Találatok a következő kifejezésre: Hol válogathatok idézetek (1 db)

Hol válogathatok szép idézetek közül?

két barátn?mnek szeretnék az ajándék határid?naplójukba valami szép esetleg vicces bölcsességet, idézetet, mondást írni... egyiküknek pl valamilyen zongorával/zenével kapcsolatosat

Legjobb válasz: Itt nagyon sokat találsz: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=428

Itt nagyon sokat találsz: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=428
Szia! http://www.citatum.hu itt jók vannak, sokféle kategóriában. Mindig innen merítek :)
http://www.netorian.hu innen is van mibõl válogatnod!
http://www.zsozirisz.hu itt is szépeket találhatsz
http://cicushka.hupont.hu ♥ Legszebb Idézetek ♥ : ) Lessétek meg:) )))

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

40-50 évesek, ti észreveszitek, hogy 1 millióval kevesebben vannak Magyarországon?

Tehát 1981-ben volt a csúcs 10,8 millió ember élt itt. Most kb. 1M-val kevesebb. Nektek feltűnt, hogy a lakóhelyeteken kevesebb ember él, ritkábban vannak mint korábban?

7

Szerintetek melyik könyv jobb? :A kelyhesek titkos temploma, Az elveszett ereklye

2

Miért ilyen rasszisták a magyarok?

Elegem van hogy állandóan ok nélkül mindenféle nációt jelzökkel illetnek. Például román-magyar meccsen megállás nélkül megy a zsidózás! Mi köze a románoknak a zsidókhoz??? Vagy bármilyen nemzet, azonnal: cigány! zsidó! náci! Ettől nektek jobb lessz? Nem azt mondom szeressük a cigányokat én is utálom őket, de mi problémátok a szerbekkel, szlávokkal, németekkel, románkkal, erdéyliekkel?
Ne csodálkozzatok ha külföldön utálnak minket!

17

Ha valaki pl egyik este meghal, azt mennyi idő után veszik észre?

Tegyük fel,van egy ember,aki váratlanul meghal egyik este az otthonában(öngyilkosság) és nem nagyon tartja senkivel a kapcsolatot,azt mennyi idő után tudnak róla,hogy már nem él?Tehát azok,akik ismerik,de nem járnak össze.KÖRÜLBELÜL mennyi idő után?

9

Te mit küldenél egy külföldinek?

Külföldi emberekkel (olasz, koreai, amerikai, lengyel) levelezek és szeretnék küldeni nekik valamit, ami náluk nincs, vagy tipikusan magyar. A lényeg, hogy beférjen a levél mellé, ne törjön össze és olcsó legyen.

A képeslap, kulcstartó, fűszerek, tea már kilőve.

Nagyon köszönöm az ötleteket!

2

Mikor lesz végre ember a lányomból?

A lányom 23 éves és még mindig nem akar dolgozni, azt mondja ráér, és nekem kell eltartanom. Mikor lesz végre ember a talpán?

4

Éreztétek má úgy hogy nem illetek a világba? (többi lent)

14 éves lány vagyok.Valahogy úgy érzem nem illek a világba..osztályomban 2 csoport van:plázacicák és emósok.Én egyik sem vagyok nem is tudom talán a kettő keveréke..volt egy barátnőm aki olyan volt mint én mindig nagyon jól elvoltunk de másik iskolába költözött..és most úgy érzem valahogy senki nincs akivel beszélhetnék,akihez odamehetnék.A családomat se nagyon érdeklem..veletek volt már már hasonló?néha úgy érzem hogy ha meghalnék se venné észre senki..

7

Ki lehetett Carolin Hunyady?

3

Nagyon idegesítő az új szobatársam a kollégiumban?

Két személyes szobába kerültem és nagyon idegesítő a gyerek. Az egyik jó barátom is ide jár és már ő is ki van készülve. Mit csináljak hogy ne legyen idegesítő? Azt majdnem elfelejtettem hogy a csávó még nagyon bunkó is. Mit tegyek?

5

Hogyan illeszkedjek be az új osztályomba?

Most kerültem egy új suliba csakhogy egy tök rossz osztályba ahol mindenki kb beképzelt( najó van kivétel) és olyan furák nem tudok velük mit kezdeni az előző osztályom annyival másabb volt ott mindenkivel jóba voltam de itt ebben az osztályban ez nem megy..:/ valami tanács?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!