Találatok a következő kifejezésre: Hol válogathatok idézetek (1 db)

Hol válogathatok szép idézetek közül?

két barátn?mnek szeretnék az ajándék határid?naplójukba valami szép esetleg vicces bölcsességet, idézetet, mondást írni... egyiküknek pl valamilyen zongorával/zenével kapcsolatosat

Legjobb válasz: Itt nagyon sokat találsz: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=428

Itt nagyon sokat találsz: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=428
Szia! http://www.citatum.hu itt jók vannak, sokféle kategóriában. Mindig innen merítek :)
http://www.netorian.hu innen is van mibõl válogatnod!
http://www.zsozirisz.hu itt is szépeket találhatsz
http://cicushka.hupont.hu ♥ Legszebb Idézetek ♥ : ) Lessétek meg:) )))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A mi akkori ősmagyar vezérünk volt olyan fejlett és jó harcos mint a spártai Leonidasz?

mindenki tudja milyen katonaállam volt spárta jóval időszámításunk előtt hogy nevelték ott az embereket Leonidasz királyuk is milyet teljesített a 300al a perzsák ellen. mi még ezidőben jócskán az eurázsiai nomád életmódunkat éltük a nyugatszibériai pusztákban törzsszövetségekben.
kérdés hogy a mi akkori fejedelmünk lehetett olyan jó harcos és vezető mint az övék? tudom teljesen más jellegű élet volt és teljesen ismeretlen számukra az ilyesmi mint spártában ment, csak így összevetve a kettőt elméletben. és ha 1vs1ben harcoltak volna lehet hogy győzött is volna a mi fejedelmünk?

2

Honnan tudom meg az ivarát?

Kaptam két szép, kb. egy méteres homoktövis bokrot. Állítólag egyiknek hím, a másiknak nőivarúnak kellene lennie. Honnan tudom meg, hogy melyik milyen ivarú?

1

Mennyire vagytok adakozóak a szegénnyekkel a hajléktalanokkal szemben?

2

Normális az olyan ember, aki ilyen sátánista meg jehova meg minden vallást összeszedő dolgokat hablatyol? Szerintem nem, többi lent.

Egyik osztálytársam egyfolytába ilyenekkel jön, és olyan idióta összefüggéseket hoz fel, ami már részemről beteges. Egy értelmes embertől olyat még nem hallottam. És az összefüggései nagyrésze oda jut ki, hogy a Jobbik az egyetlen párt, ami jó. (Eddig mi is jobbikosok voltunk, de egyre több, abberált természetű jobbikosról hallok. Most természetesnek mondható ez a sátánizmus vagy hogy van? Mármint ő a sátánizmus ellen van, pedig nem vallásos. Kijelentéseiből, ahogy utána néztem, inkább illene sátánistának, mint jobbikosnak. Elborult elme, többször is mondták már, csak amíg nem tudták, hogy nem vagyunk jóba csak burkoltan. Azóta nyugodtan mondják, hogy milyenek a szülei is, anyja nem tud főzni, a nagyanyjuk főz rájuk, apja is ingyenélő, olyan házuk van, persze full hitelre, mint egy kisebb luxusház, jakuzzi, szauna meg minden egyéb luxus cikkel. Az nem baj, hogy kenyérre alig telik, mert a látszat. Az számít... Anyja soha életébe nem dolgozott, apja külföldön volt, de ott se csinált semmit. És egyfolytába azt hajtja, hogy milyen összefüggések vannak az átlag élet, meg átlagos dolgok és a sátánizmus között, meg hogy ezért viselkednek így az emberek, stb. És nem ez az egyetlen hülyesége, ez csak az utolsó. MEg hogy a Jobbik lesz a váltó meg ilyenek. Közbe egyik szavával hazudtolja a másikat. És eredetileg nem vallásos, de még csak nem is istenhívő. De bolond. Az szent.

6

Külföldön élőnek Európai Egészségbiztosítási Kártya kell?

sziasztok!
egy EU országban élő személynek, aki nem csak túrista hanem be van jelentve mint ott az ország lakosa, annak Európai Egészségbiztosítási Kártya kell hogy ingyen igénybe vehesse az orvosi kezeléseket? vagy mi kell ilyen esetben? ezt a kártyát Magyarországon is lehet igényelni vagy abban az országban kell, ahol él az ember? ez a kártya mennyibe kerül? az OEP-hoz érdemes fordulni? köszönöm a válaszokat!

1

Milyen hónap hányadikán fekszik le Reni és Cortez?

3

Magyarországon milyen -ság végű megye alakból képzett tájegység van? Mint Jászság, Hajdúság. Van még valami egyáltalán?

4

Mennyire nevezhető még nyugatinak az amerikai kultúra?

Üdv!

Mennyire nevezhető még "nyugatinak" az amerikai kultúra?

Földrajzilag a nyugati féltekén található az USA, de kulturálisan még nyugati országnak számít?

Önmagában az hogy egy ország viszonylag gazdag, még nem teszi automatikusan nyugati kultúrkör részévé: Lásd: arab olaj államok, Japán D-Korea stb...

