mondhatni szexi ruhákat, fehérnemûket. Azt nem tudom, hogy a magyarországiban is van-e.

Ha gyed bevételem van csak és azért magamon spóroltam és már lepukkant vagyok, hol vásárolhatnék magamnak ruhát, ami nem olyan drága?

Voltam sok turiban, de nem talaláltam semmit, ami jó lenne rám. Bp-en lakunk, csak most nem fizuból nem tudok venni ruhát ott, ahol eddig.

Legjobb válasz: Én rendszeres turizó vagyok,és ha elfogadsz egy tanácsot,feltétlenül bálabontáskor-árucsere napján nyitásra menj!Meg fogsz lepõdni,mert ilyenkor egy óra alatt eltûnnek a jó cuccok,csak az átlagosak maradnak. Teszvesz,Vatera,ezeken szintén jókat és olcsón ki lehet fogni.

Én rendszeres turizó vagyok, és ha elfogadsz egy tanácsot, feltétlenül bálabontáskor-árucsere napján nyitásra menj!Meg fogsz lepõdni, mert ilyenkor egy óra alatt eltûnnek a jó cuccok, csak az átlagosak maradnak. Teszvesz, Vatera, ezeken szintén jókat és olcsón ki lehet fogni.
Nem tudom eddig hol próbálkoztál, milyen színvonalon. Kínaiban is ki lehet fogni jókat és a Corában, Tescoban is vannak elfogadható áron tûrhetõ ruhák.
Keresd meg a kerületi Vöröskeresztet. Ott is szoktak jó dolgok lenni, illetve sokszor élelmiszer adomány is elõfordul.
Jeans Club? Én baromira szeretem az üzleteiket, 500-800 ft-ért már tök jó pólókat lehet venni. Szinte minden nagyobb bevásárlóközpontban van üzletük. Én is gyedbõl élek, ráadásul sikerült annyit fogynom, hogy minden lötyög rajtam, tehát kellett vennem ezt-azt.
Jeans Club tényleg nagyon jó, mindig van leárazás, 500-1000 ft között simán kapsz felsõket. New Yorker-ben is szoktak lenni jó és nem drága cuccok. Vagy kínai bolt.
Nekme is nagyon bejöttek a Jeans Club-os cuccok, jó anyagból vannak, mosás után sem löttyedtek... De leggyakrabban turizom, én mindig találok nekem valót, alig használtat, jó minõségût, de én minidg csak a Háda Kft turijaiba megyek. Most már 2500 ft egy kg ruha, persze így is nagyon megéri! (csak nekem azért fura, mert 1100ft volt/kg, amikor elkezdtem oda járni, csak ugye akkor még ért valamit a "fillérünk") http://www.hadakft.hu oldalon megtalálod az összes boltjukat.

Hol vásárolhatnék szép női ruhákat amik nem egy vagyonba kerülnek és még szépek is?

anyáméktól kapok egy kis pénzt és mondták,hogy elvisznek ahova csak akarom,és ott költekezdhetek..igazából leggings farmerhatású nacira meg valami szép fels?kre gondoltam ami n?ies pl:

Legjobb válasz: ja és valahol pest környéke lenne közel

A kérdező hozzászólása: ja és valahol pest környéke lenne közel
Szegeden a Sever centerben vannak nõies ruhák, méghozzá jó sok, ott lehet válogatni! Vannak túlcsicsázottak, de szépek is!
A kérdező hozzászólása: szeged..de az mióta pest környéke?:D amúgy köszi, de azér olyan messzire nem érné meg:S
Pest környékén van pár outlet, oda szerintem érdemes benézni, néha nagyon jó cuccok vannak. pl.: Premier Outlets


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!