11

Mekkora esélyem van a mai gazdasági helyzetben alkalmi munkát találni?

Külföldön élek, de személyes okok miatt haza kellett jönnöm egy kis időre. Remélem, hogy 2-3 hónap múlva már mehetek is vissza,,de addig sem szeretnék a szüleimen élősködni, dolgozni szeretnék valamit. Végzettségem nincs, de több nyelven beszélek. Amúgy állatgondozóként dolgozom. Hol érdemes Budapesten keresgélni? Egyáltalán van esélyem, hogy kapok bármilyen munkát ennyi időre ilyen rövid idő alatt?

0

Ti mit gondoltok erről? Megkeresett a facebookon egy Afrikai lány, hogy küldjek neki pénzt mert árva a szülei meghaltak a háborúban.

Angolul írta a levelet csak én lefodítottama google fordítóval és nem nagyon értem mit szeretne.Pénzt mert én sem élek fényesen de ha tényleg így él talán megpróbálnék neki segíteni.

Helló Drága egy ,
Én írom ezt a levelet , hogy Önt, kellő tisztelettel a bizalom és az emberiség , kérem , hogy gyakorolja egy kis türelem , és olvassa el a levelet. Úgy érzem, egészen biztos foglalkozik veled ebben a fontos kérdésben i miután olvassa el a figyelemre méltó profilját, mielőtt kapcsolatba lépne Önnel today.Honestly írom ezt a levelet Önnek fájdalom, könny és bánat a szívemből , én is nagyon szeretem , hogy egy jó kapcsolat van, úgy döntöttem, hogy Önnel a kapcsolatot sürgető szükségessége miatt az én situation.My nevem ***** , én egy lány 24 éves vagyok, a szudáni Afrikában , de jelenleg él a katolikus egyház árvaház HOME DAKAR eredményeként az , amit vívtak az országomban . én vagyok az egyetlen gyermeke szüleim . A név az én Atyám Dr. Ramus Albaga , Õ volt az ügyvezető igazgatója a cég kartúmi finomítóban co. kft . ) honlapján . De a bank tanácsolta , hogy nézzek , hogy valaki képviselje , hogy utalja át a pénzt , hogy saját helyzetét , mert a jelenlegi helyzetét , mint a menekült nem teszi lehetővé számukra, hogy közvetlenül hozzám. A tekintetében ezen információt, amit a bank , úgy döntött, hogy elmondja valakinek , hogy ami nekem böjt és az ima egy megbízható személy, aki tud segítsen nekem, hogy utalja át a pénzt a saját pozíció igényel. Drága az egyik ez a fő oka , úgy döntöttem, hogy Önnel a kapcsolatot , miután imádkozom és meggyőződésévé vált, a szívemben , hogy elmondjam ezt . azt fogom szeretni, hogy segítsen nekem, hogy lépjen kapcsolatba a bank , és utalja át a pénzt a személyes számlára úgy, hogy segítsen nekem, és küldje kis pénzt nekem , így tudok használja, és feldolgozza az utazási dokumentumot és csatlakozzon , hogy az országot , és továbbra is az oktatás és a befektetési alap is a jobb élet , én örömmel nyújt Önnek egy 35% százaléka az összes pénzt a segítséget ezen a téren ezt nekem. A pénz kérdéses $ 4.7M ( négymillió hétszázezer dollár) . Még nem mondtam el valaki , hogy létezik az alap , így azt fogom szeretni , hogy tartsd belül a saját , amíg nem jön át . Hívhatja beszélni velem a tábornok tábori telefon , az ember az irodában, egy katolikus atya , a neve atya JOHN MAXWELL , már elmagyarázni a dolgokat kettőnk között , hogy neki, és elfogadja , hogy kap a hívás rajta keresztül , és tud is használni a számítógépet , hogy írjon , hogy mindig , itt van a telefonszám ( 221 772 515 477 ) , minden alkalommal, amikor hívást , mondd meg neki, hogy szeretne beszélni Kristy Albaga Szudánból rész , nem fog meghívnak az irodájába, hogy válaszolni a hívást, amint kap válaszol jelzi érdeklődését az
segített ki ez a helyzet , szükségem van az adatok olyan, mint a
A teljes neve ......
Az otthoni és irodai cím ......
A Telefonszámok ......
Az életkor és a foglalkozás ......
ez az információ segít nekem, hogy tájékoztassa a bank , hogy te vagy az egyetlen
hogy én jelöl , valamint a külföldi partner igényt az örökségemet fiókjába , és azt akarom , hogy tudd, én tartotta ezt a titkot , hogy az emberek ebben a táborban helyzet miatt az élet itt Afrikában, az egyetlen személy, aki tud róla , hogy a Reverend, mert ő olyan, mint egy apa nekem adok az információkat a bank , ahol a pénzt letétbe , hogy velük a kapcsolatot e-mail címét és telefonszámát, azonnal tudni, hogy az eljárásokat a transfer.Thanks és Isten áldja meg . remélve, hogy olvassa el tőled együtt a adatait tudva azt több ok

30

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!